Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια - Ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

 Xmas wreath pexels laura james 6102099

Φτιάξε το πιο όμορφο και άκρως εορταστικό στεφάνι που θα στολίσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μια γωνιά του σπιτιού σου.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να επιδοθούμε σε όλες τις χειρωνακτικές δημιουργικές δραστηριότητες και το DIY έχει την τιμητική του, την ώρα που δεκάδες ιδέες κατακλύζουν το διαδίκτυο!

Όπως έχεις καταλάβει, είμαι λάτρης της δημιουργίας και του DIY, συνεπώς δε θα μπορούσα να μην αναζητώ καθημερινά καινούριες, πρωτότυπες ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας με festive mood. 

marina 1130x300xmas 2021

Κι ενώ έχουμε ήδη στολίσει κάθε γωνιά, το δωμάτιό μας και πολλούς άλλους χώρους του σπιτιού, ο δημιουργικός μας οίστρος δε σταματά ποτέ. Πάντα υπάρχει χώρος για διακόσμηση καθώς τα Χριστούγεννα δε θα έλεγα πως μόνο το επιτρέπουν, αλλά κυρίως το απαιτούν... 

Σήμερα θα βρούμε τρόπους για να φτιάξουμε το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο στεφάνι που θα διακοσμήσει το τζάκι, την πόρτα ή μια όμορφη γωνιά του σαλονιού μας. 

bioilis 1130x300xmas 2021

Οι ιδέες αμέτρητες. Δες πόσο εύκολο είναι: 

Κι αφού είδες πώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις το δικό σου στεφάνι από πρασινάδα, δες τι άλλες κατασκευές μπορούν να το πλαισιώσουν!

Τι; Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Με λίγο φρέσκο έλατο και κορδέλες μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο όμορφες συνθέσεις για να ομορφύνεις το τραπέζι σου! 

as koryfis 1130x300xmas

Δεν χρειάζεται κόπο ούτε να είσαι expert στο DIY. Στο video που ακολουθεί δες τι χρειάζεσαι και πώς να υλοποιήσεις την κάθε ιδέα σου: 

Οι ιδέες δεν σταματούν μόνο σ΄ένα video. Μπορείς να βρείς έμπνευση και στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

pexels daria shevtsova 775483
Φωτογραφία από τον χρήστη Daria Shevtsova στο Pexels 

 

pexels luna lovegood 716738

Φωτογραφία από τον χρήστη Luna Lovegood στο Pexels 

 

pexels irina iriser 1734425

Φωτογραφία από τον χρήστη Irina Iriser στο Pexels 

 

pexels meruyert gonullu 6152027

Φωτογραφία από τον χρήστη Meruyert Gonullu στο Pexels

Πηγή: queen.gr - Κεντρική φωτογραφία: Laura James στο Pexels

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo