Μπισκοτα με τρουφα σοκολατας και φουντουκια!

Μια συνταγή απο το Taste of Life by Betty

Ο συνδυασμός σοκολάτα-φουντούκι είναι ακαταμάχητος…. το έχουμε πει πολλές φορές , θα το πούμε άλλη μια...Ας μην ξεχνάμε ότι η περίφημη Μερεντο...νουτέλα ή πραλίνα φουντουκιού σ' αυτά τα υλικά βασίζεται . Ακαταμάχητα λοιπόν είναι και τα συγκεκριμένα μπισκοτάκια που αξίζει να τα δοκιμάσετε . Είναι τόσο εύκολα στην κατασκευή τους , τόσο απολαυστικά αλλά και τόσο εύκολα στην κατανάλωσή τους ! Δίνουν γεύση και ευχάριστη νότα στο πρωινό κολατσιό ή με τον καφέ ή με το απογευματινό τσάι . Δείτε τα , ετοιμαστείτε και φιάξτε τα...Σε πολύ λίγη ώρα θα είνια έτοιμα !

Υλικά :

220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κοφτό κουταλάκι μπέικιν

1/4 κ. γλ. σόδα μαγειρική

1 πρέζα αλάτι

130 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. άχνη ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό 

1 βανίλια

60 γρ. τρούφα σοκολάτας

60 γρ. χοντροτριμμένο φουντούκι

mpiskota fountouki 1mpiskota fountouki 2mpiskota fountouki 3mpiskota karberi4

 Εκτέλεση:

-Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπέικιν , τη σόδα και το αλάτι. 

-Στο μπωλ του μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη με την άχνη και μετά από λίγο προσθέτουμε το αυγό με τη βανίλια.

-Σταματάμε το μίξερ και συνεχίζουμε με μια μαρίζ  , ενώνοντας το μίγμα του αλευριού.

-Όταν έχει ενσωματωθεί καλά το αλεύρι , προσθέτουμε και την τρούφα με το φουντούκι και ανακατεύουμε.

-Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου και αραδιάζουμε με το κουταλάκι του γλυκού , κουταλιές από το μίγμα .

-Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο , στην προτελευταία σχάρα!

-Βγαίνουν περίπου 30-32 κομμάτια!

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Κτήμα Καντρή

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο