John Deere - Αθανασούλης: Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες επισφραγίζουν 55 χρόνια επιτυχούς διαδρομής

Athanasoulis kolaz

Οι ικανοποιημένοι πελάτες γεωργικών ελκυστήρων και λοιπών εργαλείων και μηχανημάτων στην Ηλεία, έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο Δημήτρης Αθανασούλης και η εταιρία John Deere Αθανασούλης, που ξεκίνησε την πορεία της το 1967 στη Γαστούνη, είναι ο έμπιστος και έμπειρος συνεργάτης, για κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που θέλει να εξοπλιστεί με τα κατάλληλα “όπλα” για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις της δουλειάς του.

athanasoulis 19

Καθημερινά εκατοντάδες πελάτες θα βρουν αυτό που ζητούν στις εγκαταστάσεις της John Deere Αθανασούλης, που έχει συνδέσει το όνομά της με την Agrotech SA σε μια συνεργασία γεμάτη επιτυχίες.

athanasoulis 14

Τα τρακτέρ της αμερικανικής John Deere έχουν κατακλύσει την Ηλεία και την Κεφαλονιά, όπου ο Δημήτρης Αθανασούλης είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Το δρόμο άνοιξε ο πατέρας του Δημοσθένης Αθανασούλης που 18 χρόνια μετά την έναρξη της δραστηριότητάς του στην πώληση και το service γεωργικών μηχανημάτων, το 1985 συνέδεσε το όνομα “Αθανασούλης” μαζί με τη μεγάλη φίρμα της “John Deere”.

Ενός κολοσσού στον αγροτικό κόσμο, που κατασκευάζει γεωργικά, κατασκευαστικά και δασικά μηχανήματα, κινητήρες ντίζελ, κινητήρες για βαρέα μηχανήματα και εξοπλισμό περιποίησης γκαζόν.

Σημέρα, ο Δημήτρης Αθανασούλης ακολουθεί μια ανοδική πορεία για την εταιρία, μια επιτυχία που βασίζεται πρωτίστως στην προσωπική επαφή με τους πελάτες του και την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών του.

Συνεχίζει την πορεία που ξεκίνησε ο πατέρας του το 1967, με τον ίδιο επαγγελματισμό, το μεράκι, το ενδιαφέρον για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων. Χαρακτηριστικά που καθιστούν την εταιρία “John Deere” Αθανασούλης, συνώνυμο της ποιότητας και της άψογης εξυπηρέτησης στη συνείδηση των πελατών.

Athanasoulis pelates 1

Athanasoulis pelates 2

Athanasoulis pelates 3

Athanasoulis pelates 4

Athanasoulis pelates 5

Athanasoulis pelates 6

Athanasoulis pelates 7

Athanasoulis pelates 8

Athanasoulis pelates 9

Athanasoulis pelates 10

Παντού και πάντα δίπλα στον πελάτη, κάθε στιγμή

Η παροχή άμεσης τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες με ανταλλακτικά και service 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, είναι ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της John Deere Αθανασούλης.
Το άριστα εξοπλισμένο συνεργείο στις εγκαταστάσεις της Γαστούνης, στην έδρα της εταιρίας όπως και τα κινητά συνεργεία της μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις ανά πάσα στιγμή στους πελάτες του, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, το Ιόνιο και το Αιγαίο.
Παράλληλα η John Deere - Αθανασούλης διατηρεί επάρκεια ανταλλακτικών σε μια ευρεία γκάμα, ώστε ο πελάτης να μην χρειαστεί να σταματήσει την απαιτητική εργασία του.
Η εταιρία John Deere - Αθανασούλης στηρίζει τον έμπειρο αγρότη σε κάθε το βήμα, αλλά είναι εκεί για να δημιουργήσει και με το νέο αγρότη που κάνει τα πρώτα του βήματα και θέλει να απολαμβάνει αξιόπιστες λύσεις.
Σε ένα άλλο πεδίο αυτό του αθλητισμού, η εταιρία John Deere - Αθανασούλης

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επαρχιακή Οδός Γαστούνης - Πύργου
Γαστούνη Ηλείας 27300
2623032303 - 2623032496
6944797712
[email protected]
www.athanasoulisdim.gr

athanasoulis 1

athanasoulis 2

athanasoulis 3

athanasoulis 4

athanasoulis 5

athanasoulis 15

athanasoulis 6

athanasoulis 7

athanasoulis 16

athanasoulis 8

athanasoulis 9

athanasoulis 10

athanasoulis 11

athanasoulis 12

athanasoulis 20

athanasoulis 22

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo