Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 20:57

ΣΕΗ: Δια βίου διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Κιμούλη

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η απόφαση που έλαβαν τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία

Γιώργος Κιμούλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης από εδώ και μπρος δεν θα ανήκουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς μετά από πολύωρη συνεδρίαση αποφασίστηκε η δια βίου διαγραφή τους .

Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με κεντρικό θέμα την οριστική τους διαγραφή από το Σωματείο, μετά από τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ. Η απόφαση των μελών ήταν κατά πλειοψηφία.

Την απόφαση που έλαβαν τα μέλη του ΣΕΗ σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού λέγοντας πως «σήμερα ειναι μια σπουδαία μέρα για τους ηοποιούς, και τον κλάδο γενικότερα. Στη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η δια βίου διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη, του Παύλου Χαικάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Σήμερα είναι μέρα χαράς, δικαίωσης, και ανάσας».

«Μια μεγάλη αγκαλιά στα γενναία κορίτσια και αγόρια που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τους κακοποιητές τους, μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους στέκονται δίπλα τους, και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Πειθαρχικό και Δοιηκητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, που σήκωσε στις πλάτες του με αντικειμενικότητα , ευαισθησία και γενναιότητα τις καταγγελίες του #metoo του ελληνικού θεάτρου. Ο χώρος μας εξυγιαίνεται», επεσήμανε ακόμη.

«Ας είναι η αρχή για καλύτερες μέρες. Ο αγώνας είναι πολλαπλός και πολυποίκιλος για συλλογικες συμβάσεις, καλύτερες εργασιακές συνθήκες, και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σήμερα όμως ειναι μέρα συγκίνησης , μια μεγάλη νίκη του συλλογικού. Σήμερα νιώθω περήφανη για όλους μας», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 22:28

Σχετικά Άρθρα

  • Πέτρος Φιλιππίδης: Ορίστηκε η ημερομηνία για το Εφετείο - Τι δήλωσε ο ηθοποιός
    Πέτρος Φιλιππίδης: Ορίστηκε η ημερομηνία για το Εφετείο - Τι δήλωσε ο ηθοποιός

    Ορίστηκε το Εφετείο για τις υποθέσεις του ηθοποιού

    Το κατώφλι του Εφετείου θα περάσει στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις υποθέσεις που τον βαρύνουν.

    Πριν από μερικούς μήνες, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού στο δικαστήριο και έκτοτε, οι εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

    «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δε θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα μιλήσω. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου» φέρεται να είπε ο ίδιος o Πέτρος Φιλιππίδης στον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό και την εκπομπή του Mega.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις υποθέσεις του ηθοποιού, ο συήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει.

    «Είναι μια απόφαση που όλοι είναι ικανοποιημένοι. Οι δύο καταγγέλλουσες επειδή καταδικάστηκε για την απόπειρα βιασμού, από την άλλη, η πλευρά Φιλιππίδη από την αθώωση για τον βιασμό», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος.

    Επέμεινε ωστόσο ότι, «παραμένει το στίγμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα δώσει τον αγώνα για να δικαιωθεί πλήρως και να φύγει».

    Η υπόθεση θα κριθεί δευτεροβάθμια, στο Εφετείο και χωρίς να θέλει να προδικάσει την απόφαση είπε πως «έχεις μόνο δύο κατηγορίες και λιγότερους μάρτυρες, αλλά και υπαναχώρηση».

    Ερωτηθείς για τις πρώτες κουβέντες του ηθοποιού μετά την απόφαση, αρκέστηκε να πει πως, «υπήρχε η χαρά, αλλά υπήρχε και η λύπη ότι υπάρχουν οι δύο απόπειρες. Τώρα θα υπάρχει ο αγώνας για να βρει βηματισμό ο Πέτρος Φιλιππίδης».

    «Ήταν συντριπτικά τα στοιχεία», κατέληξε για την κατηγορία του βιασμού, από την οποία αθωώθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Παύλος Χαϊκάλης: «Τα αληθινά θύματα του metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν»
    Παύλος Χαϊκάλης: «Τα αληθινά θύματα του metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν»

    Ο ηθοποιός σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

    Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του «MEGA Καλημέρα», ο οποίος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό. Όπως είπε, ο λόγος που επέλεξε την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν η ίδια ην Ελεωνόρα Μελέτη.

    «Κυκλοφορούσα στην Αθήνα με μηχανή και τώρα κυκλοφορώ με ποδήλατο. Ο λόγος που βγήκα τώρα, είσαι εσύ. Αφήνεις το καλεσμένο να μιλήσει χωρίς να τον πιέσεις και οι περισσότεροι δεν το κάνουν».

    Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση

    Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως δεν έχει πια αίσθηση για τον χώρο των ηθοποιών και εξήγησε τον λόγο.

    «Η τέχνη έχει τη μορφή της σύνθεσης, πρέπει να είναι ενωτική και να παράγει ανώτερη σκέψη,. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα. Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη προσωπική ζωή και ζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα σε παίρνει. Σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται και δεν θέλω να μπω σε ένα παιχνίδι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Εάν αρχίζω να μιλάω θα δώσω τροφή για 50 χρόνια», είπε αρχικά.

    Χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις

    «Οι δημοσιογράφοι μου έχουν πει πως φοβούνται να μιλήσουν. Είχε δώσει συνέντευξη μία φίλη μου και είπε πως ‘’ο μόνος άνθρωπος που με έχει υπερασπιστεί και βοηθήσει είναι ο Παύλος Χαϊκάλης’’ και της είπαν ‘’μη πάμε κόντρα στο ρέμα’’. Το είχε πει ο Μαρκουλάκης και συμφωνώ. Σηκώνονται προσωπικές ατζέντες και το ζήτημα είναι πως δεν έχει νόημα γιατί δεν βγάζει πουθενά. Έτσι, χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις».

    Δεν θεωρώ ηθοποιό τον εαυτό μου πια

    Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως είναι επιλογή του να μην θεωρεί τον εαυτό του πλέον, ηθοποιό.

    «Είχα προτάσεις αλλά δεν θέλω πια. Δεν έχω να πω κάτι. Γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν γελάει πια…Βλέπω ξένες πλατφόρμες και δεν μπορώ να βλέπω πια ελληνικές. Δεν έχω φοβίες και αυτό το πλήρωσα. Το 50-50 ήταν μπροστά από τη εποχή του. Σήμερα οι ηθοποιοί δουλεύουν με 300-400 ευρώ 10 ώρες για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι οι ηθοποιοί».

    Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει

    Όπως είπε, η καθημερινότητά του περιλαμβάνει μελέτη για την αστρολογία, ποδήλατο, παρέες και πολύ διάβασμα.

    «Είχα πει πριν λίγο καιρό πως η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο ώστε να εξελιχθεί. Βγήκε ένας δημοσιογράφος και έλεγε πως η θρησκεία δεν συνδέεται με τη αστρολογία. Δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα πως είναι άλλο η θρησκεία και άλλο ο θεός.

    Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την γνωρίζει. Με είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook εάν πιστεύω στα άστρα και όταν είπα ναι μου είπε ‘’εσύ και κάτι ηλίθιοι σαν και εσένα’’. Του είπα ‘’ευχαριστώ, με τιμά γιατί και εγώ ασχολούμαι με το ίδιο που ασχολούνταν ο Νεύτωνας πριν χρόνια, ο οποίος το κυνήγησε o Halley και του είπε ‘’με τι πράγματα ασχολείστε’’ και εκείνος του απάντησε πως ‘’εσείς δεν ξέρετε αστρολογία, εγώ την έχω σπουδάσει’’. Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει».

    Βγήκαν να μιλήσουν γυναίκες που κατήγγειλαν bullying ενώ είχαν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους

    Μάλιστα, είχε δει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα αλλά δεν φανταζόταν το μέγεθος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν εμμονή μαζί μου Έβγαινε τότε ένας δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής και έλεγε επί ένα μήνα γιατί πάω να δουλέψω. Δεν τον πήγα τηλέφωνο. Το όνομά μου ανακατεύτηκε σε δύο κουτσομπολιά. Αποφάσισα να απομακρυνθώ γιατί το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί και εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Υπάρχει μία τάση να βρούμε κάτι αρνητικό γιατί αυτό πουλάει.

    Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει; Ένιωσα βαθιά πληγωμένος. Πέρα από μερικά τρολ, από τον φυσικό κόσμο υπάρχει αγάπη και εκτίμηση. Πήγα και γράφτηκα στο ΣΕΗ από μόνος μου, μόνο και μόνο για να μην κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.

    Ήμουν διαγραμμένος και εάν δεν είχα εγγραφεί δεν θα μπορούσε μνα εξεταστεί η υπόθεση. Όλα τα στοιχεία που κατέθεσε δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ακούω ανθρώπους να λένε ‘’κορίτσια είμαστε μαζί σας’’ και θέλω να τραβήξω τις τρίχες μου. Και ο νοών νοείτω. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που καταφερθεί εναντίων της γυναίκας σήμερα».

    Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν

    «Η καταστολή του πολιτισμού οφείλεται στον άντρα γιατί δεν κατάλαβε ποτέ την θηλυκή του πλευρά. Η γυναίκα το έκανε και προχώρησε παρακάτω. Πρέπει να είσαι υπέρμαχος κατά της κακοποίησης των γυναικών αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο ένα κουτσομπολίστικο επίπεδο.

    Το metoo ήταν 3-4 άτομα, αυτό ήταν; Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν. Βγήκαν να μιλήσουν άνθρωποι, γυναίκες ειδικά, που κατήγγειλαν bullying ενώ είναι γνωστό πως έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και όχι τον Β; Μάλλον γιατί είναι άλλα πράγματα από πίσω. Έβγαινε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έλεγε πως υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες, γιατί βγήκαν μόνο 4; Μόνο η αντρική λάθος συμπεριφορά υπήρξε; Υπάρχουν πολλά κενά».

    Πηγή: in.gr

  • Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στο Κατάκολο – «Αισθάνομαι αναζωογονημένος»
    Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στο Κατάκολο – «Αισθάνομαι αναζωογονημένος»

    Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να απομονωθεί και να γυρίσει στην επαρχία.

    Για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10». Ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί στην επαρχία και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

    «Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο», εξομολογείται ο Παύλος Χαϊκάλης.

    «Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη», δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός. «Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε», παραδέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

    Σε ερώτηση για όσα προηγήθηκαν της απόφασής του να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία, ο Παύλος Χαϊκάλης δηλώνει: «Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σαν να ήρθε μία θεία φώτιση και να μου είπε: σήκω φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα.

    «Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή».

    Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό».

    «Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης, αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος», επισημαίνει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Δύο στις 10».

    Δείτε το απόσπασμα

    Πηγή: in.gr

  • Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό»
    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό»

    «Τώρα το αν θα ξαναπαίξει, πρέπει να το αποφασίσει ο κόσμος» δήλωσε η ηθοποιός

    Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για το κίνημα MeToo και όσους συνάδελφούς της είχαν σχέση με αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
    Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στο θέατρο, η θοποιός απάντησε: «Εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό. Δεν φαντάζομαι πάντως ότι ειπώθηκαν τόσο τρομερά ψέματα εναντίον του και ότι ήταν όλα οργανωμένα. Τώρα το αν θα ξαναπαίξει, πρέπει να το αποφασίσει ο κόσμος. Και ο Κιμούλης κατηγορήθηκε και επέστρεψε, φυσικά όχι με αυτές τις κατηγορίες. Όλα αυτά δεν συγκρίνονται με έναν βιασμό που κάποιος εκμεταλλεύεται μικρά παιδάκια και μάλιστα προσφυγάκια και δεν τα βιάζει απλώς, αλλά χρησιμοποιεί και σίδερα για να εισέλθει».

    Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για τον Λιγνάδη λέω, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος παρότι κρίθηκε ένοχος. Αυτός είναι ένας εγκληματίας και δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω. Προφανώς φοβούνται μήπως πει από πού προμηθεύονταν τα προσφυγάκια, γιατί τότε θα γίνει πολύ μεγάλο σκάνδαλο. Έγινε γνωστό το σωματείο από αυτή την ιστορία και όχι από τη συνδικαλιστική του δράση, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα. Ωραία να το καταγγείλεις, αλλά πες και τίποτα άλλο. Έγιναν ολόκληρες συνελεύσεις, που μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε στους βιασμούς αυτούς και τις απόπειρες. Καλά έκαναν, αλλά κάποια στιγμή είπα πριν δυο χρόνια να τα συντομεύσουμε αυτά και όρμησαν να με φάνε. Το αποτέλεσμα είναι να μην έχουμε συλλογική σύμβαση στο Ελεύθερο Θέατρο».
    Πηγή: protothema.gr
    Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Φιλιππίδης: Καταγγέλλουσα «σπάει» τη σιωπή της - «Δεν θέλω κανείς να βλέπει στο πρόσωπό μου το θύμα»
    Φιλιππίδης: Καταγγέλλουσα «σπάει» τη σιωπή της - «Δεν θέλω κανείς να βλέπει στο πρόσωπό μου το θύμα»

    «Έσπασε» τη σιωπή της η μία εκ των δύο γυναικών, η οποία κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού -πράξη για την οποία ο ηθοποιός έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως.

    Η γυναίκα μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και με αλλοιωμένη φωνή, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή η συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 είναι η πρώτη και η τελευταία της. Όπως είπε, συγκινήθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου και αισθάνεται δικαιωμένη.

    «Δεν μπορούσα να ακούω ούτε τη φωνή του»

    Επίσης, ανέφερε ότι από το 2010 που έγινε η απόπειρα βιασμού που καταγγέλθηκε «με ενοχλούσε να τον βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση και στις διαφημίσεις και οπουδήποτε, δεν μπορούσα να ακούω ούτε τη φωνή του στις μεταγλωττίσεις».

    «Το μόνο που με ένοιαζε και για αυτό έκανα την καταγγελία, ήταν να μην υπάρξουν άλλα θύματα και ίσως να αντιληφθεί και εκείνος το κακό που έκανε», δήλωσε η ίδια, η οποία συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον σύζυγο της λέγοντας «άνθρωποι με στήριξαν και με προέτρεψαν να κάνω την καταγγελία. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο σύζυγός μου. Έχουμε παιδιά μικρά στο σπίτι που έχουν ανάγκη την μητέρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό ήταν μια σκιά πάνω από το σπίτι μας».

    «Δεν θέλω κανείς να βλέπει στο πρόσωπό μου το θύμα»

    «11 χρόνια έκανα σαν μην είχε συμβεί ποτέ, έκανα σαν να μην υπάρχει. Έτσι θα κάνω και τώρα. Δεν θέλω κανείς να βλέπει στο πρόσωπό μου το θύμα του 2010», πρόσθεσε η καταγγέλλουσα, τονίζοντας ακόμα ότι δεν υπάρχει κάτι που να τη συνδέει με τις άλλες καταγγέλλουσες. Όπως πρόσθεσε, «κανείς δεν θα μάθει ποτέ ποια είμαι. Εγώ ζω από αυτή την δουλειά».

    Ολόκληρη η συνέντευξη της καταγγέλλουσας

    «Με συγκίνησε πάρα πολύ η απόφαση αυτή και των δικαστών και των ενόρκων. Δεν θα πω ψέματα, αισθάνομαι δικαιωμένη, ναι και ικανοποιημένη φυσικά. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ για τον δημόσιο λόγο μου αυτή την στιγμή, γιατί κατηγορήθηκα για πάρα πολλά πράγματα μέσα στο δικαστήριο αυτόν τον 1 χρόνο. Μιλάω όμως όχι για να διαφημίσω το αποτέλεσμα της δίκης γιατί δεν ήταν ένας αγώνας ποδοσφαιρικός, ήταν ένας δικαστικός αγώνας και σ' έναν δικαστικό αγώνα δεν μπορείς να χαρείς, ούτε να ενθουσιαστείς. Ακόμα, λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ηρεμήσω», δήλωσε αρχικά η γυναίκα.

    Έπειτα ακολούθησε η εξής συζήτηση:

    Τι αισθάνεσαι γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

    Σ’ αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Θέλω μόνο να πω ότι…και απευθύνομαι σε όλους, είτε είναι υπέρ του, είτε δεν είναι υπέρ του, η δικαιοσύνη έκρινε γι’ αυτόν, δεν ξέρω, ότι θέλει ας κάνει, δεν με αφορά.

    Ως θύμα αυτής της ιστορίας, θα σε ενοχλούσε στο μέλλον να τον δεις ξανά στο σανίδι, να τον δεις ξανά σε μια σειρά;

    Εμένα με ενοχλούσε να τον βλέπω στο θέατρο, γι’ αυτό και δεν τον είχα δει ποτέ στο θέατρο ξανά και με ενοχλούσε να τον βλέπω και στην τηλεόραση και στις διαφημίσεις και οπουδήποτε. Δεν τον παρακολουθούσα καθόλου, δεν ήθελα καν να ακούω την φωνή του στις μεταγλωττίσεις. Δεν με νοιάζει πραγματικά τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, ας γυρίσει στο σπίτι του. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε και γι’ αυτό έκανα και την καταγγελία ήταν το να μην υπάρξουν άλλα θύματα και ίσως…τώρα αυτό είναι λίγο ονειρικό…να αντιληφθεί και εκείνος το μέγεθος του κακού που έκανε.

    Υπήρξε στιγμή που να σκέφτηκες όλον αυτόν τον καιρό, ότι αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, πριν την απόφαση…, μπορεί και να μην έκανες την καταγγελία, εξαιτίας των όσων άκουγες και των όσων ζούσες;

    Πάρα πολλές φορές, πάρα πολλές φορές και ευτυχώς, είμαι πολύ τυχερή γιατί είχα και έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίξανε από την πρώτη στιγμή και με προέτρεψαν κιόλας να κάνω την καταγγελία. Ένας από αυτούς, ο σημαντικότερος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου…

    Ο σύζυγος σου…

    Ναι… γιατί διαταράχθηκε πάρα πολύ η οικογενειακή μας ηρεμία, έχουμε παιδιά στο σπίτι, μικρά, που έχουν ανάγκη τη μητέρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό και έπρεπε όλο αυτό να… Ήταν μια σκιά πάνω από το σπίτι μας, να το πω έτσι, ήταν κάτι που το στοίχειωνε. Πρέπει να μιλάμε. Το καλύτερο θα είναι να μιλάμε στο χρόνο που γίνεται το κακό αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρνουμε να το κάνουμε αυτό, αν δεν καταφέρνουν οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό, δεν είναι πραγματικά ποτέ αργά να μιλήσουνε. Αυτό το μήνυμα θέλω να φωνάξω και ο λόγος που μιλάω αυτή τη στιγμή δημόσια είναι αυτός. Γιατί μιλήσανε τώρα; Γιατί τώρα μπορέσανε!

    Τα χρόνια πριν τον καταγγείλεις, τα 11 χρόνια που κρατούσες μέσα σου όλο αυτό που σου συνέβη, πως τα βίωσες;

    Έκανα σαν να μην έχει συμβεί ποτέ. Είχα βάλει αυτό το περιστατικό μέσα σε ένα κουτί, βαθιά μέσα μου και έκανα σαν να μην υπάρχει και έτσι θα κάνω και τώρα. Δεν επεδίωξα ποτέ κατά το παρελθόν και ούτε και θα το κάνω στο μέλλον να συναναστραφώ αυτόν τον άνθρωπο ή να κινηθώ στους χώρους όπου κινείτο και εκείνος και γι’ αυτόντον λόγο και μου ήταν εύκολο να κάνω σα να μην έχει συμβεί.

    Η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ωστόσο όλον αυτόν τον καιρό έκανε λόγο για μια συνωμοσία...

    Δεν υπάρχει τίποτα, τίποτα, που να συνδέει τα πρόσωπα αυτής της υπόθεσης μεταξύ τους. Δεν τις ήξερα καθόλου αυτές τις κοπέλες, τις γνώρισα μετά την προδικασία. Δεν γνώριζα καν τις επώνυμες κυρίες που κατήγγειλαν, την κυρία Παπαχαραλάμπους, την κυρία Δροσάκη, την κυρία Αναστασοπούλου, είναι άνθρωποι που τους γνώρισα τώρα. Κανείς δεν γνωρίζει και ούτε θα μάθει ποτέ ποια είμαι. Εγώ ζω από αυτήν τη δουλειά. Από αυτόν τον άνθρωπο εγώ δεν ζητάω τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα άλλο. Δεν θέλω κανένας να βλέπει στο πρόσωπο μου το θύμα του 2010.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτός φυλακής παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη
    Πέτρος Φιλιππίδης: Εκτός φυλακής παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

    Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του - Το χρονικό και οι αντιδράσεις

    Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση με αναστολή είναι τελικά η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του και ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση εις βάρος μιας τρίτης γυναίκας
    Αυτό σημαίνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο ομόφωνα έκανε δεκτό το αίτημα η έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα. Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι σύμφωνη με την πρόταση της εισαγγελέως έδρας, ενώ ο 60χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης όπως έχει δικαίωμα άσκησε έφεση κατά της απόφασης αναμένοντας να κριθεί και από ανώτερο δικαστήριο.
    Προηγουμένως, η εισαγγελέας της έδρας είχε τονίσει ότι τα κριτήρια του νόμου πληρούνται, για να χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε στον Φιλιππίδη, με την επιβολή όμως περιοριστικών όρων. «Έχει γνωστή διαμονή, δεν προκύπτει σκοπός φυγής του» είπε h εισαγγελέας ενώ, σε ό,τι αφορά στο αν είναι ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα, η εισαγγελέας επικαλέστηκε την απόφαση που έλαβε το δικαστήριο το περασμένο καλοκαίρι, αντικαθιστώντας την προφυλάκιση του ηθοποιού με όρους.
    Τότε είχε κριθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.
    Όπως ανέφερε η εισαγγελέας, οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν ως κοινό παρoνομαστή το θέατρο και την τηλεόραση, «ο οποίος όμως εξακολουθεί να μην είναι φιλικός για τον κατηγορούμενο». Επομένως, ανέφερε η εισαγγελέας, «το θέατρο και η τηλεόραση που ο κατηγορούμενος γνώριζε τα θύματά του δεν έχει χώρο γι' αυτόν σήμερα».
    Καταλήγοντας, η εισαγγελέας ζήτησε να χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα μία φορά το μήνα -όπως και έγινε.
    Προηγουμένως, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε απορρίψει ομόφωνα το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στον Πέτρο Φιλιππίδη. Η εισαγγελέας πρότεινε την επιβολή ποινής κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη απόπειρας βιασμού, για την οποία καταδικάστηκε χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη δικαστών και ενόρκων.
    Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του και ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού, έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη δικαστών και ενόρκων
    Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τον γιο του. Στην άλλη άκρη της αίθουσας βρίσκονταν οι τρεις καταγγέλλουσες. Στο δικαστήριο βρίσκονται και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσακη, Ανδρομάχη Δαυλού, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.
    Σε δηλώσεις του μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι ο πελάτης του κρατήθηκε στη φυλακή επί 11 μήνες, εξαιτίας της κατηγορίας για βιασμό κατ' εξακολούθηση, για την οποία κρίθηκε ομόφωνα αθώος. Όσο για τις δύο απόπειρες βιασμού, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη είπε ότι, και στις δύο περιπτώσεις, ο κατηγορούμενος άνοιξε την πόρτα στις δύο γυναίκες και τους ζήτησε να περάσουν έξω. «Ποτέ δεν έχει υπάρξει ξανά απόπειρα βιασμού, όπου ο βιαστής λέει στο θύμα του "περάστε έξω"» ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Πιστεύω ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα υπάρξει η πλήρης δίκαιωση του κ. Φιλιππίδη, συμπλήρωσε. «Εμείς κρατάμε ότι για τους τετελεσμένους βιασμούς κρίθηκε αθώος. Κάθε καταδικαστική απόφαση του προκαλεί πόνο» σημείωσε, ενώ είπε ότι ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, αφού δεν δέπραξε το αδίκημα.
    Η πλευρά Φιλιππίδη είχε ζητήσει ελαφρυντικά
    Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
    «Είναι σε μια ηλικία και το ποινικό του μητρώου δεν έχει καμία παράβαση νομική παράβαση. Κανένας δεν είχε πει τίποτα τον Φεβρουάριο του 2021 για το Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βιος του είναι άμεμπτός είναι ένας άνθρωπος της τέχνης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος για να προσθέσει απευθυνόμενος στο δικαστήριο: «Έχετε ηθική και νομική υποχρέωση αναγνώρισης ενός ελαφρυντικού και να επιβάλλετε μια ποινή πλημμεληματικου χαρακτήρα».
    Απόρριψη των ελαφρυντικών είχε ζητήσει η εισαγγελέας
    Αγορεύοντας η εισαγγελέας της έδρας κ. Στέλλα Στόγια ζήτησε την απόρριψη και των δυο ελαφρυντικών που ζήτησε ο κατηγορούμενος και συγκεκριμένα της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη και το πρότερο σύννομο βίο.
    «Απαιτείται θετική συμπεριφορά του δράστη για μεγάλο διάστημα. Πρέπει να έχει τέτοια συμπεριφορά ώστε να δημιουργείται στους τρίτους απορία σχετικά πώς αυτός ο άνθρωπος τέλεσε αδίκημα. Δεν αρκεί η μη τέλεση από τον κατηγορούμενο αξιόποινων πράξεων, αλλά απαιτείται η τέλεση θετικών περιστατικών. Αναφέρθηκε όλως αορίστως ότι από το 2014 και έπειτα δεν ακούστηκε τίποτα σε βάρος του κατηγορουμένου. Ο κατηγορούμενος επικαλείται περιστατικά της συνήθους συμπεριφοράς και ότι δεν ακούστηκε κάτι σε βάρος του. Αυτό δεν είναι ακριβές κατά την κρίση μου και επικαλούμαι την κατάθεση του στελέχους του Ant1 για παρενόχληση το 2016 και την κατάθεση της κ. Δροσάκη για περιστατικά με το 2014» ανέφερε η εισαγγελέας, ζητώντας να απορριφθεί το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.
    Ακόμη, η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί και το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, που ζήτησε ο ηθοποιός τονίζοντας στο δικαστήριο: «Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο δεν αρκεί από μόνο του. Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος, δεν ήταν «παραφωνίες» στην υπόλοιπη ζωή του. Ο κατηγορούμενος έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι ήταν ελεήμων. Ισχυρισμός που προβάλλεται αορίστως κατά τη γνώμη μου. Η συμπεριφορά του κατηγορουμένου δεν ήταν παραφωνία ή έκπληξη σε σχέση με την προηγούμενη ζωή του. Είχε προηγηθεί αντικοινωνική συμπεριφορά από μέρους και ενδεικτικά αναφέρω όσα κατέθεσε η Εβελινα Παπούλια για περιστατικά το 1996».
    Πάντως η απόφαση του δικαστηρίου επί της ενοχής έφερε αγκαλιές και χαμόγελα στις δύο καταγγέλλουσες, που έπεισαν τους δυο δικαστές. Αντίθετα, σε κλάματα ξέσπασε η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Δίκη Φιλιππίδη: Έξι χρόνια κάθειρξη για κάθε πράξη προτείνει η εισαγγελέας
    Δίκη Φιλιππίδη: Έξι χρόνια κάθειρξη για κάθε πράξη προτείνει η εισαγγελέας

    Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα δύο ελαφρυντικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη που είχε ζητήσει ο συνήγορός του

    Ποινή κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη πρότεινε να επιβληθεί στον Πέτρου Φιλιππίδη η εισαγγελέας της έδρας Στέλλα Στόγια, ενώ το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα δύο ελαφρυντικά για τον κατηγορούμενο που είχε ζητήσει ο συνήγορός του.

    Νωρίτερα, την απόρριψη και των δυο ελαφρυντικών που αιτήθηκε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη (πρότερος σύννομος βίος και καλή συμπεριφορά μετά την πράξη) πρότεινε και η εισαγγελέας κ. Στόγια κατά την αγόρευσή της επι των ελαφρυντικών.

    «Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε δεν είναι «παραφωνία» στη ζωή του κατηγορουμένου. Ούτε «έκπληξη». Είχε προηγηθεί μια αντικοινωνική συμπεριφορά από μέρους του και ενδεικτικά αναφέρω όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια για περιστατικά το 1996», ανέφερε η εισαγγελέας και συνέχισε:

    «Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο δεν αρκεί από μόνο του. Ο κατηγορούμενος έχει λευκό ποινικό μητρώο και μας είπε η υπεράσπισή του ότι ήταν ελεήμων.

    Ισχυρισμός που προβάλλεται αορίστως κατά τη γνώμη μου. Απαιτείται θετική συμπεριφορά του δράστη για μεγάλο διάστημα. Πρέπει να έχει τέτοια συμπεριφορά ώστε να δημιουργείται στους τρίτους απορία σχετικά πώς αυτός ο άνθρωπος τέλεσε αδίκημα.

    Δεν αρκεί η μη τέλεση από τον κατηγορούμενο αξιόποινων πράξεων, αλλά απαιτείται η τέλεση θετικών περιστατικών. Αναφέρθηκε όλως αορίστως ότι από το 2014 και έπειτα δεν ακούστηκε τίποτα σε βάρος του κατηγορουμένου.

    Ο κατηγορούμενος επικαλείται περιστατικά της συνήθους συμπεριφοράς και ότι δεν ακούστηκε κάτι σε βάρος του. Αυτό δεν είναι ακριβές κατά την κρίση μου και επικαλούμαι την κατάθεση του στελέχους του Ant1 για παρενόχληση το 2016 και την κατάθεση της κ. Δροσάκη για περιστατικά με το 2014».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες, αθώος για τον βιασμό
    Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες, αθώος για τον βιασμό

    Η πλευρά του ηθοποιού αιτήθηκε ελαφρυντικά, την απόρριψή τους ζήτησε η εισαγγελέας - Εντός της ημέρας η απόφαση για τις ποινές

    Ένοχος ομόφωνα για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του, κρίθηκε πριν από λίγο με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης.
    Αντίθετα, δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού.
    Εντός της ημέρας αναμένεται και η απόφαση της έδρας για τις ποινές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τον γιο του.
    Στην άλλη άκρη της αίθουσας βρίσκονταν οι τρεις καταγγέλλουσες.
    Στο δικαστήριο βρίσκονται και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσακη, Ανδρομάχη Δαυλού, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.
    Η πλευρά Φιλιππίδη ζήτησε ελαφρυντικά
    Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
    «Είναι σε μια ηλικία και το ποινικό του μητρώου δεν έχει καμία παράβαση νομική παράβαση. Κανένας δεν είχε πει τίποτα τον Φεβρουάριο του 2021 για το Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βιος του είναι άμεμπτός είναι ένας άνθρωπος της τέχνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος για να προσθέσει απευθυνόμενος στο δικαστήριο: «Έχετε ηθική και νομική υποχρέωση αναγνώρισης ενός ελαφρυντικού και να επιβάλλετε μια ποινή πλημμεληματικου χαρακτήρα».
    Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας
    Αγορεύοντας η εισαγγελέας της έδρας κ. Στέλλα Στόγια ζήτησε την απόρριψη και των δυο ελαφρυντικών που ζήτησε ο κατηγορούμενος και συγκεκριμένα της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη και το πρότερο σύννομο βίο. Την τελική απόφαση πάντως θα την λάβει το δικαστήριο. Πάντως η αναγνώριση τυχόν ελαφρυντικών στο κατηγορούμενο θα μειώσει την ποινή που θα του επιβληθεί.
    «Απαιτείται θετική συμπεριφορά του δράστη για μεγάλο διάστημα. Πρέπει να έχει τέτοια συμπεριφορά ώστε να δημιουργείται στους τρίτους απορία σχετικά πώς αυτός ο άνθρωπος τέλεσε αδίκημα. Δεν αρκεί η μη τέλεση από τον κατηγορούμενο αξιόποινων πράξεων, αλλά απαιτείται η τέλεση θετικών περιστατικών. Αναφέρθηκε όλως αορίστως ότι από το 2014 και έπειτα δεν ακούστηκε τίποτα σε βάρος του κατηγορουμένου. Ο κατηγορούμενος επικαλείται περιστατικά της συνήθους συμπεριφοράς και ότι δεν ακούστηκε κάτι σε βάρος του. Αυτό δεν είναι ακριβές κατά την κρίση μου και επικαλούμαι την κατάθεση του στελέχους του Ant1 για παρενόχληση το 2016 και την κατάθεση της κ. Δροσακη για περιστατικά με το 2014» ανέφερε η εισαγγελέας ζητώντας να απορριφθεί το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.
    Ακόμη η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί και το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, που ζήτησε ο ηθοποιός τονίζοντας στο δικαστήριο: «Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο δεν αρκεί από μόνο του. Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος, δεν ήταν «παραφωνίες» στην υπόλοιπη ζωή του. Ο κατηγορούμενος έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι ήταν ελεήμων. Ισχυρισμός που προβάλλεται αορίστως κατά τη γνώμη μου. Η συμπεριφορά του κατηγορουμένου δεν ήταν παραφωνία ή έκπληξη σε σχέση με την προηγούμενη ζωή του. Είχε προηγηθεί αντικοινωνική συμπεριφορά από μέρους και ενδεικτικά αναφέρω όσα κατέθεσε η Εβελινα Παπούλια για περιστατικά το 1996».
    Πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί της αναγνώρισης ή μη ελαφρυντικών. Πάντως η απόφαση του δικαστηρίου επί της ενοχής έφερε αγκαλιές και χαμόγελα στις δύο καταγγέλλουσες που έπεισαν τους δυο δικαστές. Αντίθετα, σε κλάματα ξέσπασε η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.

    Πηγή: Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch