Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 18:08

Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη στο Κατάκολο – «Αισθάνομαι αναζωογονημένος»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να απομονωθεί και να γυρίσει στην επαρχία.

Για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10». Ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί στην επαρχία και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

«Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο», εξομολογείται ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη», δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός. «Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε», παραδέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σε ερώτηση για όσα προηγήθηκαν της απόφασής του να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία, ο Παύλος Χαϊκάλης δηλώνει: «Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σαν να ήρθε μία θεία φώτιση και να μου είπε: σήκω φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα.

«Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή».

Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό».

«Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης, αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος», επισημαίνει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 17:01

Σχετικά Άρθρα

  • Παύλος Χαϊκάλης: «Τα αληθινά θύματα του metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν»
    Παύλος Χαϊκάλης: «Τα αληθινά θύματα του metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν»

    Ο ηθοποιός σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

    Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του «MEGA Καλημέρα», ο οποίος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό. Όπως είπε, ο λόγος που επέλεξε την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν η ίδια ην Ελεωνόρα Μελέτη.

    «Κυκλοφορούσα στην Αθήνα με μηχανή και τώρα κυκλοφορώ με ποδήλατο. Ο λόγος που βγήκα τώρα, είσαι εσύ. Αφήνεις το καλεσμένο να μιλήσει χωρίς να τον πιέσεις και οι περισσότεροι δεν το κάνουν».

    Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση

    Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως δεν έχει πια αίσθηση για τον χώρο των ηθοποιών και εξήγησε τον λόγο.

    «Η τέχνη έχει τη μορφή της σύνθεσης, πρέπει να είναι ενωτική και να παράγει ανώτερη σκέψη,. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα. Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη προσωπική ζωή και ζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα σε παίρνει. Σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται και δεν θέλω να μπω σε ένα παιχνίδι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Εάν αρχίζω να μιλάω θα δώσω τροφή για 50 χρόνια», είπε αρχικά.

    Χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις

    «Οι δημοσιογράφοι μου έχουν πει πως φοβούνται να μιλήσουν. Είχε δώσει συνέντευξη μία φίλη μου και είπε πως ‘’ο μόνος άνθρωπος που με έχει υπερασπιστεί και βοηθήσει είναι ο Παύλος Χαϊκάλης’’ και της είπαν ‘’μη πάμε κόντρα στο ρέμα’’. Το είχε πει ο Μαρκουλάκης και συμφωνώ. Σηκώνονται προσωπικές ατζέντες και το ζήτημα είναι πως δεν έχει νόημα γιατί δεν βγάζει πουθενά. Έτσι, χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις».

    Δεν θεωρώ ηθοποιό τον εαυτό μου πια

    Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως είναι επιλογή του να μην θεωρεί τον εαυτό του πλέον, ηθοποιό.

    «Είχα προτάσεις αλλά δεν θέλω πια. Δεν έχω να πω κάτι. Γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν γελάει πια…Βλέπω ξένες πλατφόρμες και δεν μπορώ να βλέπω πια ελληνικές. Δεν έχω φοβίες και αυτό το πλήρωσα. Το 50-50 ήταν μπροστά από τη εποχή του. Σήμερα οι ηθοποιοί δουλεύουν με 300-400 ευρώ 10 ώρες για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι οι ηθοποιοί».

    Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει

    Όπως είπε, η καθημερινότητά του περιλαμβάνει μελέτη για την αστρολογία, ποδήλατο, παρέες και πολύ διάβασμα.

    «Είχα πει πριν λίγο καιρό πως η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο ώστε να εξελιχθεί. Βγήκε ένας δημοσιογράφος και έλεγε πως η θρησκεία δεν συνδέεται με τη αστρολογία. Δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα πως είναι άλλο η θρησκεία και άλλο ο θεός.

    Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την γνωρίζει. Με είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook εάν πιστεύω στα άστρα και όταν είπα ναι μου είπε ‘’εσύ και κάτι ηλίθιοι σαν και εσένα’’. Του είπα ‘’ευχαριστώ, με τιμά γιατί και εγώ ασχολούμαι με το ίδιο που ασχολούνταν ο Νεύτωνας πριν χρόνια, ο οποίος το κυνήγησε o Halley και του είπε ‘’με τι πράγματα ασχολείστε’’ και εκείνος του απάντησε πως ‘’εσείς δεν ξέρετε αστρολογία, εγώ την έχω σπουδάσει’’. Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει».

    Βγήκαν να μιλήσουν γυναίκες που κατήγγειλαν bullying ενώ είχαν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους

    Μάλιστα, είχε δει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα αλλά δεν φανταζόταν το μέγεθος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν εμμονή μαζί μου Έβγαινε τότε ένας δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής και έλεγε επί ένα μήνα γιατί πάω να δουλέψω. Δεν τον πήγα τηλέφωνο. Το όνομά μου ανακατεύτηκε σε δύο κουτσομπολιά. Αποφάσισα να απομακρυνθώ γιατί το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί και εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Υπάρχει μία τάση να βρούμε κάτι αρνητικό γιατί αυτό πουλάει.

    Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει; Ένιωσα βαθιά πληγωμένος. Πέρα από μερικά τρολ, από τον φυσικό κόσμο υπάρχει αγάπη και εκτίμηση. Πήγα και γράφτηκα στο ΣΕΗ από μόνος μου, μόνο και μόνο για να μην κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.

    Ήμουν διαγραμμένος και εάν δεν είχα εγγραφεί δεν θα μπορούσε μνα εξεταστεί η υπόθεση. Όλα τα στοιχεία που κατέθεσε δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ακούω ανθρώπους να λένε ‘’κορίτσια είμαστε μαζί σας’’ και θέλω να τραβήξω τις τρίχες μου. Και ο νοών νοείτω. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που καταφερθεί εναντίων της γυναίκας σήμερα».

    Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν

    «Η καταστολή του πολιτισμού οφείλεται στον άντρα γιατί δεν κατάλαβε ποτέ την θηλυκή του πλευρά. Η γυναίκα το έκανε και προχώρησε παρακάτω. Πρέπει να είσαι υπέρμαχος κατά της κακοποίησης των γυναικών αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο ένα κουτσομπολίστικο επίπεδο.

    Το metoo ήταν 3-4 άτομα, αυτό ήταν; Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν. Βγήκαν να μιλήσουν άνθρωποι, γυναίκες ειδικά, που κατήγγειλαν bullying ενώ είναι γνωστό πως έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και όχι τον Β; Μάλλον γιατί είναι άλλα πράγματα από πίσω. Έβγαινε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έλεγε πως υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες, γιατί βγήκαν μόνο 4; Μόνο η αντρική λάθος συμπεριφορά υπήρξε; Υπάρχουν πολλά κενά».

    Πηγή: in.gr

  • Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου: «Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα»
    Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου: «Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα»

    «Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή» συμπλήρωσε με τις δηλώσεις του

    Μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, από την προβολή του αστρολογικού χάρτη του παιδεραστή Ηλία Μίχου, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος Χαϊκάλης «έλυσε» τη σιωπή του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
    Πιο συγκεκριμένα με τις δηλώσεις του ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό και τόνισε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».
    «Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.
    «Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» αποκάλυψε επίσης ο ηθοποιός.
    Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».
    Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό» σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει αλλού τώρα… Δεν πειράζει, καλή καρδιά».
    Η διαμόρφωση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου
    Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε μόλις χθες, 14 Νοεμβρίου, τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, αφήνοντας άφωνο το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό».
    «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα "μαλακά"», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».
    Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρουσιαστών της εκπομπής.
    «Ρε Παύλο, ρε Παύλο... Γνωριζόμαστε χρόνια.Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες "δεν το πιάνω το θέμα αυτό". Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;» είπε αγανακτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.
    Οι αντιδράσεις στο Twitter
    Σάλος προκλήθηκε και στο Twitter, με τους χρήστες να μιλούν για «ντροπή».

    Χαικάλης χρεώνει 90 ευρώ 1,5 ώρα για να συμβουλέψει γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες...με τι κατάρτιση;;Θα τρελαθούμε τελείως #toprwino pic.twitter.com/Oyugb07d1G

    — Miss Chocolate 🍫 (@MissChoco27) November 14, 2022
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σάλος με τον Παύλο Χαϊκάλη που "ξεπλένει" Μίχο με την αστρολογία: Φταίει ο... Κρόνος που θέλει πολύ σεξ (video)
    Σάλος με τον Παύλο Χαϊκάλη που

    Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, αφήνοντας άφωνο το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό».

    Οι δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός για τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό προκαλούν αποτροπιασμό, αφού ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

    «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα "μαλακά"», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

    Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρουσιαστών της εκπομπής.

    «Ρε Παύλο, ρε Παύλο... Γνωριζόμαστε χρόνια.Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες "δεν το πιάνω το θέμα αυτό". Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;», είπε αγανακτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

    Σάλος με τις δηλώσεις του στο Twitter

    Την ίδια ώρα σάλος προκλήθηκε και με την εν λόγω τοποθέτηση στο Twitter με τους χρήστες να μιλούν για «ντροπή».

    Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

    Δείτε την εκπομπή στο κανάλι του Παύλου Χαϊκάλη στο Youtube

    Πηγή: Protothema.gr

  • ΣΕΗ: Δια βίου διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Κιμούλη
    ΣΕΗ: Δια βίου διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Κιμούλη

    Η απόφαση που έλαβαν τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία

    Γιώργος Κιμούλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης από εδώ και μπρος δεν θα ανήκουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς μετά από πολύωρη συνεδρίαση αποφασίστηκε η δια βίου διαγραφή τους .

    Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με κεντρικό θέμα την οριστική τους διαγραφή από το Σωματείο, μετά από τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ. Η απόφαση των μελών ήταν κατά πλειοψηφία.

    Την απόφαση που έλαβαν τα μέλη του ΣΕΗ σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού λέγοντας πως «σήμερα ειναι μια σπουδαία μέρα για τους ηοποιούς, και τον κλάδο γενικότερα. Στη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η δια βίου διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη, του Παύλου Χαικάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Σήμερα είναι μέρα χαράς, δικαίωσης, και ανάσας».

    «Μια μεγάλη αγκαλιά στα γενναία κορίτσια και αγόρια που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τους κακοποιητές τους, μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους στέκονται δίπλα τους, και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Πειθαρχικό και Δοιηκητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, που σήκωσε στις πλάτες του με αντικειμενικότητα , ευαισθησία και γενναιότητα τις καταγγελίες του #metoo του ελληνικού θεάτρου. Ο χώρος μας εξυγιαίνεται», επεσήμανε ακόμη.

    «Ας είναι η αρχή για καλύτερες μέρες. Ο αγώνας είναι πολλαπλός και πολυποίκιλος για συλλογικες συμβάσεις, καλύτερες εργασιακές συνθήκες, και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σήμερα όμως ειναι μέρα συγκίνησης , μια μεγάλη νίκη του συλλογικού. Σήμερα νιώθω περήφανη για όλους μας», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

  • Κατάκολο: Κηδεύτηκε ο Θανάσης Χαϊκάλης - Βαρύ το πένθος για τον αδερφό του Παύλο
    Κατάκολο: Κηδεύτηκε ο Θανάσης Χαϊκάλης - Βαρύ το πένθος για τον αδερφό του Παύλο

    Το ύστατο χαίρε στον Θανάση Χαϊκάλη, είπαν το μεσημέρι της Κυριακής, ο αδερφός του Παύλος Χαϊκάλης, η οικογένεια του και οι συγγενείς, οι φίλοι και συγχωριανοί του στο Κατάκολο.

    Ο ιδιαίτερα αγαπητός Θανάσης Χαϊκάλης, "έφυγε" από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από τη ζωή, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε καθώς νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, αφού είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό πριν μερικές εβδομάδες.

    Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός που με άρθρα του συχνά πυκνά εξέφραζε τις απόψεις του στον τοπικό Τύπο, λάτρης της τέχνης και ερασιτέχνης ηθοποιός στην Ομάδα Τέχνης "Δούρειος Ίππος" που έβρισκε μια διέξοδο εκφραζόμενος και μέσα από το θέατρο.

    Η κηδεία του τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κατακόλου και η ταφή του στο νεκροταφείο του χωριού.

    Δείτε φωτογραφίες:

    kideia xaikali 2

    kideia xaikali 3

    kideia xaikali 4

    kideia xaikali 5

    kideia xaikali 6

    kideia xaikali 7

    kideia xaikali 8

  • Παύλος Χαϊκάλης: Το τελευταίο χειροκρότημα αφιερωμένο στον αδερφό του
    Παύλος Χαϊκάλης: Το τελευταίο χειροκρότημα αφιερωμένο στον αδερφό του

    "Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας" ανέβηκε κανονικά και απόψε στο θέατρο Απόλλων, από την Ομάδα Τέχνης Δούρειος Ίππος. Μόνο που το κλίμα στο φινάλε ήταν βαρύ.

    Ο θάνατος του μέλους της ομάδας Θανάση Χαϊκάλη και αδερφού του πρωταγωνιστή της παράστασης Παύλο Χαϊκάλη, έριξε βαριά τη σκιά στους ανθρώπους του "Δούρειου Ίππου" που κλήθηκαν από τη μια να στηρίξουν τον πρωταγωνιστή τους, από την άλλη να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βγάλουν την παράσταση μετά την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου.

  • Θλίψη σε Πύργο και Κατάκολο: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Χαϊκάλης, αδερφός του Παύλου
    Θλίψη σε Πύργο και Κατάκολο: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Χαϊκάλης, αδερφός του Παύλου

    Ένας εξαίρετος άνθρωπος που αγάπησε τον τόπο του και προσέφερε είτε με την άποψη του, είτε μέσα από την ηθοποιία ως ερασιτέχνης.

    Ο Θανάσης Χαϊκάλης έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο. Ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη είχε προσβληθεί από κορονοϊό και παρουσίασε επιπλοκές, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Κατέληξε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής.

    Συμφώνα με πληροφορίες, ο Παύλος Χαϊκάλης παρότι συντετριμμένος από την απώλεια του αδελφού του, θα ανέβει κανονικά απόψε στην σκηνή του θεάτρου Απόλλων, καθώς όπως έχει υποστηρίξει ο ίδιος στο παρελθόν ο ηθοποιός μόνο νεκρός δεν ανεβαίνει στο σανίδι.

    chakilis bros

  • Μικελόπουλος: Παραιτήθηκε για τη φωτογραφία Χαϊκάλη - Αντωνακόπουλου - Η απάντηση του δημάρχου
    Μικελόπουλος: Παραιτήθηκε για τη φωτογραφία Χαϊκάλη - Αντωνακόπουλου - Η απάντηση του δημάρχου

    Μια φωτογραφία όπου στο κάδρο βρίσκονται ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής "Απόλλων", οδήγησε σε παραίτηση τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου Χάρη Μικελόπουλο.

    Τις τελευταίες ημέρες η εισήγηση του κ. Μικελόπουλου για ανάκληση της απόφασης παραχώρησης του θεάτρου Απόλλων στην Ομάδα Τέχνης "Δούρειος Ίππος" που έγινε αποδεκτή από το δήμαρχο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με πανελλαδική απήχηση. Αίτια ήταν η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη, σε αντικατάσταση του Βασίλη Αγγελόπουλου, με στόχευση σε ζητήματα ηθικής που αφορούν στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος του ηθοποιού.

    Ο κ. Μικελόπουλος σήκωσε στις πλάτες του το θέμα, ήρθε σε άμεση ρήξη - όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στο video του ilialive.gr που κατέγραψε τις στιγμές έντασης - με τους δικηγόρους και τα μέλη της θεατρικής ομάδας και σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε σθεναρά τις θέσεις του και ανέλυσε το σκεπτικό του.

    Πριν λίγο με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε πως παραιτείται από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου.

    Εκείνο που απομένει είναι να ακουστεί και η άποψη του δημάρχου σχετικά με την επίμάχη φωτογραφία...

    Η ανάρτηση

    "Πριν λίγο είδα την φωτογραφία του κ.δημάρχου με τον ηθοποιό.
    Εγώ πάλεψα μέχρι τέλους με όποιο κόστος για την απόφασή μου και την άποψή μου.
    Για μια φωτογραφία δεν στάθηκα ποτέ δίπλα σε κάποιον που θεωρώ ότι ακόμα κι αν έχει το τεκμήριο της αθωότητας,έχει καταδικαστεί στην συνείδηση πολλών ανθρώπων και ειδικά γυναικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
    Αν έκανα το σωστό ή λάθος θα το κρίνει ο χρόνος.
    Στάθηκα,στέκομαι και θα στέκομαι δίπλα σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποφέρει.
    Σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη,σε κάθε άνθρωπο που ζητά να ζει σε μια πόλη,σε μια κοινωνία ανοιχτή,ίση,ευνομούμενη.Γι΄αυτή την πόλη,δυόμιση χρόνια έκανα κυρίως αθόρυβα,ότι μπορούσα καλύτερο.
    Κι είχα να κάνω κι άλλα.
    Όμως όπως καθαρά και ξάστερα βγήκα ακόμα και σήμερα να υπερασπιστώ την θέση μου,έτσι καθαρά και ξάστερα δηλώνω ότι αποχωρώ από την θέση του Προέδρου του Πολιτισμού.
    Κύριε δήμαρχε,μπορεί να σε στενοχωρώ απόψε,αλλά και γι’αυτό το θέμα η συνείδησή μου λέει ότι δεν χωρούν όλα στο ίδιο σακί.
    Δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός,πιθανόν να έγινα λίγο.
    Είμαι πρώτα και πάνω απ’όλα πολίτης και ο μόνος λόγος που εκτέθηκα είναι η διάθεση για δημιουργία.
    Για να προσπαθήσω κι εγώ να κάνω κάτι γι’αυτή την πόλη που έχει δεκάδες προβλήματα,πολύ πιο σοβαρά από μια θεατρική παράσταση.Αυτό ήταν ένα μόνο μέρος ενός προβλήματος που κακώς έγινε με κύρια και μόνη ευθύνη στην ομάδα που τον προσκάλεσε.
    Θα το υπερασπίζομαι μέχρι τέλους.΄Οπως θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους την γνώμη μου,την αλήθεια,την διαφάνεια και την καθαρότητα λόγου και πράξεων.
    Ευχαριστώ για την συνεργασία,την εμπιστοσύνη αλλά και τις διαφωνίες που κατά καιρούς υπήρξαν.Έτσι είναι η πολιτική.Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.Κι εγώ στην συνείδηση του κόσμου θα κριθώ.Και μόνον.
    Με εκτίμηση
    Χάρης Μικελόπουλος"
    mikelopoulos

    Νεότερη ενημέρωση

    Πριν λίγο απάντησε με σχόλιό του στο Facebook ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

    "Φωτο προ μηνος στην κοπη της πιττας της Φιλαρμονικης Πυργου,δημοσιευμενη, με τον προεδρο του συλλογου κ. Δασκοπουλο και τον κ. Χαικαλη, αποκαλυπτει μεσω νοσηρων εγκεφαλων, εμπαιγμο. Σοβαρευτειτε η παρετε... αγωγη!!!

    antonakop apantisi

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο