Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 18:56

Επέκταση μετρό στον Πειραιά: Τη Δευτέρα ανοίγουν οι 3 νέοι σταθμοί – Όλες οι αλλαγές στα δρομολόγια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022 θα δοθούν σε λειτουργία οι τρείς νέοι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό«Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο», όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Από την επόμενη ημέρα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ, θα τεθεί σε ισχύ ο ανασχεδιασμός λεωφορειακών γραμμών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, που στοχεύει στη διαλειτουργικότητα του δικτύου των οδικών συγκοινωνιών με τους νέους σταθμούς της γραμμής 3 του μετρό. Ο ανασχεδιασμός αυτός έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων παρεμβάσεων, στις οποίες προχώρησε ο ΟΑΣΑ όταν τέθηκαν σε λειτουργία οι τρεις πρώτοι σταθμοί της επέκτασης του μετρό στον Πειραιά (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια).

Τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ μετά την έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών στη γραμμή 3

Με την έναρξη λειτουργίας των σταθμών «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο» προβλέπεται ημερήσια αύξηση της συνολικής επιβατικής κίνησης στο δίκτυο του μετρό κατά 132.000 επιβάτες, μειώνοντας ημερησίως, τόσο την κυκλοφορία των Ι.Χ. οχημάτων κατά 23.000, όσο και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 120 τόνους. Με την επέκταση του δικτύου του μετρό κατά 3,2 χλμ. η γραμμή 3 «Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο» αριθμεί πλέον 27 σταθμούς.

Η συχνότητα των δρομολογίων στο τμήμα Δημοτικό θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας τις ώρες αιχμής (07.30-11.00 & 13:30 – 17:30) παραμένει στα 4΄ και τις νυχτερινές ώρες (22:00 – 00:20) μειώνεται στα 9΄ από 10΄. Στο τμήμα Αεροδρόμιο – Δημοτικό θέατρο η συχνότητα διαμορφώνεται στα 36΄.

Το πρώτο δρομολόγιο από τους σταθμούς Δημοτικό θέατρο και Δουκίσσης Πλακεντίας θα ξεκινά στις 05:30. Πρώτα δρομολόγια στις 05:30 θα ξεκινούν και από τους σταθμούς Αιγάλεω και Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας και από το σταθμό Εθνική Άμυνα στην κατεύθυνση προς Δημοτικό Θέατρο. Το τελευταίο δρομολόγιο (Δευτέρα – Πέμπτη & Κυριακή) από το Δημοτικό Θέατρο θα γίνεται στις 23:59 και από τη Δουκίσσης Πλακεντίας στις 00:03. Παρασκευή και Σάββατο, οπότε και ισχύει η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν στη 01:06 από το Δημοτικό Θέατρο και στη 01:10 από τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τελευταίοι συρμοί από το σταθμό Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα αναχωρούν στις 00:23 (Δευτέρα – Πέμπτη & Κυριακή) και στη 01:30 (Παρασκευή και Σάββατο).

Η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών στη δίκτυο της ΟΣΥ

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού δικτύου που έχει διαμορφώσει ο ΟΑΣΑ για τη διασύνδεση των δήμων στις περιοχές που βρίσκονται οι νέοι σταθμοί του μετρό «Μανιάτικα», «Πειραιάς», «Δημοτικό Θέατρο» και για τη δυνατότητα νέων μετεπιβιβάσεων, βασίζεται σε ενισχύσεις και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών. Η αναδιαμόρφωση των γραμμών χωρίζεται σε δυο φάσεις:

Κατά την πρώτη φάση, με την έναρξη λειτουργίας των τριών νέων σταθμών, προβλέπονται άμεσες παρεμβάσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν μετά το πρώτο διάστημα λειτουργίας των σταθμών. Στη συνέχεια και σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει η επόμενη φάση ανασχεδιασμού που θα περιλαμβάνει πρόσθετες συγκοινωνιακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα απαιτηθούν μετά την ολοκληρωμένη λειτουργία της γραμμής 3, κατόπιν εκτίμησης και αξιολόγησης της διαμορφωθείσας κατάστασης στο συγκοινωνιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής

Πιο αναλυτικά, έχουν σχεδιαστεί οι εξής παρεμβάσεις:

  • Η λεωφορειακή γραμμή 831 Αιγάλεω – Πειραιάς ενισχύεται με επιπλέον δρομολόγια καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Η λεωφορειακή γραμμή 810 Σχιστό – Κορυδαλλός τροποποιείται σε τροφοδοτική γραμμή για τον σταθμό του μετρό «Κορυδαλλός» και θα διασυνδεθεί με την Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.
  • Η λεωφορειακή γραμμή 830 Αγία Βαρβάρα – Πειραιάς τροποποιείται σε τροφοδοτική γραμμή για τον σταθμό του μετρό «Κορυδαλλός».
  • Η λεωφορειακή γραμμή 846 Νεάπολη – Νίκαια – Πειραιάς τροποποιείται σε τροφοδοτική γραμμή για τον σταθμό του μετρό «Νίκαια».
  • Η λεωφορειακή γραμμή 900, η οποία δημιουργήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια για να καλύψει την μεταβατική περίοδο μεταξύ της λειτουργίας των σταθμών μετρό «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» και των 3 νέων σταθμών του «Πειραιά», καταργείται.

Οι αφετηρίες και τέρματα των υφιστάμενων λεωφορειακών γραμμών παραμένουν ως έχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Παράλληλα, όλες οι πληροφορίες για τα δρομολόγια της Γραμμής 3 του Μετρό, όπως αυτά διαμορφώνονται από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ.(www.stasy.gr).

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 14:42

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία στο μετρό: Η κυβερνητική ενέργεια καταναλώνεται στη συγκάλυψη των Τεμπών
    ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία στο μετρό: Η κυβερνητική ενέργεια καταναλώνεται στη συγκάλυψη των Τεμπών

    Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καλεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση»

    Τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο δεν έχουν τέλος, επισημαίνει ο βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία που σημειώθηκε στο μετρό, λίγο διάστημα μετά το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους όπου είχαν μπει δύο τρένα σε μονή γραμμή.

    Όπως σημειώνει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «είναι ευτύχημα που ο μηχανοδηγός αντελήφθη από τη φωτοσήμανση ότι πήγαινε προς λανθασμένη κατεύθυνση και ακινητοποίησε εγκαίρως το συρμό που κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά».

    «Οι πολίτες ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις και ρεαλιστικές λύσεις»

    Προσθέτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «στον χώρο των μεταφορών καταναλώνει όλη την ενέργειά της προκειμένου να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες και ποινικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών».

    Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση».

    Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καραμέρου:

    «Τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο δεν έχουν τέλος. Η ανασφάλεια στην καθημερινή μετακίνηση των πολιτών και στις συνθήκες για τους εργαζόμενους εντείνεται, ενώ η κυβέρνηση απλά απεύχεται νέο μοιραίο.

    Πιο πρόσφατο παράδειγμα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου όταν όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών ο συρμός 4245 αναγκάστηκε σε οπισθοπορεία στην γραμμή του Προαστιακού Αθήνας καθώς είχε οδηγία της τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών να εισέλθει σε λάθος γραμμή και συγκεκριμένα σε αυτήν του Μετρό στην περιοχή της Δουκίσσης Πλακεντίας.

    Είναι ευτύχημα που ο μηχανοδηγός αντελήφθη από τη φωτοσήμανση ότι πήγαινε προς λανθασμένη κατεύθυνση και ακινητοποίησε εγκαίρως το συρμό που κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή πριν ένα μήνα περίπου και πάλι, παραλίγο μετωπική σύγκρουση δύο συρμών του Προαστιακού προς το Αεροδρόμιο.

    Τα δύο αυτά σοβαρότατα περιστατικά δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι τα άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα στο σιδηρόδρομο όχι απλώς αφήνουν αδιάφορη την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά είναι μία ανεξήγητη πολιτική επιλογή της. Στον χώρο των μεταφορών καταναλώνει όλη την ενέργειά της προκειμένου να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες και ποινικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών.

    Ρωτάμε επισήμως, ποια θα είναι η τύχη της καταγγελίας άμεσης διερεύνησης του συμβάντος στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς, αλλά και ποια ήταν η τύχη της έρευνας -αν κι εφόσον έγινε- του συμβάντος που προηγήθηκε αυτού της 9ης Οκτωβρίου, όταν η Hellenic Train συστηματικά αρνείται να κοινοποιεί τα εσωτερικά της πορίσματα και ταυτόχρονα μεταθέτει συστηματικά τις ευθύνες της με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αρμόδιων αρχών;

    Οι πολίτες ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις και ρεαλιστικές λύσεις που δεν θα αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα και δεν θα υπονομεύουν άλλο στην κοινωνική συνείδηση την ασφάλεια του σιδηρόδρομου.

    Είναι αδιανόητο οι μηχανοδηγοί να λαμβάνουν οδηγίες για βραδυπορίες και χαμηλές ταχύτητες ακόμα και με 6 χλμ/ώρα εξαιτίας της κατάστασης του δικτύου, ο ΟΣΕ και η Hellenic Train να μην προσαρμόζει τους δρομολογιακούς χρόνους. Οι πολίτες δικαίως να διαμαρτύρονται για μεγάλες καθυστερήσεις στη μετακίνησή τους, καθώς τα πραγματικά δρομολόγια και οι ώρες άφιξης και αναχώρησης των τρένων δεν αντιστοιχούν με εκείνες που αναγγέλλονται.

    Καλούμε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση. Είναι χρέος της Πολιτείας να πράξει αυτό που της αναλογεί στο δικαίωμα των πολιτών για ασφαλείς μετακινήσεις. Είναι θλιβερό, όταν η χώρα μας ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία των ευρωπαϊκών Μεταφορών από τη θέση του αρμόδιου Επιτρόπου της ΕΕ, αντί να συζητούμε για αντίστοιχα βιώσιμες πολιτικές και σχέδια να αγωνιούμε για το αν θα φτάσει σώο και αβλαβές ένα τρένο και οι επιβάτες του, στον προορισμό τους».

    Πηγή: In.gr
  • Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς
    Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

    Οι κάτοικοι καλούνται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα - Κλειστή η οδός Κέκροπος στο κέντρο του Πειραιά - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυναμεις - Μποτιλιάρισμα στην περιοχή

    Εξακολουθεί να καίει η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε διώροφο εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.Λίγο πριν από τις 20:00 εστάλη μήνυμα 112 για να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.
    Υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι κοντά στο κτίριο που καίγεται υπάρχουν καστήματα με οινοπνευματώδη. Την ίδια στιγμή έχει εκκενωθεί μικρό ξενοδοχείο.
    Όπως φαίνεται στα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό του protothema.gr, το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τις φλόγες να έχουν επεκταθεί και του πυκνούς καπνούς να σκεπάζουν την περιοχή.
    Μαύροι καπνοί έχουν ειδικότερα σκεπάσει το λιμάνι του Πειραιά καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά στον Πύργο.
    peiraias__2_
    peiraias__3_
    peiraias__1_

    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι δυνάμεις ενισχύθηκαν.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

    Λόγω της πυρκαγιάς, διεκόπη νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.

    Πτήσεις εκτελούσε νωρίτερα και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

    Στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά επικρατεί έντονη συμφόρηση με την ταλαιπωρία για τους οδηγούς να είναι μεγάλη.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο
    Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης.

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε 34χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

    Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πειραιάς: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονη
    Πειραιάς: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονη

    Το κορίτσι τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά

    Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη σημειώθηκε στον Πειραιά.
    Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός αυτοκινήτου αφού παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 14χρονη στη συμβολή των οδών Γεωργίου και Υψηλάντου, στη συνέχεια εγκατέλειψε το κορίτσι.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 14χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
    Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.
  • Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό 44χρονης συναδέλφου του
    Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό 44χρονης συναδέλφου του

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε 44χρονη δημοτική υπάλληλο του Δήμου Πειραιά μέσα στο όχημα, στο Πέραμα την περασμένη Τρίτη.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία για να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.

    Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.

    Η καταγγελία

    Η 44χρονη κατήγγειλε πως μετά το τέλος της βάρδιας, ο 48χρονος συνάδελφός της την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της, σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά.

    Η 44χρονη προχώρησε στη σχετική καταγγελία την Τρίτη 20 Αυγούστου, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 48χρονο. Ο ίδιος φέρεται να αποδέχθηκε πως υπήρξε συνεύρεση, ωστόσο ισχυρίστηκε πως αυτή συνέβη με τη συναίνεση της συναδέλφου του.

    Πηγή:ethnos.gr

  • Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο σύντροφος της ανήλικης
    Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο σύντροφος της ανήλικης

    Η προφυλάκιση σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων διατάχθηκε για την 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά. Η ανήλικη επέστρεψε στου Ρέντη όπου κρατούνταν μέχρι να γίνει η μεταγωγή της.

    Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να δηλώνει το πρώην στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και να μην προσεγγίζει ούτε να συναναστρέφεται το 19χρονο θύμα. Επίσης, του επιβλήθηκε εγγύηση 8.000 ευρώ.

    Σοκαριστικό ντοκουμέντο

    Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει την απόπειρα δολοφονίας από την 16χρονη εις βάρος της 19χρονης έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

    Στο βίντεο που παρουσιάζει o ΑΝΤ1 φαίνεται η στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει τη 19χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια άλλων νεαρών.

    Μάλιστα σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της ανήλικης δράστιδας, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη στον Πειραιά
    Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη στον Πειραιά

    Εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή στον Πειραιά κατά την οποία μια 16χρονη μαχαιρώνει μια 19χρονη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

    Στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 δείχνει τη στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει την νεαρή κοπέλα τραυματίζοντάς την σοβαρά. Το αιματηρό επεισόδιο παρακολουθούν πολλά άτομα και ο 20χρονος φίλος της δράστιδος, με τον οποίο διέφυγε μετά το μαχαίρωμα.

    Η 16χρονη που τελικά συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 19χρονη έξω από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 16 Ιουλίου.

    Η 16χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

    Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

    Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο