Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 19:14

Λέρος: Έγκυος πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και δεν υπήρχε αναισθησιολόγος - Η δραματική αεροδιακομιδή

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η αναισθησιολόγος απουσιάζει με άδεια - Δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο ώστε να μεταφέρει την έγκυο στο ελικοδρόμιο

Δραματικές στιγμές έζησε νεαρή έγκυος στη Λέρο λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.
Η 28χρονη πήγε στο νοσοκομείο της Λέρου να γεννήσει με προγραμματισμένη καισαρική αλλά προς έκπληξή της έμαθε πως η μοναδική αναισθησιολόγος του νησιού έλειπε σε άδεια. «Περισσότερο αγχωθήκαμε γιατί έπρεπε να βρούμε μια λύση», λέει ο σύζυγός της ο οποίος, μαζί με τον πατέρα της, περιέγραψαν στο Mega και την εκπομπή «Live News» το πώς καταστρώθηκε έκτακτη αεροδιακομιδή ώστε η εγκυμονούσα να φτάσει εγκαίρως στην Κάλυμνο πριν κινδυνεύσει η ίδια αλλά και το μωρό που κυοφορούσε.
«Να σας πω κάτι; Ο μαιευτήρας και ο πατέρας του παιδιού πήγαν με βάρκα, που ταΐζει ιχθυοκαλλιέργεια στην Κάλυμνο. Το καταλαβαίνετε; Γι’ αυτό σας λέω τριτοκοσμική χώρα είμαστε», σημειώνει ο πατέρας της.
Ήταν πρωί Κυριακής και η 28χρονη μετέβη στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με προγραμματισμένο ραντεβού, ωστόσο έμαθε ότι απουσιάζει με άδεια η αναισθησιολόγος.
«Κατά τύχη είχε έρθει ένα ελικόπτερο για άλλη διακομιδή μεταναστών από Λέρο προς τη Ρόδο και παρακαλέσαμε, να ’ναι καλά ο γιατρός του ΕΚΑΒ και ο γυναικολόγος μας με τον μαιευτήρα, οργανώσανε το νοσοκομείο της Καλύμνου και μας περίμενε και το άφησε το περιστατικό, την κόρη μου, στην Κάλυμνο και μετά συνέχισε για τη Ρόδο», λέει ο πατέρας της εγκύου.
Κι αφού κανονίστηκε η αεροδιακομιδή, έμαθαν πως δεν υπάρχει ασθενοφόρο να μεταφέρει την έγκυο στο ελικοδρόμιο.
«Το χειρότερο; Τυγχάνει να είμαι μέσα και να μην έχουμε ασθενοφόρο δεύτερο να μεταφέρει το παιδί μου στο αεροδρόμιο. Και το μετέφερα με το ιδιωτικό μου όχημα. Με περίμενε ο γιατρός του ΕΚΑΒ να πάω το παιδί μου. Το καταλαβαίνετε; Τι περάσαμε, τι ψυχολογικό».
«Το ένα ασθενοφόρο είχε πάει σε έκτακτο περιστατικό. Υπάρχει δεύτερο αλλά δεν υπάρχει πλήρωμα να το οδηγήσει», λέει από την πλευρά του ο δήμαρχος του νησιού, Μιχάλης Κόλιας.
Σημειώνεται πως το μωρό παραμένει σε θερμοκοιτίδα και τόσο το ίδιο όσο και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 18:51

Σχετικά Άρθρα

  • Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της
    Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της

    Το επεισόδιο σημειώθηκε έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, το βράδυ της Τετάρτης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

    Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

    Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι άσκησε βία, αλλά αρνήθηκε τον ανθρωποκτόνο δόλο που του αποδίδεται με την απαγγελθείσα δίωξη η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Ανέφερε δε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι αντέδρασε με τον τρόπο αυτό, "απαντώντας" σε προηγούμενο χτύπημα που δέχθηκε από τον 45χρονο, ενώ αρνήθηκε ότι κρατούσε κουζινομάχαιρο, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα (με όρους), έχοντας εκτίσει ποινή πολυετούς κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη την οποία τέλεσε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

    Αξιολογώντας και το ποινικό του παρελθόν, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να επιστρέψει στις φυλακές, αφού τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

    Σημειώνεται ότι τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στην εγκυμονούσα αδελφή του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος της, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Νεκρός 72χρονος αλλοδαπός σε αγκυροβολημένο ιστιοφόρο στη Λέρο
    Νεκρός 72χρονος αλλοδαπός σε αγκυροβολημένο ιστιοφόρο στη Λέρο

    Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 72χρονος αλλοδαπός που επέβαινε σε ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Ηνωμένου Βασίλειου και ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΥΛΟΥΚΙ» της Λέρου.

    Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέφεραν με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους τον 72χρονο στην Μαρίνα της Λέρου και απ’ εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

    Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 32χρονη έγκυος - Της άρπαξαν την τσάντα και λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Θεσσαλονίκη: Θύμα ληστείας 32χρονη έγκυος - Της άρπαξαν την τσάντα και λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευόσμου, όταν μία 32χρονη έγκυος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας στο δρόμο.

    Όπως αναφέρει το thestival, η γυναίκα υποστήριξε ότι βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, στον Εύοσμο, όταν άγνωστος ή άγνωστοι της άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε.

    Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε λίγο μετά τη ληστεία -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

    Μετά τη ληστεία, η 32χρονη λιποθύμησε κι ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγη ώρα αργότερα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Παπανικολάου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τσάντα βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο, όπου έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με την 32χρονη, με την Αστυνομία να ερευνά την υπόθεση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Λέρος: Η στιγμή της διάσωσης οκτώ ναυαγών από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας
    Λέρος: Η στιγμή της διάσωσης οκτώ ναυαγών από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας

    Στη δημοσιότητα έδωσε η Πολεμική Αεροπορία την επιχείρηση διάσωσης οχτώ ναυαγών στη Λέρο το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Τους οχτώ Πολωνούς, οι οποίοι είχαν προλάβει να επιβιβαστούν σε βοηθητικό σκάφος του ιστιοφόρου που είχε βυθιστεί, διέσωσε ελικόπτερο Super Puma.

    To ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Γαλλίας βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στη θαλάσσια περιοχή 3,4 ναυτικά μίλια της νησίδας «Λέβιθα».

    Οι διασωθέντες που μεταφέρθηκαν στην Κω, είχαν ενημερώσει τις αρχές με τηλεφώνημα στο 112.

    Σημειώνεται ότι στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7 μποφόρ.

    Στο σημείο του συμβάντος είχαν σπεύσει για βοήθεια Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Λέρος: Εργαζόμενος δομής κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά με νοητική υστέρηση
    Λέρος: Εργαζόμενος δομής κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά με νοητική υστέρηση

    Στο δικαστήριο θα αναβιώσει στις 4 Νοεμβρίου η φρίκη που ζούσαν παιδιά με προβλήματα υγείας καθώς και νοητική υστέρηση που φιλοξενούνταν στο Π.Ι.Κ.Π.Α. της Λέρου, από εργαζόμενο που κατηγορείται πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

    Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος θα καθίσει στο εδώλιο για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο (αποπλάνηση παιδιών) που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας με κατάχρηση εξουσίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

    Πώς αποκαλύφτηκε η φρίκη

    Οι σοκαριστικές πράξεις κατά μεταναστών ανηλίκων ήρθαν στη δημοσιότητα την 3η Νοεμβρίου 2020 όταν μια αλλοδαπή που διέμενε στο Π.Ι.Κ.Π.Α. της Λέρου, μετέβη στο ΑΤ Λέρου και κατήγγειλε, ότι ο κατηγορούμενος που εργαζόταν σε εταιρεία παροχής καθαριότητας στη Δομή, παρενοχλούσε σεξουαλικά τον γιό έτερης διαμένουσας στη Δομή, ηλικίας τότε 17 ετών που έχει διαγνωσθεί με νοητική υστέρηση και περαιτέρω εξυβρίζει τον έτερο γιό της ηλικίας 4 ετών.

    Επίσης, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ανέφερε ότι κανείς από τους διαμένοντες στο Π.Ι.Κ.Π.Α. δεν επιθυμεί να έρχεται σε κοντινή απόσταση με τον κατηγορούμενο, διότι εμφανίζει αποκλίνουσα συμπεριφορά ενώπιον παιδιών.

    Ο ανήλικος εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος, σχεδόν καθημερινά, αφού του αφαιρούσε το παντελόνι τον θώπευε στα γεννητικά του όργανα και τον ανάγκαζε να θωπεύει και ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα, ανέφερε δε ότι το ίδιο περιστατικό έλαβε χώρα και με τα δύο αδέλφια του.

    Επίσης, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε παρά φύσιν ασέλγεια μαζί του την 2α Νοεμβρίου 2020.

    Τα ίδια περιστατικά (πλην της πράξης της παρά φύσιν ασέλγειας) εξέθεσε ο ανήλικος και στην διοικήτρια του Κ.Υ.Τ., η οποία προέβη άμεσα στην απόλυσή του.

    Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση των επτά τέκνων της οικογένειας και διαπιστώθηκαν ευρήματα κακοποίησης σε τρία εξ αυτών. Και έτερο παιδί που εξετάστηκε εμφάνιζε ενδείξεις κακοποίησης. Την ίδια εικόνα παρουσίαζε και ανήλικος, ο οποίος παρά τα προβλήματα ακοής και ομιλίας, κι ενώ εμφανιζόταν κοινωνικός και χαρούμενος, στη θέα της φωτογραφίας ή επί της αναφοράς του ονόματος του κατηγορουμένου, άλλαζε τη συμπεριφορά του.

    Ειδικότερα, εξεταζόμενος στη νοηματική γλώσσα ενώπιον του Ανακριτή Κω, έγνεψε καταφατικά όταν ρωτήθηκε εάν ο κατηγορούμενος του έβγαλε τα ρούχα και τον θώπευσε και έδειξε με τα δάχτυλά του ότι το ως άνω περιστατικό έλαβε χώρα τρεις φορές.

    Περαιτέρω, ερωτηθείς ο ανήλικος εάν ο κατηγορούμενος τον κακοποίησε σεξουαλικά αυτός χλόμιασε και παράλληλα έγνεψε καταφατικά ενώ στη συνέχεια, επιχείρησε να κρυφθεί πίσω από το δικαστικό έδρανο.

    Τι ισχυρίστηκε ο φερόμενος παιδεραστής

    Ο κατηγορούμενος απολογούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και εξέθεσε ότι από τις αρχές του 2020 εργαζόταν με την ειδικότητα του καθαριστή στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο ΠΙΚΠΑ Λέρου που έχει μικρή έκταση και θα γινόταν αντιληπτός.

    Το δικαστικό συμβούλιο της Κω που εξέτασε την υπόθεση έκρινε ότι οι πράξεις του κατηγορουμένου ελάμβαναν χώρα, τις νυχτερινές ώρες, σε σημείο του προαυλίου, όπισθεν του κτηρίου, όπου υπάρχει στέγαστρο και μανδρότοιχος που οριοθετεί το οίκημα και δε φυλάσσεται από προσωπικό ασφαλείας.

    Σε ό,τι αφορά στον ισχυρισμό του ότι η καταγγελία σε βάρος του, είναι προϊόν κακοβουλίας, εκδικήσεως και πορισμού χρημάτων, προκειμένου να επιτύχουν την μετεγκατάστασή τους οι γονείς των ανηλίκων, κρίθηκε αναληθής διότι το γεγονός κατήγγειλε το πρώτον έτερη διαμένουσα στη δομή, και όχι οι γονείς των παθόντων.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ
    Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δυσάρεστη είδηση, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το 5 μηνών παιδί που κυοφορούσε.

    Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε -την Τετάρτη- από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

    Η γυναίκα ήταν 5 μηνών έγκυος και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την απώλεια του εμβρύου.

    Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν η 34χρονη, ο 37χρονος σύζυγός της και το 2χρονο παιδί τους παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος.

    Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Το παιδί τους, ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λέρος: Συνελήφθη 58χρονος που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο
    Λέρος: Συνελήφθη 58χρονος που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο

    Ο άνδρας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος του νησιού, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο

    Eνας 58χρονος άνεργος Γερμανός συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή πλήθους φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, που προκάλεσαν τον σχηματισμό δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του.

    Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος του νησιού, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο.

    Οι αστυνομικοί, στην πρόσφατη περίπτωση, διαπίστωσαν ότι ο 58χρονος είχε έρθει σε επαφή με αλλοδαπό ανήλικο και του έστειλε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.
    Στο μεταξύ, τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας, σχημάτισαν δικογραφίες τακτικής διαδικασίας, σε βάρος ενός 20χρονου φοιτητή και ενός 71χρονου συνταξιούχου, στην Κρήτη, οι οποίοι κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου. Κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό ψηφιακά αρχεία με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

    Σε έρευνες που έγιναν παρουσία δικαστικών λειτουργών, στις οικίες των κατηγορούμενων σε Λέρο και Κρήτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα και 2 usb sticks.
    Μάλιστα, από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα κατασχεμένα πειστήρια από την οικία του 58χρονου, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

    Ο 58χρονος στο παρελθόν είχε παραπεμφθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, για προσέλκυση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη για γενετήσιους λόγους και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις και με επίδειξη των γεννητικών οργάνων κατά συρροή.

    Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 17η Δεκεμβρίου 2019 από αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου. Ειδικότερα, την 15.30 ώρα της 17ης Δεκεμβρίου 2019 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, από μια 48χρονη ημεδαπή, ότι ο αλλοδαπός τον μήνα Σεπτέμβριο είχε προσεγγίσει στον δρόμο τον ανήλικο γιο της και του πρότεινε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενετήσιες πράξεις.

    Επιπλέον, ο ανήλικος ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι το ίδιο έχει γίνει επανειλημμένα και μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram, στις οποίες ο δράστης του έστελνε φωτογραφίες ομόφυλων και ετερόφυλων ζευγαριών σε ερωτικές στιγμές ή του πρότεινε να προβούν σε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

    Αστυνομικοί του Α.Τ. Λέρου, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, την 17.30 ώρα της ιδίας ημέρας, διενήργησαν νομότυπη έρευνα, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου στην οικία του δράστη, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο σύμφωνα με όσα ανέφερε προφορικά τόσο κατά την διάρκεια της έρευνας όσο και έπειτα στην απολογία του, επιδείκνυε στα ανήλικα θύματά του προκειμένου να τα προσελκύσει. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι την περίοδο των ημερών του Πάσχα του έτους 2019, κατάφερε και έπεισε τον ανήλικο να συνερευθούν ερωτικά. Συγκεκριμένα, όπως είπε οδήγησε τον ανήλικο σε παραλία στην περιοχή Άλιντα και ενήργησε ερωτική πράξη εις βάρος του.

    Κατά την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, 8 κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim, δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου και μία φωτογραφική μηχανή. Σε δύο κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό ενηλίκων και ανηλίκων, ενώ τα πειστήρια απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια σχετικής πραγματογνωμοσύνης.

    Απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται, ενώ προσέβαλε την προανακριτική του ομολογία ως άκυρη και ως προϊόν αστυνομικής βίας ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι του έγινε ηλεκτροσόκ στο ένα χέρι.

    Πηγή: protothema.gr

  • Revenge porn στη Λέρο: Πρώην σύντροφος 25χρονης έστελνε σε άλλους μέσω Instagram ερωτικές τους στιγμές
    Revenge porn στη Λέρο: Πρώην σύντροφος 25χρονης έστελνε σε άλλους μέσω Instagram ερωτικές τους στιγμές

    To βίντεο είχε καταγράψει εν αγνοία της 25χρονης

    Μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της για εκδικητική πορνογραφία (revenge porn) υπέβαλε χθες Πέμπτη (25/7) μία κοπέλα 25 ετών στη Λέρο.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη στις Αρχές, ο πρώην σύντροφός της της απέστειλε χθες μέσω Instagram ένα βίντεο το οποίο είχε καταγράψει εν αγνοία της κατά την διάρκεια σεξουαλικής τους επαφής σε παρελθόντα χρόνο.
    Ο κατηγορούμενος απέστειλε επίσης το ίδιο βιντεοληπτικό υλικό και σε φίλο της γυναίκας, καθώς επίσης και σε έναν άλλον, άγνωστο προς εκείνη.
    Ο άνδρας αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο