Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 14:19

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν η 55χρονη, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων

Η απόπειρα αρπαγής ενός δίχρονου αγοριού μέσα από το αυτοκίνητο της θείας του, στο Κουκάκι, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές.

Το παιδάκι επιχείρησε να αρπάξει μια 55χρονη γυναίκα από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της 38χρονης θείας του. Όταν η τελευταία το αντιλήφθηκε, ξεκίνησε να φωνάζει, με αποτέλεσμα η 55χρονη να τραπεί σε φυγή και, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, να μπει σε μια κοντινή πολυκατοικία, στην οδό Μεϊντάνη.

Η θεία του αγοριού ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως για το περιστατικό, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο είδε να εισέρχεται η 55χρονη και εκείνοι, παρουσία Εισαγγελεά, τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί ξανά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά της για την απόπειρα απαγωγής του δίχρονου αγοριού.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 16:08

Σχετικά Άρθρα

  • Ασπρόπυργος: Θρήνος για τον θάνατο του 3χρονου - Πώς η γκαραζόπορτα καταπλάκωσε το παιδί
    Ασπρόπυργος: Θρήνος για τον θάνατο του 3χρονου - Πώς η γκαραζόπορτα καταπλάκωσε το παιδί

    Θρήνος επικρατεί μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στις 22:30 του Σαββάτου (10/8) στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όταν μια γκαραζόπορτα -που ήταν πρόχειρα στερεωμένη- έπεσε πάνω σε ένα 3χρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

    Πώς έγινε το δυστύχημα

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες το παιδάκι έπαιζε με τον αδερφό του που έσπρωξε την γκαραζόπορτα η οποία έπεσε και καταπλάκωσε τον 3χρονο.

    Όπως μετέδωσε το OPEN, οι γονείς των παιδιών έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και είχαν στερεώσει πρόχειρα την γκαραζόπορτα χρησιμοποιώντας ένα σχοινί. Έτσι δεν κατάφερε να μείνει στη θέση της και καταπλάκωσε το αγόρι.

    Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά και ο 3χρονος είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

    Σημειώνεται ότι οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι στον Ασπρόπυργο
    Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι στον Ασπρόπυργο

    Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (10/8) στον Ασπρόπυργο, όταν γκαραζόπορτα έπεσε πάνω σε ένα τρίχρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα να του στοιχίσει τη ζωή.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των Αρχών, οι γονείς του παιδιού φέρονται να είχαν δέσει πρόχειρα με σχοινί την γκαραζόπορτα της κατοικίας τους, ενώ πραγματοποιούσαν ανακαίνιση.

    Το σχοινί φέρεται να μην κατάφερε να κρατήσει το βάρος της πόρτας και έπεσε πάνω στον τρίχρονο.

    Οι γονείς του αγοριού έσπευσαν άμεσα στο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Πηγή: cnn.gr

  • 10χρονη κατήγγειλε προσπάθεια αρπαγής σε χωριό της Πέλλας
    10χρονη κατήγγειλε προσπάθεια αρπαγής σε χωριό της Πέλλας

    Το κορίτσι υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον άγνωστο άνδρα και κατέφυγε τρέχοντας στην αυλή ενός σπιτιού

    Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμωπίας το υλικό που συνέλεξαν από τις κάμερες επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής για να εξακριβώσουν αν πράγματι κινήθηκε από και προς την κοινότητα Σαρακηνοί ένα ένα βαν με φιμέ τζάμια, με επιβάτες ένα ζευγάρι που φέρεται ότι προσπάθησε να αρπάξει ένα ανήλικο κορίτσι.
    Η 10χρονη μαθήτρια είχε καταφύγει αναστατωμένη στους γονείς της το πρωί της Πέμπτης και τους είχε πει ότι, την στιγμή που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία του χωριού με τους 350 κατοίκους πηγαίνοντας προ το σχολείο της, την πλησίασε το βαν και ο οδηγός προσπάθησε να την πείσει να μπει μέσα για να της δώσει καραμέλες. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρούλας, κατέβηκε μαζί με την συνοδηγό και την άρπαξε από το χέρι.
    Το κορίτσι υποστηρίζει ότι κλώτσησε τον άγνωστο άνδρα και κατέφυγε τρέχοντας στην αυλή ενός σπιτιού, ενώ το ζευγάρι την έβρισε και μπήκε βιαστικά στο βαν, με το οποίο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, κανείς από τους κατοίκους του μικρού χωριού δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό που, πάντως, ερευνάται με προσοχή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Εμίλ – Η πραγματική αιτία όμως, ίσως να μην αποκαλυφθεί ποτέ
    Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Εμίλ – Η πραγματική αιτία όμως, ίσως να μην αποκαλυφθεί ποτέ

    Δύο ημέρες μετά την ανακάλυψη των λειψάνων του μικρού Εμίλ, δεκάδες ερευνητές «χτενίζουν» τα περίχωρα του μικρού χωριού Ο-Βερνέ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου χάθηκε το αγόρι τον περασμένο Ιούλιο.

    Πυρετώδεις έρευνες

    «Οι έρευνες θα διαρκέσουν για όσο χρόνο χρειαστεί», επισήμανε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ο συνταγματάρχης Πιερ-Ιβ Μπαρντί, διοικητής της χωροφυλακής στο Άλπ ντε Οτ Προβάνς, η οποία είναι επιφορτισμένη να προφυλάξει τον χώρο όπου εργάζονται οι ειδικοί, μεταξύ άλλων ανθρωπολόγοι και συνοδοί αστυνομικών σκύλων. «Πρέπει να αποφύγουμε το ενδεχόμενο πεζοπόροι ή άλλα πρόσωπα να έρθουν και να μολύνουν τον χώρο».

    Οι έρευνες συνεχίζονται σε συνθήκες αδιαμφισβήτητα δύσκολες, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που σάρωσαν την περιοχή τη νύχτα.

    «Πρόκειται για μια πολύ λεπτή, λεπτομερή δουλειά, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τους καλύτερους, εκείνους που διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο». Προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες, το μικρό χωριό των 25 κατοίκων αποκλείστηκε εκ νέου από τον υπόλοιπο κόσμο, για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

    Ένα οδόφραγμα που έχει τοποθετηθεί στη μέση του μοναδικού δρόμου, ο οποίος ενώνει την κοινότητα Βερνέ με το χωριό Ο-Βερνέ, αποκλείει την πρόσβαση, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στο σημείο.

    Πτώση έπειτα από ατύχημα, ανθρωποκτονία εξ αμελείας, δολοφονία; «Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα ανακαλύψουμε την αιτία ή τις συνθήκες του θανάτου», προειδοποίησε η εκπρόσωπος της χωροφυλακής Μαρί-Λορ Πεζάν, στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info, σήμερα το πρωί.

    Απόκρημνη περιοχή

    Μονάχα κάποια οστά, μεταξύ αυτών το κρανίο του παιδιού, βρήκαν το Σάββατο πεζοπόροι, σε κοντινή απόσταση από το χωριό. «Σε μια ζώνη μέσα στη φύση, απόκρημνη και όχι πάντα εύκολα προσβάσιμη», που είχε, εντούτοις, επιθεωρηθεί «πολλές φορές» από τον Ιούλιο, διευκρίνισε η Πεζάν, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει μια «πολύ μικρή πιθανότητα» οι ερευνητές να πέρασαν δίπλα από το πτώμα, χωρίς να το δουν, κατά τη διάρκεια των ερευνών το καλοκαίρι.

    Ο στόχος θα είναι να καθοριστεί επιστημονικά εάν το πτώμα βρισκόταν σε αυτήν την περιοχή από τότε που εξαφανίστηκε το παιδί. «Όταν έχεις ένα πτώμα σε αποσύνθεση, έχεις στοιχεία στο έδαφος που επιτρέπουν να γνωρίζεις εάν η σορός παρέμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα σε αυτό το έδαφος», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου.

    Οι ανθρωπολόγοι θα «προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν εάν αυτά τα οστά βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο ή εάν τα μετάφερε ένας άνθρωπος, ένα ζώο ή ακόμα και οι μετεωρολογικές συνθήκες».

    Οι ανθρωπολόγοι θα συνεργαστούν με συναδέλφους τους από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Ερευνών της εθνικής χωροφυλακής (IRCGN), με τις εγκληματολογικές αναλύσεις στα λείψανα να συνεχίζονται στα εργαστήρια του Ινστιτούτου στο Ποντουάζ, κοντά στο Παρίσι.

    Αντικρουόμενες μαρτυρίες

    Όταν εξαφανίστηκε την 8η Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φθάσει για το καλοκαίρι στο εξοχικό των παππούδων του. Δύο γείτονες επιβεβαιώνουν πως τον είδαν, στον κεντρικό δρόμο του χωριού, με τις μαρτυρίες τους ωστόσο να είναι αντικρουόμενες.

    Το αγοράκι εθεάθη γύρω στις 17.15 τοπική ώρα. Οι γονείς του δεν ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα.

    Με την ανακάλυψη των οστών το Σάββατο, το σενάριο της πτώσης από ατύχημα φαίνεται να επανακτά αξιοπιστία: αυτή η υπόθεση εντούτοις φαινόταν να εξασθενεί έπειτα από τις άκαρπες έρευνες που διεξήχθησαν τους τελευταίους μήνες στα περίχωρα του χωριού, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, στις πλαγιές του βουνού Τρουά-Εβεσέ.

    Η ανακάλυψη έγινε δύο ημέρες αφότου οι ερευνητές πραγματοποίησαν για πρώτη φορά από την έναρξη της έρευνας ένα είδος ανασύνθεσης των γεγονότων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, 17 άνθρωποι κλήθηκαν να πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων όλοι όσοι ήταν παρόντες την ημέρα της εξαφάνισης του Εμίλ, προκειμένου να καθορίσουν με ακρίβεια τις ενέργειες και κινήσεις τους.

    Η έρευνα αναμένεται μακρά καθώς είναι «περίπλοκη», επέμεινε χθες σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας του Εξ εν Προβάνς, Ζαν Λικ Μπλανσόν.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Βόλος: Αγοράκι 3,5 ετών διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Έχει πυρετό και αιματέμεση
    Βόλος: Αγοράκι 3,5 ετών διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Έχει πυρετό και αιματέμεση

    Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα αγοράκι 3,5 ετών από τη Σκιάθο. Σύμφωνα με το newspaper.gr, το αγοράκι παρουσίασε πυρετό και συμπτώματα αιματέμεσης και η μεταφορά του κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς η κατάσταση της υγείας του έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

    Η μεταφορά του έγινε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με το σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής 16χρονης - Προσπάθησε με τη βία να την βάλει στο αμάξι του
    Χαϊδάρι: Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα αρπαγής 16χρονης - Προσπάθησε με τη βία να την βάλει στο αμάξι του

    Ενας 22χρονος συνελήφθη στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της Κυριακής, για απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρισκόταν εντός μαύρου οχήματός μάρκας VW, που ανήκει στον πατέρα του, όταν αντιλήφθηκε την 16χρονη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο.

    Χαϊδάρι: Προσπάθησε να την επιβιβάσει στο ΙΧ του με τη χρήση βίας

    Τότε με χρήση βίας και απειλές αποπειράθηκε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο, όμως το θύμα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο, έχοντας κάποια ελαφρά τραύματα, ενώ έπεσαν τα σκουλαρίκια της και τα πήρε ο 22χρονος.

    Η 16χρονη έκανε καταγγελία και ο δράστης μαζί με τον πατέρα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, όπου εκεί αναγνωρίστηκε από την ανήλικη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής και ληστείας και στην συνέχεια συνελήφθη.

    Παράλληλα, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του νεαρού για να σταλεί προς διερεύνηση στην αρμόδια υπηρεσία της Δ.Ε.Ε., καθώς παλαιότερα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι σε βάρος του 22χρονου, για πορνογραφία ανηλίκων.

    Τέλος, ιατροδικαστής θα εξετάσει την 16χρονη για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυμάτων της, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κέρκυρα: Καταγγελία ότι άγνωστοι σε ΙΧ επιχείρησαν να αρπάξουν μαθητή γυμνασίου
    Κέρκυρα: Καταγγελία ότι άγνωστοι σε ΙΧ επιχείρησαν να αρπάξουν μαθητή γυμνασίου

    Καταγγελία για παρενόχληση μαθητή γυμνασίου διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε δίπλα σε μαθητή της Α΄ Γυμνασίου που κινούνταν πεζός στην περιοχή της Γαρίτσας και του ζήτησαν να μπει μέσα στο όχημα.

    Ο μαθητής αντέδρασε και έτρεξε μακριά, ενώ την ίδια ημέρα το συμβάν αναφέρθηκε στην Αστυνομία.

    Για το περιστατικό ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος του 7ου Γυμνασίου, κάνοντας λόγο για μαύρο αυτοκίνητο που προσέγγισε τον μαθητή, συμβουλεύοντας γονείς και παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό ερευνάται.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Κύκλωμα Πακιστανών «δουλεμπόρων» πίσω από την απόπειρα απαγωγής της γυναίκας στο Αίγιο
    Κύκλωμα Πακιστανών «δουλεμπόρων» πίσω από την απόπειρα απαγωγής της γυναίκας στο Αίγιο

    Η «επιχείρηση απαγωγή» και ο ύποπτος ρόλος «ανήλικου» σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

    Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει νεαρός Πακιστανός που είχε προσαχθεί το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου σε αγροτική οικία στο Καλαμάκι της Δυτικής Αχαΐας, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για το «ξήλωμα» κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

    Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς που κατηγορούνται για διακίνηση ανθρώπων και προσήγαγαν 17 μετανάστες που φέρονται να είχαν πληρώσει τους λαθροδιακινητές για τη μεταφορά τους. Ο καθένας είχε δώσει από 6.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, μεταξύ των 17 μεταναστών ξεχωρίζει η περίπτωση ενός 17χρονου Πακιστανού, για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι δεν ήταν διακινούμενος αλλά συνεργάτης του κυκλώματος.

    Εντούτοις δεν βρέθηκαν στοιχεία για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ανθρώπων (όπως έγινε με τους δύο Πακιστανούς λαθροδιακινητές που συνελήφθησαν). Έτσι, μετά την προσαγωγή την περασμένη Κυριακή αφέθηκε ελεύθερος και κατέληξε σε μία ανοιχτού τύπου δομή μεταναστών. Από εκεί ωστόσο εξαφανίστηκε. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι υπάρχει η εκτίμηση ότι ο 17χρονος ήταν ένας από τους κουκουλοφόρους που εμφανίζονται σε βίντεο να επιχειρούν να απαγάγουν γυναίκα κοντά στα διόδια του Ελαιώνα στο Αίγιο. Οι αστυνομικοί φέρονται να τον έχουν ταυτοποιήσει και να τον αναζητούν, καθώς θεωρούν ότι είναι το πρόσωπο-«κλειδί» για τη σύλληψη και των υπόλοιπων κουκουλοφόρων.

    Πηγές του iEidiseis εξηγούν ότι κατά το παρελθόν ο 17χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στα Γρεβενά, όπου είχε εντοπιστεί να οδηγεί όχημα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, με τις Αρχές να εκτιμούν τότε ότι έκανε λαθροδιακίνηση. Επίσης, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι δηλώνει 17 ετών για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από τις Αρχές, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι περίπου 20 ετών. Ο ίδιος είναι πακιστανικής καταγωγής , ενώ όπως και οι υπόλοιποι κουκουλοφόροι θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών με έδρα την Αθήνα και την Πάτρα. Το «παράρτημα» της Πάτρας ξηλώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. με την αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη με το «παράρτημα» της Αθήνας που επιχείρησε να εκφοβίσει τους συλληφθέντες της Πάτρας για να μην τους προδώσουν. Έτσι, φέρονται να έστησαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που περιλάμβανε την παρακολούθηση του στόχου τους αλλά και την απαγωγή του.

    Η γυναίκα πακιστανικής καταγωγής που φαίνεται στο σχετικό βίντεο έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες την απείλησαν ότι εάν βάλει δικηγόρο για την υπεράσπιση του συντρόφου της (που είχε συλληφθεί προ ημερών για λαθροδιακίνηση) τότε θα της κάνουν κακό. Η γυναίκα εξήγησε στους αστυνομικούς ότι οι κουκουλοφόροι πιθανότατα γνώριζαν ότι θα επισκεφτεί τον κρατούμενο σύντροφό της στην Πάτρα και έτσι την παρακολούθησαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στόχος τους ήταν να απειλήσουν και να εκβιάσουν τη γυναίκα, προκειμένου ο Πακιστανός συλληφθείς σύντροφός της να μη δώσει τα ονόματά τους στις Αρχές. Οι κουκουλοφόροι εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί μετανάστες.

    Η κατάθεση της γυναίκας - Πώς έγινε η επίθεση

    Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες την ακινητοποίησαν βραδινές ώρες καθώς επέστρεφε από την Πάτρα στην Αθήνα. Της άρπαξαν την τσάντα με τα μετρητά και στη συνέχεια της είπαν ότι εάν βοηθήσει το σύντροφό της βάζοντας δικηγόρο ή εάν εκείνος μιλήσει στις Αρχές τότε θα τη σκοτώσουν. Οι δράστες προσπάθησαν να τη βάλουν μέσα στο όχημά τους (πιθανότατα για να την κρατήσουν όμηρο και να εκβιάσουν το σύντροφό της), ωστόσο δεν τα κατάφεραν λόγω της σθεναρής αντίστασης που πρόβαλε.

    Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έγινε γνωστή από βίντεο στο οποίο φαίνονται νεαροί να την ξυλοκοπούν κοντά στο σταθμό διοδίων. Το συμβάν έγινε πριν από τρεις ημέρες, στις 20 Δεκεμβρίου 2023.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά πρόσωπα που φέρονται να έχουν εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εξάρθρωσε κύκλωμα, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, καθώς εντοπίστηκαν 17 αλλοδαποί προς διακίνηση σε αγροικία. Μάλιστα, είχαν βρεθεί 1.100 πλαστά έγγραφα στην κατοχή των διακινητών.

    Η γυναίκα που απεικονίζεται στο βίντεο, όπως αναφέρουν πηγές, είναι η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων Πακιστανών, η οποία κατευθυνόταν από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου να τον επισκεφτεί στα κρατητήρια. Οι νεαροί που κρύβονται πίσω από την επίθεση αρπαγής φαίνεται πως είναι μέλη του κυκλώματος που δρουν στην Αθήνα, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα και επιχείρησαν να την απαγάγουν προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον σύντροφό της να μην δώσει ονόματα από το κύκλωμα στις Αρχές.

    Ο ένας εκ των τριών δραστών της αρπαγής έχει ταυτοποιηθεί, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι ανήλικος. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 17 αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν στην αγροικία, για τον οποίον όμως δεν προέκυπταν στοιχεία πως είχε εμπλοκή με το κύκλωμα. Ωστόσο, ήταν γνώριμος στις Αρχές καθώς είχε εντοπιστεί στο παρελθόν να οδηγεί επικίνδυνα στην περιοχή των Γρεβενών.

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο