Balayage: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

valerie elash fj9YD KMYT8 unsplash

Paraskevopoulou Maria Το balayage δεν είναι απλά ένα χρώμα… Είναι μια προσωποποιημένη τεχνική χρώματος, η οποία την τελευταία   πενταετία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και όχι άδικα!!

 Είναι γαλλική λέξη, σημαίνει «σκουπίζω ή ζωγραφίζω» και έχει ως αποτέλεσμα τα «ξανοίγματα» στο χρώμα των μαλλιών μας, πότε σε φυσικούς   τόνους και πότε σε έντονες αντιθέσεις, πάντα με γνώμονα την διαφορετικότητα!! Αυτός είναι και ο λόγος που το λατρέψαμε!!

 Εάν επιθυμείτε κι εσείς να δοκιμάσετε αυτή την ιδιαίτερη τεχνική, είναι απαραίτητη η σωστή επιλογή του κομμωτή ή της κομμώτριάς σας, οι οποίοι   θα ασχοληθούν μαζί σας, με την επιθυμία σας, με το στυλ σας και θα δημιουργήσουν το δικό σας μοναδικό αποτέλεσμα!!

 Είναι σημαντικό να κάνετε το balayage στο κομμωτήριο και όχι στο σπίτι, γιατί η εφαρμογή του χρώματος απαιτεί τις ικανότητες ενός ειδικού   κομμωτή.

 Όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν στην τεχνική του balayage, γιατί είναι μια τεχνική highlighting και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Μπορείτε να κάνετε balayage ακόμη και αν έχετε κοντά μαλλιά. Η εφαρμογή γίνεται αναλόγως με το κούρεμα. Είναι προσαρμοσμένο στα «μέτρα» της κάθε γυναίκας. Μπορεί να αλλάξει ριζικά το look σας, δίνοντας «φως» στο πρόσωπό σας!! Δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο…

Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε πως όταν επιλέγουμε τη συγκεκριμένη τεχνική, είναι απαραίτητη η φροντίδα των μαλλιών μας από εμάς τις ίδιες στο σπίτι. Ο κομμωτής ή η κομμώτρια – σύμβουλός μας, θα μας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο μαλλιών μας, για να τα διατηρήσουμε λαμπερά, «φρέσκα» και υγιή μέχρι την επόμενη επίσκεψή μας στο κομμωτήριο!! 

paraskevopoulou 1130x300

Θέλουμε τα καλύτερα… γιατί μας αξίζουν!! 

Παρασκευοπούλου Μαρία 

Κεντρική φωτογραφία από: Valerie Elash on Unsplash  

balayage 1

balayage 2

balayage 3

balayage 4

balayage 5

balayage 6

balayage 7

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo