Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 11:17

Μαθητής Α' Δημοτικού έγραψε σε ασκήσεις γλώσσας ... ΠΑΟΚΑΡΑ και έγινε viral!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η τρανή απόδειξη πως η ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα που ο καθένας υποστηρίζει ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία

Η ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα που ο καθένας υποστηρίζει δεν τελειώνει ποτέ αλλά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό το απέδειξε άλλωστε και ένας μαθητής A' Δημοτικού, ο οποίος σε άσκηση με καταλήξεις έγραψε την λέξη... ΠΑΟΚάρα!

Η άσκηση ζητούσε από τους μικρούς μαθητές να γράψουν το δίφθογγο σύμφωνο "τσ", να συνθέσουν τις λέξεις-κλειδιά, να τις τονίσουν και να τις ξαναγράψουν, ο 6χρονος στην λέξη «οκαρα» ...έγραψε ΠΑΟΚαρα αντί για ...τσόκαρα!

Στις άλλες λέξεις, όπως «κατσαρόλα», «κατσαρίδα», «πετσέτα», «πίτσα», «κατσαβίδι», «έτσι», «κοτσίδα», τα πήγε περίφημα, αλλά με την «ΠΑΟΚαρα» ο μικρός μαθητής άφησε άφωνη τη δασκάλα που έβγαλε φωτογραφία την απάντηση για να γίνει φυσικά viral

Πηγή: ethnos.gr



Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 11:01

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα
    Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα

    Κλειστά σήμερα το 6ο και το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας για υγειονομικούς λόγους.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σχολείου που εστάλη στους γονείς, προέκυψε υγειονομικό πρόβλημα, πιθανόν κάτι λοιμώδες ή ιός και το Νοσοκομείο στο οποίο προφανώς μαθητής νοσηλεύεται, ενημέρωσε να μην γίνουν σήμερα μαθήματα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί στη διάρκεια μαθημάτων λιποθύμησε ένα κορίτσι. Στο σχολείο μετέβη ασθενοφόρο και την παρέλαβε.

    Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου έχει ως εξής:

    Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ότι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό.

  • ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ
    ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ

    Ο Λουτσέσκου θα έχει πρακτικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχει πρακτικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του

    Η Παρασκευή (18/10) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων» είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμμετέχει σε ολόκληρη την προπόνηση, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε σχεδόν μία εβδομάδα.

    Πλέον, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στον Αντώνη Τσιφτσή, που έκανε και σήμερα ατομικό. Αξίζει να αναφερθεί, ενόψει της συνέχειας, πως στο όριο καρτών είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Μιχαηλίδης και, εφόσον «κιτρινιστούν», θα χρειαστεί να απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

    Το Σάββατο (19/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 
    Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες Τετάρτη το πρωί στο προαύλιο Γυμνασίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστή πατριό ενός μαθητή.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο Αφγανικής καταγωγής άνδρας χαστούκισε και απείλησε 14χρονο μαθητή στο προαύλιο του σχολείου, λίγη ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι για την εκκίνηση των μαθημάτων στις 8.15π.μ.

    Όλα έγιναν την ώρα που ο καταγγελλόμενος πήγαινε τα δύο παιδιά της συντρόφου του στο σχολείο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αγόρι φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα με τον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός να του επιτεθεί και να τον χαστουκίσει, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε.

    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

    Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε στο γραφείο του τον δράστη ενώ τηλεφώνησε και στη μητέρα του θύματος η οποία και έφτασε λίγο μετά. Κατά πληροφορίες ο πατριός και η μητέρα κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων εκτιμήθηκε πως αρχικά τα βρήκαν. Ωστόσο ο διευθυντής, ύστερα από συνεννόηση με στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετέβη στην Εισαγγελία Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

    Η ΜΗΝΥΣΗ

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η μητέρα του θύματος πήγε στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα, παρά τις εξηγήσεις που είχαν δοθεί το πρωί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αναζητείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της απειλής.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος
    Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος

    Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10), αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τρία αγόρια και ένα κορίτσι χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι μία συμμαθήτριά τους κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

    Το κοριτσάκι ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καμαρά: "Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο στον ΠΑΟΚ"
    Καμαρά:

    Ο Μαντί Καμαρά αποδεικνύεται δεινός κεφαλοσφαιριστής, καθώς τα δυο γκολ που έχει πετύχει με ισάριθμες κεφαλιές έχουν δώσει σημαντικές νίκες στον ΠΑΟΚ, σε Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα.

    Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα τους.

    Ο Αφρικανός χαφ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Στέφαν Σβαμπ έχουν παίξει έστω και λίγα λεπτά ως αλλαγή στο σύνολο των επίσημων αγώνων του Δικεφάλου.

    Όπως ανέφερε ο 27χρονος μέσος σε ποστάρισμα του στο Instagram μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στη Λιβαδειά με 2-0, χαίρεται κάθε λεπτό της συμμετοχής του στους πρωταθλητές.

    “Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο σε αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Καμαρά στο σχόλιο του που συνοδεύει εικόνες από το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό και τους πανηγυρισμούς για το νέο τρίποντο.

    Πηγή: Sport24.gr

  • Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή
    Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή

    Δεκαοχτάχρονος μαθητής επιτέθηκε σε 17χρονο μέσα σε σχολείο στην Πάτρα.

    Νέο περιστατικό βίας εντός σχολικούς συγκροτήματος στην Πάτρα, με 17χρονο να τραυματίζεται στο πρόσωπο μετά από μπουνιές που δέχθηκε από 18χρονο, οποίος και τον εξύβρισε.

    Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», κατεγράφη στο 9 Εσπερινό ΕΠΑΛ, βραδινές ώρες της Δευτέρας. Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

    Πηγή: Pelop.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο