Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 19:37

Επικό σκηνικό σε βάφτιση: Η νονά μπερδεύτηκε με το όνομα του μωρού και η μητέρα σάστισε!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο από βάφτιση, όπου η νονά μπερδεύτηκε και είπε στον ιερέα το δικό της όνομα αντί της βαφτιστήρας της, με την μητέρα να ξαφνιάζεται.

«Και το όνομα αυτής;», ρωτά ο παπάς κατά την τέλεση του μυστηρίου με τη νονά να απαντά «Χριστίνα», που είναι το δικό της όνομα. «Χριστίνα», λέει ο παπάς.

Η μητέρα του παιδιού άμεση φαίνεται να ταράζεται και να ρωτά: «Εδώ της μπέμπας;».


Πηγή βίντεο: TikTok/FoxLab

«Το παιδί» απάντησε ο παπάς. «Ααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα…», είπε η νονά με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

«Πώς θα το πούμε;» ρώτησε ξανά ο ιερέας. «Παρασκευή» απάντησε η νονά, σωστά αυτή τη φορά.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 21:58

Σχετικά Άρθρα

  • Αρκαδία: Νεκρός 64χρονος μετά από βάφτιση – Συνελήφθη ζευγάρι

    Τραγική κατάληξη είχε μία βάφτιση στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

    Ένας 64χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 21/07, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι. Προαναγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

    Τι συνέβη

    Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια μίας κοινωνικής εκδήλωσης, συγκεκριμένα μίας βάφτισης, στην οποία ήταν καλεσμένος.

    Η κοινωνία του Αγίου Πέτρου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συνάνθρωπου τους

    Εκεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρεται ένα ζευγάρι να διαπληκτίστηκε αργά χθες το βράδυ με τον 64χρονο.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα arcadiaportal.gr, ο 64χρονος φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στο ζευγάρι καθώς εκείνο έφευγε από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μετά την βάφτιση.

    Στη συνέχεια να ξεκίνησε η συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

    Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

    Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κοινωνία του Αγίου Πέτρου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συνάνθρωπου τους, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος και αγαπητός στην περιοχή.

    Ωστόσο, οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη για το τι συνέβη και οδήγησε στη δολοφονία του 64χρονου.

    Πηγή: in.gr

  • Χαμός σε βάφτιση στην Κρήτη – Έπεφταν οι σφαίρες «βροχή»
    Χαμός σε βάφτιση στην Κρήτη – Έπεφταν οι σφαίρες «βροχή»

    Τις μετέφεραν σε σακούλες απορριμάτων.

    Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη, σε γλέντι μετά από βάφτιση σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Το κέφι άναψε και οι σφαίρες έπεφταν «βροχή».

    Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικές με το πάτωμα γεμάτο από κάλυκες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα έγιναν. Το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές συνεχίζεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες που έχουν σημειωθεί.

    Μετέφεραν με σακούλες τις σφαίρες

    «Κονσέρτο» από πιστόλια και καλάσνικοφ. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για το ευχάριστο γεγονός.

    Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες σκουπιδιών. Κάποιοι όπως αναφέρει το cretalive.gr, έφυγαν με ημικρανία, ενώ άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από φόβο.

    Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές.

    Πηγή: in.gr

  • Άκης Πετρετζίκης: Η ρομαντική βάφτιση της κορούλας του
    Άκης Πετρετζίκης: Η ρομαντική βάφτιση της κορούλας του

    Ο διάσημος σεφ έχει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα.

    Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι πολύ ευτυχισμένοι καθώς βάφτισαν την 7 μηνών κορούλα τους, με μια πολύ όμορφη τελετή σε ροζ αποχρώσεις και κοριτσίστικη ατμόσφαιρα.

    Η ανάρτηση στα social

    Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

    Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

    Πηγή: in.gr

  • Αχαΐα: Διακόπηκε βάφτιση έπειτα από έντονο καβγά των παππούδων του παιδιού για το όνομα
    Αχαΐα: Διακόπηκε βάφτιση έπειτα από έντονο καβγά των παππούδων του παιδιού για το όνομα

    Ο γονείς του παιδιού ξεκαθάρισαν στους παππούδες πως το όνομα έχει αποφασιστεί - Το μυστήριο συνεχίστηκε λίγη ώρα μετά, αφού ηρέμησαν τα πνεύματα

    Απίστευτο και όμως αληθινό… Ολα συνέβησαν πριν απο μερικές ημέρες σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Αχαΐα, με πρωταγωνιστές τους δυο παππούδες του παιδιού.
    Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με τους δύο άντρες να λογομαχούν για το όνομα του βρέφους με αποτέλεσμα ο ιερέας να αναγκαστεί να διακόψει το μυστήριο ώστε να προλάβει τα χειρότερα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι γονείς του μωρού κάλεσαν τους γονείς τους στον προαύλειο χώρο του ναού, παρακαλώντας τους στην κυριολεξία να σταματήσουν τον καβγά καθώς το όνομα είχε ήδη αποφασιστεί.
    Τελικά λίγη ώρα αργότερα το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά, με τους δύο παππούδες απόντες τόσο από την εκκλησία όσο και από το τραπέζι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eurokinissi/ ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βάφτιση των διδύμων
    Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βάφτιση των διδύμων

    Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τις κόρες του στη Μύκονο

    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έζησαν το Σάββατο μια από τις σημαντικότερες οικογενειακές στιγμές τους, αφού βάφτισαν τα δύο κοριτσάκια τους.

    Έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Άννα στη Μύκονο το ροζ χρώμα είναι αυτό το οποίο κυριαρχούσε στο στολισμό, ενώ το ζευγάρι επέλεξε μια λιτή διακόσμηση με θέα το απέραντο μπλε μπροστά στην παραλία.

    Ποια ονόματα πήραν τα κορίτσια

    Οι δίδυμες κορούλες του λαμπερού ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα, ενώ τη βάφτιση προετοίμαζαν οι γονείς τους αρκετούς μήνες. Μάλιστα από την αρχή του καλοκαιριού είχαν νοικιάσει σπίτι με σκοπό να τα διοργανώσουν όλα με την κάθε λεπτομέρεια.

    Στη βάφτιση πήγαν αρκετοί φίλοι του ζευγαριού με σκοπό να ευχηθούν για τις κόρες τους.

    Η λαμπερή βάφτιση

    Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό.

    Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με τη Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

    Από την άλλη, την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου κι ο Μίλτος Καμπουρίδης πάντρεψαν το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

    Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Έσπασε ο πάγος στα βαφτίσια

    Οι δύο άντρες φαίνεται να έκαναν «ανακωχή» με αφορμή τη βάπτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη.

    Καλεσμένος στη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο ήταν σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης.

    Οι δύο άντρες αν και τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία, είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφής ο λόγος, που χάλασε η σχέση τους.

    Αυτά όμως, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και δίνουν μια νέα ευκαιρία στη φιλία τους.

    Πηγή: in.gr

  • Πρωτοδικείο Αθηνών: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό της βαφτιστήρας της!
    Πρωτοδικείο Αθηνών: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό της βαφτιστήρας της!

    Μια από τις δεκάδες ιστορίες καθημερινής τρέλας που απασχολούν τα ελληνικά δικαστήρια φέρνει στο φως το protothema.gr

    Μια απίστευτη υπόθεση απασχόλησε πριν από λίγες μέρες την Ελληνική Δικαιοσύνη, συγκεκριμένα το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου και συζητήθηκε η αγωγή μιας νεαρής, όμορφης γυναίκας, κατά των γονέων της βαφτιστήρας της. Η νονά του παιδιού ζητάει μέσω της αγωγής της να πάρει πίσω τον λευκόχρυσο διακοσμημένο με διαμάντια σταυρό, αξίας 1.300 ευρώ, που δώρισε στους γονείς της βαφτιστήρας της πριν από δυο χρόνια στα πλαίσια της τέλεσης του μυστηρίου της βάφτισης.

    Όπως αναφέρει στην πολυσέλιδη αγωγή της, το μυστήριο τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν ξεκινήσει το μυστήριο, η νεαρή γυναίκα δώρισε - ως είθισται - τον σταυρό στους γονείς, ζητώντας τους μάλιστα, άγνωστο γιατί, να υπογράψουν σύμβαση δωρεάς του αντικειμένου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο περιεχόμενο της αγωγής της, η γνωριμία της με τους κουμπάρους της είχε γίνει ένα χρόνο πριν μέσω συγγενικού της προσώπου. Εκείνοι δε ήταν που της πρότειναν να βαφτίσει το παιδί τους, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζονταν και τόσο καλά, ενώ συναντιόντουσαν σε κοινές παρέες κατά διαστήματα.

    Ωστόσο η νεαρή γυναίκα κολακεύτηκε από την τιμή που της έκαναν, δείχνοντας πρόθυμη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της αλλά και από την τσέπη της προκειμένου να σταθεί, όπως λέει, αντάξια των περιστάσεων. Γι αυτό προχώρησε, όπως αναφέρει στην αγωγή της, στην αγορά των καλύτερων και ακριβότερων ρούχων αλλά και όλων των άλλων απαραίτητων αντικειμένων που χρειάζονται για την βάφτιση, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και στοργή, δίχως να υπολογίζει τον οικονομικό παράγοντα, όπως υπογραμμίζει.

    Αφού τελείωσε το μυστήριο, η νονά μαζί με τους γονείς της βαφτιστήρας της και λοιπούς φίλους και συγγενείς γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής που είχαν επιλέξει οι εναγόμενοι. Αφού ήπιαν, έφαγαν και διασκέδασαν, συμφώνησαν, οι γονείς με τη νονά, να συνοδέψει η ίδια όπως ορίζει το έθιμο την βαφτιστήρα της στην εκκλησία τις τρεις πρώτες μέρες για να λάβει τη Θεία Κοινωνία.

    Η νονά αναφέρει στην αγωγή, ότι εκείνη έφτασε πρώτη στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ενώ οι γονείς μαζί με το κοριτσάκι τους εμφανίστηκαν με καθυστέρηση, «κάνοντας ότι δεν την βλέπουν» προσθέτει.

    Όταν τους ρώτησε έξω από την εκκλησία, γιατί δεν την άφησαν να είναι παρούσα, εκείνοι, όπως ισχυρίζεται η νονά, απάντησαν με αδιαφορία και αγνωμοσύνη, ότι δήθεν δεν την είδαν. Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ακόμη, ότι μετά το περιστατικό οι κουμπάροι της έκοψαν κάθε επαφή μαζί της, δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα της, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι δεν ήθελαν να έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί της, αλλά ούτε να έχει εκείνη με το βαφτιστήρι της.

    Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα της αγωγής

    eggrafo
    eggrafo-2
    eggrafo-3

    Πηγή: Protothema.gr - Φωτoγραφία: Unsplash.com - Constantinos Panagopoulos

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο