Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 15:15

Ξάνθη: Μεθυσμένοι έφτυσαν και χτύπησαν αστυνομικούς

Γράφτηκε από
Ad Slot

Οι δυο αστυνομικοι έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν κορωνοϊό

Αντιμέτωποι με μια νέα μορφή αντίστασης βρέθηκαν δυο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, όταν προσπάθησαν να ελέγξουν μια ομάδα μεθυσμένων κατοίκων του οικισμού Ευλάλου στην Ξάνθη, οι οποίοι παραβίαζαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του συγχρωτισμού.

Οι νεαροί, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και μάλιστα επιτέθηκαν εναντίον των δυο ενστόλων, τους οποίους χτύπησαν προκαλώντας ελαφρά τραύματα στον έναν από αυτούς. Ταυτόχρονα, όμως, τους... έφτυσαν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, σε περίπτωση που οι δράστες ήταν φορείς του κορονοϊού!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, κρατήθηκε μυστικό -άγνωστο γιατί- και αποκαλύφθηκε από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι οι δυο συνάδελφοί τους έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν τον επικίνδυνο ιό!

Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 10:55

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Αστυνομικοί μετέφεραν με περιπολικό σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι
    Πάτρα: Αστυνομικοί μετέφεραν με περιπολικό σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι

    Αστυνομικοί στην Πάτρα μετέφεραν με περιπολικό στο κτηνιατρείο, ένα σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κωνσταντίνα Τσίχλα στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, αρχικά πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία για ένα τραυματισμένο σκύλο, τον οποίο είχε χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Παράλληλα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν φιλοζωική οργάνωση, η οποία βρήκε κτηνίατρο ο οποίος θα μπορούσε άμεσα να περιθάλψει το ζώο.

    Μετέφεραν τον σκύλο με περιπολικό στο κτηνιατρείο στην Πάτρα

    Ωστόσο επειδή θα χρειάζονταν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι κάποιος από την φιλοζωική να πάει στο σημείο οι αστυνομικοί αποφάσισαν να το μεταφέρουν με το περιπολικό στον κτηνίατρο.

    Ακολούθησαν τις οδηγίες που τους δόθηκαν σε σχέση με το πως μπορεί να μεταφερθεί και περιμέναν μάλιστα να δουν ποιά είναι η κατάσταση του και αν είναι τσιπαρισμένο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις
    Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις

    Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που μετέβησαν σε οικία σε καταυλισμό στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου αφού κλήθηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας

    Όταν έφτασαν στην οικία δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με ξύλα, πέτρες και αντικείμενα. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τη ρίψη αντικειμένων και η ομάδα απομακρύνθηκε από το σημείο με χρήση κρότου λάμψης και χημικών.

    Η ομάδα που δέχτηκε την επίθεση ενισχύθηκε με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ και προσέγγισαν εκ νέου την οικία όπου συνέλαβαν δύο εμπλεκόμενους Ρομά (ένα 31χρονο και μια 38χρονη).

    Το υπηρεσιακό όχημα έχει φθορές.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Ασπροπύργου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών - Μια σύλληψη
    Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών - Μια σύλληψη

    Επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με ομάδα αγνώστων να επιτίθεται σε αστυνομικούς των ΜΑΤ με μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

    Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Θεμιστοκλέους, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς.

    Άμεσα, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Μια σύλληψη

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές ενώ μετά από λίγη ώρα τα 14 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι ύποπτο σε βάρος τους.

    Ωστόσο, συνελήφθη ένα άτομο καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του εκπαιδευτή παρά πέντε που σκοτώθηκε στη Ξάνθη
    Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του εκπαιδευτή παρά πέντε που σκοτώθηκε στη Ξάνθη

    Με μια συγκινητική ανάρτηση επέλεξε να πει το δικό της αντίο στον σύντροφό της, η σύζυγος του 33χρονου εκπαιδευτή παραπέντε που σκοτώθηκε στην Ξάνθη.

    «Είναι αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάω για πάντα», ήταν το μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο συνοδευόταν από μία μαύρη κορδέλα.

    Πως έγινε το περιστατικό

    Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε
    Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε

    Τραγωδία στην Ξάνθη, σε πτήση με παραπέντε, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο άντρα.

    Ήταν εκπαιδευτής, ιδιαίτερα έμπειρος σε τέτοιου είδους πτήσεις και πατέρας ενός μικρού παιδιού, μόλις δύο ετών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.

    Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024, στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, με την είδηση να φτάνει γρήγορα και στην Μυτιλήνη, όπου το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό.

    Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
    Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Μυτιλήνη, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

    Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος. Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στο Μενίδι - Ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
    Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στο Μενίδι - Ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

    Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μενιδίου.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Μπόσδα, στις 22:30.

    Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με περιπολικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, με τον οδηγό του οχήματος να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από το σημείο.

    Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Ο οδηγός εντοπίστηκε ύστερα από λίγο στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Κωνσταντινουπόλεως και συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για 18χρονο που δεν είχε άδεια οδήγησης.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σαντορίνη: Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία και μια για μαστροπεία
    Σαντορίνη: Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία και μια για μαστροπεία

    Αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος του καταστήματος

    Σε έξι, συνολικά, συλλήψεις γυναικών, προχώρησαν αστυνομικοί στη Σαντορίνη, εκ των οποίων οι πέντε κατηγορούνται για πορνεία και η μία για μαστροπεία.
    Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους ότι σε κλαμπ στα Φηρά Θήρας πραγματοποιούνται ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής, προσποιήθηκαν τους πελάτες, κανονίζοντας συνάντηση και προσημειώνοντας τα χαρτονομίσματα.
    Μόλις ο αστυνομικός συναντήθηκε με μια από τις συλληφθείσες, της γνωστοποίησε την ιδιότητά του, ειδοποίησε την ομάδα έρευνας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος του καταστήματος. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι νόμιμος εκπρόσωπος είναι ένας άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία που αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο λήγει το βράδυ της Δευτέρας 19/8.
    Η προανάκριση συνεχίζεται.
    Πηγή: protothema.gr
  • Φωτιές σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρούν εναέρια μέσα
    Φωτιές σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρούν εναέρια μέσα

    Δύο φωτιές ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.

    Στις Μέσες Θέρμες Ξάνθης η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, ωστόσο κατακαίει δάσος. Στο σημείο επιχειρούν τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος ένα ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη.

    Η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε από χορτολιβαδική έκταση της περιοχής. Επί τόπου έσπευσαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τέσσερα αεροπλάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, δεν απειλούνται σπίτια.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο