Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:34

Ραφήνα - Απόπειρα αρπαγής 13χρονης: Ανατροπή στην υπόθεση - Τι αποφάσισε ο ανακριτής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ανατροπή στην υπόθεση της απαγωγής του 13χρονου κοριτσιού στη Ραφήνα, με τον ανακριτή να δίνει πράσινο φως για την αποφυλάκιση του 48χρονου κατηγορουμένου και την αντικατάσταση της κράτησης του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο ανακριτής προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, μετά τα στοιχεία που προσκόμισαν, σύμφωνα με τα οποία
- δε φαίνεται ότι ο 48χρονος ακολουθούσε τη 13χρονη όπως υποστήριξε, ούτε όμως να τη σταματάει και να της μιλάει, ενώ από το βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνεται - όπως υποστηρίζει η υπεράσπιση- ότι «ένα άλλο αυτοκίνητο ιδίου χρώματος με το όχημα του εντολέα μας, ευρίσκεται στο ίδιο σημείο, όπως εξαρχής φώναζε ο εντολέας μας».

Ο 48χρονος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής με τον ίδιο να αρνείται ότι επιχείρησε να αρπάξει τη 13χρονη και να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας.

Η δήλωση των δικηγόρων του

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, κ.κ Καντιάνη και Πανταζή, ο ανακριτής προχώρησε στην αντικατάσταση της κράτησης του έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «…τον Ιούνιο του 2021, όταν ο εντολέας μας Π.Κ. κρατήθηκε προσωρινώς στην γνωστή υπόθεση της “απόπειρας αρπαγής” ενός κοριτσιού στην Ραφήνα, είχαμε επισημάνει ότι, τότε, η υπόθεση ευρίσκεται σε πρώιμο δικονομικό στάδιο και ότι η δικονομική τύχη του κατηγορουμένου θα επανεξεταστεί από τις Δικαστικές Αρχές, ανάλογα με την πορεία και το αποτέλεσμα των ανακριτικών ενεργειών, χωρίς την ασφυκτική πίεση της δημοσιότητας εκείνων των ημερών.

Ο εντολέας μας, ένας άνθρωπος που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική Πολιτεία για παρόμοιες συμπεριφορές, επαγγελματίας στην περιοχή της Ραφήνας και οικογενειάρχης, από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στις αποδιδόμενες πράξεις και (το κυριότερο), με δική του αυτοτελή αίτηση προς τον κ. Ανακριτή, επέμεινε να αναζητηθεί το βιντεοληπτικό υλικό των καμερών των καταστημάτων, που βρίσκονται στην διαδρομή που ακολούθησε η καταγγέλλουσα, με σκοπό να αποδειχθεί ότι δεν την ακολούθησε ποτέ και δεν της μίλησε ποτέ».

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:58

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση
    Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση

    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωΐ ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Η απολογία του επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, ωστόσο, ζητήθηκε προθεσμία αναβολή εξαιτίας της αλλαγής δικηγόρου του.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία
     Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία

    Η 49χρονη δράστιδα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη - Οι κατηγορίες που της αποδίδονται

    Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη το πρωί ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί η 49χρονη Ρωσίδα, καθ’ ομολογίαν δράστιδα της ανθρωποκτονίας στην Κέρκυρα, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο σύζυγό της.

    Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, η κατηγορία που της αποδίδεται πλέον είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Κρατείται προσωρινά μέχρι την Τετάρτη και στη συνέχεια η τύχη της θα αποφασιστεί από ανακριτή και εισαγγελέα.

    Βίντεο από τη μεταφορά της 49χρονης δράστιδας στον ανακριτή

    Η εκδοχή της 49χρονης για το φονικό

    Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Γεράσιμο Γραμμένο, το περιστατικό έγινε ως εξής: «Ο σύζυγος την πίεσε για ερωτική συνεύρεση και απειλή, στην οποία δεν συναίνεσε και όταν αυτή αρνήθηκε ακολούθησε έντονος καβγάς. Δέχεται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγο της αλλά χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ή να του προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη».

    Επιπλέον, αρνείται ότι η 11χρονο κόρη τους ήταν μπροστά στο περιστατικό, αλλά ότι κοιμόταν στο δωμάτιο του.

    «Δεν μάζεψε τα αίματα για να συγκαλύψει το έγκλημα, αλλά για να μην τα δει το παιδί»

    Όπως είπε, όταν η ίδια είδε το σύζυγο της αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα έκανε προσπάθεια παροχής πρώτων βοηθειών και ανάνηψης, όταν όμως κατάλαβε ότι ήταν νεκρός μάζεψε τα αίματα, περισσότερο για να μην δει το παιδί την δυσάρεστη εικόνα και όχι για να συγκαλύψει το έγκλημα και πέταξε τα ρούχα μαζί με το μαχαίρι στον κάδο.

    Στη συνέχεια ξύπνησε το κορίτσι, βγήκαν από το σπίτι και πήραν μαζί τηλέφωνο την Αστυνομία, μίλησε όμως το κορίτσι, αλλά με την παρουσία της μητέρας του.

    Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα αλκοολισμού της, ισχυρίζεται ότι είχε πιει πολύ λίγο εκείνη τη μέρα.

    Το παιδί αυτή την ώρα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον -σε φιλική οικογένεια- με εντολή του εισαγγελέα και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του παιδιού, ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόσο διάστημα.

    Πηγή: in.gr

  • Στον ανακριτή 67 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
    Στον ανακριτή 67 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

    Την πόρτα του ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν στις 10:00, οι 67 από τους 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

    Δύο εξ αυτών νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο, φέροντας τραύματα, ο ένας από πυροβόλο και ο άλλος από αιχμηρό αντικείμενο. Η δικογραφία διαχωρίστηκε για τους 5 ανήλικους συλληφθέντες και χρεώθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.

    Η ποινική δίωξη αφορά στα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών.

    Τα πλημμελήματα που βαρύνουν τους συλληφθέντες είναι: επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βιαιοπραγία κατά άλλου και κατοχή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

    Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι κατά συναυτουργία και με αφορμή αθλητική εκδήλωση. Επιπλέον σύμφωνα με τη δίωξη οι συλληφθέντες βαρύνονται ακόμη και με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής βεγγαλικών και κροτίδων παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

    Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας οδηγήθηκαν 69 εκ των κατηγορουμένων, καθώς οι υπόλοιποι πέντε είναι ανήλικοι και ως προς αυτούς η δικογραφία χωρίστηκε και χρεώθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.

    Πηγή: cnn.gr

  • 10χρονη κατήγγειλε προσπάθεια αρπαγής σε χωριό της Πέλλας
    10χρονη κατήγγειλε προσπάθεια αρπαγής σε χωριό της Πέλλας

    Το κορίτσι υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον άγνωστο άνδρα και κατέφυγε τρέχοντας στην αυλή ενός σπιτιού

    Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμωπίας το υλικό που συνέλεξαν από τις κάμερες επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής για να εξακριβώσουν αν πράγματι κινήθηκε από και προς την κοινότητα Σαρακηνοί ένα ένα βαν με φιμέ τζάμια, με επιβάτες ένα ζευγάρι που φέρεται ότι προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο κορίτσι.
    Η 10χρονη μαθήτρια είχε καταφύγει αναστατωμένη στους γονείς της το πρωί της Πέμπτης και τους είχε πει ότι, την στιγμή που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του χωριού με τους 350 κατοίκους πηγαίνοντας προ το σχολείο της, την πλησίασε το βαν και ο οδηγός προσπάθησε να την πείσει να μπει μέσα για να της δώσει καραμέλες. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρούλας, κατέβηκε μαζί με την συνοδηγό και την άρπαξε από το χέρι.
    Το κορίτσι υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον άγνωστο άνδρα και κατέφυγε τρέχοντας στην αυλή ενός σπιτιού, ενώ το ζευγάρι την έβρισε και μπήκε βιαστικά στο βαν, με το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, κανείς από τους κατοίκους του μικρού χωριού δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό που, πάντως, ερευνάται με προσοχή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πύργος: Στην Ανακρίτρια ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
    Πύργος: Στην Ανακρίτρια ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος που δολοφόνησε άγρια την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου.

    Ο θείος και κουμπάρος του θύματος που είχε βάλει στο μυαλό του να συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη, μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος με την έντονη άρνηση του κοριτσιού αλλά και με την προειδοποίηση πως θα τα πει όλα στους γονείς της, άλλαξε το σχέδιο του.

    Οδήγησε το κορίτσι σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου και την δολοφόνησε καταφέρνοντας πολλαπλά τραύματα με κατσαβίδι στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της. Την έκρυψε στις καλαμιές και πήγε σπίτι του.

    Την Τρίτη η μεταγωγή στον Εισαγγελέα δεν ολοκληρώθηκε και σημειώθηκαν επεισόδια όταν οι συγγενείς και φίλοι του θύματος είδαν να φτάνει το περιπολικό που μετέφερε το δράστη. Στη συνέχεια προκλήθηκαν και ζημιές μέσα στο κλίμα έντασης που επικρατούσε.

    Αργότερα όταν οι συγγενείς αντιλήφθηκαν πως ο Εισαγγελέας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για να απαγγείλει κατηγορίες στο δράστη στο πλαίσιο της ποινικής του δίωξης, ακολούθησαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την απονομή της δικαιοσύνης.

    Σήμερα το σχέδιο της μεταφοράς του δράστη από τους αστυνομικούς στην Ανακρίτρια Ηλείας θα έχει πολλαπλές επιλογές, ώστε να αποφευχθούν όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη.

    Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και η μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από την Αχαΐα ή και από την Αττική…

  • ΚΟΣΜΟΣ: Αλήθειες και ψέματα για την «Πράσινη και ισότιμη μετάβαση» - Ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης της κοινής γνώμης
    ΚΟΣΜΟΣ: Αλήθειες και ψέματα για την «Πράσινη και ισότιμη μετάβαση» - Ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης της κοινής γνώμης

    «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ»: GREENWASHING – SOCIAL WASHING – BLUE WASHING

    Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση του βιβλίου «Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα», των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη, συνεχίζουμε το διάλογο, στο Πάρκο «Καραμανλή» -στο Λιμάνι της Ραφήνας- την Κυριακή, 2 Ιουνίου, στις 5:00 μμ. Συμμετέχουν ο ευρωβουλετής των Πρασίνων και Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που έλαβαν μέρος στη διαμόρφωση της Εθνικής Πράσινης Συμφωνίας.

    Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Εθνικής Πράσινης και Κοινωνικής Συμφωνίας του ΚΟΣΜΟΥ για την υλοποίηση των δεσμεύσεων και της υφιστάμενης νομοθεσίας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιώματων, την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα με την Αρχή της πρόληψης (Αρχή 21 της Συνθήκης του Ρίο, 1991), και της άσκησης δέουσας επιμέλειας για την απαγόρευση δραστηριοτήτων που ήδη προκαλούν και μπορεί να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη βλάβη, δηλαδή «οικοκτονία» ή «ανθρωποκτονία».

    Η ψήφιση, με έντονη διαπραγμάτευση, της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την ποινική ευθύνη των διοικήσεων στην εκτέλεση του καθήκοντος ελέγχου και περιορισμού των παραβιάσεων ή των παραλήψεων που συντελούν στην πρόκληση μη αναστρέψιμης βλάβης (βλ. Μάτι, Τέμπη, Θεσσαλία, κ.λπ.) είναι ενδεικτική της σημασίας ενίσχυσης αυτού του διαλόγου και την επίσπευση της εφαρμογής όλων των κανόνων που περιορίζουν την απώλεια φυσικού και κοινωνικού πλούτου.

    Η συμπερίληψη με ίσα δικαιώματα και αναλογική ευθύνη στην υλοποίηση της πράσινης μετάβασης είναι μία δέσμευση που περιλαμβάνεται ήδη στις διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συνθήκες που καλούμαστε να σεβαστούμε και αφορά το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον όλων ΜΑΣ!

    Μερικά από τα ερωτήματα της συζήτησης αφορούν :

    • Παραπληροφόρηση και εξαπάτηση της κοινής γνώμης τί σημαίνει και πως την αντιμετωπίζουμε
    • Τι λένε οι επιστήμονες και οι ειδικοί για τις αιτίες των αλλεπάληλων κρίσεων (πανδημία, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, αποκλεισμός με βάση το φύλο, την ηλικία, την προσωπικότητα – πώς λειτουργεί; Πώς μεταφράζεται στη διαγενεακή σύγκρουση;
    • Κλιματική κρίση – υπάρχουν λύσεις και ποιο είναι το τίμημα;

    Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Στέλλα Κάσδαγλη, ιδρυτικό μέλος της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Women Οn Top».

    kosmos ekd rafina

    (Δελτίο Τύπου)

  • Βραυρώνα: Στον ανακριτή η μητέρα του νεκρού βρέφους - Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή
    Βραυρώνα: Στον ανακριτή η μητέρα του νεκρού βρέφους - Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

    Η 24χρονη πρόκειται να ισχυριστεί πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και πως το έχασε λόγω εργασίας στα χωράφια - Τα στοιχεία που τη διαψεύδουν

    Την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί πρόκειται να περάσει σήμερα η μητέρα από το Νεπάλ που κατηγορείται ότι μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους στη Βραυρώνα και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.
    Η 24χρονη κατηγορείται για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να ισχυριστεί πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και πως το έχασε λόγω εργασίας στα χωράφια. Κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να ισχύει καθώς, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και εν συνεχεία πετάχτηκε στα σκουπίδια.
    Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεογνό είχε κακώσεις που έγιναν εν ζωή και πιθανώς προέρχονται από το απορριμματοφόρο που περισυνέλλεξε τον κάδο στον οποίο βρισκόταν. Πάντως το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να εκδοθεί μετά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

    Υπενθυμίζεται πως η τραγική ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από την επίσκεψη της μητέρας του βρέφους στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου έφθασε με αιμορραγία. Οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.

    Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα εντοπίζοντας αίματα τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ραφήνα: Διαρρήκτες χτύπησαν μάνα και κόρη και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 17.000 ευρώ
    Ραφήνα: Διαρρήκτες χτύπησαν μάνα και κόρη και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 17.000 ευρώ

    Τον τρόμο βίωσαν μητέρα και κόρη στη Ραφήνα όταν έπεσαν θύματα ληστείας ενώ βρίσκονταν σπίτι τους. Μάλιστα οι διαρρήκτες χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα με τη μαγκούρα στο κεφάλι, ενώ έσπρωξαν την κόρη με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι της.

    Τι συνέβη

    Ειδικότερα, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι όπου με χρήση αντικειμένου και απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποιήσαν τις ένοικους και αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 17.000 ευρώ.

    Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για παροχή πρώτων βοηθειών.

    Πηγή; ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο