Καλοκαιρινές πινελιές που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Συμβουλές από τη Θεοδώρα Δασκοπούλου

Κάθε καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη και το ίδιο επιθυμούμε και για το σπίτι μας. Βγάλτε τα βαριά χειμωνιάτικα διακοσμητικά και τραπεζομάντηλα και αφήστε τα τραπέζια γυμνά, βάζοντας μόνο μερικά καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Δώστε χρώμα, ένταση, στυλ και φως στο χώρο σας με βάζα, κηροπήγια, κορνίζες, καλάθια, δίσκους και πολλά άλλα διακοσμητικά, που θα βρείτε στο κατάστημα ΕΥΔΩΡΑ.

Ανακαλύψτε προϊόντα από γυαλί, σίδερο, ξύλο, πορσελάνη και κεραμικά από αγαπημένα brands όπως: Inart, Espiel, Marva και φτιάξτε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

Eudora1 Eudora2

Από την είσοδο κάντε την αρχή και κρεμάστε στον τοίχο της διακοσμητικά καδράκια με καλοκαιρινά θέματα ή στεφάνια ή καπέλα με κοχύλια, αστερίες ή κοράλλια. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε μια ξύλινη κρεμάστρα τοίχου ή ένα ράφι και πάνω τους τοποθετήστε μια γυάλα με κοχύλια.

Αντικαταστήστε την όποια διακόσμηση του τραπεζιού στο καθιστικό σας ή στην τραπεζαρία σας, με έναν ξύλινο ή ψάθινο δίσκο, που μπορείτε να βάλετε μέσα ένα βάζο σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, μαζί με λουλούδια, με κηροπήγια, αλλά και κοχύλια διαφόρων ειδών και μεγεθών. Τα ψυχρά χρώματα στα αντικείμενα, όπως το ανοιχτό γαλάζιο και το γκρι, ευνοούνται σ’ αυτή την περίπτωση.

Ακόμα και στο μπάνιο μπορείτε να επέμβετε δραστικά. Μέσα σ’ ένα μεγάλο διακοσμητικό φανάρι μαζί με κεριά μπορείτε να βάλετε λίγη άμμο, με κοχύλια και βότσαλα.

Last but not least… η κουζίνα!! Αμέτρητες προτάσεις στο κατάστημα ΕΥΔΩΡΑ Cook για να διαλέξετε αυτές που θα απογειώσουν το δικό σας χώρο.

Επιλέξτε λευκά ή σε ανοιχτόχρωμο ξύλο διακοσμητικά, με χρωματιστές λεπτομέρειες ή και όχι… Ένα ξύλο κοπής σε ιδιαίτερο σχήμα ή ένας δίσκος που θα τοποθετηθεί όρθιος, μια ξύλινη βάση με πορσελάνινες κούπες ή μια πιατέλα με φρούτα και… το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!

revelos 1130x300 summer

eudora 1

maxairas 1130x300

eudora 2

eudora 3

eudora 4

eudora 6

eudora 7

eudora 8

eudora 10

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο