Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 11:04

ΑΝΤ1: Χωρίς την παρουσιάστρια που λιποθύμησε η πρωινή εκπομπή του καναλιού

Γράφτηκε από
Ad Slot

Τι είπαν οι συνεργάτες της στον αέρα για την απουσία της

Χωρίς την Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 που λιποθύμησε χθες στον αέρα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκπομπή του καναλιού.

Οι συνεργάτες της, Παναγιώτης Στάθης και Αντώνης Φουρλής, εξήγησαν στους τηλεθεατές ότι η Κωνσταντίνας είναι καλά στην υγεία της, απλά πήρε μία μέρα άδεια εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε χθες και η οποία οδήγησε στην λιποθυμίας της. Αύριο, Τετάρτη, θα είναι και πάλι στη θέση της!
Υπενθυμίζεται ότι χθες, η παρουσιάστρια σωριάστηκε στο πλατό της εκπομπής, αναστατώνοντας τους συμπαρουσιαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Στο πλατό την ίδια ώρα βρισκόταν και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία της έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο με το λιποθυμικό επεισόδιο:
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 10:42

Σχετικά Άρθρα

  • ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα
    ΑΝΤ1: Μετά τις γιορτές ξανά στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα

    Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1

    H τελευταία εκπομπή για τους Ράδιο Αρβύλα ήταν η χθεσινή, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 συναίνεσε την επιθυμία των συντελεστών της να μη βγουν στον αέρα σήμερα και αύριο, αλλά να επανέλθουν μετά τις γιορτές, λόγω της θύελλας των αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τη δράση του επί 14 χρόνια συνεργάτη της ομάδας, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, αναφέρεται:

    Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.
    Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.
    Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό
    Μαρίνα Πατούλη: Ρώτησε Λιάγκα και Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι - Η αμηχανία στο πλατό

    «Η απόφαση που πήραμε ήταν οριστική». Η απάντηση που έδωσε η Φαίη Σκορδά στην Μαρίνα Πατούλη

    Σε αμήχανη στιγμή βρέθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όταν η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τους δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι. «Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη; Γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε».

    Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε: «Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

    Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισαν» στον αέρα Παπαδάκης και Μπιζόγλη
    Γιώργος Καραϊβάζ: «Λύγισαν» στον αέρα Παπαδάκης και Μπιζόγλη

    Οι δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1 δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους

    Η άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ από το μεσημέρι της Παρασκευής έχει συγκλονίσει του πανελλήνιο. Φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

    Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και κατά την διάρκεια των ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε συγκινημένος μία μικρή αναφορά στον δημοιογράφο, με την παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη να μην μπορεί να μιλήσει:

    «Μια τελευταία κουβέντα, αν μου επιτρέπεις γιατί δεν μπορώ να μην το πω. Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ψηλά που βρίσκεται ο Γιώργος Καραϊβάζ, πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το καμάρι του. Τα λόγια του γιου του με συγκλόνισαν».
    Η Ρίτσα Μπιζόγλη «λύγισε» με αυτήν την αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει κάποιες λέξεις, ζητώντας συγγνώμη και πηγαίνοντας στο επόμενο θέμα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Συγκίνησε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για την απώλεια του γιου του (video)
    Συγκίνησε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για την απώλεια του γιου του (video)

    Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, μπήκε στη «Φάρμα» και συγκλόνισε μιλώντας για τον θάνατο του γιου του σε ηλικία 11 ετών από σπάνια μορφής λευχαιμία.

    Συγκλόνισε τους συμπαίκτες του και το πανελλήνιο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του παιδιού του, από λευχαιμία. Ο Ερωτόκριτος, κατά την είσοδό του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 "Φάρμα" την Παρασκευή (19/3) άνοιξε την καρδιά του στους Στράτο Τζώρτζογλου και Θανάση Πάτρα και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, καθώς έχασε τον γιο του σε ηλικία 11 ετών...

    «Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους δύο συνομιλητές του να έχουν μείνει άναυδοι με την τραγική ιστορία που κουβαλάει ο νέος τους συμπαίκτης, ο οποίος βρήκε τη δύναμη μέσα από όλο αυτό για το φιλανθρωπικό του έργο.

    Όπως αποκάλυψε ο Ερωτόκριτος έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή το γιο του, ενώ η απώλεια που βίωσε το 2009 τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του παιδιού του Μανώλη.

    Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε άλλα δύο παιδιά εκτός του Μανώλη. Τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009 ο Μανώλης διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφής λευχαιμία και λίγο καιρό αργόετρα έχασε τη μάχη.

    Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ενώ δημιούργησε και τη σχολή «Αγάπης Εαυτού», στην οποία παραδίδει δωρεάν μαθήματα και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

    Στράτος Τζώρτζογλου και Θανάσης Πάτρας ήταν σοκαρισμένοι με τα όσα άκουσαν και τον επαίνεσαν για το κουράγιο του αλλά και τις ενέργειες που κάνει συγκεντρώνοντας έσοδα από τις επιδείξης μόδας που κάνει για να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά «σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Βίκυ Σταυροπούλου: Έζησε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, μέχρι να καταλάβει ότι είναι φάρσα
    Βίκυ Σταυροπούλου: Έζησε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, μέχρι να καταλάβει ότι είναι φάρσα

    Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή πρώτη εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα στον ΑΝΤ1 Best Friend's Fear, με θύμα τη γνωστή ηθοποιό

    Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν -χωρίς να το ξέρει βέβαια- η πρωταγωνίστρια στην τρομακτική φάρσα, με συνεργό την κόρη της Δανάη Μπάρκα που προβλήθηκε χθες βράδυ στην πρεμιέρα του Best Friend's Fear με τον Σάββα Πούμπουρα στον ΑΝΤ1.
    Σύφωνα με το σενάριο, ενώ βρίσκονταν μαζί με την κόρη της σε ένα σπίτι στο Κορωπί, μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένας άγνωστος έξω από το τζάμι δοκίμασαν τις αντοχές της Βίκυς Σταυροπούλου. Τρομοκρατημένη, ζητούσε να πάρουν την Αστυνομία τηλέφωνο κια ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα όταν στο τέλος ο Σάββας πούμπουρας μεταμφεσμένος εισέβαλλε με τσεκούρι στο σπίτι.
    «Η κόρη σου την έστησε! Η κόρη σου» φώναζε ο παρουσιαστής όταν πλέον αποκαλύφθηκε για να την καθησυχάσει, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου ήτα σοκαρισμένη για αρκετά δευτερόλεπτα.
    Η πρεμιέρα του Best Friend’s Fear, συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 35,8% στο δυναμικό κοινό (18-54), ενώ στο γενικό σύνολο, είχε μέσο όρο 34,6%.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη α λα Μέριλιν Μονρόε
    Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη α λα Μέριλιν Μονρόε

    Ο ΑΝΤ1 γιορτάζει τα 30 του χρόνια

    Το τέλος του 2019 βρίσκει τον ΑΝΤ1 να γιορτάζει τα 30 του χρόνια και να φέρνει στο μυαλό των τηλεθεατών γιορτινές στιγμές από το παρελθόν που αγαπήθηκαν πολύ. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρω1νό, ξεχώρισε ο Γιώργος Αυτιάς σε ρόλο ρεπόρτερ, ο ξέφρενος χορός του Σπύρου Παπαδόπουλου και η χορογραφία με την Ελένη Μενεγάκη α λα Μέριλιν Μονρόε.

    Βλέποντας τα πλάνα της Ελένης η Φαίη Σκορδά σχολίασε την ομορφιά της, αλλά και τη λάμψη των shows της εποχής. Δείτε τα πλάνα από τα 30 χρόνια ΑΝΤ1 και όσα σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της:
    Πηγή: Protothema.gr
  • Τηλεοπτικά παρασκήνια: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται, η Ελενα Χριστοπούλου «μετακομίζει»
    Τηλεοπτικά παρασκήνια: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται, η Ελενα Χριστοπούλου «μετακομίζει»

    Off stage: Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

    Τελείωσε και η αναστάτωση με την ψηφοφορία που ποτέ δεν έγινε για το GNTM2, πάμε παρακάτω. Σειρά τώρα έχει το Master Chef, το οποίο για μία ακόμη φορά εκπλήσσει θετικά ακόμη και από το τρέιλερ. Ο Θείος Λεό είναι σε μεγάλα κέφια, πολύ ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και η ατάκα του «θερίζει».

    Φυσικά συνεχίζονται και οι προετοιμασίες για το Big Brother, καθώς μία πολύ έντονη φήμη κάνει λόγο για ανάληψη παραγωγής από τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε δεν μιλάμε για απλή επιστροφή αλλά για ολική επαναφορά του mr Survivor.
    Το σενάριο που θέλει τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει η «φωνή» του Μεγάλου Αδελφού επιβεβαιώνεται και οι πληροφορίες τον θέλουν ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

    Θέμα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή της Ελενας Χριστοπούλου από το Star και το ριάλιτι μοντέλων στον ΣΚΑΪ και την κριτική επιτροπή του «My style rocks».

    Σε άλλο κλίμα, εκτός ριάλιτι, μία ευχάριστη είδηση είναι αυτή που κάθε χρόνο τέτοια περίοδο θέλει την ΕΡΤ να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για τη μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Βιέννης. Φέτος το ραντεβού θα δοθεί την Πρωτοχρονιά στις 12.15 σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein και την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης θα διευθύνει ο Λετονός μαέστρος Andris Nelsons.

    3.765.134 τηλεθεατές είδαν τον τελικό του «The Voice of Greece» έστω για ένα λεπτό. Δεν το λες και μικρό νούμερο...

    Κόσμος πάει κι έρχεται στο Μαρούσι προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής στο σόου «Your face sounds familiar» του ΑΝΤ1. Κάποιοι εξ αυτών ήδη συμφώνησαν και προχωρούν, κάποιοι το σκέφτονται ενώ την ίδια στιγμή αναζητείται η κατάλληλη μέρα για τα γυρίσματα προκειμένου να μπορούν να είναι παρόντα όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

    Τίγκα στην παγιέτα η τηλεόραση αυτές τις ημέρες. Δε βαριέσαι, γιορτές είναι, πολλά επιτρέπονται. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον Χρήστο Πολίτη
    Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον Χρήστο Πολίτη

    «Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του», είπε η ηθοποιός

    Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Ciao και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Χρήστο Πολίτη, με τον οποία είχαν παίξει μαζί στη Λάμψη και ήταν καλοί φίλοι.

    Τι είπε για τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη; «Με τον Μάριο Πλωρίτη παντρευτήκαμε μέρα μεσημέρι, στις 12:00, στην εκκλησία, απέναντι από τη Ρηγίλλης. Μετά πήγα εγώ στο γύρισμα και ο Μάριος στο “Βήμα”. Το βράδυ παντρεμένοι πια εμφανιστήκαμε σε μια μεγάλη δεξίωση του Βαγγέλη Παπαθανασίου και όταν το είπαμε έγινε το θέμα της βραδιάς. Μετά τον γάμο έκανα μια σκηνή με τον Χρήστο Πολίτη για τη Λάμψη. Ήμασταν στο τελεφερίκ. Και του είπα “Χρήστο, σήμερα παντρεύτηκα”. Πολύ φίλος μου».

    Τι συμβαίνει όμως σήμερα; Είναι φίλοι ακόμα; «Δεν έχουμε επικοινωνία, όχι. Ηταν μια επιλογή του Χρήστου η απομόνωση. Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του».

    Πώς αντιλαμβάνεται η ίδια τη μοναχικότητα; «Τώρα ζω μόνη. Η ζωή μου είναι μοναχική στο σπίτι μου. Και παντρεμένοι με τον Μάριο, ο καθένας μας είχε μοναχικότητα. Δεν ήμουν ποτέ κοσμική. Θα πάω για παράδειγμα σε ένα μεγάλο πάρτι, αλλά θα φύγω κουρασμένη και θα πάω να φάω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα σε βαβούρα. Ούτε στη χαρά ούτε στον πόνο. Από μικρή. Μοναχικότητα λοιπόν για μένα είναι η έλλειψη της ανάγκης κάποιας κολλητής παρέας. Ποτέ δεν είχα κολλητούς φίλους. Είχα πάντα ουσιαστικούς φίλους».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο