Θέλεις ομορφιά με διάρκεια; Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση!!

slide3

Erato Argyriou 

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να σηκωθεί το πρωί με τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, τονισμένα μάτια και   υπέροχα ελκυστικά χείλη;

 Η αναζήτηση της φυσικής και νεανικής ομορφιάς είναι κάτι που προβληματίζει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

 Σήμερα που η επιστήμη έχει προχωρήσει και κάνει θαύματα, είναι αμαρτία να μην αξιοποιούμε όλα τα οφέλη που η κοσμητική ιατρική μας   προσφέρει.

 Η τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι μοναδική υπηρεσία ομορφιάς, γιατί τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, διορθώνει τυχόν   ατέλειες, δίνει χρώμα, φρεσκάδα στο πρόσωπο και παρέχει ξενοιασιά από το καθημερινό μακιγιάζ.

 Αποτελεί όμως και μια λύση σε πιο περίπλοκα προβλήματα, όπως τα αραιωμένα φρύδια, η αλλοίωση χαρακτηριστικών του προσώπου ύστερα   από αισθητικές επεμβάσεις, ατυχήματα, εγκαύματα ή κάλυψη ουλών εξαιτίας γενετικών διαταραχών και σημαδιών από διάφορα νοσήματα.

eratos 1130x300

 Μια άσχημη εφαρμογή χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία, μπορεί να είναι η αιτία να προκληθούν σοβαρές μολύνσεις. Γι’ αυτό η δουλειά θα πρέπει να γίνεται από πολύ έμπειρους επαγγελματίες του χώρου όπως μας λέει η συνεργάτιδά μας, Γαλήνη Κιρμπόμπα, η οποία είναι καταξιωμένη permanent makeup trainer με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

galini kirboba

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει τόσο μεγάλη επίδραση στη ψυχική μας υγεία όσο και στην εμφάνισή μας. Μπορεί να δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση και όσοι αγωνίζεστε ενάντια σε ανασφάλειες που σχετίζονται με τη γήρανση, το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε τη θηλυκότητα σας!! 

Ερατώ Αργυρίου

Αισθητικός - Professional Make up Artist 

galini imimonimo frydia prin meta

galini imimonimo frydi

galini imimonimo xeilia

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo