Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 09:05

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον Ανακριτή σήμερα για ακόμη μια υπόθεση ροζ video

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το κατώφλι του ανακριτή για δεύτερη συνεχή ημέρα πρόκειται να περάσει σήμερα ο πρώην παρουσιάστηκε των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμα υπόθεση ανάρτησης ροζ video σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Τι αφορά η νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον ανακριτή για τη νέα υπόθεση. Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 - 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες σε δυο ιστοσελίδες με χιλιάδες προβολές και από τις αρχές θα ερευνηθεί εάν έκανε τις αναρτήσεις αυτές για χρηματικό όφελος.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, επανέλαβε χθες ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται. «Αυτό θα αποδειχτεί και από την Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος», είπε ο κ. Δακουράς.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 09:40

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση
    Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση

    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωΐ ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Η απολογία του επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, ωστόσο, ζητήθηκε προθεσμία αναβολή εξαιτίας της αλλαγής δικηγόρου του.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία
     Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία

    Η 49χρονη δράστιδα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη - Οι κατηγορίες που της αποδίδονται

    Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη το πρωί ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί η 49χρονη Ρωσίδα, καθ’ ομολογίαν δράστιδα της ανθρωποκτονίας στην Κέρκυρα, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο σύζυγό της.

    Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, η κατηγορία που της αποδίδεται πλέον είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Κρατείται προσωρινά μέχρι την Τετάρτη και στη συνέχεια η τύχη της θα αποφασιστεί από ανακριτή και εισαγγελέα.

    Βίντεο από τη μεταφορά της 49χρονης δράστιδας στον ανακριτή

    Η εκδοχή της 49χρονης για το φονικό

    Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Γεράσιμο Γραμμένο, το περιστατικό έγινε ως εξής: «Ο σύζυγος την πίεσε για ερωτική συνεύρεση και απειλή, στην οποία δεν συναίνεσε και όταν αυτή αρνήθηκε ακολούθησε έντονος καβγάς. Δέχεται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγο της αλλά χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ή να του προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη».

    Επιπλέον, αρνείται ότι η 11χρονο κόρη τους ήταν μπροστά στο περιστατικό, αλλά ότι κοιμόταν στο δωμάτιο του.

    «Δεν μάζεψε τα αίματα για να συγκαλύψει το έγκλημα, αλλά για να μην τα δει το παιδί»

    Όπως είπε, όταν η ίδια είδε το σύζυγο της αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα έκανε προσπάθεια παροχής πρώτων βοηθειών και ανάνηψης, όταν όμως κατάλαβε ότι ήταν νεκρός μάζεψε τα αίματα, περισσότερο για να μην δει το παιδί την δυσάρεστη εικόνα και όχι για να συγκαλύψει το έγκλημα και πέταξε τα ρούχα μαζί με το μαχαίρι στον κάδο.

    Στη συνέχεια ξύπνησε το κορίτσι, βγήκαν από το σπίτι και πήραν μαζί τηλέφωνο την Αστυνομία, μίλησε όμως το κορίτσι, αλλά με την παρουσία της μητέρας του.

    Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα αλκοολισμού της, ισχυρίζεται ότι είχε πιει πολύ λίγο εκείνη τη μέρα.

    Το παιδί αυτή την ώρα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον -σε φιλική οικογένεια- με εντολή του εισαγγελέα και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του παιδιού, ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόσο διάστημα.

    Πηγή: in.gr

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα
    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα

    Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη, πρόσθεσε

    O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, στον έρωτα, αλλά και στον γιο του.
    Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε αρχικά γιατί αποφεύγει τον γάμο: «Είμαι 50 στα 51. Είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για τον γάμο. Θα πρέπει να μιλήσω πολύ για τους γονείς μου και τα βιώματά μου και τι έχει συμβεί, όμως από κάπου προέρχεται και με έχει φέρει ως εδώ».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω. Τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Νόμιζα ότι το έκανα. Για αυτό κι έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες σχέσεις της ζωής μου, γιατί ήμουν βλάκας».
    Όπως εξήγησε παρακάτω: «Ήμουν ερωτιάρης. Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Να περάσουμε καλά και χωρίσαμε. Είμαι σίγουρος ότι πέρασε γυναίκα στη ζωή μου που προσπάθησε να μου πει "σ' αγαπάω", με αγάπησε και εγώ δεν μπορούσα να αγαπάω. Αν ανοίξω αυτή τη συζήτηση, θα πάμε σε σκληρό ροκ. Είναι τόσο δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, να πεις ότι αγαπάς αλλά είμαι στη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη, όχι αυτά τα ψεύτικα σ' αγαπώ στην τηλεόραση που είναι εμετός».

    Συμπλήρωσε επίσης: «Για μένα αγάπη είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο να μου πεις ότι "έχω πρόβλημα" και να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να σε βοηθήσω. Αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ανταπόκριση. Προσπαθώ να αποφεύγω τις υπερβολές».

    Τέλος, μίλησε για τον γιο του. «Να ρωτήσεις τον Αναστάση μου τι πατέρας είμαι, γιατί εγώ ό,τι και να πω θα είναι μπούρδα. Κάνω τεράστιο αγώνα να είμαι όσο μπορώ καλύτερος πατέρας. Υποκλίνομαι σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους. Μητέρες με 3-4 παιδιά ή και 1 παιδί», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αρτέμιδα: Αφού ανήρτησε βίντεο στο TikTok, το έστειλε στη μητέρα της - Έβαλε panic button η 27χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της
    Αρτέμιδα: Αφού ανήρτησε βίντεο στο TikTok, το έστειλε στη μητέρα της - Έβαλε panic button η 27χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

    Συγκλονίζει η υπόθεση της γυναίκας που έπεσε θύμα του εν διαστάσει συζύγου της στην Αρτέμιδα, όπου ο δράστης ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο TikTok, ενώ δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει μπροστά στο παιδί της.

    Συγκεκριμένα, την Τρίτη η 27χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγος της είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο της με ερωτικό περιεχόμενο. Ανέφερε επίσης πως ενώ βρισκόταν με το ανήλικο παιδί τους έξω από το σπίτι τους, την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο

    Η γυναίκα κατέθεσε πως φοβάται για τη ζωή της καθώς την έχει απειλήσει και στο παρελθόν ενώ όπως είπε, είναι χρήστης ναρκωτικών.

    Συμφώνησε να της εγκατασταθεί panic button

    Σημειώνεται ότι αν και η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένη δομή, συμφώνησε να της εγκατασταθεί panic button, ενώ της χορηγήθηκε και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το Mega.

    Ο 32χρονος σύζυγος όταν ανήρτησε το βίντεο με την 27χρονη, το έστειλε και στο κινητό της. Στο μήνυμά του την απειλούσε πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο.

    Έπειτα, το ίδιο ακριβώς βίντεο το έστειλε και στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στη γραμματέα του.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αμαλιάδα: “Βρώμικα” παιχνίδια στο TikTok με το γυμνό βίντεο 29χρονης
    Αμαλιάδα: “Βρώμικα” παιχνίδια στο TikTok με το γυμνό βίντεο 29χρονης

    Δεν έχει εντοπιστεί στο TikTok το επίμαχο βίντεο που σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα εμφανίζει 29χρονη από χωριό του δήμου Ήλιδας.

    Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει επεξεργασία στο συγκεκριμένο βίντεο που ναι μεν εμφανίζει την 29χρονη γυμνή, αλλά σε εικονικό περιβάλλον.

    Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως δεν έχει καταφέρει ούτε η ίδια ούτε οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, να έχουν πρόσβαση στο βίντεο καθώς αυτοί που το ανέβασαν στην δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok,πιθανότατα το έχουν απενεργοποιήσει.

    Να θυμίσουμε πως η γυναίκα αρχικά δέχθηκε να καταθέσει το ποσό των 105 ευρώ σε ελληνική τράπεζα στην πρώτη κρούση που έκανε τότε ο δράστης, ενώ τη δεύτερη φορά ζήτησαν να καταθέσει χρήματα σε τράπεζα της Ισπανίας και αυτή αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ανάρτηση του βίντεο ο δράστης.

  • Στον ανακριτή 67 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
    Στον ανακριτή 67 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

    Την πόρτα του ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν στις 10:00, οι 67 από τους 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

    Δύο εξ αυτών νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο, φέροντας τραύματα, ο ένας από πυροβόλο και ο άλλος από αιχμηρό αντικείμενο. Η δικογραφία διαχωρίστηκε για τους 5 ανήλικους συλληφθέντες και χρεώθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.

    Η ποινική δίωξη αφορά στα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών.

    Τα πλημμελήματα που βαρύνουν τους συλληφθέντες είναι: επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βιαιοπραγία κατά άλλου και κατοχή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

    Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι κατά συναυτουργία και με αφορμή αθλητική εκδήλωση. Επιπλέον σύμφωνα με τη δίωξη οι συλληφθέντες βαρύνονται ακόμη και με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής βεγγαλικών και κροτίδων παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

    Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας οδηγήθηκαν 69 εκ των κατηγορουμένων, καθώς οι υπόλοιποι πέντε είναι ανήλικοι και ως προς αυτούς η δικογραφία χωρίστηκε και χρεώθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πύργος: Στην Ανακρίτρια ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
    Πύργος: Στην Ανακρίτρια ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος που δολοφόνησε άγρια την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου.

    Ο θείος και κουμπάρος του θύματος που είχε βάλει στο μυαλό του να συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη, μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος με την έντονη άρνηση του κοριτσιού αλλά και με την προειδοποίηση πως θα τα πει όλα στους γονείς της, άλλαξε το σχέδιο του.

    Οδήγησε το κορίτσι σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου και την δολοφόνησε καταφέρνοντας πολλαπλά τραύματα με κατσαβίδι στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της. Την έκρυψε στις καλαμιές και πήγε σπίτι του.

    Την Τρίτη η μεταγωγή στον Εισαγγελέα δεν ολοκληρώθηκε και σημειώθηκαν επεισόδια όταν οι συγγενείς και φίλοι του θύματος είδαν να φτάνει το περιπολικό που μετέφερε το δράστη. Στη συνέχεια προκλήθηκαν και ζημιές μέσα στο κλίμα έντασης που επικρατούσε.

    Αργότερα όταν οι συγγενείς αντιλήφθηκαν πως ο Εισαγγελέας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για να απαγγείλει κατηγορίες στο δράστη στο πλαίσιο της ποινικής του δίωξης, ακολούθησαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την απονομή της δικαιοσύνης.

    Σήμερα το σχέδιο της μεταφοράς του δράστη από τους αστυνομικούς στην Ανακρίτρια Ηλείας θα έχει πολλαπλές επιλογές, ώστε να αποφευχθούν όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη.

    Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και η μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από την Αχαΐα ή και από την Αττική…

  • Θάνατος παρουσιαστή BBC: Τι έδειξε η νεκροψία
    Θάνατος παρουσιαστή BBC: Τι έδειξε η νεκροψία

    Για απροσδιόριστη αιτία θανάτου του 67χρονου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλει στη Σύμη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής, που διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντόπισε καμιά κάκωση ούτε σε όργανο ούτε αλλου, αποκλείοντας έτσι οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

    Από τον τρόπο που βρέθηκε το πτώμα εκτιμάται ότι ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά ξάπλωσε, καθώς πιθανολογείται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω.

    Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται γύρω στις τέσσερις το απόγευμα του μεσημεριού της Τετάρτης όπου και χάθηκαν τα ίχνη του.

    Ο Βρετανός γιατρός και παρουσιαστής το πρωί της Τετάρτης (5/6) μαζί με την σύζυγο του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

    Γύρω στις 13:30 το μεσημέρι, ο 67χρονος παρουσιαστής είπε πως κουράστηκε εκεί και αποφάσισε να φύγει μόνος του , ξεκινώντας με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου, και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

    Η υπόλοιπη παρέα έφυγε από την παραλία στις 16:00 το απόγευμα και πήγανε στα σπίτια τους.Εκεί, όμως, διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε και άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι τους στο νησί.

    Στις 18:00 η γυναίκα από το φιλικό ζευγάρι, που διατηρεί σπίτι στον Γιαλό Σύμης, όπου και διέμεναν ο Μόσλεϊ και η σύζυγός του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε βοήθεια για να έρθει σε επικοινωνία με το Ιατρείο Σύμης προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο σενάριο να είχε μεταβεί εκεί ο 67χρονος.

    Τελικά ο Μάικλ Μόσλει, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο