Βάλτε το ξύλο ως υλικό στη διακόσμηση του σπιτιού σας…

wood1

Μια πρόσφατη εμπειρία μας στην διαμόρφωση χώρου το ξύλο ως υλικό μας έδωσε εξαιρετικές λύσεις, πρακτικές και διακοσμητικές…

Ιδέες “κλέψαμε” από το Pinterest και ευτυχώς υπάρχουν πολλές που θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν την εικόνα του χώρου σας.

Το ξύλο για εμάς είναι ζεστό, ατμοσφαιρικό υλικό που μπορεί να κάνει το σπίτι, μια φωλιά, ένα καταφύγιο, ιδίως αυτή την περίοδο της καραντίνας.

Αφού επιλέξετε την παρέμβαση που θέλετε να κάνετε, βρείτε έναν έμπειρο ξυλουργό για να προχωρήσετε στην υλοποίηση.

vithoulkas 1130x300new 1

Αυτός θα σας βοηθήσει και στην επιλογή των υλικών, καθώς γνωρίζει καλύτερα τις “ιδιότητες” κάθε ξύλου…

Ποια όψη θα λάβει μια μελαμίνη με επένδυση όταν πέσει πάνω το βερνίκι, πως θα “κουμπώσουν” τα ξύλα, τι είδη ξυλείας μπορεί να συνδυαστούν, πως μπορεί να προστεθεί κρυφός φωτισμός.

Ένα ξύλινο διαχωριστικό σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα του σπιτιού σας…

Ή ακόμα ένα ξύλινο πλαίσιο στον τοίχο που μπορεί να τον μετατρέψει σε έναν πίνακα που εσείς μπορείτε να γεμίσετε με εικόνες.

oikofire 1130x300

Για τους πιο τολμηρούς αισθητικά και οικονομικά, ολόκληρες επιφάνειες μπορεί να επενδυθούν με ξύλο και να δώσουν μια “ακριβή” πινελιά, σε μια κρεβατοκάμαρα για παράδειγμα.

Ακόμα και επιφάνειες με φυσικό ξύλο μπορούν να προστεθούν - με την κατάλληλη επεξεργασία - ανάλογα το χώρο - στην κουζίνα ή το μπάνιο ή να αντικαταστήσετε άλλου υλικού επιφάνειες, ακόμα και σε παλιά έπιπλα με ξύλο, φυσικό, ή mdf ή μελαμίνη…

Το αποτέλεσμα που θα πάρετε θα δικαιώσει τις επιλογές σας και θα αναδείξουν το χώρο σας….

 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο