Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά

patouses dora unsplash

Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα!! Λατρεύουν να στολίζουν, να ακούνε Χριστουγεννιάτικες μουσικές, να ξαναβλέπουν ταινίες που έχουν δει 100 φορές, να τρώνε γλυκά, να παίρνουν δώρα…. Ειδικά να παίρνουν δώρα!!

Έχουν τέτοια λαχτάρα και ανυπομονησία για τα δώρα τους κάθε χρόνο, που με το που εμφανίζονται κάτω από το δέντρο, με τα γιορτινά χαρτιά περιτυλίγματος κι εκείνες τις κατακόκκινες κορδέλες, είναι σαν να μην κυλάει πια ο χρόνος και κάθε δευτερόλεπτο γι’ αυτά είναι πραγματικά βασανιστικό, μέχρι να έρθει η ώρα του unboxing…

Το μυαλουδάκι και οι αθώες ψυχούλες τους κατακλύζονται από σκέψεις του τύπου «Ήμουν αρκετά καλό παιδί;;», «Θα μου έφερε ο Άγιος Βασίλης το δώρο που ζήτησα στο γράμμα μου;;», «Μα γιατί δεν είναι ακόμα Χριστούγεννα;; Αφού κοιμήθηκα;;» και φυσικά «Και τι πειράζει αν ανοίξω νωρίτερα το δώρο μου;; Θα θυμώσει ο Άγιος Βασίλης;;»…

Και φτάνει επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή που μπορούν να εξερευνήσουν τον πολύτιμο θησαυρό τους και ορμάνε, κυριολεκτικά, τρέχοντας στο δέντρο για να πάρουν τα δώρα τους.

Κατά βάθος αυτή τη στιγμή την περίμενες κι εσύ με την ίδια λαχτάρα, για να δεις τα ματάκια τους να λάμπουν από χαρά και να ακούσεις εκείνες τις τσιρίδες ικανοποίησης, όσο περιφέρονται στο σπίτι χοροπηδώντας με το παιχνίδι τους αγκαλιά…

paixnidokosmos xmas22 a

Πρόσεξε όμως!! Μην κάνεις το λάθος να πέσεις στην παγίδα να πάρεις λάθος δώρο, γιατί τότε όλο αυτό το υπέροχο κλίμα που περιγράψαμε παραπάνω θα γυρίσει τούμπα και θα βρεθείς εσύ ξαφνικά στο ρόλο των ληστών από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» 1, 2 και 3 μαζί και οι μικροί μας φίλοι στο ρόλο του, συμπαθέστατου κατά τα άλλα, Κέβιν Μακ Κάλιστερ…

Και επειδή μάλλον δεν σε ενθουσιάζει αυτή η τροπή, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε…

Ζητήσαμε από την κα Φώφη Κολόσακα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Παιχνιδόκοσμος στον Πύργο, να μας πει το πιο πολύτιμο μυστικό γι’ αυτές τις γιορτές: Τι παιχνίδια να αγοράσεις για τα δώρα των Χριστουγέννων!!

Η αγαπημένη μας κα Φώφη, ετοίμασε μια ολόκληρη λίστα από παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους. Εσύ, μένει μόνο να διαλέξεις!!

 paixnidia Xmas22 1

Κούκλα Barbie Extra με αξεσουάρ και δεινοσαυράκι!!

paixnidia Xmas22 2

Μωρό που πίνει γάλα και κάνει πιπί σε γιο-γιο!! Το σετ περιλαμβάνει σκεύη φαγητού και 3 φορμάκια.
Ηλικία: 3+ ετών

paixnidia Xmas22 3

Το πολύχρωμο παιχνίδι αποτελείται από 5 κομμάτια που στοιβάζονται εύκολα. Ρίξτε τις μπάλες μία προς μία στην επάνω βαθμίδα και δείτε πώς η καθεμία από αυτές κυλά προς τα κάτω.

Ο πύργος spiral ενισχύει τον συντονισμό χεριού-ματιού και διδάσκει σε ένα παιδί την έννοια της αιτίας και του αποτελέσματος, ενώ ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό.

Ο πύργος συνοδεύεται από τρεις μεγάλες μπάλες, ιδανικές για τα χεράκια του μικρού σας, σε διαφορετικά χρώματα που κάνουν ήχο κατά την κίνηση.

Ηλικία : 10+ μηνών

paixnidia Xmas22 4

Ένα πλήρες σετ με 10 εργαλεία, απαραίτητα σε κάθε μικρό μάστορα!!
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών

paixnidia Xmas22 5

Υπέροχο σετ με κούκλα, μονόκερο και διάφορα αξεσουάρ!! Σούπερ στιλάτες εμφανίσεις της κούκλας σας με απίθανα μακριά μαλλιά!!  
Κατάλληλο για παιδιά 3+ετών

paixnidia Xmas22 6

Παιδική κουζίνα, 70εκ deluxe kitchen, με πραγματική βρύση, ρεαλιστικούς ήχους ψησίματος και πραγματικό ατμό κατά το ψήσιμο.

Το σετ ολοκληρώνεται από πολλά αξεσουάρ κουζίνας και τροφίμων.

paixnidia Xmas22 7

Παιχνίδι μακιγιάζ!! Τα παιχνίδια ομορφιάς δεν προσφέρουν μόνο αμέτρητες ώρες διασκέδασης, αλλά ενισχύουν ταυτόχρονα τις κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες του παιδιού μέσα από τη διαδικασία της μίμησης, της καλλιέργειας της φαντασίας και της λεπτής κινητικότητας.
Ηλικία: 5+

paixnidia Xmas22 8

Τηλεκατευθυνόμενο όχημα νταλίκα 2.4 GHz, με πλήρη λειτουργία και πολύχρωμα φώτα.
Η νταλίκα μπορεί να αποσυνδεθεί από το container. 
 

paixnidia Xmas22 9

Το παιχνίδι της εταιρίας Make It Real με τις κατασκευές κοσμημάτων αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.
Συμβάλλει στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντασίας και της υπομονής για την ολοκλήρωση του έργου τους.
Περιλαμβάνει: 12 Juicy Couture μενταγιόν, 100 χάντρες, 15 μεταλλικά κομμάτια, βελούδινη κορδέλα, ποζ κορδέλα, σετ ραπτικής, καθαρό νήμα.
Hλικία : 8+ Eτών

paixnidia Xmas22 10

Ένα χαριτωμένο ρομποτάκι που μιλάει, παίζει και τρέχει στο διάστημα!!
Τραβώντας τον μοχλό, το ρομποτάκι αλλάζει 3 διαφορετικές εκφράσεις για 3 λειτουργίες παιχνιδιού (δραστηριότητα, κουίζ και υπνηλία).
Τα εκπαιδευτικά κουμπιά μαθαίνουν στο παιδί τα ονόματα των ζώων και τους ήχους τους, τα χρώματα και πολλές νέες λέξεις!
Ηλικία: 12+ μηνών

paixnidia Xmas22 11

Είσαι έτοιμος να κάνεις το γύρο της Ευρώπης μέσα σε λίγα λεπτά;
Επισκέψου τις πόλεις-σταθμούς σου, αντιμετώπισε τις διάφορες προκλήσεις και φθάσε πρώτος στην αφετηρία σου πιο σοφός από ποτέ!!
Ετοιμάσε βαλίτσες, διαβατήρια στα χέρια και ακολούθήσε μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ευρώπη!!
Ανακάλυψε απίθανα μέρη και μάθε την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά, τα αξιοθέατα κάθε τόπου!!
Αριθμός παικτών: 2 έως 6

 

Κεντρική φωτογραφία από Thought Catalog στο Unsplash

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo