Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 18:46

Πατέρας 11χρονης: Οι συνομιλίες στο Viber και η παρενόχληση από τον δάσκαλο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 48χρονος δάσκαλος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα θύματα του μαθήτριες του, και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή

Τον τρόπο με τον οποίο παρενοχλούσε την 11χρονη κόρη του ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου περιέγραψε ο πατέρας της, ο οποίος με την είχε καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

«Όταν μου είπε η μικρή ότι δάσκαλός της ήθελε να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και κάτσουν μόνοι τους στην τάξη, με πρόσχημα ότι είναι η καλύτερη του μαθήτρια, δεν την άφησα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο πατέρας της μαθήτριας. «Ζήτησα να δω τις συνομιλίες του παιδιού στο viber και η μικρή μου ανέφερε ότι δεν είναι λόγια δασκάλου αυτά», ανέφερε ο γονιός για τον απαράδεκτο τρόπο προσέγγισης του ανήλικου παιδιού από τον εκπαιδευτικό.

«Μου έλεγε ότι θέλει να με σφίξει στην αγκαλιά του, να μου δώσει πολλά φιλιά», εξιστόρησε ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησα από το παιδί να ξαναβάλει την επαφή στο κινητό και είχα πλήρη ενημέρωση για τις ανάρμοστες τηλεφωνικές επικοινωνίες». Αφού προηγουμένως είχε συνομιλήσει με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο πατέρας αφού κράτησε το παιδί στο σπίτι με την πρόφαση ότι ασθενεί, παρακολουθούσε μέρα με την ημέρα την εξέλιξη της τηλεφωνικής παρενόχλησης με όλο πιο ανάρμοστα μηνύματα.

«Θα σου σηκώσω τη μάσκα, να σου φιλήσω τα χειλάκια», ήταν ένα από αυτά όπως είπε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. «Αφού είχα πλέον αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια, ενημέρωσα τις Αρχές και οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και τον συνέλαβαν κατευθείαν». Ο 48χρονος δάσκαλος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα θύματα του μαθήτριες του, και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 18:52

Σχετικά Άρθρα

  • Χιλή: 30 μαθητές τραυματίστηκαν φτιάχνοντας Μολότοφ στο σχολείο τους
    Χιλή: 30 μαθητές τραυματίστηκαν φτιάχνοντας Μολότοφ στο σχολείο τους

    Από τους τραυματίες, πέντε βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    Περίπου τριάντα μαθητές δημόσιου σχολείου στο Σαντιάγο της Χιλής τραυματίστηκαν χθες Τετάρτη, οι πέντε πολύ σοβαρά, καθώς έφτιαχναν κοκτέιλ Μολότοφ μέσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ανακοίνωσαν οι αρχές.
    «Τραυματίστηκαν πάνω από 30 μαθητές», συνόψισε ο υπουργός Παιδείας Νικολάς Κατάλδο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το δραματικό συμβάν στο γυμνάσιο/λύκειο Internado Nacional Barros Arana (INBA).
    Από τους τραυματίες, πέντε βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, διευκρίνισε η υπουργός Υγείας Χιμένα Αγκιλέρα κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης Τύπου.

    «Υπό συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, οι μηχανισμοί αυτοί ανεφλέγησαν, προκαλώντας εγκαύματα σε μεγάλο αριθμό μαθητών που βρίσκονταν στις τουαλέτες» του σχολικού ιδρύματος, εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας, ο Φερνάντο Αλβορνός.
    Σύμφωνα με ΜΜΕ, οι μηχανισμοί ανατινάχθηκαν το μεσημέρι, καθώς μαθητές ετοίμαζαν γιορτή ενόψει του τέλους της σχολικής χρονιάς για συμμαθητές τους που βρίσκονται στην τελευταία τάξη.

    Το INBA είναι από τα αρχαιότερα και γνωστότερα δημόσια γυμνάσια και λύκεια στο Σαντιάγο.
    «Τα κοκτέιλ Μολότοφ είναι όπλα», σχολίασε από την προεδρία η υπουργός Εσωτερικών Καρολίνα Τοά, υπογραμμίζοντας ότι οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί αυτού του είδους δεν μπορούν να γίνονται «αποδεκτοί κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων».

    Τα τελευταία χρόνια, μαθητές του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος έχουν οργανώσει σε αρκετές περιπτώσεις διαδηλώσεις, ορισμένες από τις οποίες σημαδεύτηκαν από συγκρούσεις με την αστυνομία, για να απαιτήσουν περισσότερους πόρους για τη δημόσια παιδεία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 
    Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες Τετάρτη το πρωί στο προαύλιο Γυμνασίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστή πατριό ενός μαθητή.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο Αφγανικής καταγωγής άνδρας χαστούκισε και απείλησε 14χρονο μαθητή στο προαύλιο του σχολείου, λίγη ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι για την εκκίνηση των μαθημάτων στις 8.15π.μ.

    Όλα έγιναν την ώρα που ο καταγγελλόμενος πήγαινε τα δύο παιδιά της συντρόφου του στο σχολείο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αγόρι φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα με τον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός να του επιτεθεί και να τον χαστουκίσει, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε.

    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

    Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε στο γραφείο του τον δράστη ενώ τηλεφώνησε και στη μητέρα του θύματος η οποία και έφτασε λίγο μετά. Κατά πληροφορίες ο πατριός και η μητέρα κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων εκτιμήθηκε πως αρχικά τα βρήκαν. Ωστόσο ο διευθυντής, ύστερα από συνεννόηση με στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετέβη στην Εισαγγελία Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

    Η ΜΗΝΥΣΗ

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η μητέρα του θύματος πήγε στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα, παρά τις εξηγήσεις που είχαν δοθεί το πρωί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αναζητείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της απειλής.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Πάτρα: Άγριο ξύλο μέσα σε σχολείο - Συνελήφθη 17χρονος μαθητής
    Πάτρα: Άγριο ξύλο μέσα σε σχολείο - Συνελήφθη 17χρονος μαθητής

    Άγριο επεισόδιο χθες στο ΕΠΑΛ Πάτρας μεταξύ μαθητών κατέληξε σε συλλήψεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 μαθητής διαπληκτίστηκε με 16χρονο συμμαθητή του στο προαύλιο του σχολείου, στην περιοχή Κουκούλι, με αποτέλεσμα η λογομαχία να καταλήξει σε άγριο καυγά με γρονθοκοπήματα.

    Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο δεν προχώρησε σε σύλληψη του 17χρονου , καθώς ο διευθυντής του σχολείου είχε ήδη καλέσει τους γονείς του φερόμενου ως δράστη και μετέβησαν μαζί με τον μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού και των γονιών του, για παραμέληση ανηλίκου.

    Όμως στην συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο μαθητής και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι, ως την ημέρα ορισμού της δίκης.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Νίκαια: Ξυλοκόπησαν 10χρονη μέσα στο σχολείο – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης
    Νίκαια: Ξυλοκόπησαν 10χρονη μέσα στο σχολείο – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης

    Ο πατέρας του παιδιού μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Mega καταγγέλλοντας ότι το περιστατικό αποκρύφθηκε από το σχολείο

    Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έκανε ο πατέρας της 10χρονης μαθήτριας την οποία χτύπησαν συμμαθητές της στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος, με αποτέλεσμα να στείλουν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

    Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού είπε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερις συμμαθητές της. Είκοσι παιδιά παρακολουθούσαν χωρίς να αντιδρούν.

    Όταν η δεκάχρονη επέστρεψε στο σπίτι της ένιωθε έντονη αδιαθεσία, πονούσε το κεφάλι της και ζαλιζόταν. Τότε, οι γονείς της ανησυχήσαν και τη μετέφεραν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.

    Τι συνέβη μέσα στο σχολείο

    Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το συμβάν.

    «Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, της έβαλαν αλοιφές για να μην φαίνονται οι μελανιές. Ήταν ατύχημα είπαν από το σχολείο και απέκρυψαν την αλήθεια. Την έβαλαν κάτω καμιά δεκαριά άτομα και τη χτυπούσαν. Δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος στο προαύλιο εκείνη την ώρα. Μάλλον έπιναν καφέ μέσα στην αίθουσα», είπε αρχικά ο πατέρας του θύματος.

    «Την αποκάλεσαν ψωνάρα, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν. Έχουμε κάνει μηνύσεις», κατήγγειλε στην συνέχεια.

    Τόνισε μάλιστα ότι η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο ενώ ανέφερε ότι έχει προχωρήσει σε μηνύσεις.

    Πηγή: in.gr

  • Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο - Ένας τραυματίας, δύο συλλήψεις
    Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο - Ένας τραυματίας, δύο συλλήψεις

    Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι.

    Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο Γαλάτσι με αποτέλεσμα ένας 17χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Eιδικότερα, κατά την διάρκεια του διαλλείματος τρεις ανήλικοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έξω από το 1ο επαγγελματικό λύκειο στην Γκράβα.

    Για την άγρια συμπλοκή συνελήφθησαν δυο ατόμα, ηλικίας 17 και 16 ετών, ενώ ένας 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Ανήλικος μπήκε σε σχολείο - Έβρισε και απείλησε την Διευθύντρια και συνελήφθη από αστυνομικούς
    Πάτρα: Ανήλικος μπήκε σε σχολείο - Έβρισε και απείλησε την Διευθύντρια και συνελήφθη από αστυνομικούς

    Ένταση προκλήθηκε σε σχολείο της Πάτρας με ανήλικο που μπήκε με άγριες διαθέσεις στο σχολικό συγκρότημα και προκάλεσε αναστάτωση απειλώντας "Θεούς και δαίμονες"

    Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος, διότι εισήλθε σε σχολικό συγκρότημα, δημιουργώντας ένταση με φωνασκίες, απειλώντας και εξυβρίζοντας την διευθύντρια του σχολείου, στο οποίο παρέμεινε παρά τις προτροπές για την απομάκρυνσή του από το εκπαιδευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Διόνυσος: 17χρονος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του - Άγνωστοι τού έριξαν σπρέι πιπεριού
    Διόνυσος: 17χρονος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του - Άγνωστοι τού έριξαν σπρέι πιπεριού

    Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στον Διόνυσο Αττικής.

    Ειδικότερα, ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση μέσα σε ΕΠΑΛ της περιοχής, από 10 άτομα, που δεν φοιτούν σε αυτό το σχολείο.

    Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στον 17χρονο μαθητή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    Το συμβάν ερευνάται από τις Αρχές και προς το παρόν δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αγρίνιο: Πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε αυλή Δημοτικού σχολείου
    Αγρίνιο: Πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε αυλή Δημοτικού σχολείου

    Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών

    Δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών σχηματίσθηκε χθες Τρίτη (1/10) από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
    Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν 23.00 το βράδυ όταν η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.
    Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο από αστυνομικούς ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος αποτελούνταν από δύο πλαστικά μπουκάλια φωτιστικού οινοπνεύματος, χωρητικότητας 1000 ml, δεμένα με μονωτική ταινία, ενώ γύρω από αυτόν βρέθηκαν υπολείμματα μονωτικής ταινίας και άρτου κυλινδρικού σχήματος.
    Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, δεν διαπιστώθηκαν φθορές στον αύλειο χώρο και στο κτίριο του σχολείου.
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο