Τα καλύτερα Gadget δώρα

ken suarez dqRdtm2spBk unsplash

Η τεχνολογική επανάσταση που βιώνουμε φτάνοντας πλέον στην εποχή του 5G δεν αφήνει τους γκατζετάκηδες ασυγκίνητους, ενώ κερδίζουν και το λιγότερο ψαγμένο κοινό και σιγά - σιγά και τις μεγαλύτερες και λιγότερο εξειδικευμένες ηλικίες, καθώς οι συνθήκες που βιώνουμε το επιβάλουν...

Σας παρουσιάζουμε ως προτάσεις για τις φετινές γιορτές προϊόντα τεχνολογίας για όλους, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα, πιο συναρπαστική, πιο άνετη, πιο παιχνιδιάρικη....

 

tsioris 1130x300xmas

 

Apple iPhone 12 Pro Max - Η Apple στην 5G εποχή

Apple iphone12pro

Mε ανανεωμένη και αγαπημένη εμφάνιση, το επαναστατικό τσιπ A14 Bionic, συνδεσιμότητα 5G με Smart Data Mode για ασύλληπτες ταχύτητες σύνδεσης, πολυμορφικό σύστημα κάμερας με τεχνολογία LiDAR και 5X οπτικό ζουμ, καθώς και οθόνη 6,7” Super Retina XDR με τεχνολογία True Tone και κρύσταλλο Ceramic Shield, το iPhone 12 Pro Max προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών!
 
 Η πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας 5nm επιτρέπει στο πανίσχυρο Apple A14 Bionic chip να προσφέρει 40% υψηλότερη επεξεργαστική ισχύ, 30% ταχύτερα γραφικά και 2x ταχύτερη μηχανική εκμάθηση, χάρη στην Neural Engine επόμενης γενιάς.
 
Με πρωτόγνωρη αύξηση της διάρκειας λειτουργίας της μπαταρίας για να κάνεις περισσότερα από αυτά που αγαπάς, υποστήριξη ταχείας αλλά και ασύρματης φόρτισης, Λειτουργία Πορτραίτου και εξελιγμένο Night Mode, λήψη βίντεο με υποστήριξη 10-bit HDR/Dolby Vision και Smart HDR 3 για ακόμα πιο δυναμικό βάθος, υποστήριξη περιεχομένου Dolby Vision/HDR10, πρόσβαση σε Apple TV+ και Apple Arcade, εντυπωσιακές εφαρμογές AR, Dolby Atmos και χωρικό ήχο για καθηλωτική εμπειρία ήχου surround, πιστοποίηση IP68 για μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και τη σκόνη, είναι το πιο ισχυρό, το πιο εντυπωσιακό και το πιο γρήγορο iPhone που είχες ποτέ!
 

koborozos 1130x300xmas

 

Playstation 5

ps5

Το φετίχ των gamers - Play Has No Limits! 

Απολαύστε ασύλληπτα γρήγορη φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, με υποστήριξη για απτική ανάδραση, σκανδάλες δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation! Τιθασεύστε την ισχύ μιας ειδικά σχεδιασμένης μονάδας CPU και GPU, καθώς και ενός δίσκου SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/O που ξαναγράφει τους κανόνες των δυνατοτήτων της κονσόλας PlayStation.
Κυκλοφορούν δύο εκδόσει. Η μια με Blu Ray που δέχεται ψηφιακό δίσκο και η δεύτερη PS5 Digital Edition όπου όλες οι αγορές των παιχνιδιών γίνονται digitally.

 

maxairas 1130x300xmas

 

Apple Mac Book Pro - Δώρο για ψαγμένους κομπιουτεράδες

mac book m1

O νέος επεξεργαστής της Apple Μ1 επαναπροσδιορίζει πλήρως το MacBook Pro 13 ιντσών. Διαθέτει 8-πύρηνη CPU για αξεπέραστη ταχύτητα ακόμη και στις πιο σύνθετες εργασίες στη φωτογραφία, τον προγραμματισμό, την επεξεργασία βίντεο και πολλά περισσότερα.

Απίστευτη 8-πύρηνη GPU, ικανή για τις πιο απαιτητικές εργασίες στον τομέα των γραφικών και εξαιρετική εμπειρία gaming κάθε φορά. Μια προηγμένη 16-πύρηνη Neural Engine για ακόμη καλύτερη μηχανική εκμάθηση στις αγαπημένες σου εφαρμογές.

Ταχύτατη ενσωματωμένη μνήμη για απόλυτα ομαλή απόδοση και μπαταρία που διαρκεί έως 20 ώρες, την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε Mac. Το δημοφιλέστερο pro notebook της Apple γίνεται ακόμη πιο pro, με αξεπέραστες επιδόσεις!

 

sotir nikos 1130x300xmas

 

Ηλεκτρικό πατίνι… για μικρούς και μεγάλους

patini

Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Electric Scooter Essential είναι η κομψή, φορητή λύση που σας πάει παντού, καθώς έχει βάρος μόλις 12 κιλά και αναδιπλώνεται σε 3 δευτερόλεπτα.

Ξεχωρίζει για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με σώμα από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικών προδιαγραφών.

Το σκούτερ ενσωματώνει εξελιγμένο έλεγχο ταχύτητας και σύστημα ανάκτησης ενέργειας (KERS), καθώς και σύστημα ελέγχου Cruise Control για τη διατήρηση σταθερής ταχύτητας.

Οι μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας προσφέρουν αυτονομία οδήγησης έως 20 χιλιόμετρα χάρη και στο έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS). Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό και σύστημα E ABS με αναγέννηση στον μπροστινό τροχό.

Τα αντιολισθητικά και απορροφητικά ελαστικά 8,5 ιντσών θα απορροφήσουν αποτελεσματικά τους κραδασμούς, αποτρέποντας την ολίσθηση κατά την οδήγηση. Παράλληλα, ο κινητήρας 250W συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες εγγυάται άνετη και απρόσκοπτη οδήγηση.

Τέλος, το σκούτερ συνδέεται στην εφαρμογή Mi Home (μέσω Bluetooth) για να ελέγxτε την ταχύτητα οδήγησης καθώς και την υπολειπόμενη ισχύ σε πραγματικό χρόνο.

 

XIAOMI Amazfit Bip U Smartwatch

amazfit bip

Τα Smartwatch είναι η τάση των τελευταίων ετών που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, απέναντι στα “παραδοσιακά” ρολόγια. Την αρχή έκανε η Apple και ακολούθησαν πολλές εταιρίες τεχνολογίας, είτε στο χώρο των ρολογίων είτε στο χώρο των κινητών τηλεφώνων. Όπως και η Xiaomi…

Το XIAOMI Amazfit Bip U είναι το Smartwatch που θα λατρέψεις σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα αν είσαι fan της άθλησης! Με όμορφο σχεδιασμό και εξαιρετικά ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 31 γραμμάρια) δεν θα νιώθεις καν ότι το φοράς κατά τη διάρκεια της ημέρας ό,τι κι αν κάνεις, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρων για να μην έχεις καμία ανησυχία. Και, φυσικά, ξεχωρίζει η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 1.43 ιντσών με δυνατότητα παραμετροποίησης με περισσότερα από 50 Watch Faces μέσω εφαρμογής και υποστήριξη animations, ώστε να κάνεις τη διαφορά με το στυλ σου! Με τον τρόπο αυτό, θα μπορείς να παρατηρείς με άνεση τις έξυπνες ειδοποιήσεις μέσω του Smartphone σου, όπως για παράδειγμα κλήσεις, μηνύματα και ενημερώσεις από τις εφαρμογές σου, ενώ είσαι σε θέση επιλέξεις τις πληροφορίες που θα προβάλλονται στην αρχική οθόνη για μία καλύτερη καθημερινότητα. Κι όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην αυτονομία της μπαταρίας, για έως 9 ημέρες σε τυπική χρήση ώστε να είναι πάντα δίπλα σου!  

Το πιο fit Smartwatch!

Το XIAOMI Amazfit Bip U είναι ιδανικό για τις αγαπημένες σου αθλητικές δραστηριότητες. Καταρχάς, περιλαμβάνει περισσότερα από 60 sports modes και σε συνδυασμό με την καταγραφή καρδιακών παλμών θα έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου ώστε ν’ αναβαθμίσεις την προπόνηση και την κατάστασή σου. Επιπρόσθετα, ενσωματώνει το PAI Health Assessment System με καινοτόμα ανάλυση δεδομένων και τη σύνθεση ενός PAI σκορ που βασίζεται σε διάφορες παραμέτρους (χρόνος, απόσταση, καρδιακοί παλμοί και άλλα) για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα όπως ποτέ άλλοτε! Πέρα από τη διαρκή καταγραφή καρδιακών παλμών με ακρίβεια, ο προηγμένος αισθητήρας BioTracker 2 μετράει και το οξυγόνο στο αίμα (λειτουργία οξύμετρου), για λειτουργικότητα χωρίς όρια. Επίσης, καταγράφει και την ποιότητα του ύπνου σου σε διάφορα στάδια, τον γυναικείο έμμηνο κύκλο, αλλά και τα επίπεδα στρες στον οργανισμό σου, παρέχοντας μάλιστα συμβουλές για ειδικές ασκήσεις αναπνοής όταν πρέπει να χαλαρώσεις, ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στον καρπό σου!

GoPro Hero 9 Black

gopro hero9

Μια action cam είναι πλέον απαραίτητη στις μέρες μας… Είτε γιατί είσαι άνθρωπος της δράσης και θες να καταγράφεις ότι κάνεις, είτε γιατί σου αρέσει η δημιουργία video και σκέφτεσαι το vlogging λίγο ή πολύ…

Η νέα GoPro Hero 9 Black είναι μικρή και πανίσχυρη! Φέρνει τις σημαντικότερες αλλαγές στη δημοφιλή σειρά τα τελευταία χρόνια. Έρχεται με κύρια οθόνη 2.27” και ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης μεγέθους 1,4” στο μπροστά μέρος, η οποία προορίζεται για λήψη selfies και vlogging.

Περισσότερη ανάλυση
Τραβήξτε εντυπωσιακό βίντεο 5Κ που διατηρεί απίστευτες λεπτομέρειες ακόμα και όταν κάνετε ζουμ.
Περισσότερα pixel
Η λήψη ευκρινών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας γίνεται πλέον με ανάλυση 20MP, ενώ χάρη στη λειτουργία SuperPhoto + HDR, η κάμερα επιλέγει αυτόματα την καλύτερη επεξεργασία εικόνας για εσένα, απλοποιώντας εξαιρετικά τη διαδικασία λήψης.

8x Slo-Mo
Η HERO9 Black καταγράφει έως και 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο για εκπληκτικό 8x slo-mo.

Περισσότερες οθόνες
Μια νέα μπροστινή οθόνη προσφέρει ζωντανή προεπισκόπηση για εύκολη διαμόρφωση selfie - ενώ η μεγάλη πίσω οθόνη αφής παρέχει διαισθητικό έλεγχο.

Περισσότερη σταθερότητα.
Το HyperSmooth 3.0 επιτρέπει in-camera horizon leveling που σου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.
HindSight

Καταγράψτε έως και 30 δευτερόλεπτα βίντεο πριν ξεκινήσετε την εγγραφή. Ακόμα και αν πατήσετε το κουμπί κλείστρου πολύ αργά, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τη λήψη.

Drone: DJI Mini 2

dji mini2

Τα Drones κερδίζουν συνεχώς υποστηρικτές… Ανθρώπους που θέλουν να δουν τα πράγματα από μια άλλη όψη, ανθρώπους που βρίσκουν την αίσθηση της ελευθερίας κοιτώντας από ψηλά… Ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά τους.

Ιδανικό για αρχάριους, το DJI Mini 2 εγγυάται εντυπωσιακή απόδοση, εκπληκτική ποιότητα εικόνας και δημιουργικά βίντεο σε κάθε του πτήση. Μικρό αλλά πανίσχυρο, ζυγίζει όσο περίπου ένα μήλο και χωράει στην παλάμη στου χεριού σου. Επιπλέον, μπορεί να αντισταθεί στους ανέμους και να απογειωθεί σε μέγιστο υψόμετρο 4.000 μέτρων (το όριο ασφαλείας είναι 120 μέτρα ή 400 πόδια) προσφέροντας σταθερές λήψεις ακόμα και όταν πετάει πάνω από ένα δάσος. Τέλος, υποστηρίζει μετάδοση βίντεο HD έως 10 χλμ. και βίντεο 4K/30fps.

Photo by Ken Suarez on Unsplash

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο