Πώς να ντύσετε το παιδί σας ζεστά και γιορτινά

paidiko ntysimo pexels

Κάθε Χριστούγεννα  δεν βλέπεις την ώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου. Έτσι και φέτος...

Για μία ακόμη χρονιά, οι προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια θα είναι αρκετές, ενώ είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις και εσύ κάποια χριστουγεννιάτικη μάζωξη.

Ντυμένοι όλοι με τα καλά σας, θα ανταλλάξετε ευχές και αγκαλιές για το νέο έτος!! Είναι λοιπόν σημαντικό να φροντίσεις πέρα από τις δικές σου εμφανίσεις και για εκείνες των μικρών σου.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρεις;; Συνέχισε να διαβάζεις και εμπνεύσου...

Το πανωφόρι ή μία ζεστή «αγκαλιά»

Το σημαντικότερο κομμάτι στο ντύσιμο του μικρού σου, είναι αναμφίβολα το πανωφόρι του, η «αγκαλιά» που το κρατάει ζεστό, τώρα που το κρύο γίνεται όλο και εντονότερο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να προμηθευτείς ένα κομμάτι το οποίο θα είναι ποιοτικό και μπορεί να φορεθεί από τις πρωινές ώρες που το παιδί βρίσκεται στο σχολείο, μέχρι τις πιο βραδινές που θα είστε καλεσμένοι σε κάποιο γιορτινό τραπέζι. Για το κορίτσι μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν σε αισιόδοξες αποχρώσεις όπως το φούξια, το κίτρινο ή με ένα χαρούμενο μοτίβό, όπως το φλοράλ ή το πουά. Για το μπουφάν του αγοριού σου, το καφέ, το μπλε και το γκρι, είναι οι πιο ευκολοφόρετες επιλογές.

babyland xmas22

Ακόμα περισσότερη μαγεία...

Αν θες να εμπλουτίσεις με λίγη περισσότερη μαγεία και… αστερόσκονη τις φετινές γιορτές του μικρού σου, τότε να ξέρεις πως υπάρχουν χριστουγεννιάτικες προτάσεις, που διαθέτουν όλα τα στοιχεία που ζητούσες σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Με ζεστά χρώματα όπως το κυπαρισσί, το λευκό και το χρυσό να κυριαρχούν πάνω σε μοντέρνα σχέδια, τούλινες φούστες, πουλόβερ, βρεφικά κολανάκια και φορέματα, να είσαι σίγουρη πως για μία ακόμη φορά, το μικρό σου θα «κλέψει» την παράσταση όπου κι αν είστε καλεσμένοι!!

Extra tip: Ωστόσο υπάρχουν αρκετά «μαγικά» κομμάτια «δύο σε ένα», τα οποία με μία μόλις κίνηση μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα δεύτερο και εντελώς διαφορετικό ρούχο.

Last but not least

Το αμέσως επόμενο item, στο οποίο πρέπει να δώσεις σημασία, είναι φυσικά τα παπουτσάκια του μικρού σου. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ζευγάρι το οποίο θα αρέσει στο παιδί και το κυριότερο, θα του επιτρέπει να είναι άνετο και να παίζει ανέμελα. Τα παπούτσια, ειδικά στα παιδιά, αποτελούν ένα εξαιρετικά κομβικό κομμάτι για τις εμφανίσεις τους, καθώς μπορούν να καθορίσουν πόσο casual ή επίσημες θα είναι. Για παράδειγμα, ακόμη και αν έχεις φορέσει στη μικρή σου ένα φουστάνι, με το κατάλληλο παπούτσι για κορίτσια μπορεί το ίδιο ρούχο να τη συνοδεύσει στο σχολείο, σε ένα παιδικό πάρτι, ακόμη και στο οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!! 

zoi andritsou 1130x300xmas 2021

Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσετε από τα ρούχα και το πανωφόρι, για να καταλήξετε ύστερα στα παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το outfit της μικρής πριγκίπισσας ή του μικρού πρίγκιπα. 

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα Babyland στον Πύργο και ζητήσαμε από την αγαπημένη κα Αθηνά Κοροκοκού, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, να μας δώσει μερικές ιδέες για το γιορτινό ντύσιμο των μικρών μας φίλων.

Οι προτάσεις που ακολουθούν θα σας ενθουσιάσουν... 

rouxa Xmas22 1

Υπέροχο μπλε φόρεμα με τούλι και ασημί λεπτομέρειες της εταιρείας Energiers.

rouxa Xmas22 2

Γιορτινό ροζ φόρεμα της εταιρείας Energiers, με ασορτί στέκα και φανταστικό ροζ γουνάκι της εταιρείας EMC.

rouxa Xmas22 3

Ζεστό κόκκινο παλτό, με λεοπάρ λεπτομέρειες και χρυσά κουμπιά, της εταιρείας Energiers.

rouxa Xmas22 4

Μπλε μπουφάν, με κουκούλα και γουνάκι της εταιρείας Energiers, συνδυασμένο με μπλε παντελόνι της ίδιας εταιρείας και λευκό πουκάμισο της εταιρείας Life Boy.

rouxa Xmas22 5

Καφέ cargo παντελόνι, συνδυασμένο με υπέροχο πλεκτό της εταιρείας Energiers. 

rouxa Xmas22 6

Υπέροχο floral, μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από στρας, συνδυασμένο με μαύρο δερμάτινο πανωφόρι, επίσης με στρας, της εταρείας Energiers.

rouxa Xmas22 7

Μαύρο εντυπωσιακό σετ με παγιέτες της εταιρείας Energiers, που αποτελείται από παντελόνα, κοντομάνικο μπλουζάκι και ζακέτα.

rouxa Xmas22 8

Πανέμορφα φορμάκια, σε διάφορα σχέδια, της εταιρείας EMC. 

Κεντρική φωτογραφία από cottonbro studio

Με πληροφορίες από: healthweb.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo