Αισθητική οδοντιατρική: Όμορφο χαμόγελο σε μια μόνο επίσκεψη

pexels shiny diamond 3762400

Parnassa Martha Τα αληθινά χαμόγελα δίνονται χωρίς σκέψη και αντικατοπτρίζουν την εσωτερική μας ευεξία. Μην ξεχνάμε ότι:   Το χαμόγελο είναι μία καμπύλη πού ισιώνει τα πάντα.

 Η σύγχρονη οδοντιατρική αισθητική μας παρέχει πλέον ισχυρά «όπλα», τα οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία, μπορούν να   χαρίσουν  στον ασθενή σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να αποκατασταθούν τυχόν   ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθμό, που να μην μπορεί κανείς να εποπτευθεί πώς ήταν τα δόντια πριν από αυτό.

 Οι όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται στα πλαίσια της αισθητικής οδοντιατρικής και του lifting ενός χαμόγελου. Συγκολλούνται στην εξωτερική   επιφάνεια των δοντιών, η οποία τροχίζεται ελάχιστα έως καθόλου. Η εργασία πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία.

 Συγκεκριμένα  γίνεται ανάπλαση και αναδημιουργία του κάθε δοντιού χωριστά, σε αρμονική πάντα σχέση με το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, είτε   στο φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αλλάζοντας χρώμα και δημιουργώντας ένα μόνιμο λευκό και υγιές χαμόγελο!!

 

Παρνασσά Μάρθα

Χειρουργός Οδοντίατρος 

Κεντρική φωτογραφία από τον χρήστη Shiny Diamond στο Pexels

parnassa 1

parnassa 2

parnassa 3

parnassa 4

parnassa 5

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo