Gaming η άλλη λύση κόντρα στην καραντίνα…

jeshoots com eCktzGjC iU unsplash

Αν η οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης αποτελεί το πεδίο δράσης σου, αν για σένα διασκέδαση σημαίνει ατελείωτο gaming τότε ναι, μπορείς και τις γιορτές να είσαι αραχτός στο δωμάτιο ή στον καναπέ σου και να δοκιμάζεις τις δυνατότητές σου σε νέα παιχνίδια και πίστες…

Για τους λιγότερους μυημένους αξίζει να πούμε πως το gaming δεν είναι απαραίτητο να αξίζει ακριβά… σε ότι αφορά την απόκτηση τίτλων παιχνιδιών που θέλουν να παίξουν…

Οι ψαγμένοι και πιο μυημένοι είμαστε σίγουροι πως έχουν πάρει σειρά για την απόκτηση του νέου PlayStation 5.

Αυτοί που όμως δεν έχουν κάποια κονσόλα, νομίζουμε πως είναι καλή στιγμή να κάνουν αρχή με το Playstation 4 που λόγω της νέας εκδοχής που ήδη κυκλοφορεί, οι τιμές έχουν πέσει αρκετά.

Το ίδιο ισχύει και για το Xbox που κυκλοφορεί τη νέα κονσόλα.

afoi torega 1130x300xmas

Σε ότι αφορά τους τίτλους, οι συνδρομές που παρέχουν οι δύο κονσόλες και που επεκτείνονται και για το PC στην περίπτωση του Xbox με δέκα ευρώ το μήνα μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά παιχνίδια δωρεάν ή σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή αλλά και άλλα πλεονεκτήματα

Στο Playstation η ετήσια συνδρομή κοστίζει 60 ευρώ - σε περιόδους όπως η Black Friday μπορεί να την βρείτε ακόμα και 45 ευρώ. Προσφέρει πλεονεκτήματα όπως δύο ή τρία δωρεάν παιχνίδια το μήνα, κάθε μήνα.

Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια που θα σε "βιδώσουν" στη θέση σου και θα σε κρατήσουν εκεί...

Ατελείωτο παιχνίδι...

Το μπάσκετ είναι παραδοσιακό videogame. Όταν μιλάμε και για το NBA τότε το πράγμα πάει αλλού....

Επέλεξε την αγαπημένη σου ομάδα, παίξε με τον αγαπημένο σου παίκτη, γίνε εσύ ο Γιάννης Αντετοκούμπο στους Μπακς, ζήσε τη μαγεία του αμερικάνικου μπάσκετ στο NBA 2K21.

Το NBA 2K21 είναι η τελευταία κυκλοφορία της παγκοσμίου φήμης σειράς NBA 2K. To 2K21 συνεχίζει να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών στην τρέχουσα γενιά πλατφορμών.

Με εκτεταμένες βελτιώσεις στα καλύτερα γραφικά και το gameplay στην κατηγορία του, τις competitive και online δυνατότητές του και τις βαθιές, ποικίλες λειτουργίες παιχνιδιού, το NBA 2K21 προσφέρει μοναδική εμπειρία σε όλες τις πτυχές του μπάσκετ και του πολιτισμού του NBA, όπου Everything is Game!

pappas 1130x300xmas

Το Fortnite είναι κόλλημα. Λαϊκό προσκύνημα γίνεται από μικρούς και μεγάλους παίκτες...

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά... Απλά θα κολλήσεις όπως χιλιάδες ανά τον κόσμο gamers. Το παιχνίδι παραμένει ψηλά, με την Epic Games να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών.

Το Forza Horizon 4 δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι με αυτοκίνητο... Στο Forza Horizon 4 δοκιμάζεις την ικανότητά σου στην οδήγηση και αυτό ανταμοίβεται.. Εξαιρετικά γραφικά και gameplay και ποικιλία αυτοκινήτων που δεν τελειώνει ποτέ... (φροντίζει η Microsoft για αυτό). 

Μπορεί να μην είναι το παιχνίδι που βγήκε χθες, αλλά είναι απλά super....

Το Forza Horizon 4 σε προσκαλεί να... κάψεις λάστιχο ξανά. Οι δυναμικές εποχές αλλάζουν τα πάντα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτοκινήτων στον κόσμο, φέρνοντας αλλαγές όχι μόνο στον καιρό, αλλά και στο περιβάλλον. Παίξε μόνος ή συνεργάσου με άλλους παίκτες σε έναν κοινό κόσμο, για να εξερευνήσετε την όμορφη και ιστορική Βρετανία.

Για πρώτη φορά στο είδος, δοκίμασε δυναμικές εποχές σε ένα κοινό ανοιχτό κόσμο, οι οποίες αλλάζουν το τοπίο: τρέξε σε ξηρές, υγρές, λασπώδεις, χιονισμένες και παγωμένες συνθήκες. Σύλλεξε, τροποποίησε και οδήγησε πάνω από 450 αυτοκίνητα. Αγωνίσου, κάνε κόλπα, δημιούργησε και εξερεύνησε - επίλεξε το δικό σου μονοπάτι για να γίνεις ένας Horizon Superstar, στο πιο εντυπωσιακό Forza Horizon έως τώρα.

motoparras 1130x300xmas

Το δημοφιλές gaming saga συνεχίζει με νέο κεφάλαιο. Στο Assassin's Creed Valhalla γίνονται επιδρομές στα παράλια της Αγγλίας μαζί με τους Βίκινγκς. 

Ένατος αιώνας μ.Χ. Αναγκασμένος να φύγει από τη Νορβηγία λόγω ατελείωτου πολέμου και έλλειψης πόρων, ένας Βίκινγκ με το όνομα Eivor, οδηγεί μια φατρία Νορβηγών πέρα από τη παγωμένη βόρεια θάλασσα στις πλούσιες ακτές του διασπασμένου βασιλειού της Αγγλίας. Η αποστολή τους: να ιδρύσουν έναν νέο, μόνιμο οικισμό με κάθε κόστος.

Στο Assassin’s Creed Valhalla είσαι ο Eivor, ένας τρομερός πολεμιστής Βίκινγκ που έχει μεγαλώσει ακούγοντας ιστορίες δόξας και πολέμου. Εξερευνήστε έναν μυστηριώδη και πανέμορφο ανοιχτό κόσμο στα σκοτεινά χρόνια του Αγγλικού μεσαίωνα. Κάντε επιδρομές τους εχθρούς σας, αναπτύξτε τον οικισμό σας και χτίστε την πολιτική σας επιρροή καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε τη θέση σας ανάμεσα στους θεούς της Valhalla.

Πόλεμοι μαίνονται. Βασίλεια θα πέσουν. Αυτή είναι η εποχή των Βίκινγκς.

Να φτιάξεις λίστα με αγαπημένα παιχνίδια και να μην έχει ένα Call of Duty. Το νεότερο της εταιρίας είναι το Call of Duty: Black Ops Cold War. Παιχνίδια με πολύ φανατικούς οπαδούς, το απολαμβάνουμε στην εκδοχή που αναφέρεται στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War, όπως καλά καταλάβατε έχει ως θέμα την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου... Κατασκοπική δράση στο φούλ...

Η εμβληματική σειρά Black Ops επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια εμπειρία επόμενης γενιάς με το Call of Duty®: Black Ops Cold War – την συνέχεια του αρχικού και αγαπημένου Call of Duty®: Black Ops. Το Black Ops Cold War ρίχνει τους παίχτες στα βάθη της ασταθούς γεωπολιτικής μάχης του Ψυχρού Πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Τίποτα δεν είναι ποτέ όπως φαίνεται σε αυτή την εκπληκτική ιστορία single player, όπου οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με ιστορικές προσωπικότητες και σκληρές αλήθειες, καθώς θα πολεμούν σε όλο τον κόσμο μέσα από εμβληματικές τοποθεσίες όπως το Ανατολικό Βερολίνο, το Βιετνάμ, την Τουρκία, την Σοβιετική Ένωση και πολλές άλλες. Ως ελίτ πράκτορας, θα ακολουθήσεις τα ίχνη μιας σκιώδους μορφής που ονομάζεται Περσέας που σαν σκοπό έχει να αποσταθεροποιήσει την παγκόσμια ισορροπία και να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

new styl 1130x300 Xmas 2020

Λίστα για video games χωρίς ποδόσφαιρο δεν νοείται... Είτε πρόκειται για το Pro Evolution, είτε για το Fifa, οι υποστηρικτές είναι φανατικοί

Το Pro Evolution 2021 επιστρέφει ανανεωμένο με τον άσσο της Barcelona Lionel Messi να βρίσκεται στο εξώφυλλο σε 3 στιγμές της καριέρας του.

Το πιο ατμοσφαιρικό single-player mode που σε βάζει στην καρέκλα του manager και οδηγείς την αγαπημένη σου ομάδα στην κορυφή. Διαχειρίζεσαι και προπονείς την ομάδα σου, με σύστημα διαλόγων, cinematic cutscenes, μεταγραφές και φυσικά παίζεις και τα ματς. Επίσης προστέθηκαν νέοι Legend Managers στο Master League eFootball PES 2021 που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με νέους και βετεράνους του PES θα βοηθήσεις να διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στα μεγαλύτερα ματς του σύγχρονου ποδοσφαίρου σε αυτό το competitive online mode. Διάλεξε την πλευρά σου και διαγωνίσου ενάντια σε αντιπάλους ίδιου επιπέδου ώστε να καθορίσεις πια πλευρά θα κερδίσει το κάθε matchday. Μάζεψε αρκετές νίκες ώστε να εκπροσωπήσεις την πλευρά σου σε έναν επικό τελικό..

Το Fifa 21 επιστρέφει πιο ρεαλιστικό απο ποτέ με την ισχύ της Frostbite. Είτε βρίσκεσαι στους δρόμους είτε στο γήπεδο, το Fifa 21 καινοτομεί σε όλο το παιχνίδι, το football intelligence ξεκλειδώνει ένα πρωτοφανές ρεαλισμό. Επίσης συμπεριλαμβάνεται και το UEFA Champions League και το CONMEBOL Libertadores.

Μια δημοφιλής κατηγορία video games είναι και τα παιχνίδια simulator. Ένα από τα αγαπημένα είναι το Train Simulator.... Και συγκεκριμένα το Train Sim World 2

Οδηγήστε τη γερμανική σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας για πρώτη φορά και πιέστε το γκάζι για να ανεβάσετε ταχύτητα και να διασχίσετε πολλούς διάσημους σταθμούς!

Όλες οι τοποθεσίες είναι αυθεντικές και δημιουργήθηκαν ξανά ώστε να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία. Είστε στην καμπίνα και έχετε τον έλεγχο.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο