Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 22:20

Θρήνος στην Κρήτη: Συνελήφθη 31χρονος για το δυστύχημα με τον 33χρονο υποσμηναγό

Γράφτηκε από
Ad Slot

Αύριο το «τελευταίο αντίο» στον πιλότο της Ομάδας «ΖΕΥΣ» - Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 31χρονος - Τι περιλαμβάνει η δικογραφία

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη για τον 33χρονο υποσμηναγό Μανώλη Γαρεφαλάκη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Το απόγευμα, οι αρχές συνέλαβαν έναν 31χρονο οδηγό άλλης μοτοσικλέτας, για εμπλοκή στο τροχαίο. Σύμφωνα με το creta24.gr ο 31χρονος φέρεται να επιχείρησε να στρίψει αριστερά ενώ ο 33χρονος Μανώλης Γαρεφαλάκης επιχειρούσε να τον προσπεράσει.

Ο 31χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ στη δικογραφία έχει συμπεριληφθεί και το βίντεο από κατάστημα που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου που ήταν άκρως διαφωτιστικό για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το eparxies.gr, η προσαγωγή του έγινε αμέσως μετά το περιστατικό, καθώς ο συλληφθείς παρέμενε στο μέρος του δυστυχήματος, σε κατάσταση σοκ. Παρόντες ήταν κι άλλα δύο άτομα που είδαν τι συμβαίνει.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αρχές αμέσως μετά το τροχαίο προχώρησαν στην απόκτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα, ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον θάνατο του υποσμηναγού, με καταγωγή από το Καστέλι. Όσοι τον γνώριζαν αδυνατούν να πιστέψουν το μοιραίο δυστύχημα.
Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Αύριο η κηδεία του Μανώλη

Η κηδεία του 33χρονου πιλότου της ομάδας «ΖΕΥΣ» θα γίνει το Σάββατο στις 16.00 το απόγευμα στη γενέτειρά του στο Καστέλι, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Οι γονείς του, η αδελφή του, συγγενείς, φίλοι και όσοι πρόλαβαν να τον γνωρίσουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μανώλη, ενώ σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που αναρτώνται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας που αναφέρει ότι «την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Συλλυπητήρια από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος
«Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη Γαρεφαλάκη, Υποσμηναγού και μέλους της ομάδας ΖΕΥΣ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στα Χανιά. Ο θάνατος του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον τόπο καταγωγής του το Καστέλι.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας νέος άνθρωπος, ένας νικητής των αιθέρων, να φύγει τόσο άδικα. Καλό σου ταξίδι Μανώλη».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 21:05

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό
    Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό

    Tραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος οδηγός ΙΧ, στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 529ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του χωριού Άσπρος Κιλκίς.

    Το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε
    Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε

    Δυστύχημα με θύμα 31χρονο αναβάτη μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

    Προσέκρουσε σε τοίχο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη
    Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη

    Ένας άνδρας 57 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή της Οβρυάς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, τον 57χρονο εντόπισε νεκρό η αδερφή του, το μεσημέρι, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

    Ο άνδρας είχε κρεμαστεί με σκοινί μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του, στο οποίο πήγαινε για να τον φροντίζει.

    Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σήμερα αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών
    Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών

    Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και στη συνέχεια τον ξαναέριξε στη θάλασσα.

    Ποινή φυλάκισης με αναστολή

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thenewspaper.gr ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο αποδέχθηκε την κατηγορία της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης πτώματος.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, με το Λιμεναρχείο Βόλου να ανακοινώνει ότι ο κατηγορούμενος ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξαναέριξε στη θάλασσα, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

    «Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

    Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».

    Τι συνέβη

    Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, με τον 74χρονο συνταξιούχο τραπεζικό να πηγαίνει για ψαροντούφεκο. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε νεκρός, αφού προηγουμένως τον αναζήτησαν οι συγγενείς του.

    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε βράχο, βυθισμένος σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή και σε μικρό βάθος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει
    Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει

    Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το πρωί (21/10) στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 14χρονος έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου, από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος, ο πατέρας του παιδιού έδωσε μια νέα τροπή στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

    Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 14χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο

    Αναλυτικότερα, σε χθεσινές του δηλώσεις που μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega έκανε λόγο για αυτοκτονία του 14χρονου. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται.

    «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 14χρονου, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

    Λαμβάνει καταθέσεις η ΕΛ.ΑΣ.

    Την ίδια ώρα καθοριστικής σημασίας για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου θα είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο