Αυτό τουλάχιστον συνιστά μια ομάδα ειδικών από την Αυστραλία, η οποία υποστηρίζει ότι η μεγάλη κατανάλωση φρουτοχυμών τελικά δεν κάνει και τόσο καλό στην υγεία μας, αφού φαίνεται να συνδέεται με τον καρκίνο.
Ένοχη η ζάχαρη
Ο κύριος «ένοχος», σύμφωνα με τα ευρήματα, ειδικά στους επεξεργασμένους φρουτοχυμούς, είναι η μεγάλη συγκέντρωση ζάχαρης, η οποία φαίνεται να τους μετατρέπει από θεραπευτική «ασπίδα» για τον οργανισμό σε παράγοντα ανάπτυξης ορισμένων καρκινικών όγκων.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ