Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 08:42

Βιαστής με το τατουάζ: «Για μένα είναι πεθαμένος», λέει η μητέρα του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι αρχές ερευνούν κι άλλες περιπτώσεις γυναικών που έχουν καταγγείλει βιασμό

Οργισμένη είναι με τον γιο της η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ, η οποία άλλωστε βοήθησε για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 45χρονος μετά από καταγγελία για βιασμό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

«Για μένα είναι πεθαμένος» λέει η μητέρα του 45χρονου, ο οποίος κρυβόταν στην Αλβανία, ενώ πλέον βρίσκεται στις ελληνικές φυλακές μετά και την ομολογία του.

Εν τω μεταξύ, τη μαρτυρία της μητέρας του βιαστή με το τατουάζ έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής (4/11).

«Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών. Με κατέστρεψε. Δε θέλω να θυμάμαι, για μένα είναι πεθαμένος. Δε με νοιάζει δε θέλω καμία σχέση, ο γιος μου δεν ζεί για μένα. Έχει μία κόρη και ένα γιο, ο γιος του είναι 11 χρονών και έχει περισσότερο μυαλό από εκείνον. Ήταν βίαιος δεν με άκουγε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο «βιαστής με το τατουάζ» κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μιας ακόμη. Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής και της απόπειρας βιασμού.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και ότι δεν έχει διαπράξει παρόμοια εγκλήματα.

Την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι αναγνώρισε από φωτογραφίες του που είδε. Επίσης ερευνάται η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις.

«Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Μάλιστα, η δράση του βιαστή φαίνεται πως είχε επεκταθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του Παλαιού Φαλήρου, μέχρι και το Λουτράκι. Μία γυναίκα καταγγέλλει στο MEGA ότι πριν μερικούς μήνες ήρθε τετ- α τετ με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος πήγε να της επιτεθεί όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του. «Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», ανέφερε η κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον άνδρα το τον Αύγουστο του 2021 στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αγγελικής, ήταν περίπου 6 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα. Παρά το γεγονός ότι αυτοκίνητα κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος την ακολουθούσε. Μόλις εκείνη προσπάθησε να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

Μόλις έφτασε κοντά της, η γυναίκα άρχισε να τρέχει, και τόνισε: «Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το βρακί του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου».

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ένα περιπολικό έφτασε στην περιοχή περίπου 15 λεπτά μετά: «Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία».

Το απόγευμα, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

«Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός»

Μάλιστα, η κοπέλα μίλησε για την φυσικότητα με την οποία έδρασε ο βιαστής, καθώς δεν υπολόγισε τίποτα: «Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο».

Το στοιχείο που τον «πρόδωσε»

Ένα στοιχείο που αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό για τις Αρχές Ασφαλείας ήταν αυτό που οδήγησε την αστυνομία στην ταυτοποίηση του βιαστή από το Παλαιό Φάληρο.

Και παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος είχε γίνει γνωστός ως ο «βιαστής με το τατουάζ» άλλο ήταν το κρίσιμο στοιχείο, που οδήγησε τις ελληνικές Αρχές στην ταυτότητά του.

Η 24χρονη κοπέλα, που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό της όταν εισέβαλε ξαφνικά ο 45χρονος.

Η γυναίκα λοιπόν είπε στους αστυνομικούς ότι απειλώντας την, ο 45χρονος την καθοδηγούσε λέγοντάς της συγκεκριμένη διαδρομή, που έπρεπε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο και μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα των δρόμων -κάτι που από την πρώτη στιγμή έδειξε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει την περιοχή, κυκλοφορεί σε αυτή και το πιθανότερο ήταν να διαμένει και εκεί.

Μάλιστα, οι δρόμοι που υπέδειξε στο 24χρονο θύμα του, κατέληγαν σε ένα πάρκο.

Η κοπέλα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του άνδρα, όμως, οι αστυνομικοί γνώριζαν πια ότι έχουν να κάνουν με κάτοικο της περιοχής και άρα δεν χρειάστηκε να ανοίξουν πολύ τον κύκλο των ερευνών τους.

Το τατουάζ που είχε στο χέρι του, τις πρώτες ημέρες, φρέναρε μάλιστα τις έρευνες, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες από διάφορα σημεία της Αττικής, με άτομα που έλεγαν ότι είχαν δει το συγκεκριμένο σχέδιο σε χέρια διερχόμενων ανδρών.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι αλβανικές Αρχές ερευνούσαν εδώ και καιρό, ο 45χρονος να βρίσκεται πίσω από περιπτώσεις κλοπών στη γειτονική χώρα.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε τελικά αλλά ευτυχώς δεν μπλόκαρε την μεταφορά του βιαστή στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 09:23

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του
    Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του

    Τραγικό τέλος βρήκε ένας 45χρονος στα Τρίκαλα το πρωί της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice, εντοπίστηκε σε αυτή την κατάσταση, εντός της οικίας του στα Κουτσομήλια, από την ίδια του τη μητέρα.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 45χρονος έχασε τη ζωή του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Για τις 7/10 διεκόπη η δίκη - Κατηγορούμενες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά
    Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Για τις 7/10 διεκόπη η δίκη - Κατηγορούμενες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά

    Χωρίς την παρουσία στο εδώλιο της βασικής κατηγορούμενης στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η πολύκροτη δίκη.

    Πρόκειται για τη σπιτονοικοκυρά της άτυχης κοπέλας, η οποία είναι κρατούμενη στις φυλακές, δεν μετήχθη στο δικαστήριο και ενημέρωσε την έδρα ότι δεν έχει συνήγορο υπεράσπισης. Στο εδώλιο κάθονται και η μητέρα και η αδελφή της άτυχης κοπέλας, οι οποίες κατηγορούνται για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο και επίσης είναι προφυλακισμένες, ενώ η σπιτονοικοκυρά για ανθρωποκτονία.

    «Ζητώ τη μεταγωγή της βασικής κατηγορούμενης από τις φυλακές»

    Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου διατάσσοντας παράλληλα την μεταγωγή της κατηγορούμενης στο εδώλιο. «Την θέλουμε εδώ, ζητώ τη μεταγωγή της από τις φυλακές», ανέφερε η συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας που εκπροσωπεί τον πατέρα του θύματος.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button
    Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button

    Χειροπέδες πέρασαν σε έναν μαθητή λυκείου του Ηρακλείου Κρήτης οι αρχές έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την ίδια του την μητέρα στην οποία επιτέθηκε αρπάζοντας την από το λαιμό.

    Πρόκειται για 17χρονο μαθητή ο οποίος επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία ευτυχώς ενεργοποίησε το panic button όπου την έσωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ένας 17χρονος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την μητέρα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να της επιτεθεί βίαια πιάνοντας την από τον λαιμό και απειλώντας την. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της ενεργοποίησε το panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί.

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 17χρονο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον ίδιο της τον γιο.

    Ο 17χρονος πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Βόλος: Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της και την συνέλαβαν
    Βόλος: Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της και την συνέλαβαν

    Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της η οποία δεν ήθελε να πάει σχολείο - Βρέθηκε στο τμήμα

    Mία 30χρονη γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου.

    Σύμφωνα με το gegonota news, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι όπου διαμένουν η ίδια με τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Εκείνο το πρωινό, ο σύζυγός της είχε φύγει για δουλειά, ο 13χρονος γιος τους για το σχολείο και η 30χρονη ειχε μείνει στο σπίτι με τις δύο ανήλικες κόρες.

    Όπως αναφέρθηκε η ένταση εκδηλώθηκε όταν η 8χρονη κόρη της δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στο σχολείο, γεγονός που εξόργισε την μητέρα και έφτασε σε σημείο να χαστουκίσει την ανήλικη. Η 30χρονη ελάχιστη ώρα αργότερα, τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του εξήγησε ότι μόλις είχε μαλώσει με τα παιδιά που έκλαιγαν με αναφιλητά.

    Εκείνος, μέσω τηλεφώνου και μεταξύ της έντασης και του πανικού, νόμιζε πως την άκουσε να λέει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά τους και έντρομος, κάλεσε την αστυνομία. Πριν ειδοποιήσει τις Αρχές, ο σύζυγος της κατηγορουμένης επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία οικογενειακή φίλη, από την οποία ζήτησε να πάει στο σπίτι τους προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Εκείνη, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου πως, μόλις έφθασε στο σπίτι, είδε τα παιδιά να κλαίνε και να της λένε ότι μάλωσαν με την μαμά τους.

    Από την πλευρά του ο σύζυγος της 30χρονης, κατέθεσε πως η κόρη τους είχε χτυπηθεί στο ένα μάγουλο, ακριβώς κάτω από το μάτι.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο μεταξύ της συζύγου του και των παιδιών τους, ενώ συμπλήρωσε πως η 30χρονη, πριν ενάμιση χρόνο, είχε προσβληθεί από τον Covid-19 και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για το στρες, ωστόσο έχει εδώ και καιρό σταματήσει τα φάρμακα.

    Η ίδια ισχυρίστηκε πως ήταν η πρώτη φορά που σήκωσε το χέρι της και χτύπησε παιδί, ενώ το περιστατικό το απέδωσε στο ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε ότι η 8χρονη δεν ήθελε να πάει σχολείο.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)
    Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)

    Επιχείρησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Νέα στοιχεία για το Παλαιό Φάληρο.

    Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία θα σημειωνόταν στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή, με δράστη έναν 87χρονο.

    Ο 87χρονος Βρετανός, συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς επιχείρησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους επι της οδού Πλουτώνος, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

    Ο 87χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της «Απόπειρας Ανθρωποκτονίας», ενώ η 89χρονη σύζυγος του, έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    «Μου το ζήτησε η ίδια»

    Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, ο ηλικιωμένος αφού πρώτα της έβαλε στο πρόσωπο της ένα μαξιλάρι στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό της.

    Νομίζοντας ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει, βγήκε από το διαμέρισμα του και πήγε σε αλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, χτύπησε το κουδουνι και ενημέρωσε την ένοικο για την πράξη του.

    Με τη συγκεκριμένη διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αμέσως, η γειτόνισσα του, σοκαρισμένη με αυτά που άκουγε κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε. Πρώτη στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι η συζυγος του Άγγλου ήταν εν ζωή ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

    Πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως τα πρώτα λόγια του Άγγλου, στους αστυνομικούς ήταν: « Ό,τι έκανα, το έκανα γιατί μου το ζήτησε η σύζυγος μου!».

    Είναι κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται αρχικά καθώς το ίδιο αναφέρει και η σύζυγός του.

    Το ανδρόγυνο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την ηλικιωμένη γυναίκα το τελευταίο καιρό να έχει πολλα προβλήματα.

    Όπως προκύπτει, φαίνεται να ζήτησε από τον ίδιο της τον σύζυγό, να την λυτρώσει, σκοτώνοντας την.

    Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Χαλκιδική: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ - «Δεν έβλεπα τα παιδιά από τη φόρα - Δεν το χαμήλωνε»
    Χαλκιδική: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ - «Δεν έβλεπα τα παιδιά από τη φόρα - Δεν το χαμήλωνε»

    Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 19χρονου, που έχασε τραγικά τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική.

    H ίδια ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό όπου είδε με τα ίδια της τα μάτια το 19χρονο παιδί της να τσακίζεται από το μηχάνημα του λούνα παρκ και να καταλήγει νεκρό σχεδόν μπροστά στα πόδια της. Με δάκρυα στα μάτια και φορώντας μια μπλούζα με το πρόσωπο του Γιάννη, η κυρία Αθηνά τόνισε στο MEGA: «δεν θέλω να πληρώσουν, θέλω να πονέσουν, που είναι πολύ πιο δύσκολο».

    Στην συνέχεια ανέφερε: «Δέκα άτομα έκαναν κουμάντο τον Γιάννη γιατί ένας δεν μπορούσε. Δέκα άτομα τον σκότωσαν. Τι άλλο να πω. Αυτό που είδα εγώ είναι σαν ταινία στα μάτια μου, δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί, έχω μια ταινία στα μάτια από αυτό που είδα, από αυτό που μου έριξαν στα πόδια. Δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο παιδί, ψηλό και εύσωμο, 100 κιλά παιδί, να το έριξαν κάτω έτσι, να το σακάτεψαν. Δεν γίνεται. Γυρνούσε το μηχνάνημα κι εγώ δεν έβλεπα τα παιδιά από τη φόρα που είχαν, δεν τα έβλεπα. Δεν φαίνονταν, τόσο γρήγορα πήγαινε, δεν ξεχώριζα που είναι, τι να πω άλλο» συνέχισε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

    «Του είπα τι κάνεις χαμήλωσε»

    Ύστερα η κ. Αθηνά περιέγραψε όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ στο λούνα παρκ και αυτό που ζητούσε - μάταια - από τον χειριστή του μηχανήματος.

    «Όταν φτάσαμε εκεί, μόλις είχε σταματήσει το μηχάνημα από κάποια άλλα παιδάκια που ήταν εκεί, δεν είδα πώς κινούνταν το μηχάνημα. Ήθελαν να μπουν τα παιδιά, δεν τα άφηνα, τέλοσπάντων μπήκαν. Όταν ξεκίνησε, ξεκίνησε ομαλά... έχουμε πάει σε λούνα παρκ... Άρχισε να τρέχει υπερβολικά, δεν τα έβλεπα τα παιδιά. Και σηκώνω τα χέρια, ήμουν δίπλα, κρατούσα τον μικρότερο γιο, τον αφήνω και σηκώνω τα χέρια και του λέω (του χειριστή) ''τι κάνεις, κόψε, χαμήλωσε»'. Και μου σηκώνει το χέρι σα να λέει ''άστα, καλά είναι, δεν πειράζει''. Αυτός τα είδε μαγκάκια εκεί πάνω και είπε ''τώρα θα τα περιποιηθώ'', αυτή την αίσθηση είχα. Και δεν το χαμήλωνε...» πρόσθεσε η κυρία Αθηνά, η οποία σε άλλο σημείο τόνισε: «Ήταν καρτέρι θανάτου, απλά... Με όποιο παιδί τύχαινε, δεν περίμεναν το δικό μου παιδί, όπου τύχαινε. Πληρωμένοι δολοφόνοι. Αλλά στην υγεία του κορόιδου, δεν θα ξαναπιούν. Αφού παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, μπορούμε κι εμείς. Πιο έξυπνοι είναι;».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Θεσσαλονίκη: Νταντά κατήγγειλε 36χρονη μητέρα για κακοποίηση του παιδιού της - «Το χτύπησε τουλάχιστον 2 φορές»
    η μητέρα για κακοποίηση του παιδιού της - «Το χτύπησε τουλάχιστον 2 φορές»

    Η καταγγελία μίας νταντάς ότι το 1,5 έτους παιδί που φρόντιζε υπέστη σωματική κακοποίηση από την 36χρονη μητέρα του, οδήγησε την τελευταία στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης το οποίο την καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 10 μηνών. Το δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή, αλλά να την μετατρέψει σε χρηματική, προς 10 ευρώ/ημερησίως. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

    Το επίδικο περιστατικό συνέβη τον προηγούμενο μήνα, όταν η 36χρονη επέστρεψε από τη δουλειά της. Καθώς η ίδια εργάζεται τη νύχτα, είχε προσλάβει τους προηγούμενους μήνες την 73χρονη νταντά να προσέχει το παιδί της. Καταθέτοντας στο δικαστήριο η ηλικιωμένη ανέφερε πως όταν η κατηγορούμενη επέστρεψε, υπό την επήρεια αλκοόλ, στο σπίτι της, άρχισε να λογομαχεί μαζί της κλωτσώντας τις πόρτες.

    «Το χτύπησε στο πρόσωπο τουλάχιστον δύο φορές»

    «Το παιδί ξύπνησε και ξεκίνησε να κλαίει. Πήγα στο κρεβατάκι του και το πήρα αγκαλιά και τότε η κατηγορούμενη ήρθε και το χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο, τουλάχιστον δύο φορές», κατέθεσε η μάρτυρας που κατόπιν αυτών κάλεσε την Αστυνομία.

    Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, η γυναίκα ήταν επιθετική όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και αντιστάθηκε στη σύλληψή της, ενώ τους εξύβρισε και τους πέταξε ένα βάζο. Από τις Αρχές διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση που πιστοποίησε τραύματα στο πρόσωπο του βρέφους.

    «Δεν ξέρω εάν έγιναν από το τάισμα ή εάν χτύπησε», λέει η μητέρα

    Στην απολογία της, η 36χρονη, η οποία έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο παιδί, αρνήθηκε ότι άσκησε βία στο βρέφος, όπως επίσης ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. «Γυρίζοντας από τη δουλειά πήρα το μωρό στα χέρια μου» είπε, δηλώντας άγνοια για τα διαπιστωμένα τραύματα.

    «Δεν ξέρω εάν έγιναν από το τάισμα ή εάν χτύπησε. Το μωρό το άφησα μια χαρά όταν έφυγα», είπε, ενώ κατηγόρησε τη νταντά ότι την κατήγγειλε εκδικητικά διότι ήθελε περισσότερα χρήματα. Όσον αφορά τους ισχυρισμούς των αστυνομικών απολογήθηκε ότι τους πέταξε μία φρουτιέρα, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο για να αποφύγει τη σύλληψη επειδή δεν είχε πού να αφήσει τα παιδιά.

    Τελικά, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη-απειλή, βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση) και εξύβριση.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο