Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 09:59

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει - Τι συνέβη με την υγεία του και εισήχθη στο νοσοκομείο

Καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος μετά την περιπέτεια με την υγεία του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του.
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου, μετά από έντονη αδιαθεσία και πήρε εξιτήριο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Το πρώτο μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου
Το βράδυ της Τρίτης, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για γρήγορα περαστικά.
lakislazopoulos


«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε στα Instagram Stories του.

Τι συνέβη με τον Λάκη Λαζόπουλο και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κρίνεται σοβαρό απαιτεί ωστόσο ξεκούραση οδήγησε τον Λάκη Λαζόπουλο στη ματαίωση της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που είχε ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εισήχθη κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα
.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα φανεί κατά πόσον τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε είχαν να κάνουν με παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

anartissi_lazopoulos


Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λένα Ουζουνίδου και την Σπύρο Γραμμένο, και σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 29 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν σταθμοί σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:24

Σχετικά Άρθρα

  • Λάκης Λαζόπουλος: Έπαθα θρόμβωση στο πόδι
    Λάκης Λαζόπουλος: Έπαθα θρόμβωση στο πόδι

    «Μπορεί να είναι παρενέργεια του εμβολίου» σημειώνει o ηθοποιός

    Ένα δύσκολο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

    Μιλώντας στα «Νέα», αποκάλυψε πως «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

    Όσον αφορά τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».
    «Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι μάλλον η θρόμβωση είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορωνοϊό. «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε χαρακτηριστικά.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού
    Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού

    Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram

    Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με ελαφρύ εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

    «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο "Υγεία" το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

    Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη" με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    lazopoulos.jpg

    Λάκης Λαζόπουλος για το βιβλίο και τον χαμό της συζύγου του: «Της λέω όσα δεν πρόλαβα να πω»

    Ο Λάκης Λαζόπουλος «έχασε» την Τασούλα Λαζοπούλου, τη μοναδική σύντροφο της ζωής του, η οποία πέθανε τον Αύγουστο του 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ήταν σιωπηρά δίπλα της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN o γνωστός κωμικός είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», από τις εκδόσεις Διόπτρα, ένα βιβλίο που έγραψε με αφορμή τον θάνατο της Τασούλας.

    «Δεν είναι η αφορμή ο θάνατος, αλλά είναι η ανάγκη μου να γνωρίζω (ενν. συστήσω) επιτέλους τον άνθρωπο της ζωής μου στους ανθρώπους, να μπορώ μέσα από αυτόν εξηγήσω και εγώ τι σκεφτόμουνα, πώς ήταν τα αισθήματα ενός ανθρώπου που ζει εκείνη τη στιγμή και που περνούσε μία περίοδο που είναι φωτεινή για τους άλλους, αλλά όταν έκλεινε η πόρτα βρισκόταν αλλού. Είναι ένα ισοζύγιο συναισθημάτων που έχει ένας ηθοποιός, που κάποια στιγμή τον ξεπερνάει και ξεχειλίσει. Και τότε πλημμυρίσει το σπίτι, πλημμυρίσει την καρδιά σου. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ο ίδιος» ξεκίνησε να λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα
    Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα

    «Ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα...», λέει ο ηθοποιός

    Ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το νέο του βιβλίο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», μίλησε στο περιοδικό Down Town ρωτήθηκε για το σημείο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

    Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

    «Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;».

    Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά.

    Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «παρ’ το να ησυχάσω».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
  • Λάκης Λαζόπουλος: «Αφόρισε τον τυρέμπορα ο Αμβρόσιος» - Έξαλλη η «Πλούσια» και με τον Νίκο Χαρδαλιά
    Λάκης Λαζόπουλος: «Αφόρισε τον τυρέμπορα ο Αμβρόσιος» - Έξαλλη η «Πλούσια» και με τον Νίκο Χαρδαλιά

    Ακούστε το καινούργιο ηχητικό επεισόδιο από τη σειρά «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι»

    Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει τη σατιρική ηχητική σειρά του «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι» στα χνάρια των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και αυτή τη φορά παίρνει έμπνευση από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο και τον αφορισμό του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

    Η «πλούσια» Εμμανουέλλα Γρουμπουλάκη μιλάει στο τηλέφωνο, όπως συνήθως, και σχολίαζει την είδηση του αφορισμού του Νίκου Χαρδαλιά από τον Αμβρόσιο αλλά και την απάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ότι την ώρα του αφορισμού του ήταν στην ενορία του, στον Άγιο Γεώργιο Καρέα.



    Πηγή: Protothema.gr
  • Λάκης Λαζόπουλος: Έξαλλη η χήρα Μήτση γιατί ο γιος της βγαίνει με ροζ και ασιδέρωτη μάσκα
    Λάκης Λαζόπουλος: Έξαλλη η χήρα Μήτση γιατί ο γιος της βγαίνει με ροζ και ασιδέρωτη μάσκα

    «Τι θα πει ο Τσιόδρας, τι θα πει ο κόσμος»;

    Ο Λάκης Λαζόπουλος, συνεχίζει να γράφει και να ερμηνεύει ηχητικά τη νέα διαδικτυακή σειρά του «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι».

    Σήμερα υποδύεται τη χήρα Μήτση η οποία είναι έξαλλη γιατί ο γιος της βγαίνει έξω με ασιδέρωτη αλλά και ροζ μάσκα!

    «Τι θα πούνε για τη μάνα σου ασιδέρωτη και ροζ μάσκα... Τι θα πει ο Τσιόδρας, τι θα πει ο κόσμος»; Λέει χαρακτηριστικά. Να θυμήσουμε ότι οι «10 Μικροί Μήτσοι» έκαναν επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είχαν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

    Πηγή: Protothema.gr
  • Τι απαντά το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου για το «χαστούκι» στην Άννα Παναγιωτοπούλου
    Τι απαντά το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου για το «χαστούκι» στην Άννα Παναγιωτοπούλου

    «Δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί», λέει φίλος του ηθοποιού

    Η συνέντευξη της Άννας Παναγιωτοπούλου στον Γιώργο Λιάγκα προκάλεσε μεγάλο ντόρο καθώς η ηθοποιός έριξε πολλά καρφιά για πολύ γνωστά πρόσωπα. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία αναφέρθηκε ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος για τον οποίο είπε πώς τον χαστούκισε. Φίλος του Λάκη Λαζόπουλου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέει πώς τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

    «Θυμάμαι ότι μόλις είχε κατέβει από το Βέμπο, έπειτα από αποτυχία, το έργο “Γιατί χαίρεται ο κόσμος” που είχαν γράψει ο Φασουλής και η Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια οι Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Χατζηπαναγιώτης έγραψαν όλοι μαζί την επιθεώρηση “Αλλαγή και πάνω τούρλα”. Οι ηθοποιοί τότε με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιατά και τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιώργο Κέντρο, Αριέττα Μουτούση ζητούσαν από τον Λιβαδά τα λεφτά τους για τις πρόβες του δεύτερου ανεβάσματος.

    Στη μυστική σύσκεψη που έγινε για να πάρουν οι ηθοποιοί τις αποφάσεις τους συμμετείχε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού ως ηθοποιός πληρωνόταν με μισθό. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, τον παρακάλεσαν να μην πει τίποτα στους θιασάρχες Παναγιωτοπούλου και Φασουλή για το τι πρόκειται να κάνουν. Ο Λάκης Λαζόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν “κάρφωσε” τους ηθοποιούς στους δύο θιασάρχες. Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη».

    Από το στενό περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου μεταφέρουν στην εφημερίδα τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει κάποιο σχόλιο, τον απασχολούν άλλα πράγματα και δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Λαζόπουλος για Μικρούτσικο: Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά
    Λαζόπουλος για Μικρούτσικο: Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά

    «Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό», είπε ο ηθοποιός για τον αγαπημένο του φίλο

    Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και αγαπημένο του φίλο, Θάνο Μικρούτσικο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Λάκης Λαζόπουλος.

    Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ήταν κι από τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλευόταν, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.
    «Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό. Ένας άνθρωπος ωραία κάθετος», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και αρκετές φορές θεατρικά με τον σπουδαίο δημιουργό.

    «Εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι», συμπλήρωσε συγκινημένος.

    «Ήταν δυνατός, ευφυής. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά!», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος εν συνεχεία.
    «Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”», είπε.

    Ο Λάκης Λαζόπουλος θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον Θάνο Μικρούτσικο όταν τον επισκέφθηκε στο Metropolitan. «Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε», κατέληξε.
    Πηγή: Protothema.gr - Φωτογράφος: Eurokinissi/ Γιαννης Παναγόπουλος
  • Λάκης Λαζόπουλος: Τον πάνε στα δικαστήρια για τον... Σόιμπλε
    Λάκης Λαζόπουλος: Τον πάνε στα δικαστήρια για τον... Σόιμπλε

    Χρηματική ικανοποίηση ύψους 80.000 ευρώ διεκδικεί ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων από το Λάκη Λαζόπουλο για σχόλιό του αναφορικά με το Σόιμπλε και τους κινητικά ανάπηρους.

    Αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας διεκδικεί από το Λάκη Λαζόπουλο, ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης. Αφορμή στάθηκε σχόλιο του παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» για τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε, και την κινητική του αναπηρία.

    «Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά - σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα εγώ το λέω παράνοια το λέω παραφροσύνη ποιες είναι οι εμμονές του». Αυτό ακριβώς το σχόλιο του παρουσιαστή και ηθοποιού το Φεβρουάριο του 2016 προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΠεΣΚΑ να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Λάκη Λαζόπουλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα.

    Ήταν η περίοδος που ο Λάκης Λαζόπουλος στρεφόταν συχνά κατά της γερμανικής οικονομικής πολιτικής, η οποία επιβαλλόταν σε βάρος της χώρας μας, ωστόσο η συγκεκριμένη του δήλωση στα πλαίσια της εκπομπής του προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι παρουσίασε τους κινητικά ανάπηρους ως έχοντες έμμονες ιδέες, παρανοϊκούς και παράφρονες μειώνοντας και προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια τους.

    Στη συνέχεια ακολούθησε η αγωγή του Β. Δημητριάδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί του παρουσιαστή και σεναριογράφου στιγμάτισε εκ νέου τους κινητικά ανάπηρους, αφού -κατά τον ίδιο- στο στίγμα της σωματικής αναπηρίας προστέθηκε αυτό της ψυχικής νόσου. Ο πρόεδρος του ΠεΣΚΑ υποστηρίζει ότι ο Λ. Λαζόπουλος προχώρησε στο επίμαχο σχόλιο με πρόθεση, αφού ένα άτομο που ασκεί τέτοια κοινωνική επιρροή μέσα από την τηλεόραση, δεν θα μπορούσε να πράξει κάτι τέτοιο από άγνοια. Σύμφωνα με την αγωγή, ένας καλλιτέχνης της εμβέλειάς του, με μακρόχρονη εμπειρία στη σάτιρα και στην υποκριτική, θα μπορούσε να βρει άλλους τρόπους για να ασκήσει κριτική στο Γερμανό υπουργό Οικονομικών, όμως ο Λάκης Λαζόπουλος επέλεξε να χρησιμοποιήσει απόψεις, με μειωτικό και προσβλητικό περιεχόμενο για το σύνολο της ομάδας των κινητικά αναπήρων.

    Πάντως, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει δώσει τη δική του απάντηση, όπως μεταδιδόταν το επίδικο διάστημα. Μέσω ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης είχε αναφέρει: «Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό».

    Πηγή: News247.gr - Φωτογραφία: Eurokinissi.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο