Motorforum: Για καινούργιο και μεταχειρισμένο τρακτέρ

giakoumis 1 2

Μια εταιρία όπου ο ενδιαφερόμενος θα βρει καινούργια και μεταχειρισμένα τρακτέρ, αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, είναι η Motorforum.

Η εταιρία του Βαγγέλη Γιακουμή στον Πύργο, αντιπροσωπεύει τα τρακτέρ της Iseki στο νομό Ηλείας - τον “γνήσιο” Ιάπωνα με τα πραγματικά εντυπωσιακά νέα μοντέλα του.

Η Iseki είναι καθαρά ιαπωνική εταιρία που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής, καθώς ιδρύθηκε 1926.

Η εταιρία κατασκευάζει αμπελουργικά  και δενδροκομικά τρακτέρ από 20 έως 70 ίππους με καμπίνα ή χωρίς.

Το γεγονός αυτό καθιστά εξαιρετικά ευέλικτη την γκάμα της εταιρίας, πέρα από το προσιτό κόστος απόκτησης που αποτελεί, ένα ακόμα πλεονέκτημα.

Από την ἱδρυση της, η Iseki συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνικής γεωργίας ως κατασκευαστής πλήρους κλίµακας, που εξειδικεύεται στα γεωργικά μηχανήματα. Και αυτό είναι κάτι που περνά σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο διευρύνοντας το δίκτυο της.

motorforum 2021 1130x300

Kατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρία επεδίωξε συνεχώς την αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική πρόοδο στη γεωργία και εξυπηρετούσε την αγορά, πρωτοπορώντας στην ανάπτυξη ενός τεράστιου μεριδίου γεωργικών μηχανημάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήµατα που σχετίζονται µε τον αυξανόμενο πληθυσμό στον κόσµο, την προσφορά τροφίµων καιτην προστασία της γης, η δέσμευσή της Iseki στην κοινωνία, ως παραγωγού γεωργικών μηχανημάτων, γίνεται όλο και πιο σηµαντική.

Και μαζί με τα τρακτέρ έρχεται και η γκάμα των εργαλείων που μετατρέπουν τα τρακτέρ της Iseki σε πολυεργαλεία…

Όμως πέρα από τα καινούργια τρακτέρ της Iseki, ο ενδιαφερόμενος θα βρεί στη Motorforum και μεταχειρισμένα τρακτέρ άλλων γνωστών κατασκευαστών όπως Kubota, Yanmar και Mitsubishi.

giakoumis 2 2

giakoumis 3 2

giakoumis 4 2

giakoumis 5 2

giakoumis 6 2

giakoumis 7 2

giakoumis 8 2

giakoumis 9 2

giakoumis 10 2

giakoumis 11 2

giakoumis 12 2

giakoumis 13 2

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo