Αυτά είναι τα καλύτερα video games για μικρούς και μεγάλους, τις γιορτές

high angle gamer playing indoors 

Οι γιορτές είναι σίγουρα μια “χρυσή” ευκαιρία για παιχνίδι και όταν λέμε παιχνίδι για τα παιδιά του δημοτικού και τους έφηβους, το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στα video games…

Παιχνίδι όμως με όρια όπως συνηθίζουμε εμείς να λέμε, γιατί πολλές φορές η gaming εμπειρία γίνεται εθιστική και χάνουμε πολλά όμορφα από την καθημερινότητα της ζωής…

Παιχνίδι λοιπόν με μέτρο και εμείς σας προτείνουμε αυτά τα video games που αναζήτησαν οι χρήστες του διαδικτύου περισσότερο στην Google το 2023.

Είτε πρόκειται για το Playstation, είτε το Xbox, είτε το PC, είτε τέλος το Nintendo, με όποια παιχνίδομηχανή κι αν επιλέξετε, τα παρακάτω δέκα παιχνίδια είναι αυτά που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον των “παικτών”…

Δείτε μια ντουζίνα από εκπληκτικά παιχνίδια που προτείνει το bestprice.gr για να απολαύσετε τώρα τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μετά όποτε υπάρχει ελεύθερος χρόνος...

Baldur's Gate 3

Θέλεις να ζήσεις μία βαθιά και πλούσια ιστορία; Ή μήπως θέλεις ένα RPG με εντυπωσιακά combo και αμέτρητες πιθανότητες; Ίσως ψάχνεις ένα party-based παιχνίδι, στο οποίο θα εξερευνήσεις τις ανθρώπινες σχέσεις, ενώ λύνεις ένα μυστήριο; Μην ανησυχείς, αφού το Baldur's Gate 3 τα συνδυάζει όλα, σε ένα πακέτο που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, καθώς και το βραβείο του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς.

dionysopoulos xmas23

Marvel's Spider-Man 2

PS5

Το Marvel's Spider-Man 2 είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα sequel έχει τεράστιες προσδοκίες και όχι μόνο τις πετυχαίνει, αλλά τις ξεπερνά κιόλας. Η απεικόνιση της Νέας Υόρκης είναι εκπληκτικά ακριβής, ενώ έχουν προστεθεί το Brooklyn και το Queens σαν εξερευνήσιμες περιοχές, πέρα από το Manhattan. Μεταξύ του απίστευτα διασκεδαστικού webslinging, την προσθήκη Glide Suit (oops, spoilers) και το υπέροχο σύστημα μάχης, είναι σίγουρο ότι θα ξεχάσεις να σταματήσεις να παίζεις. 

auto parts 1130x300xmas 2021

Super Mario Bros: Wonder

Nintendo Switch

Το Super Mario Bros: Wonder θα σε καταπλήξει με το υπέροχο art style και το εθιστικό gameplay του. Μπορεί να είναι μία παλιά και δοκιμασμένη συνταγή, αλλά υπάρχει λόγος που η Nintendo εξακολουθεί και κυκλοφορεί platformers με τον αγαπητό Mario. Και αν δε θέλεις να παίξεις μόνος σου, το παιχνίδι υποστηρίζει έως και 12 παίκτες για online co-op, με έως και 4 παίκτες ταυτόχρονα στην ίδια πίστα. 

sotir nikos 1130x300xmas

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo Switch

Συνεχίζοντας την ιστορία από τον προηγούμενο τίτλο, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom σε μεταφέρει, ξανά, στον μαγικό κόσμο του Hyrule. Βοήθησε τον Link να βρει την Πριγκίπισσα Zelda και να πολεμήσει τον Demon King, πριν αυτός καταστρέψει τον κόσμο τους. Εξερεύνησε έναν υπέροχο ανοιχτό κόσμο, γεμάτο αμέτρητες πιθανότητες, όπου θα ολοκληρώσεις quests και θα βρεις τρόπους να γίνεις δυνατότερος, για να κατατροπώσεις τον Demon King και να σώσεις το Hyrule, για άλλη μια φορά.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Μπορεί η κυκλοφορία του πέρυσι να είχε χαρακτηριστεί από προβλήματα και μη ολοκληρωμένες υποσχέσεις, αλλά η CD Project Red δε το έβαλε κάτω και αφοσιώθηκε στο να λύσει όλα τα θέματα με το Cyberpunk 2077, καθώς και να συνεχίσει να προσθέτει καινούρια πράγματα για όσους πίστεψαν στο προϊόν. Τώρα, το DLC με όνομα Phantom Liberty έχει δικαιώσει αυτή τη πίστη, με μία ιστορία που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της punk-rock αισθητικής και μίας αξιομνημόνευτης ιστορίας κατασκοπείας, με μία μοναδική ερμηνεία από τον Idris Elba στον ρόλο του Solomon Reed, ενός sleeper agent, που ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της Night City.

Dead Island 2

PS4 - PS5 - Xbox Series X/S - PC

Το Dead Island 2 είναι ένα πολύ διασκεδαστικό zombie shooter, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου τίτλου, που κυκλοφόρησε το 2011. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ, σε επίπεδο gameplay, αλλά καταφέρνει να είναι αρκετά εθιστικό, με ενδιαφέρουσες περιοχές και επιλογές όπλων. Διάλεξε αυτά που θέλεις και άρχισε να "καθαρίζεις" τα ζόμπι μαζικά.

Remnant II

PS5 - Xbox Series X/S

Sequel του επιτυχημένου Remnant: From the Ashes, το Remnant II είναι μία υπέροχη μίξη third-person shooter και RPG, που σε θέτει αντιμέτωπο με τον αφανισμό της ανθρωπότητας. Στόχος σου, να καταστρέψεις τη Ρίζα (the Root), προκειμένου να σταματήσεις τις προσπάθειές του να καταστρέψει όλα τα σύμπαντα. Διάλεξε το class σου και παίξε solo ή με έως 3 άτομα σε co-op, προκειμένου να σώσετε το μέλλον του είδους μας.

Ghostrunner 2

PS5 - Xbox Series X/S

Στο Ghostrunner 2 αναλαμβάνεις το ρόλο του Jack από το πρώτο παιχνίδι. Σκοπός σου είναι να φτάσεις πέρα από το Dharma Tower, όπου θα αναμετρηθείς με μία ομάδα βίαιων ninja AI, που ανήκουν σε ένα cult. Για να τους νικήσεις (καθώς και όποιον άλλο θελήσει να σε σταματήσει), θα χρησιμοποιήσεις δυνάμεις όπως το Sensory Boost που κάνει τον χρόνο να περνάει πιο αργά, αλλά και εξοπλισμό όπως το Grappling Hook, για να περνάς γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο. Τι άλλο περιμένεις;

Alan Wake 2

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από το πρώτο Alan Wake, αλλά αυτό σημαίνει απλά ότι η αναμονή θα έφερνε τεράστιες προσδοκίες για το Alan Wake 2. Προσδοκίες που το παιχνίδι ξεπέρασε με άνεση, γράφοντας μία χρυσή σελίδα στην ιστορία των παιχνιδιών - θρίλερ. Ο Alan Wake έχει παγιδευτεί σε μία εναλλακτική διάσταση για τα τελευταία 13 χρόνια και τώρα προσπαθεί να αποδράσει γράφοντας μία τρομακτική ιστορία που εμπλέκει και την πράκτορα FBI Saga Anderson. Το ερώτημα είναι, θα τα καταφέρει;

Hi-Fi Rush

Ετοιμάσου για μία μουσική περιπέτεια χωρίς προηγούμενο, σε ένα action game βασισμένο στον ρυθμό. Όλα, από τους εχθρούς μέχρι το περιβάλλον, κινούνται σε συγκεκριμένους ρυθμούς. Αν και δεν είναι απαραίτητο να επιτεθείς με συγκεκριμένο ρυθμό, αν το καταφέρεις θα έχεις μπόνους ζημιά στις επιθέσεις και τα combo σου. Με ένα υπέροχο soundtrack, που περιέχει κομμάτια από συγκροτήματα όπως The Black Keys και Nine Inch Nails, αν είσαι λάτρης της ροκ, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το Hi-Fi Rush.

Resident Evil 4 Remake

PS5 - PS4 - Xbox Series X/S - PC

Ένα remake του κλασσικού horror game, το Resident Evil 4 Remake, έχει θέσει καινούρια standards για το πώς πρέπει να γίνεται ένα remake. Ζήσε ξανά (ή για πρώτη φορά) την εκπληκτική ιστορία ενός από τους καλύτερους τίτλους της σειράς Resident Evil, με μοντέρνο χειρισμό και πανέμορφα γραφικά, ακολουθώντας τα χνάρια του θρυλικού πράκτορα Leon S. Kennedy, καθώς προσπαθεί να σώσει την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ από ένα αποκομμένο χωριό, γεμάτο περίεργους και τρομακτικούς κατοίκους.

Final Fantasy XVI

Στο Final Fantasy XVI θα απολαύσεις αμέτρητες ώρες διασκέδασης με την ποιότητα στην οποία έχουν συνηθίσει όλοι οι φαν της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, γεμάτες δράση και ιστορία, που θα σε συνεπάρει. Θα αναλάβεις τον ρόλο του Clive Rosfield και διάφορων χαρακτήρων AI, σε ένα party-based σύστημα, καθώς ταξιδεύεις σε διάφορα σημεία της ηπείρου Valisthea, όπου θα αντιμετωπίσεις διάφορους εχθρούς, καθώς προσπαθείς να φέρεις ξανά την ειρήνη μεταξύ των διάφορων φυλών.

Πηγή: bestprice.gr  - Image by Freepik

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo