Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 18:40

Κως: «Η κόρη μου απήχθη, δεν μπορώ να πω περισσότερα» λέει η μητέρα της 27χρονης Πολωνής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στιγμές αγωνίας ζει η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια - Πατρίτσια, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα στη Κω. Μάλιστα, η ίδια με δηλώσεις της στην πολωνική ιστοσελίδα «tuwroclaw», δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς μιλάει ανοιχτά για απαγωγή! «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε χαρακτηριστικά, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω.

Η Αναστάζια έφτασε στην Ελλάδα πριν ένα μήνα για να εργαστεί για σεζόν στην Κω. Τελευταία φορά εθεάθη εκεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είχε τακτική τηλεφωνική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με την μητέρα της.

Συνελήφθη 32χρονος ως ύποπτος

Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε κατ’ οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο.

Ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν εξαφανίστηκε, να τη μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια να συνευρέθηκαν ερωτικά.

Συμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα και στη συνέχεια την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Για την εξαφάνιση της 27χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert, ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones και εκπαιδευμένα σκυλιά

Είναι ήδη την τέταρτη μέρα από την εξαφάνιση της 27χρονης την οποία συνάδελφοι και φίλοι της, την περιγράφουν ως μία γυναίκα ήσυχη και ευγενική που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Όπως αναφέρουν δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά, ούτε ψυχιατρικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Νωρίτερα πληροφορίες έκαναν λόγο για πέντε προσαγωγές αλλοδαπών, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής καταγωγής. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους η 27χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023, ήταν μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Οι συλληφθέντες όταν συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ένας εκ των συλληφθέντων, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, δήλωσε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Μετά, ωστόσο, από έρευνα των αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» κυριολεκτικά την περιοχή για να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής απο την Πολωνία.

Πάντως, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Να σημειωθεί, δε, πως ένα ακόμα στοιχείο που προακαλεί έντονη ανησυχία και αμηχανία στις αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός εξέδωσε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πηγές, δε, να αναφέρουν πως η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 18:40

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»
    Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην Κω και συγκεκριμένη σε δασική έκταση στην περιοχή Κέφαλο.

    Μάλιστα πριν από λίγο ήχησε και το 112 το οποίο καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή
    Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή

    Οι μετανάστες έπεσαν από τη λέμβο που έπεβαιναν. Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Κω, καθώς μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αγόρια, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω. Οι νεκροί εντοπίστηκαν μετά από πτώση μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

    Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Οι διασωθέντες έχουν δηλώσει ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 31 άτομα.

    Στο μεταξύ 96 μετανάστες έχουν διασωθεί έως τώρα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, μετά από τη βύθιση σκάφους που τους μετέφερε.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, 6 παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου
    Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου

    Συναγερμός σήμανε στις Αρχές και στον φορέα γραμμή ζωής "Silver Alert" στον Πύργο λόγω της εξαφάνισης μιας γυναίκας τις τελευταίες ημέρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε.

    Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

    Έχει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο.

    Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε – μαύρη μπλούζα, μπλε – μαύρη φούστα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

    Η υπηρεσία SILVER ALERT, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 15/10/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

    Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065"

    LOST CHALILOPOULOU2

  • Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του
    Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του

    Τραγικό τέλος βρήκε ένας 45χρονος στα Τρίκαλα το πρωί της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice, εντοπίστηκε σε αυτή την κατάσταση, εντός της οικίας του στα Κουτσομήλια, από την ίδια του τη μητέρα.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 45χρονος έχασε τη ζωή του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Για τις 7/10 διεκόπη η δίκη - Κατηγορούμενες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά
    Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Για τις 7/10 διεκόπη η δίκη - Κατηγορούμενες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά

    Χωρίς την παρουσία στο εδώλιο της βασικής κατηγορούμενης στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η πολύκροτη δίκη.

    Πρόκειται για τη σπιτονοικοκυρά της άτυχης κοπέλας, η οποία είναι κρατούμενη στις φυλακές, δεν μετήχθη στο δικαστήριο και ενημέρωσε την έδρα ότι δεν έχει συνήγορο υπεράσπισης. Στο εδώλιο κάθονται και η μητέρα και η αδελφή της άτυχης κοπέλας, οι οποίες κατηγορούνται για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο και επίσης είναι προφυλακισμένες, ενώ η σπιτονοικοκυρά για ανθρωποκτονία.

    «Ζητώ τη μεταγωγή της βασικής κατηγορούμενης από τις φυλακές»

    Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου διατάσσοντας παράλληλα την μεταγωγή της κατηγορούμενης στο εδώλιο. «Την θέλουμε εδώ, ζητώ τη μεταγωγή της από τις φυλακές», ανέφερε η συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας που εκπροσωπεί τον πατέρα του θύματος.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button
    Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button

    Χειροπέδες πέρασαν σε έναν μαθητή λυκείου του Ηρακλείου Κρήτης οι αρχές έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την ίδια του την μητέρα στην οποία επιτέθηκε αρπάζοντας την από το λαιμό.

    Πρόκειται για 17χρονο μαθητή ο οποίος επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία ευτυχώς ενεργοποίησε το panic button όπου την έσωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ένας 17χρονος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την μητέρα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να της επιτεθεί βίαια πιάνοντας την από τον λαιμό και απειλώντας την. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της ενεργοποίησε το panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί.

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 17χρονο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον ίδιο της τον γιο.

    Ο 17χρονος πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια
    Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια

    Ένας 17χρονος από την Συρία ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που ανετράπη και βυθίστηκε ανοιχτά της Κω και είχε ως αποτέλεσμα να πνιγεί μια 25χρονη μετανάστρια από την Συρία.

    Το ναυάγιο του σκάφους που μετέφερε 16 μετανάστες από την Τουρκία έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην θαλάσσια περιοχή της Κω.

    Από την ανατροπή του σκάφους, έχασε τη ζωή της μια 25χρονη από την Συρία, που ταξίδευε μαζί με τον σύζυγο της, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες περισυνελέγησαν από πλωτό του Λιμενικού Σώματος, που έσπευσε στο σημείο.

    Από την προανάκριση που ακολούθησε – όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό – από τους διασωθέντες αναγνωρίστηκε ο 17χρονος, ως ο χειριστής του ταχύπλοου και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 25 του Ν.5038/2023 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις), του άρθρου 306 του Π.Κ. (Έκθεση), του άρθρου 187 του Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση) και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα).

    Πηγή: cnn.gr

  • Βόλος: Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της και την συνέλαβαν
    Βόλος: Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της και την συνέλαβαν

    Μητέρα έριξε χαστούκι στην 8χρονη κόρη της η οποία δεν ήθελε να πάει σχολείο - Βρέθηκε στο τμήμα

    Mία 30χρονη γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου.

    Σύμφωνα με το gegonota news, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι όπου διαμένουν η ίδια με τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Εκείνο το πρωινό, ο σύζυγός της είχε φύγει για δουλειά, ο 13χρονος γιος τους για το σχολείο και η 30χρονη ειχε μείνει στο σπίτι με τις δύο ανήλικες κόρες.

    Όπως αναφέρθηκε η ένταση εκδηλώθηκε όταν η 8χρονη κόρη της δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στο σχολείο, γεγονός που εξόργισε την μητέρα και έφτασε σε σημείο να χαστουκίσει την ανήλικη. Η 30χρονη ελάχιστη ώρα αργότερα, τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του εξήγησε ότι μόλις είχε μαλώσει με τα παιδιά που έκλαιγαν με αναφιλητά.

    Εκείνος, μέσω τηλεφώνου και μεταξύ της έντασης και του πανικού, νόμιζε πως την άκουσε να λέει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά τους και έντρομος, κάλεσε την αστυνομία. Πριν ειδοποιήσει τις Αρχές, ο σύζυγος της κατηγορουμένης επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία οικογενειακή φίλη, από την οποία ζήτησε να πάει στο σπίτι τους προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Εκείνη, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου πως, μόλις έφθασε στο σπίτι, είδε τα παιδιά να κλαίνε και να της λένε ότι μάλωσαν με την μαμά τους.

    Από την πλευρά του ο σύζυγος της 30χρονης, κατέθεσε πως η κόρη τους είχε χτυπηθεί στο ένα μάγουλο, ακριβώς κάτω από το μάτι.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο μεταξύ της συζύγου του και των παιδιών τους, ενώ συμπλήρωσε πως η 30χρονη, πριν ενάμιση χρόνο, είχε προσβληθεί από τον Covid-19 και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για το στρες, ωστόσο έχει εδώ και καιρό σταματήσει τα φάρμακα.

    Η ίδια ισχυρίστηκε πως ήταν η πρώτη φορά που σήκωσε το χέρι της και χτύπησε παιδί, ενώ το περιστατικό το απέδωσε στο ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε ότι η 8χρονη δεν ήθελε να πάει σχολείο.

    Πηγή: newsbomb.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο