Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:49

Λαζόπουλος για Μικρούτσικο: Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά

Γράφτηκε από
Ad Slot

«Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό», είπε ο ηθοποιός για τον αγαπημένο του φίλο

Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και αγαπημένο του φίλο, Θάνο Μικρούτσικο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ήταν κι από τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλευόταν, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.
«Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό. Ένας άνθρωπος ωραία κάθετος», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και αρκετές φορές θεατρικά με τον σπουδαίο δημιουργό.

«Εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι», συμπλήρωσε συγκινημένος.

«Ήταν δυνατός, ευφυής. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά!», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος εν συνεχεία.
«Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον Θάνο Μικρούτσικο όταν τον επισκέφθηκε στο Metropolitan. «Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε», κατέληξε.
Πηγή: Protothema.gr - Φωτογράφος: Eurokinissi/ Γιαννης Παναγόπουλος
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 10:41

Σχετικά Άρθρα

  • Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε σε κλάματα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου
    Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε σε κλάματα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου

    "Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα", είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου 2019, μια μέρα που σημάδεψε τους πάντες. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, θέλησε να αναφερθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο. Με δάκρυα στα μάτια, ο γνωστός δημιουργός δεν άντεξε όταν άκουσε τον πολυαγαπημένο του αδελφό σε μια από τις ερμηνείες του…

    «Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Φορτισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, ζήτησε να παίξει ένα τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Λάκης Λαζόπουλος: Έπαθα θρόμβωση στο πόδι
    Λάκης Λαζόπουλος: Έπαθα θρόμβωση στο πόδι

    «Μπορεί να είναι παρενέργεια του εμβολίου» σημειώνει o ηθοποιός

    Ένα δύσκολο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

    Μιλώντας στα «Νέα», αποκάλυψε πως «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

    Όσον αφορά τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».
    «Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι μάλλον η θρόμβωση είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορωνοϊό. «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε χαρακτηριστικά.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του
    Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

    Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει - Τι συνέβη με την υγεία του και εισήχθη στο νοσοκομείο

    Καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος μετά την περιπέτεια με την υγεία του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του.
    Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου, μετά από έντονη αδιαθεσία και πήρε εξιτήριο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

    Το πρώτο μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου
    Το βράδυ της Τρίτης, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για γρήγορα περαστικά.
    lakislazopoulos


    «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε στα Instagram Stories του.

    Τι συνέβη με τον Λάκη Λαζόπουλο και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο
    Ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κρίνεται σοβαρό απαιτεί ωστόσο ξεκούραση οδήγησε τον Λάκη Λαζόπουλο στη ματαίωση της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που είχε ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εισήχθη κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα
    .

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα φανεί κατά πόσον τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε είχαν να κάνουν με παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

    anartissi_lazopoulos


    Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λένα Ουζουνίδου και την Σπύρο Γραμμένο, και σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 29 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν σταθμοί σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού
    Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού

    Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram

    Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με ελαφρύ εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

    «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο "Υγεία" το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

    Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη" με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    lazopoulos.jpg

    Λάκης Λαζόπουλος για το βιβλίο και τον χαμό της συζύγου του: «Της λέω όσα δεν πρόλαβα να πω»

    Ο Λάκης Λαζόπουλος «έχασε» την Τασούλα Λαζοπούλου, τη μοναδική σύντροφο της ζωής του, η οποία πέθανε τον Αύγουστο του 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ήταν σιωπηρά δίπλα της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN o γνωστός κωμικός είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», από τις εκδόσεις Διόπτρα, ένα βιβλίο που έγραψε με αφορμή τον θάνατο της Τασούλας.

    «Δεν είναι η αφορμή ο θάνατος, αλλά είναι η ανάγκη μου να γνωρίζω (ενν. συστήσω) επιτέλους τον άνθρωπο της ζωής μου στους ανθρώπους, να μπορώ μέσα από αυτόν εξηγήσω και εγώ τι σκεφτόμουνα, πώς ήταν τα αισθήματα ενός ανθρώπου που ζει εκείνη τη στιγμή και που περνούσε μία περίοδο που είναι φωτεινή για τους άλλους, αλλά όταν έκλεινε η πόρτα βρισκόταν αλλού. Είναι ένα ισοζύγιο συναισθημάτων που έχει ένας ηθοποιός, που κάποια στιγμή τον ξεπερνάει και ξεχειλίσει. Και τότε πλημμυρίσει το σπίτι, πλημμυρίσει την καρδιά σου. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ο ίδιος» ξεκίνησε να λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα
    Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα

    «Ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα...», λέει ο ηθοποιός

    Ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το νέο του βιβλίο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», μίλησε στο περιοδικό Down Town ρωτήθηκε για το σημείο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

    Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

    «Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;».

    Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά.

    Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «παρ’ το να ησυχάσω».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
  • Θάνος Μικρούτσικος. Ένας χρόνος μετά
    Θάνος Μικρούτσικος. Ένας χρόνος μετά

    Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, 28 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος, σε ηλικία 72 ετών.

    Στη μεγάλη μουσική διαδρομή του, το έργο του δεν έπαψε ποτέ να επικοινωνεί με την κοινωνία και να ταυτίζεται με διαφορετικές γενιές. «Το χαρακτηριστικό μου, για το οποίο χαίρομαι πάρα πολύ είναι ότι τα έργα μου αντανακλούν τη δραματική συγκυρία της εποχής» έλεγε σε συνέντευξη του τον Μάρτιο του 2018 στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον συνάδελφο Γιώργο Μηλιώνη.

    Βαθιά πολιτικός και λάτρης της Ιστορίας, ο Θάνος Μικρούτσικος άφησε πλούσια παρακαταθήκη στη σύγχρονη ελληνική μουσική ήδη από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, τριαντάρης ακόμα, με την πρωτοποριακή «Καντάτα για τη Μακρόνησο» και άλλα πολιτικά τραγούδια. Συνέχισε με τον εμβληματικό «Σταυρό του Νότου» δίνοντας προεκτάσεις στους στίχους του Νίκου Καββαδία.

    Χειμαρρώδης, ορμητικός με αστείρευτο ταλέντο και γνώση, ασχολήθηκε με όλα τα είδη της μουσικής- όπερα, συμφωνική μουσική, μουσική δωματίου, μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, πειραματική μουσική, συνεργάστηκε με κορυφαίες ερμηνεύτριες - Χάρη Αλεξίου ,Μίλβα, αλλά και μεγάλους ερμηνευτές - Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κούτρας και πολλούς ακόμα.

    Μάχιμος μέχρι τέλους μίλαγε ανοιχτά για την ασθένεια του και επικοινωνούσε με το κοινό του ακόμα και την ύστατη ώρα της πολύμηνης μάχης του με τον καρκίνο. Κάποια στιγμή είχε αναρτήσει με γενναιότητα: «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. ''Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε την τηλεοπτική του επιστροφή;
    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε την τηλεοπτική του επιστροφή;

    Δείτε το βίντεο

    Η κάμερα του Πρω1νού ANT1 συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο μαγαζί όπου τραγουδάει η Σοφία Βόσσου. Συγκεκριμένα, κατά την έξοδό του από το μαγαζί, η δημοσιογράφος έσπευσε να τον ρωτήσει εάν επιστρέφει τηλεοπτικά, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο γιος του Στέργιος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στις οποίες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πατέρας του να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

    Ο παρουσιαστής χωρίς να θέλει να πει πολλά μπροστά στην κάμερα, απάντησε: «Ναι, ναι ευχαριστώ». Μετά την προβολή του βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής θα επιστρέψει μέσω του Big Brother σ’ ένα ρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ηρώδειο: Ανοίγει στις 15 Ιουλίου με αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο
    Ηρώδειο: Ανοίγει στις 15 Ιουλίου με αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο

    Με την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού να βρίσκεται σε εξέλιξη, η καλοκαιρινή συναυλιακή σεζόν θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, και το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοίνωσε τρεις μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο.

    Το Φεστιβάλ Αθηνών αποφάσισε να ανοίξει το Ηρώδειο στις 15 Ιουλίου με μία μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο.

    Μία συναυλία με όλα τα μέτρα που θα κριθούν απαραίτητα για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού και μόνο 800 θεατές σε κάθε παράσταση.

    Ο Θάνος Μικρούτσικος καθόρισε με το έργο και την παρουσία του τη μουσική σκηνή της Ελλάδας και ανανέωσε το πολιτιστικό της τοπίο από διάφορες θεσμικές θέσεις. Ανάμεσα στα άλλα, υπήρξε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό του. Γι’ αυτό και το Φεστιβάλ τον τιμά φέτος με μια παράσταση στο Ηρώδειο, αφιερωμένη στη μουσική του για το θέατρο (1972-2019).

    Η παράσταση «Τους προβολείς στήσε» θα είναι ένας μουσικός περίπατος με τραγούδια, χορικά, κομμάτια για μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, συνθέσεις που ξεπέρασαν τα όρια της θεατρικής σκηνής και αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό.

    Μουσική για το θέατρο, σε έργα του Μπρεχτ, του Λόπε ντε Βέγκα, του Ευριπίδη, του Αριστοφάνη, τραγούδια σε ποίηση του Ρίτσου, του Καβάφη, του Καββαδία. Υπό την μπαγκέτα του Θύμιου Παπαδόπουλου, που ο Θάνος Μικρούτσικος τον αποκαλούσε «alter ego» του, θα τραγουδήσουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Κώστας Θωμαΐδης. Ανάμεσα στις νότες, λέξεις και κείμενα με την υπογραφή του Οδυσσέα Ιωάννου θα ερμηνεύσει η Ρένια Λουιζίδου.

    Μία παράσταση γαι δύο βραδιές, 15 και 16 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

    Ακολουθούν σκόμα δυο συναυλίες. Η πρώτη με το Γιάννη Αγγελάκα και το Νίκο Βελιώτη και τίτλο «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» και μία με την Μόνικα «Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο».

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch