Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 16:12

Κρήτη: Βρέθηκαν οι απατεώνες που παρίσταναν τον... Κιάνου Ριβς για να αρπάξουν €150.000 από γυναίκα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Ηρακλείου η απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής απάτης από το 2021

Στην εξιχνίαση μίας απίστευτης υπόθεσης διαδικτυακής απάτης από το 2021 προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Μία 55χρονη γυναίκα έχασε 150.000 ευρώ, όταν πίστεψε ότι ο γνωστός αμερικανός ηθοποιός Κιάνου Ριβς της έστειλε μήνυμα στο Instagram ζητώντας της χρήματα, δήθεν για να πληρώσει τους φόρους μιας ταινίας που ετοίμαζε, καθώς ο ίδιος δεν είχε.

Η 54χρονη τον πίστεψε και έβαλε σε διάφορους λογαριασμούς που της εστάλησαν... δήθεν από τον γνωστό ηθοποιό, συνολικά 150.000 ευρώ, Τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για 5 αλλοδαπούς και μία ελληνίδα οι οποίοι εξαπάτησαν την 55χρονη. Μάλιστα δεσμεύτηκαν οι περιουσίες τους.

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 14:01

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος
    Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος

    Ο 26χρονος δράστης προκάλεσε σοβαρό τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και στη συνέχεια τράκαρε ξανά - Ο 60χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

    Στη ΜΕΘ δίνει μάχη για τη ζωή του ο 60χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αρμένους, στο ύψος της νέας διασταύρωσης. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνης και εισήχθη στη ΜΕΘ.

    Ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε 26χρονο άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του 60χρονου.

    Όπως αναφέρει το Goodnet.gr, ο 26χρονος άνδρας, μετά το ατύχημα μπήκε σε αυτοκίνητο πολίτη που είχε σταματήσει στο σημείο να βοηθήσει και διέφυγε ακολουθώντας ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπήλι.

    Στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα ενα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ενα ακόμη στο ρεύμα του (χωρίς ευτυχώς να προκληθεί άλλος τραυματισμός), κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Παλέ.

    Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, επικίνδυνης οδήγησης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Ηλεία: Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος 17χρονου - Άγνωστος του ζήτησε χρήματα για να μην ανεβάσει παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες στα social media
    Ηλεία: Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος 17χρονου - Άγνωστος του ζήτησε χρήματα για να μην ανεβάσει παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες στα social media

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Μια υπόθεση που εμπίπτει στη νομοθεσία περί εκδικητικής πορνογραφίας, αλλά εμπεριέχει και τα στοιχεία της εκβίασης και της απάτης, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές μικρής κωμόπολης στην Ηλεία.

    Ο άγνωστος δράστης προσέγγισε μέσω μηνύματος στα social media έναν 17χρονο και του ζήτησε το ποσό των 100 ευρώ, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες του νεαρού, είτε στα social media, είτε σε φίλους του νεαρού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος που φέρεται να μην είχε ούτως ή άλλως γυμνές φωτογραφίες του, αρνήθηκε να υποκύψει στον εκβιασμό αυτό και προειδοποίησε τον άγνωστο δράστη που τον προσέγγισε από προφίλ που επί της ουσίας δεν ήταν αναγνωρίσιμο, πως θα ενημερώσει την Αστυνομία.

    Ο άγνωστος δράστης φαίνεται πως δημιούργησε μέσω προγραμμάτων που επεξεργάζονται εικόνες, χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του νεαρού με φωτογραφικό υλικό που μπορούσε εύκολα να αντλήσει από τα προφίλ του στα social media, εικόνες που τον παρουσίαζαν γυμνό, χωρίς όμως το σώμα να ανήκει σε αυτόν.

    Και αυτές τις εικόνες τις δημοσιοποίησε…

    Ο 17χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία που πλέον έχει σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση αυτή και με την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναζητούν τα ίχνη του άγνωστου για την ώρα δράστη…

    Φωτογραφία αρχείου: freepik

  • Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο Κρήτης - Ένας τραυματίας
    Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο Κρήτης - Ένας τραυματίας

    Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου (7/09) σε περιοχή πολύ κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

    Θύμα αυτής της συμπλοκής ένας άνδρας με καταγωγή όπως φέρεται από την Αλβανία, ο οποίος τραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

    Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με περιοίκους και διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

    Την ίδια ώρα, η Aστυνομια αναζητά τον δράστη της επίθεσης.

    Πηγή: cnn.gr

  • Αμαλιάδα: 77χρονη εξαπατήθηκε και της πήραν 6000 ευρώ - Ο δράστης “σήκωσε” τα χρήματα στην Καλαμαριά
    Αμαλιάδα: 77χρονη εξαπατήθηκε και της πήραν 6000 ευρώ - Ο δράστης “σήκωσε” τα χρήματα στην Καλαμαριά

    Στην εξιχνίαση μιας ηλεκτρονικής - τραπεζικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, από την Αμαλιάδα, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

    Δράστες φέρονται ένας Ινδός και ένας Έλληνας, όμως ο δεύτερος φαίνεται πως είναι ο αποκλειστικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση και αυτός που καρπώθηκε το χρηματικό ποσό που με δόλο απέσπασε από την ηλικιωμένη γυναίκα.

    Τον περασμένο Γενάρη, ένας άντρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 77χρονη παθούσα, προσποιήθηκε πως ήταν τραπεζικός υπάλληλος.

    Της είπε πως υπήρχε επιστροφή φόρου για αυτήν ύψους 27.000 ευρώ και πως για να λάβει αυτό το ποσό θα έπρεπε να καταθέσει πρώτα σε λογαριασμό το ποσό των 6.000 ευρώ για διαδικαστικούς λόγους και μετά θα της επιστραφεί και αυτό.

    Η ηλικιωμένη πείστηκε και κατέθεσε το χρηματικό ποσό. Ο απατεώνας δεν άργησε καθόλου και έκανε άμεσα ανάληψη του ποσού από ΑΤΜ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

    Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας, προέκυψε πως ο τηλεφωνικός αριθμός που επικοινώνησε με την ηλικιωμένη, ανήκει σε υπήκοο Ινδίας, προφανώς άνθρωπο φάντασμα σε σχέση με την υπόθεση, ενώ με την άρση του τραπεζικού απορρήτου, ταυτοποιήθηκε και ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού και ουσιαστικά ο δράστης της εξαπάτησης, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές, όπως και ο Ινδός.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/edophoto

  • Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Άρβης για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν άγγελος»
    Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Άρβης για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν άγγελος»

    H μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Άρβη της Κρήτης όταν έγινε γνωστό ότι ο 7χρονος Νικόλας έχασε τη ζωή του, όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας του για να κολυμπήσει σε παραλία της περιοχής, παρόλο που εκείνη του το είχε απαγορεύσει πολλάκις. Το παιδί πήγε κρυφά στη θάλασσα μαζί με έναν φίλο του και λίγα λεπτά αργότερα παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να πνιγεί και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.

    Λουόμενοι που εντόπισαν το παιδί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι βρέθηκε μπρούμυτα στο νερό, ενώ παράλληλα κάτοικοι έδωσαν σκληρή μάχη να το επαναφέρουν με τη συνδρομή γιατρού και απινιδωτή. Το παιδί φάνηκε να έχει ελαφρύ σφυγμό, αλλά ήταν πλέον αργά. Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας στο Ηράκλειο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με το flashnews.gr η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά του. Οι γονείς βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν κατάθεση για το πώς συνέβη το περιστατικό.

    «Ήταν και είναι ένας άγγελος», λέει δακρυσμένος ο δάσκαλός του

    Συγκλονισμένος είναι και ο δάσκαλος του μικρού Νικόλα ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί δεν θα βρίσκεται στο σχολείο την ερχόμενη Δευτέρα. «Ένα παιδί τέλειο ήταν. Λέω πως επειδή θα γινόταν νωρίς άγγελος, γιατί ήταν και άγγελος τα επτά χρόνια που κάθισε στη γη», είπε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr. Ο κ. Κουτεντάκης κάνει λόγο για ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο διέμενε με την οικογένεια του, 40 περίπου μέτρα από το σημείο της τραγωδίας.

    «Το παιδί αγαπούσε πολύ τη θάλασσα»

    Τη θλίψη του εξέφρασε και ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και περιέγραψε την αγάπη του Νικόλα για τη θάλασσα. «Το έψαχναν οι γονείς, έφυγε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβουν. Το παιδί αυτό αγαπούσε πολύ τη θάλασσα, πήγαινε τακτικά στη θάλασσα. Σήμερα βρέθηκε μόνο του κι όταν το ανακάλυψαν ήταν πλέον αργά», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Βιάννου.

    «Το πήρε το ρεύμα»

    Αυτόπτης μάρτυρας είδε το παιδί να επιπλέει στο νερό και αμέσως σήμανε συναγερμός. «Δεν φυσούσε, αλλά είχε βουβό κύμα η θάλασσα είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί κάνει ρεύματα. Το πήρε το ρεύμα από εκεί και το έφερε μέσα στο λιμάνι, αλλά σε κατάσταση που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Είχε ένα ελαφρό παλμό, αλλά αναπνοή δεν υπήρχε» ανέφερε στο MEGA και συνέχισε: «Μισή ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζανε πρώτες βοήθειες. Κατέβηκε το ασθενοφόρο, ήρθε και μια γιατρός που αυτή είδε ότι υπάρχει παλμός. Εκεί στην παραλία δεν υπήρχε κάποιος να το δει το παιδί».

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

    Η μητέρα του άτυχου παιδιού πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο μεροκάματο. Όταν έμαθε τα τραγικά νέα ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

    «Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στο Cretalive.gr ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι εξαίρετοι άνθρωποι, που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους», είπε.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θρήνος και οργή στην κηδεία της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα - Οι ιερείς αρνήθηκαν να τη «διαβάσουν»
    Θρήνος και οργή στην κηδεία της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα - Οι ιερείς αρνήθηκαν να τη «διαβάσουν»

    Η μικρή κοινότητα του Μοχού αποχαιρέτησε, το Σάββατο (25/05) τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Νικολέτα, η οποία σε ηλικία 17 ετών έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τη γέφυρα της Σταλίδας.

    Η εξόδιος ακολουθία του παιδιού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου. Το τελευταίο αντίο στο παιδί είπαν συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, καθηγητές. Όπως, ωστόσο, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα της Κρήτης, κοινωνική κατακραυγή έχει προκαλέσει η απόφαση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου να μη διαβαστεί το ευαγγέλιο στη κηδεία της 17χρονης. Στην τοπική κοινωνία επικρατούν αναβρασμός και οργή καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι σε μία οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της. Οπως σημειώνεται στα σχετικά ρεπορτάζ, τις δύσκολες αυτές ώρες η εκκλησία όφειλε να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας, να τη στηρίξει και να της δώσει κουράγιο.

    «Τέτοιες συμπεριφορές, δυστυχώς, απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία», σχολίασαν συγγενείς και φίλοι του κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από γέφυρα στο κενό. Αναβρασμός επικρατεί στο Μοχό, στη Σταλίδα και στην ευρύτερη περιοχή.

    «Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, να ζήσει τη ζωή της»

    Στο μεταξύ, μπορεί η οικογένεια να αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία. Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση Creta, η μεγαλύτερη αδερφή της Νικολέτας ξέσπασε, αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αδερφή της. «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;», δήλωσε.

    «Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» είπε, ενώ πρόσθεσε πως, «την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω».

    Την ίδια στιγμή, η αστυνομία της Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες, δημοσίως αλλά και σε καταθέσεις, οικείων προσώπων του παιδιού, και ειδικότερα της αδερφής της, ότι η Νικολέτα δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο της.

    Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού. Σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε σχέση με το σκέλος του μπούλινγκ.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Χειροπέδες σε 44χρονο για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του
    Χειροπέδες σε 44χρονο για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του

    Μετά το συμβάν, τα θύματα προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον νταή πατέρα μιας οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του αλλά και των δύο παιδιών του.

    Ο 44χρονος χτύπησε αρχικώς τη μία από τις δύο του κόρες και, όταν η μητέρα και η αδελφή της πήγαν να την προστατεύσουν, χτύπησε κι αυτές

    Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου είχε πρωταγωνιστή έναν 44χρονο άνδρα.

    Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στην Σταλίδα του Δήμου Χερσονήσου όταν ο 44χρονος άνδρας από την Αλβανία φέρεται να χτύπησε αρχικά τη μία από τις δύο του κόρες.

    Τότε η 46χρονη σύζυγός του καθώς και η δεύτερη κόρη του προσπάθησαν να υπερασπιστούν το κορίτσι, με συνέπεια και οι ίδιες να δεχθούν τα χτυπήματα του θερμόαιμου 44χρονου.

    Μετά το συμβάν, τα θύματα προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες Αρχές.

    Πηγή: in.gr

  • Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεντάχρονο αγοράκι
    Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεντάχρονο αγοράκι

    Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες - Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά η Αστυνομία

    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ πριν από την Ανάσταση σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένα πεντάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

    Το μικρό αγόρι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

    Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 34χρονος, ενώ το παιδί ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

    Το παιδί διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύον νοσοκομείο.

    Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο