Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 09:34

Πανελλήνιες 2024: Viral ο υποψήφιος που πήγε στις εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τη βοήθεια του Θεού φαίνεται πως θέλει μαζί του ένας υποψήφιος για τις φετινές πανελλαδικές από σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Τον μαθητή εντόπισαν τα κανάλια έξω από το 1ο Λύκειο Πυλαίας. Ο ίδιος είπε: «Διάβαζα όλη τη χρονιά. Δεν μπορείς να βασιστείς ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού».

Οταν, δε, ρωτήθηκε γιατί επέλεξε έναν τόσο μεγάλο σταυρό, ο νεαρός απάντησε ότι «το μέγεθος μετράει προφανώς».

Ο Παναγιώτης είπε, τέλος, ότι θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο ενώ για το θέμα της έκθεσης είπε ότι «αν έχεις συνείδηση μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι και αν πέσει».

Πηγή: Ethnos.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 09:51

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα
    Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα

    Κλειστά σήμερα το 6ο και το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας για υγειονομικούς λόγους.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σχολείου που εστάλη στους γονείς, προέκυψε υγειονομικό πρόβλημα, πιθανόν κάτι λοιμώδες ή ιός και το Νοσοκομείο στο οποίο προφανώς μαθητής νοσηλεύεται, ενημέρωσε να μην γίνουν σήμερα μαθήματα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί στη διάρκεια μαθημάτων λιποθύμησε ένα κορίτσι. Στο σχολείο μετέβη ασθενοφόρο και την παρέλαβε.

    Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου έχει ως εξής:

    Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ότι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό.

  • Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 
    Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες Τετάρτη το πρωί στο προαύλιο Γυμνασίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστή πατριό ενός μαθητή.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο Αφγανικής καταγωγής άνδρας χαστούκισε και απείλησε 14χρονο μαθητή στο προαύλιο του σχολείου, λίγη ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι για την εκκίνηση των μαθημάτων στις 8.15π.μ.

    Όλα έγιναν την ώρα που ο καταγγελλόμενος πήγαινε τα δύο παιδιά της συντρόφου του στο σχολείο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αγόρι φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα με τον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός να του επιτεθεί και να τον χαστουκίσει, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε.

    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

    Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε στο γραφείο του τον δράστη ενώ τηλεφώνησε και στη μητέρα του θύματος η οποία και έφτασε λίγο μετά. Κατά πληροφορίες ο πατριός και η μητέρα κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων εκτιμήθηκε πως αρχικά τα βρήκαν. Ωστόσο ο διευθυντής, ύστερα από συνεννόηση με στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετέβη στην Εισαγγελία Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

    Η ΜΗΝΥΣΗ

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η μητέρα του θύματος πήγε στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα, παρά τις εξηγήσεις που είχαν δοθεί το πρωί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αναζητείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της απειλής.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ
    Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ

    Από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου η υποβολή των μηχανογραφικών για υποψηφίους επαναληπτικών πανελλαδικών ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

    Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2024 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας ανά Τομέα. Η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2024 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 10 Οκτωβρίου.
    Όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.
    Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις για ανάρτηση στα Λύκεια, που θα αποσταλούν σε όσα ΕΠΑΛ της χώρας είχαν αντίστοιχους υποψηφίους, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.
    Η ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2024.
    Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2024 αρχίζουν από τη Δευτέρα 7-10-2024 και λήγουν την Πέμπτη 10-10-2024.

    Όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2024 που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Αν κάποιος υποψήφιος είχε αποκτήσει προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) τον Ιούλιο, μπορεί τώρα να τον χρησιμοποιήσει, αλλιώς θα απευθυνθεί στο Λύκειό του. Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή του ΜΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko-secondexams.it.minedu.gov.gr/. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστική ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικό Δελτίου.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε την σχετική εγκύκλιο ΕΔΩ.
  • Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή
    Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή

    Δεκαοχτάχρονος μαθητής επιτέθηκε σε 17χρονο μέσα σε σχολείο στην Πάτρα.

    Νέο περιστατικό βίας εντός σχολικούς συγκροτήματος στην Πάτρα, με 17χρονο να τραυματίζεται στο πρόσωπο μετά από μπουνιές που δέχθηκε από 18χρονο, οποίος και τον εξύβρισε.

    Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», κατεγράφη στο 9 Εσπερινό ΕΠΑΛ, βραδινές ώρες της Δευτέρας. Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών
    Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών

    Άγριος ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ στην περιοχή των Χανίων. Χτυπούσαν στο προαύλιο και σε σχολική ώρα μικρότερο συμμαθητή τους.

    Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στα Χανιά, όπου ένας μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πλευρό μετά από άγρια συμπλοκή.

    Σύμφωνα με το cretalive, το επεισόδιο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, με τις αναφορές να υποδεικνύουν ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα ενώ άλλος τον χτυπούσε.

    Η επίθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τους γονείς του θύματος, μαθητή της Α' τάξης, και οι δύο εμπλεκόμενοι μαθητές, από τη Β' και τη Γ' τάξη, συνελήφθησαν. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός της δικογραφίας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, ενώπιον άλλων μαθητών, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία που οδήγησε στην επίθεση.

    Το θύμα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε αργότερα από ιατρικές εξετάσεις.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τον νόμο, εξετάζονται πιθανές ευθύνες των εκπαιδευτικών για το συμβάν, καθώς συνέβη εντός του σχολικού χώρου και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε περαιτέρω κυρώσεις ή συνέπειες.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button
    Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button

    Χειροπέδες πέρασαν σε έναν μαθητή λυκείου του Ηρακλείου Κρήτης οι αρχές έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την ίδια του την μητέρα στην οποία επιτέθηκε αρπάζοντας την από το λαιμό.

    Πρόκειται για 17χρονο μαθητή ο οποίος επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία ευτυχώς ενεργοποίησε το panic button όπου την έσωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ένας 17χρονος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την μητέρα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να της επιτεθεί βίαια πιάνοντας την από τον λαιμό και απειλώντας την. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της ενεργοποίησε το panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί.

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 17χρονο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον ίδιο της τον γιο.

    Ο 17χρονος πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ηράκλειο: Μαθητής ξυλοκόπησε διευθυντή Γυμνασίου επειδή ενημέρωσε τους γονείς του ότι έκανε κατάληψη
    Ηράκλειο: Μαθητής ξυλοκόπησε διευθυντή Γυμνασίου επειδή ενημέρωσε τους γονείς του ότι έκανε κατάληψη

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής έστησε καρτέρι στον διευθυντή σήμερα το πρωί

    Επίθεση από μαθητή της Β΄ Γυμνασίου δέχτηκε το πρωί, διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
    Το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, με τον διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο σχολείο.
    Όπως είπε ο ίδιος στο Cretalive, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις επειδή οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών που είχαν κλείσει το σχολείο χθες, Πέμπτη.
    Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο από το χτύπημα που δέχτηκε ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.
  • Άλιμος: «Θα σου σπάσω τα μούτρα» - Απειλές 14χρονου σε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για κινητό
    Άλιμος: «Θα σου σπάσω τα μούτρα» - Απειλές 14χρονου σε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για κινητό

    Συνελήφθη ο μαθητής του 4ου Γυμνασίου Αλίμου, όπως και ο πατέρας του.

    Στη σύλληψη ενός 14χρονου μαθητή της Β΄ Γυμνασίου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Άλιμο, μετά από απειλές που εκτόξευσε σε βάρος καθηγήτριάς του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε χθες Τετάρτη (25/9) στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου, μετά από παρατήρηση που έκανε η καθηγήτρια Αγγλικών στον μαθητή για το κινητό του.

    Ο 14χρονος αντέδρασε άσχημα και άρχισε να απειλεί την εκπαιδευτικό, λέγοντάς της: «Θα σου σπάσω τα μούτρα».

    Μάλιστα, στη συνέχεια έσπασε και ένα κάδρο.

    Τελικά, ο ανήλικος συνελήφθη, όπως και ο πατέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος τους.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο