Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:20

Viral βίντεο με τον παπα-Νικόλα να δίνει ρέστα και... μία μούτζα κατά των αντεμβολιαστών

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Το λύκο τον βλέπεις;» λέει ο παπα-Νικόλας που έχει γίνει ήδη viral και τονίζει πως πεθαίνουν άνθρωποι από τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο - Τι λέει για όσους πνευματικούς δίνουν ιατρικές συμβουλές χωρίς να έχουν γνώσεις – Δείτε βίντεο

Ένας ιερέας από την Κοζάνη στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπιστοι με τον κορωνοϊό με το βίντεο της συνέντευξής του να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στο Top Channel, ο παπα-Νικόλας λέει χαρακτηριστικά «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες... μορφωμένοι τα λένε αυτά». «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» λέει χαρακτηριστικά.
Με απλό λόγο που γίνεται απολύτως εμφατικός και με τη ντοπιολαλιά που χρησιμοποιεί διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της. «Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει», λέει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, με σχόλιο μία αποστροφή του παπα-Νικόλα: «Τον λύκο τον βλεπς».

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

Τον λύκο τον βλεπς

«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε στο απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας και περιγράφοντας την στιγμή που ρωτά αντιεμβολιαστή σε... ποιο χέρι θα μας βάλουν τον σατανά με το εμβόλιο ρίχνοντας μάλιστα και μία... μούτζα!

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη:

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 10:57

Σχετικά Άρθρα

  • Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ο νεαρός τραματίστηκε από μεταλλικό αντικείμενο και υπεβλήθη σε επέμβαση

    Eργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι σε εργασιακό χώρο της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.
    Ο 22χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι από μεταλλικό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
    Ελεγχόμενη και σταθερή είναι η κατάσταση του τραυματία, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννη Κετικίδη.
    Ο 22χρονος υπεβλήθη σε αξονική για να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στον μηρό και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και αφαίρεση του ξένου αντικειμένου.

    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
  • ΕΣΠΑ-ΔΑΜ: Δύο Εκδηλώσεις Ενημέρωσης Νέων σε Κοζάνη και Τρίπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027
    ΕΣΠΑ-ΔΑΜ: Δύο Εκδηλώσεις Ενημέρωσης Νέων σε Κοζάνη και Τρίπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027

    Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) διοργανώνει δύο σημαντικές εκδηλώσεις συνάντησης με τους νέους των περιοχών που αφήνουν πίσω τους τις ρυπογόνες πηγές ενέργειας στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027 (ΕΣΠΑ-ΔΑΜ), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 16 Οκτωβρίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και στις 23 Οκτωβρίου 2024 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη από τις 11.00 έως και τις 15.00.

    Στις εκδηλώσεις αυτές, φοιτητές των Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου αλλά και όλοι οι νέοι ηλικίας 16 έως και 29 χρονών που είναι κάτοικοι των περιοχών δίκαιης μετάβασης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους εκπρόσωπους του Προγράμματος για τη Δίκαιη Μετάβαση για το αντικείμενό του, να εξοικειωθούν με την ορολογία των χρηματοδοτικών προγραμμάτων αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σε Εργαστήρια Δημιουργίας Ιδεών ανταλλάσσοντας ιδέες και εντοπίζοντας ευκαιρίες και προκλήσεις στην εποχή της ενεργειακής μετάβασης γύρω από τα σύγχρονα θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, πράσινης καινοτομίας και οικονομίας σε τοπικό επίπεδο κ.ο.κ.

    Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Μένουμε στον τόπο μας, Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι βέλτιστοι τομείς απασχόλησης των νέων στις περιοχές δίκαιης μετάβασης;» με ομιλητές του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και του Green Tank.

    Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοιχτές για το ευρύ κοινό, στόχο έχουν να ξεκινήσει μία ουσιαστική επικοινωνία με τους νέους των περιοχών ενεργειακής μετάβασης δημιουργώντας αφετηρίες για το μέλλον τους.

    Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη των Πανεπιστημίων Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, του GREEN TANK και του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για επίθεση και χτυπήματα στη 17χρονη φίλη του - Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για επίθεση και χτυπήματα στη 17χρονη φίλη του - Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία στη Κοζάνη, καθώς φέρεται να επιτέθηκε με χτυπήματα στην ηλικίας 17,5 ετών φίλη του.

    Οπως αναφέρουν πληροφορίες του kozanimedia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη ΖΕΠ Κοζάνης, ενώ η νεαρή κοπέλα μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την καταγραφή των ελαφρών τραυμάτων της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης και συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για ξυλοδαρμό της 17χρονης συντρόφου του
    Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για ξυλοδαρμό της 17χρονης συντρόφου του

    Χειροπέδες πέρασαν σε 20χρονο άνδρα οι αστυνομικές αρχές της Κοζάνης για τον ξυλοδαρμό που φέρεται να προέβη εναντίον της ανήλικης συντρόφου του.

    Η 17,5 ετών φίλη του νεαρού άνδρα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης της Κοζάνης προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τα χτυπήματα που είχε υποστεί.

    Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη ΖΕΠ Κοζανης, ενώ η νεαρή κοπέλα μετέβη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την καταγραφή των ελαφρών τραυμάτων της.

    Ο 20χρονος μέχρι το πρωί της Κυριακής κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης και συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φωτιά τώρα στην Κοζάνη - Στη «μάχη» της κατάσβεσης πέντε εναέρια μέσα
    Φωτιά τώρα στην Κοζάνη - Στη «μάχη» της κατάσβεσης πέντε εναέρια μέσα

    Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9), σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Βλάστη της Κοζάνης.

    Στη «μάχη» εναέρια μέσα

    Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 8ης ΕΜΟΔΕ και 7 οχήματα.

    Επίσης, στο σημείο επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή στο έργο της πυρόσβεσης παρέχουν υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Συναγερμός για την πανώλη της καραβίδας: Η αλιεία είναι απαγορευτική - Σε απόγνωση οι ψαράδες
    Συναγερμός για την πανώλη της καραβίδας: Η αλιεία είναι απαγορευτική - Σε απόγνωση οι ψαράδες

    Μετά την πανώλη των αιγοπροβάτων που έχει φέρει σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους, συναγερμός έχει σημάνει στους ειδικούς για την πανώλη της καραβίδας που συνεχίζει να «θερίζει», με αποτέλεσμα η αλιεία να είναι απαγορευτική.

    Την ίδια ώρα, οι ψαράδες της λίμνης Πολυφύτου στον νομό Κοζάνης, βρίσκονται σε απόγνωση.

    «Δεν υπάρχει εισόδημα, δεν υπάρχουν καραβίδες και ψάρια»

    Ειδικότερα όπως αναφέρει ο Νίκος Κουρτίδης, πρόεδρος επαγγελματιών ψαράδων, στην ΕΡΤ πρόκειται για παθογόνο μύκητα, την λεγόμενη μούχλα του νερού, που προκαλεί την πανώλη της καραβίδας. Ήδη έχει εξαφανίσει τους πληθυσμούς των καραβίδων εσωτερικών υδάτων στην Ευρώπη. «Δεν υπάρχει εισόδημα, δεν υπάρχουν καραβίδες και ψάρια» ανέφερε και πρόσθεσε ότι έχουν τρία χρόνια να ψαρέψουν καραβίδες λόγω της απαγόρευσης.

    Όπως λέει ο κ. Κουρτίδης, παρά το ότι ρίχνουν γόνο στο νερό, δεν αλλάζει η κατάσταση. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Περιβάλλοντος της Βρετανίας, που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, τα σπόρια της πανώλης της καραβίδας εξαφανίζονται από ένα μολυσμένο σύστημα νερού (που συνδέονται με λίμνες και ποτάμια), μέσα σε λίγες εβδομάδες από την στιγμή που αφαιρεθεί και η τελευταία μολυσμένη καραβίδα.

    Η ρίψη γόνου και ο εμπλουτισμός των υδάτων, προτού εξαλειφθεί και η τελευταία καραβίδα με πανώλη, απλώς παρατείνει το πρόβλημα. Οι καραβίδες που μεταφέρουν την νόσο καταστρέφουν την οικολογία των συστημάτων και απειλούν το μέλλον των ιθαγενών ειδών ψαριών.

    Σε αυτό συμβάλει και το κοινό που καλείται να ελέγχει, να καθαρίζει και να στεγνώνει τα ρούχα και τον εξοπλισμό του μετά την χρήση, για να αποτραπεί η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές.

    Εξάλλου, από την χερσαία μετακίνηση των οστρακοειδών, μπορεί η πανώλη να εξαπλωθεί σε νέους βιότοπους. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και μέσω πλημμυρών, περπατώντας στην στεριά, από εργαλεία, πλωτά μέσα, δολώματα ή και τον γόνο που ρίχνεται από άλλες περιοχές που πιθανόν να έχουν προσβληθεί.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Βαϊοχώρι Θεσσαλονίκης και Βόιο Κοζάνης
    Πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Βαϊοχώρι Θεσσαλονίκης και Βόιο Κοζάνης

    Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 02/09 σε δασικές εκτάσεις, η μία στην περιοχή Βαϊοχώρι Θεσσαλονίκης και η δεύτερη στην περιοχή Βόιο Κοζάνης.

    Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

    Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς στην Κοζάνη κινητοποιήθηκαν 38 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων της 8ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 9 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Μαίνεται η φωτιά στην Κοζάνη - Στη μάχη και εναέρια μέσα
    Μαίνεται η φωτιά στην Κοζάνη - Στη μάχη και εναέρια μέσα

    Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες τα μεσάνυχτα, πιθανότατα από κεραυνό, στην περιοχή του Βοσκοχωριού, του Δήμου Κοζάνης στην θέση Παρχάρια.

    Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 10 οχήματα των πυροσβεστικών δυνάμεων Κοζάνης με 25 άτομα, καθώς επίσης 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 υδροφόρα του Δήμου που τροφοδοτεί τα οχήματα μαζί με έναν ιδιώτη.

    Στην μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν από το πρωί και 2 εναέρια μέσα. Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν πυροσβεστικές δυνάμεις και από Καστοριά Σέρβια, Γρεβενά και Κιλκίς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του αρμόδιου Αντιδήμαρχου πολιτικής η Προστασίας Λεωνίδα Αρνίδης που βρίσκεται στο σημείο από την στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά, η επιχείρηση κατάσβεσης είναι μεγάλη, η περιοχή είναι δύσβατη και καίει χορτολιβαδική έκταση και δέντρα χαμηλής βλάστησης.

    Πηγή: Cnn.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο