Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 19:44

Στυλίδα: Θανατηφόρο τροχαίο στην παλαιά Ε.Ο - Νεκρή η οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με νταλίκα (photos - video)

Γράφτηκε από
Ad Slot

Σφοδρή σύγκρουση λίγο πριν τις 17.00 μμ σήμερα στην Παλαιά Ε.Ο Λαμίας – Θεσ/νικης στο ύψος του Τσαμαντάνη είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας 55 ετών η οποία έχασε τελικά τη μάχη για την ζωή της.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα συγκρούστηκε με νταλίκα που οδηγούσε 28χρονος Ρουμάνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί η οδηγός.

Για λίγη ώρα είχε κλείσει και η κυκλοφορία στο σημείο ενώ αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Πηγή: LamiaNow.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 18:54

Σχετικά Άρθρα

  • Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό
    Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό

    Tραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος οδηγός ΙΧ, στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 529ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του χωριού Άσπρος Κιλκίς.

    Το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε
    Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε

    Δυστύχημα με θύμα 31χρονο αναβάτη μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

    Προσέκρουσε σε τοίχο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της
    ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της

    Μία 11χρονη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, που είδε την οικογένειά της να πέφτει νεκρή από πυροβολισμούς, κατάφερε να ξεφύγει προσποιούμενη ότι έχει πεθάνει, όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεσή της.

    Η 11χρονη από το Φολ Σίτι όπως αναφέρει το CNNi θυμήθηκε ότι ξύπνησε από τον ήχο των πυροβολισμών. Όταν κοίταξε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου της, είδε τον πατέρα της, Μαρκ, με αίμα στο κεφάλι και τον 9χρονο αδελφό της με αίμα στο στόμα - και οι δύο κείτονταν στο πάτωμα του διαδρόμου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Όταν η 7χρονη αδελφή της βγήκε από το κοινό τους υπνοδωμάτιο, η 11χρονη είπε ότι άκουσε άλλον έναν πυροβολισμό, πριν δει τη μικρότερη αδελφή της να πέφτει στο πάτωμα, αναφέρουν τα έγγραφα.

    Η ίδια είπε στους ερευνητές ότι ο δράστης στη συνέχεια ήρθε στο υπνοδωμάτιό της και πυροβόλησε με το όπλο του μία ή δύο φορές, χτυπώντας το χέρι και τον λαιμό της.

    Παρά τον πόνο που ένιωσε η 11χρονη είπε στις αρχές ότι αναγνώρισε το όπλο. Ήταν το ασημένιο πιστόλι Glock του πατέρα της, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
    Και αναγνώρισε και τον δράστη. Ήταν ο 15χρονος αδελφός της.

    Η 11χρονη θυμήθηκε ότι είδε τον αδελφό της να πλησιάζει τα πτώματα των άλλων μελών της οικογένειάς της για να δει αν ήταν ζωντανοί, και προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή όταν στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι της.

    Η μητέρα τους, Σάρα και ο 13χρονος αδελφός τους είχαν πυροβοληθεί και σκοτωθεί σε άλλο σημείο του σπιτιού, δήλωσαν οι αρχές.

    Δύο κλήσεις στο 100 για τον ίδιο πυροβολισμό

    Το κορίτσι είπε στους ερευνητές ότι διέφυγε από ένα παράθυρο στο δωμάτιό της, αφού ο αδελφός της έφυγε από το δωμάτιο και τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο . Έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα, όπου κάλεσαν το 100.

    Αλλά δεν ήταν η πρώτη κλήση που έλαβε το 911 για τους πυροβολισμούς εκείνο το πρωί.

    Επτά λεπτά νωρίτερα, ο 15χρονος είχε καλέσει ο ίδιος σε βοήθεια, ακούγοντας λαχανιασμένος και δηλώνοντας ότι κρυβόταν σε ένα μπάνιο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Είπε στο τηλεφωνητή του 911 ότι ο 13χρονος αδελφός του είχε σκοτώσει την οικογένειά τους και είχε αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Ο 13χρονος είχε συλληφθεί να κοιτάζει πορνογραφία το προηγούμενο βράδυ και επρόκειτο να μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες, είπε ο 15χρονος στον τηλεφωνητή του 911 ως πιθανό κίνητρο για τους πυροβολισμούς.

    Ο 15χρονος συνελήφθη όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι. Την Πέμπτη, εμφανίστηκε ενώπιο δικαστηρίου ανηλίκων όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες για φόνο και μία κατηγορία για απόπειρα φόνου με πυροβόλο όπλο.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Ουάσινγκτον, απαιτείται ακρόαση και έγκριση του δικαστή πριν η υπόθεση μεταφερθεί στο δικαστήριο ενηλίκων.

    Σε ακρόαση την Παρασκευή, οι εισαγγελείς ζήτησαν επίσημα να μεταφερθεί η υπόθεση του εφήβου στο δικαστήριο ενηλίκων, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί μήνες πριν ληφθεί οριστική απόφαση.

    Εάν κριθεί ένοχος και η υπόθεσή του παραμείνει στο δικαστήριο ανηλίκων, θα μπορούσε να κρατηθεί μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Εάν καταδικαστεί και του απαγγελθούν κατηγορίες σε δικαστήριο ενηλίκων, ο έφηβος θα μπορούσε να καταδικαστεί σε 25 χρόνια έως ισόβια με δυνηατότητα αποφυλάκισης μετά από 25 χρόνια.

    Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 15χρονος «δολοφόνησε συστηματικά» τους γονείς του, τα δύο αδέλφια του και μία από τις αδελφές του, επιχείρησε να σκοτώσει την 11χρονη αδελφή του και «σκηνοθέτησε» τον τόπο του εγκλήματος πριν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει
    Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει

    Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 80χρονης στον Τύρναβο. «Ήταν σαν σακί το σώμα της», λένε οι γείτονες.

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού θανάτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πλατανούλα στον Τύρναβο, η οποία κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, το βράδυ της Τετάρτης.

    Πληροφορίες του tirnavospress αναφέρουν πως άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν ελεύθερα στην αυλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση.

    Τα υπόλοιπα σκυλιά του σπιτιού της όρμησαν, με αποτέλεσμα η 80χρονη να βρεί τραγικό θάνατο, παλεύοντας τουλάχιστον 45 λεπτά.

    Αρκετές ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό τα σκυλιά παραμένουν ελεύθερα στην αυλή, με τους κατοίκους να φοβούνται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγουν από την περίφραξη.

    Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν την γυναίκα νεκρή σοκάρουν.

    «Το σώμα της ατυχής γυναίκας έμοιαζε σαν σακί με τα σκυλιά να το τραβούν. Δυσκολευτήκαμε να συνειδητοποιήσουμε τι βλέπαμε», τονίζουν.

    Ο γιος της γυναίκας ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο, διώχνοντας τα σκυλιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip
    Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip

    Ταξίδεψε από τον Καναδά για να ζήσει την εμπειρία να διασχίδει περιοχές της Ελλάδας με μοτοσικλέτα. Και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του. Ο 68χρονος Καναδός A.J. M. έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής στην Ε.Ο. 111, περίπου ένα χιλιόμετρο από το Πανόπουλο προς τη Δίβρη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που είχε κατεύθυνση από τη Δίβρη προς το Πανόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή φέρεται να γλίστρισε στην αρχή της στροφής με αποτέλεσμα να συρθεί και να πέσει στις ρόδες της νταλίκας. Ο οδηγός της νταλίκας αντιλήφθηκε άμεσα πως ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο και προσπάθησε να τον αποφύγει, "σπρώχνωντας" την νταλικά προς τις μπάρες, με κίνδυνο να ανατραπεί.

    Ο αναβάτης χτύπησε με το κεφάλι πάνω στην νταλίκα αλλά παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος τραυματίστηκε θανάσιμα.

    Ο 68χρονος Καναδός ήταν μέλος μιας ομάδας δικυκλιστών που συμμετείχε σε ένα moto road trip που είχε διοργανώσει εταιρία από χώρα της Ε.Ε.

    Είχε φτάσει στην Αθήνα αεροπορικώς και εκεί τον περίμεναν οι διοργανωτές που νοίκιαζαν και τις μοτοσικλέτες στους συμμετέχοντες που ήταν από διάφορες χώρες.

    Ακολούθησαν τη διαδρομή προς την Πελοπόννησο ακολουθώντας διαδρομές ιδιαίτερου κάλους. Δεν απέμεναν παρα ελάχιστα χιλιόμετρα μέχρι τον πρώτο προορισμό τους που ήταν η Αρχαία Ολυμπία, αφού θα διέσχιζαν πρώτα τοα δρυοδάσος της Φολόης.

    Όμως δεν είχαν υπολογίσει τους κινδύνους που κρύβει η Εθνική Οδός Πατρών - Τριπόλεως. Σε μια από τις πιο "ύπουλες" στροφές, όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχήματα, ο 68χρονος έχασε τον έλεγχο - σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες - και έχασε τη ζωή του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Πατρών Τριπόλεως, στο ύψος του Πανόπουλου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Ειδικότερα, 68χρονος αλλοδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με δημόσιας χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο (επικαθήμενο ελκυστήρα) που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου.

    Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Δείτε video και φωτογραφίες:

    Troxaio panopoulo 865 1

    Troxaio panopoulo 865 2

    Troxaio panopoulo 865 3

    Troxaio panopoulo 865 4a

    Troxaio panopoulo 865 5

  • Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)
    Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (2:45) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. 111 ένα χιλιόμετρο μετά το Πανόπουλο προς Δίβρη.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 66χρονος Καναδός, ο οποίος πραγματοποιούσε road trip με άλλους ξένους δικυκλιστές, συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Άμεσα, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήδη ήταν αργά για τον άτυχο δικυκλιστή..

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δικυκλιστής φέρεται να γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τη μηχανή του στην νταλίκα, με τον οδηγό της, να πραγματοποιεί ελιγμό αποφυγής χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    Ο αναβάτης βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Δείτε video και φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος

    troxaio panopopoulo. 1

    troxaio panopopoulo. 2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο