Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 21:50

Κορονοϊός: Πάρος και Σαντορίνη παίρνουν τα μέτρα τους για μη γίνουν Μύκονος

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Επιχειρηματίες και τοπικές Αρχές παίρνουν τα μέτρα τους για να μην ξεφύγουν τα κρούσματα κορονοϊού

Μεγάλη ανησυχία στους επιχειρηματίες και τις τοπικές αρχές των νησιών με μεγάλη τουριστική κίνηση προκάλεσε η επιβολή τοπικών μέτρων - τύπου μίνι lockdown- στη Μύκονο. Η Πάρος και η Σαντορίνη είναι δύο από τα νησιά στα οποία επιχειρηματίες, εργαζόμενοι αλλά και τοπικοί φορείς αγωνιούν καθώς το μοντέλο Μυκόνου είναι κάτι που δε θέλουν σε καμία να βιώσουν.

Εξάλλου ένα lockdown ακόμη και υπό τη μορφή ολιγοήμερου περιορισμού δραστηριοτήτων θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό για τον τουρισμό και κατ’ επέκταση για την οικονομία των νησιών. Για το λόγο αυτόν παίρνουν τα δικά τους μέτρα για να περιορίσουν την αύξηση των κρουσμάτων.

Πάρος: Γεμάτο επισκέπτες το νησί - Ανησυχία από την αύξηση κρουσμάτων

Με εμβολιασμούς, διαρκή τεστ και αλλεπάλληλους ελέγχους προσπαθεί η Πάρος να αποφύγει τα χειρότερα καθώς το νησί έχει βαφτεί πορτοκαλί λόγω κρουσμάτων. Όπως δείχνει το ρεπορτάζ του OPEN TV είναι προφανής η αγωνία όλων στο νησί να μην βρεθούν μπροστά σε μοντέλο Μυκόνου που θα έπληττε σημαντικά την αυξημένη τουριστική κίνηση.

Η πληρότητα στο νησί βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ξεπερνώντας το 80% και οι χώροι εστίασης θυμίζουν εποχές προ κορονοϊού, έστω και με συνεχείς ελέγχους στις εισόδους με τη σάρωση του κωδικού QR.

Ωστόσο, κάτοικοι, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στον τουρισμό είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς τα ενεργά κρούσματα έχουν «σκαρφαλώσει» σε διψήφιο αριθμό και το νησί έχει μπει σε «πορτοκαλί» επίπεδο αυξημένης επιτήρησης. Σύμφωνα με το OPEN αυτή τη στιγμή, το νησί αποτελεί το πιο επιβαρυμένο επιδημιολογικά προορισμό των Κυκλάδων μετά τη Μύκονο. «Προσπαθούμε και με το προσωπικό και με τα self test. Εγώ έχω και εσωτερικό χώρο (στο κατάστημα) και δεν τον λειτουργώ», σημείωσε επιχειρηματίας στο OPEN.

Παράλληλα, εγαζόμενοι και επισκέπτες συρρέουν μαζικά είτε για να εμβολιαστούν είτε για να υποβληθούν σε τεστ ταχείας ανίχνευσης με την ελπίδα όλα να κυλήσουν ομαλά για το νησί. Ο δήμαρχος του νησιού Μάρκος Κωβαίος σημείωσε ότι στο νησί «έχουμε κρούσματα αλλά τα ελέγχουμε. Όλα θα πάνε καλά».

Σαντορίνη: Αρχές και επιχειρηματίες παίρνουν τα μέτρα τους - Αισιόδοξος ο δήμαρχος

Ένα από τα νησιά των Κυκλάδων που βασίζει πολλά στον τουρισμό είναι χωρίς αμφιβολία η Σαντορίνη και ένα lockdown στα πρότυπα της Μυκόνου θα ήταν καταστροφικό. Το ethnos.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο του νησιού Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να επιβληθούν μέτρα Μυκόνου στη Σαντορίνη καθώς «δεν συντρέχουν λόγοι» να γίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφερόμενος στην επιδημιολογική κατάσταση που δημοσιεύει καθημερινά ο ΕΟΔΥ σημειώνει πως στην ΠΕ Θύρας ανήκουν και η Ίος, η Σαντορίνη, η Φολέγανδρος, η Σίκινος και η Ανάφη (στην Ίο και την Φολέγανδρο καταγράφονται κρούσματα), ενώ κατά τον ίδιο, μόνο στο νησί της Σαντορίνης αυτή τη στιγμή από κοινού οι μόνιμοι κάτοικοι, οι τουρίστες και οι εργαζόμενοι «είναι κοντά στις 100.000. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο ethnos.gr, ότι στα καταλύματα του νησιού οι πληρότητες φτάνουν το 80 - 85%.

Ωστόσο, και στη Σαντορίνη επιχειρηματίες και τοπική Αρχή παίρνουν τα μέτρα τους για να μην παρουσιαστεί ραγδαία διασπορά των κρουσμάτων. Ο δήμαρχος εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία έκανε έκκληση σε όλους να συμμορφωθούν με τα μέτρα και κάλεσε την Πολιτεία να αξιολογεί σωστά τα επιδημιολογικά στοιχεί που αφορούν στη Σαντορίνη και να αποφύγει η λήψη οποιουδήποτε αιφνιδιαστικού μέτρου. Όπως ο ίδιος σημείωσε στο ethnos.gr, «επιχειρηματίες και Αρχές στη Σαντορίνη βρίσκονται πάντα σε επαγρύπνηση» και για τον λόγο αυτό ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με εκπροσώπους των νυχτερινών μαγαζιών και φορείς του τουρισμού.

Ο ίδιος σημειώνει ότι τα ποσοστά των εμβολιασμένων μόνιμων κατοίκων της Σαντορίνης είναι ιδιαίτερα υψηλά και το πρόβλημα των ανεμβολίαστων εντοπίζεται στους εποχικούς εργαζόμενους. «Όπως και στη Μύκονο έτσι και εδώ ορισμένοι επιχειρηματίες δίνουν μπόνους 150 ευρώ στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους για να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους, ενώ υπάρχει προσπάθεια από τις επιχειρήσεις σε άμεση επαφή με τον κόσμο να έρχονται όσοι έχουν εμβολιαστεί».

Πηγή: Ethnos.gr - Φωτογραφία: Eurokinissi

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 00:03

Σχετικά Άρθρα

  • Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας
    Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας

    Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά, που διαθέτει παγκόσμια φήμη και ό,τι ακούγεται για αυτήν φέρει ισχυρό αντίκτυπο. Πολλά ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν για την τουριστική κίνηση, όμως το νησί μέχρι και τον Οκτώβριο συνεχίζει να δέχεται τουρίστες και να αποτελεί πόλο έλξης.

    Ωστόσο, οι εικόνες συνωστισμού, κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, από τις μαζικές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, προβλημάτισαν και γέννησαν ανησυχία για φαινόμενα υπερτουρισμού. Αυτό όμως, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί με τη ρύθμιση της κρουαζιέρας.

    «Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει»

    «Το νησί παραμένει ένας από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς, χάρη στο γεωπεριβάλλον του και έλκει μεγάλη μερίδα “ποιοτικών” τουριστών. Εκείνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο.

    Σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα, το 2012 είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη κορεσμός. Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει. Η προηγούμενη δημοτική αρχή το εγκατέλειψε, για αυτό από φέτος θα ρυθμιστεί εκ νέου», σημείωσε ο δήμαρχος Θήρας.

    «Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς

    Για τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Σαντορίνη δεν αντιμετώπισε πρόβλημα υπερτουρισμού αλλά «υπήρξε συνωστισμός και κακή οργάνωση, όπως συμβαίνει παντού, όπου πηγαίνουν μαζικά λεωφορεία. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα και στην Ακρόπολη. Δεν αφορά στο σύνολο της την τουριστική κίνηση», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    Ένα από τα σημαντικά ζητήματα που επεσήμανε ο δήμαρχος Θήρας, είναι να σταματήσει η δόμηση και κυρίως να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση. «Θέλουμε σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση και να αξιοποιηθεί το οικιστικό απόθεμα. Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς, τους δασκάλους κτλ.

    Είναι υποχρέωση του κράτους να το ρυθμίσει, είτε δίνοντας κίνητρα, είτε τους πόρους να αναλάβει δράση τη τοπική αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο κ.Ζώρζος. Όπως είπε, «δεν μπορεί να υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των κλινών, τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγο για 17.000 κλίνες ξενοδοχείων και άλλες 40.000 σε ενοικιαζόμενα και βραχυχρόνια μίσθωση αλλά αυτό, το λέω με επιφύλαξη».

    «Σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση είχαμε αύξηση των επισκεπτών, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των αφίξεων στο αεροδρόμιο αλλά και αύξηση των κλινών που έριξε τη ζήτηση και τις τιμές», τόνισε ο δήμαρχος.

    «Το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον»

    Από την πλευρά του ο κ.Παγώνης, εκτιμά ότι το νησί φέτος δεν είχε την ίδια κίνηση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και ότι οι παράγοντες που επηρέασαν αρνητικά την τουριστική κίνηση ήταν το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού (όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες) και ορισμένα ζητήματα υποδομών αλλά όπως, τόνισε «με σωστό προγραμματισμό το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον».

    «Εκείνο που έχει επηρεάσει στο χρόνο, και όχι σε σχέση με πέρυσι, είναι σίγουρα η βραχυχρόνια μίσθωση. Το 2014 ήταν μηδέν και τώρα η δηλωμένη βραχυχρόνια μίσθωση είναι 14.000. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ξενοδοχία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αλλά επηρεάζει πραγματικά και την οικιστική χρήση στη Σαντορίνη και τη μεταμόρφωση των ίδιων μας των οικισμών», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    «Αναμένουμε το νέο χωροταξικό»

    Σχετικά με τη δόμηση είπε ότι από το 2020 έχει σταματήσει η δυνατότητα κατασκευής ξενοδοχείου εκτός σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση του χωροταξικού. «Εμείς αναμένουμε το νέο χωροταξικό, γιατί έτσι θα έχουμε εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα 20-30 χρόνια.

    Τονίζουμε όμως, ότι δεν μπορεί να απαγορεύεται να κατασκευαστεί μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, της τάξεως των 20 και 30 δωματίων, και την ίδια στιγμή να δίνεται άδεια για ένα σπίτι 200-300 τμ το οποίο θα αλλάξει χρήση και θα γίνει βραχυχρόνια μίσθωση. Άλλωστε, η Σαντορίνη έχει πολλές μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, που είναι κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις», υπογράμμισε.

    Τι ανέφερε ο Αντώνης Παγώνης

    Αναφορικά με τον luxury τουρισμό, ο κ. Παγώνης, μιλώντας στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας “The luxury side of Greece” τόνισε ότι η Σαντορίνη, μαζί με τη Μύκονο, αποτελούν τις ναυαρχίδες του τουρισμού Πολυτελείας.

    «Είναι ένα νησί μοναδικό και μπορεί κάποιος να ζήσει την πολυτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις της, όχι μόνο στη διαμονή και τις υπηρεσίες αλλά και στον πολιτισμό, τον οινοτουρισμό, τη γαστρονομία».

    Πηγή: cnn.gr

  • Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν
    Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν

    Τον τρόμο έζησαν τουρίστες στην Σαντορίνη που επέβαιναν σε πούλμαν, όταν αυτό κόλλησε σε μια στροφή πάνω από γκρεμό.

    Το πούλμαν ανέβαινε από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τα Φηρά και μετέφερε τουρίστες που μόλις είχαν αποβιβαστεί από πλοίο.

    Την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο, σε μια μία από τις στροφές «κόλλησε» καθ’ ότι ο δρόμος αυτός μέχρι την Χώρα του νησιού είναι στενός, απότομος και ανηφορικός.

    Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν, αφού η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ανηφορική με γκρεμούς. Οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούσαν το πούλμαν αλλά και επιβάτες από άλλα λεωφορεία κατέβηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν να «ξεκολλήσει» το λεωφορείο, πράγμα το οποίο κατέστη αδύνατο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 14/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 14/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κατρίνης: Ισχυρή αντιπολίτευση και Μεγάλη Παράταξη που θα εμπνεύσει και θα κυβερνήσει - Αυτή είναι η δική μου πρόταση
    Κατρίνης: Ισχυρή αντιπολίτευση και Μεγάλη Παράταξη που θα εμπνεύσει και θα κυβερνήσει - Αυτή είναι η δική μου πρόταση

    «Οι πολίτες αναζητούν μια ισχυρή, σοβαρή, συγκροτημένη και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

    Η χώρα έχει ανάγκη μια Μεγάλη Παράταξη, ένα κόμμα εξουσίας που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους πολίτες και θα κυβερνήσει.

    Η νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, από το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής.

    Για αυτό και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες.

    Είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη για όλα αυτά με πίστη,βεβαιότητα και αισιοδοξία», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας σε πολίτες στη Σαντορίνη.

    katrinis par santorini 2

    Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι δεν προτίθεται να παρέμβει στην εσωτερική πολιτική του λειτουργία, στις αντιθέσεις που υπάρχουν και να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις.

    Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, από τις βουλευτικές εκλογές του 2023 και έπειτα, βρίσκεται σε μια διαρκή φάση ρευστοποίησης, δεν αποτελεί πλέον κόμμα εξουσίας, δεν εμπνέει κανένα, δεν έχει αξιοπιστία.

    «Δεν με αφορούν όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.Εμένα με αφορούν οι άνθρωποι που είχαν επενδύσει τις ελπίδες τους στο ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύστηκαν.

    Με ενδιαφέρουν οι πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν το αδιέξοδο αυτού του πολιτικού χώρου.

    Με ενδιαφέρουν τα 3,5 εκατομμύρια πολιτών που απείχαν από τις εκλογές γιατί δεν είχαν τί να ψηφίσουν.

    katrinis par santorini 3

    Όλοι αυτοί έχουν μια κοινή αγωνία, είναι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να έρθουμε κοντά.

    Είναι οι πολίτες που θα στηρίξουν τη Μεγάλη Παράταξη.

    Είναι μια νέα και μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που αναζητά ελπίδα και πολιτική έκφραση».

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαντορίνη, ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στα προβλήματα της δημόσιας υγείας ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις σε πρότυπες, παραγωγικές μονάδες του νησιού, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από πολιτικές και κίνητρα που θα στοχεύουν στην περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και στην υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας
    Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας

    «Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

    Ο «ποντικός» που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε και συνεργούς , μπήκε στη μονοκατοικία στην περιοχή της Νάουσας την περασμένη Πέμπτη (22/8).

    Αφού εντόπισε το χρηματοκιβώτιο κατάφερε να το ανοίξει και άρπαξε από μέσα 3.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ , ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 20.000 ευρώ, μια χρήση βέρα με διαμάντια αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι 6 καρατίων αξίας περίπου 23.000 ευρώ .

    Ο 40χρονος ένοικος από την Αλβανία, υπέβαλε μήνυση στο τμήμα της Πάρου.

    Εχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διάρρηξης είναι σε εξέλιξη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αδιανόητη κτηνωδία στη Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από τη δίψα
    Αδιανόητη κτηνωδία στη Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από τη δίψα

    Μια αδιανόητη κτηνωδία εκτυλίχτηκε στη Σαντορίνη, όπου ένα άλογο βρέθηκε νεκρό και δεμένο σε δέντρο.

    Την τραγική αυτή είδηση έφερε στο φως η σελίδα Pet Alert Santorini (Lost & Found Pets) στο Facebook, στην οποία φαίνεται το άτυχο ζώο δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή της Περίσσας να κείτεται νεκρό.

    Μάλιστα, έδεσαν το άλογο σε σημείο έτσι ώστε να μην φτάνει να πιει νερό, προκειμένου να ξεψυχήσει.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πάρος: Βυθίστηκε αλιευτικό με 10 επιβάτες – Συναγερμός στις αρχές
    Πάρος: Βυθίστηκε αλιευτικό με 10 επιβάτες – Συναγερμός στις αρχές

    Συναγερμός σήμανε στην Πάρο, όταν αλιευτικό σκάφος με 10 επιβαίνοντες βυθίστηκε σε θαλάσσια περιοχή, βόρεια του λιμανιού της Νάουσας.

    Οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και παρελήφθησαν από άλλο αλιευτικό. Στο σημείο βρίσκεται απορρυπαντικό σκάφος, ενώ έχει τοποθετηθεί προληπτικά πλωτό φράγμα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Εντοπίστηκε κύκλωμα μαστροπείας στη Σαντορίνη με έδρα νυχτερινό κέντρο - Έξι συλλήψεις
    Εντοπίστηκε κύκλωμα μαστροπείας στη Σαντορίνη με έδρα νυχτερινό κέντρο - Έξι συλλήψεις

    Κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε στη Σαντορίνη από την υποδιεύθυνση της αστυνομίας του νησιού. Μάλιστα, αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες σ’ ένα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην πηγή του κυκλώματος.

    Μία 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ήταν αυτή που δεν αντιλήφθηκε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι αστυνομικοί. Τους είπε ότι μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά με μία από τις γυναίκες που έχουν στο μαγαζί. Πρόκειται για κοπέλες από την Κολομβία έναντι χρηματικού αντιτίμου 200 ευρώ. Μάλιστα υπήρχε και ειδικό δωμάτιο για τις συγκεκριμένες συνευρέσεις.

    Ένας αστυνομικός παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα τέσσερα 50ευρα. Πήγε με την κοπέλα στο δωμάτιο μόλις αυτή ξεκίνησε να γδύνεται της αποκάλυψε την ιδιότητά του. Ειδοποίησε τους συναδέλφους του και έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις, η προσωρινά υπεύθυνη και οι πέντε γυναίκες όπου εργαζόταν εκεί ως εκδιδόμενες.

    Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και για την υπεύθυνη του χώρου, μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έλειπε τη συγκεκριμένη στιγμή και αναζητείται. Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους εμπλεκόμενους.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο