Tips ομορφιάς για ανανέωση και λάμψη του προσώπου μας

pexels antoni shkraba 5205669 

barliga theodora 

 

Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά και σήμερα η επιστήμη έχει να παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα από μικρές και γρήγορες θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο, από εξειδικευμένο ιατρό, για να βελτιώσουμε την εικόνα του προσώπου, να δώσουμε λάμψη, ενυδάτωση και φρεσκάδα.

 Το BOTOX είναι  εκχύλισμα  Βοτουλινικής τοξίνης Α, γίνεται έγχυση του φαρμάκου στους μυς του προσώπου με σκοπό την εξομάλυνση των ρυτίδων   και των γραμμών. Συνηθέστερα χρησιμοποιείται στις ρυτίδες του μετώπου,  γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο, στη μύτη, στο   χείλος, για ανόρθωση του φρυδιού, για την βελτίωση του οβάλ του προσώπου και στο λαιμό.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η θεραπεία επιλογής για   την υπεριδρωσία μασχάλης και άκρων καθώς και για τις ημικρανίες.
 

 Είναι μια ανώδυνη, ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία, που προσφέρει νεανική όψη με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν   περίπου  4-6  μήνες. 

barliga 1

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα  τα χρησιμοποιούμε για την αισθητική βελτίωση του προσώπου. Τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα να ελαττώνουν αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, να διατηρούν το περίγραμμα, να προσφέρουν όγκο και να αναζωογονούν το δέρμα. Το ενέσιμα εμφυτεύματα είναι gel με βάση το υαλουρονικό οξύ. Γίνεται έγχυση σε περιοχές που έχουν χάσει, με την πάροδο του χρόνου, τον όγκο και σε περιοχές που θέλουμε να μειώσουμε το βάθος των ρυτίδων, με αποτέλεσμα την πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου. Έχουν διάρκεια 10-12 μήνες και η εφαρμογή γίνεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. 

barliga 2

Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Πολλές γυναίκες θέλουν να αυξήσουν ή και να αλλάξουν το σχήμα των χειλιών τους. Είναι μια διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθητική κρέμα ή και την χρήση τοπικής αναισθησίας. Γίνεται έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή για την διαμόρφωση του σχήματος και του όγκου των χειλιών. Με συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να δώσουμε ένα όμορφο περίγραμμα χωρίς πολύ όγκο (Russian lips). 

barliga 5

Dermapen είναι  ένα μηχάνημα που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα, που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Το Dermapen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται. Οι βελόνες στo Dermapen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και το χρόνο αποκατάστασης, προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα, εισχωρούν στην επιδερμίδα  και φτάνουν ως το χόριο. Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση. Είναι μια μορφή μεσοθεραπείας, με την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δε μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα ενώ ταυτόχρονα ο μικροτραυματισμός προκαλεί παραγωγή κολλαγόνου και ανάπλαση στο δέρμα. 

barliga 3

Laser fractional CO2. Μια θεραπεία που εφαρμόζεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας για την θεραπεία των ρυτίδων, ουλών ακμής, ραγάδες , μετατραυματικές ουλές και για την ανανέωση του δέρματος του προσώπου. 

barliga 4

Όλες οι παραπάνω θεραπείες γίνονται στο ιατρείο,  βελτιώνουν την αισθητική εικόνα του προσώπου και δίνουν  νεανική και λαμπερή εμφάνιση στο δέρμα μας. Είναι το καλύτερο δώρο για όλες τις γυναίκες!! 

Μη επεμβατική ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις με δυσμορφία ρινός, που μπορούν να διορθωθούν με filler υαλουρονικού οξέος και να αποφύγουμε την ρινοπλαστική. Είναι μια θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο ανώδυνα, με άμεσο αποτέλεσμα και διάρκεια περίπου 10 μηνών. 

barliga 6

Θεραπεία για μαύρους κύκλους των ματιών.  Η υπερμελάγχρωση των κάτω βλεφάρων εμφανίζεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. Η χαλάρωση του δέρματος του κάτω βλεφάρου και η πτώση της παρειάς έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση μιας αύλακας στο κάτω κογχικό όριο, γνωστή ως tear trough. Επιπλέον, αυτή η αύλακα επιδεινώνεται από την πρόπτωση λίπους στο κάτω βλέφαρο (σακούλες κάτω από τα μάτια) και μαζί αυτές οι αλλαγές οδηγούν στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Η χρήση συγκεκριμένου μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέος βελτιώνει την περιοχή του κάτω βλεφάρου,  μειώνοντας την σκιά του ματιού με αποτέλεσμα ένα πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα. Η διάρκεια της θεραπείας ειναι 10-15 λεπτά και το αποτέλεσμα 12-15 μήνες. 

barliga 7

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι ενέσιμη, επαναλβανόμενη θεραπεία αντιγήρανσης, η οποία προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθειά ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι μια μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία, που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς (τσιμπήματα), μέσω των οποίων εισάγουμε  στο δέρμα συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, όπως βιταμίνες, αμινοξέα , νουκλεοτίδια, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, κ.α. Η μεσοθεραπεία έχει ένδειξη για όλο το πρόσωπο, λαιμό, και ντεκολτέ και  αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ηλικία, με αποτέλεσμα η  εφαρμογή της γίνεται ακόμα και σε νεαρά άτομα. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Αποτελεί ίσως την ιδανική μέθοδο για την ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. 

Μπαρλίγκα Θεοδώρα 

Πλαστικός Χειρουργός 

barliga 1130x300

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo