Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 19:48

Θρίλερ στην Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συναγερμός σήμανε στην παραλία Ελληνικών στη θέση Τουρκονέρι στην Εύβοια καθώς εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα σορός ανθρώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν πτώμα γυναίκας όμως τελικά πρόκειται για πτώμα που ανήκει σε άνδρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρέπει να είναι πολλές ημέρες στη θάλασσα και πιθανόν να προέρχεται από τις πλημμύρες στο Νομό Μαγνησίας.

Στο σημείο βρέθηκε ο λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση ανάσυρσης, ο κ. Κρεμμύδας Δήμος διοικητής του λιμενικού τμήματος Ωρεών.

Από τη μέση και πάνω φορούσε ρούχα και εντοπίστηκε από περαστικό άτομο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 20:58

Σχετικά Άρθρα

  • Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο
    Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο

    Την κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια κατήγγειλε μητέρα.

    Τι καταγγέλλει η μητέρα

    Σύμφωνα με το evima.gr, η μητέρα κατήγγειλε ότι το 4χρονο παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης από δυο συγκεκριμένα παιδιά του νηπιαγωγείου παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία με τραυματισμό στο πρόσωπο του παιδιού την οποία ανάρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Πρόκειται για δύο μαθητές του νηπιαγωγείου που είναι αδέρφια οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το παιδί μου δέχτηκε τις επιθέσεις, η δασκάλα τυγχάνει να είναι τουαλέτα ή γραφείο. Δεν θα το ανεχθώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο evima.gr

    Ενώ κλείνοντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ξεκαθάρισε πως μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα δεν θα πάει ξανά το παιδί της στο σχολείο.

    Πριν από δέκα μέρες 4χρονο αγοράκι είχε δεχτεί ξανά επίθεση στα χέρια από τους συγκεκριμένους μαθητές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε
    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε

    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 65χρονος στην Εύβοια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, τον 65χρονο που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας από ανίατη ασθένεια, βρήκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, όπου δεν υπάρχουν άλλα σπίτια, η σύζυγός του επιστρέφοντας από την εκκλησία.

    Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της άφησε και σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει το παιδί του από σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ τα άλλα δυο του παιδιά είναι συντετριμμένα.

    Η σορός του έχει σταλεί για νεκροψία – νεκροτομή.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές
    Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές

    Νεκρός 65χρονος στην Εύβοια, μετά από θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι, για την οποία συνελήφθη ο ανιψιός του θύματος.

    Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όταν ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και, για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο λόγο, τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

    Πήγε αιμόφυρτος στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια

    Το θύμα παρά τις πολλαπλές μαχαιριές κατάφερε να πάει σε κεντρικό σημείο του χωριού και να ζητήσει βοήθεια και άμεσα περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, όπως μεταδίδει το eviathema.gr.Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

    Συνελήφθη ο 38χρονος

    Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

    Μετά από έρευνα των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Μαντουδίου και τη συνδρομή Αστυνομικών του ΑΤ Λίμνης και του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο μέσα στο χωριό Σπαθάρι.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • «Βουτιά» οχήματος στη θάλασσα της Αίγινας - Στο νοσοκομείο 46χρονη που την παρέσυρε το ΙΧ
    «Βουτιά» οχήματος στη θάλασσα της Αίγινας - Στο νοσοκομείο 46χρονη που την παρέσυρε το ΙΧ

    Παράσυρση μιας 46χρονης πεζής από αυτοκίνητο που τελικά κατέληξε στη θάλασσα σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) στην Αίγινα, θέτοντας σε ετοιμότητα τις λιμενικής Αρχές.

    Την 46χρονη βοήθησαν να βγει από τη θάλασσα διερχόμενοι πολίτες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Το αυτοκίνητο έβγαλε στη στεριά γερανοφόρο όχημα.

    Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη η 50χρονη οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος για παράβαση των άρθρων 290 (επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες) και 314 (σωματική βλάβη από αμέλεια) παρ. 1 και 2 του Π.Κ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θρίλερ στη Λάρισα: Βρέθηκε σορός μέσα σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς
    Θρίλερ στη Λάρισα: Βρέθηκε σορός μέσα σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική την Κυριακή (06.10.24) μετά τον εντοπισμό σορού στη Λάρισα.

    Πώς ανασύρθηκε η σορός

    Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεσορράχη.

    Η σορός ανασύρθηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Reuters: Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα - «Είναι άθικτη»
    Reuters: Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα - «Είναι άθικτη»

    Πώς σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

    Η σορός του δολοφονηθέντα ηγέτη της Χεζμπολάχ ανασύρθηκε από το σημείο της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού και είναι άθικτη, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

    Πώς σκοτώθηκε ο Νασράλα

    Οι ίδιες πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων ότι η σορός του Νασράλα δεν έφερε άμεσα τραύματα και ότι φαίνεται πως η αιτία θανάτου ήταν αμβλύ τραύμα από τη δύναμη της έκρηξης.

    Με χτεσινή της ανακοίνωση η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τη δολοφονία του Νασράλα ωστόσο διευκρίνισε πώς σκοτώθηκε ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του.

    Πενθήμερο πένθος

    Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κήρυξε πενθήμερο πένθος στη χώρα για τον θάνατο του ηγέτη της λιβανέζικης οργάνωσης.

    «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον μάρτυρα, τον μεγάλο Νασράλα και τους συντρόφους του (που έπεσαν) μάρτυρες και ανακοινώνω πενθήμερο εθνικό πένθος στο Ιράν» ανέφερε ο Χαμενεΐ την Κυριακή, σύμφωνα με το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Irna.

    Το Ισραήλ σχεδίαζε για βδομάδες το φονικό χτύπημα

    Το Ισραήλ εξαπέλυσε το φονικό πλήγμα εναντίον του ηγέτη της Νασράλα αφού έμαθε ότι επρόκειτο να συναντηθεί με υψηλόβαθμους διοικητές του κινήματός του, στο υπόγειο αρχηγείο του στη νότια Βηρυτό, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

    Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, αντισμήναρχος Ναντάβ Σοσάνι είπε ότι η επιχείρηση, την οποία ο στρατός αποκαλεί «Νέα Τάξη», έγινε την Παρασκευή (27/9), ενώ ο Νασράλα συναντούσε ανώτερα στελέχη της οργάνωσής του για να σχεδιάσουν νέες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ.

    «Είχαμε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, μια ευκαιρία, μια επιχειρησιακή ευκαιρία που μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την επίθεση», είπε στους δημοσιογράφους.

    «Οι πιλότοι δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο στόχος»

    Το ραδιόφωνο του στρατού μετέδωσε, επικαλούμενο τον επικεφαλής της μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας που ανέλαβε την επιχείρηση ότι στους πιλότους δόθηκαν πληροφορίες για τον στόχο λίγο πριν απογειωθούν.

    «Οι πιλότοι δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο στόχος τις ημέρες που σχεδιαζόταν» το πλήγμα, είπε ο αξιωματικός αυτός, που κατονομάστηκε μόνο ως «αντισμήναρχος Μ». Έμαθαν τον στόχο λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν και κατάλαβαν πού πήγαιναν, πρόσθεσε.

    «Δεκάδες» πυρομαχικά έπληξαν τον στόχο μέσα σε δευτερόλεπτα

    Ο Σοσάνι αρνήθηκε να σχολιάσει τις εικασίες ότι για το πλήγμα ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν βαριές βόμβες Mark 84 αμερικανικής κατασκευής. Ο ταξίαρχος Αμισάι Λεβίν, ο διοικητής της αεροπορικής βάσης Χατζερίμ, είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεκάδες» πυρομαχικά έπληξαν τον στόχο μέσα σε δευτερόλεπτα.

    Ο Άλι Καράκι, ο επικεφαλής των δυνάμεων της Χεζμπολάχ στο νότιο μέτωπο, τον οποίο προσπάθησε να εξοντώσει το Ισραήλ στις αρχές της εβδομάδας, σκοτώθηκε επίσης στο πλήγμα αυτό, είπε ο Σοσάνι.

    «Συγκεντρώναμε πληροφορίες για τον Νασράλα εδώ και μερικά χρόνια. Επί δεκαετίες συλλέγαμε πληροφορίες, καταλαβαίνοντας ότι κάποια στιγμή θα προσπαθούσε να ξεκινήσει έναν πόλεμο. Είχαμε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και πραγματοποιήσαμε το πλήγμα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

    Ξεχειλίζει η οργή για τη δολοφονία του Νασράλα

    Ένοπλοι άνδρες πυροβολούσαν στον αέρα και έκλεισαν ορισμένα καταστήματα σε περιοχές της Βηρυτού, την ώρα που οι υποστηρικτές της Χεζμπολάχ δήλωναν ότι έχουν υποστεί σοκ και δεν πιστεύουν ότι ο ηγέτης τους, ο Χασάν Νασράλα, είναι νεκρός.

    Η σιιτική οργάνωση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νασράλα, με μια ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες αφού ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι τον εξόντωσε, σε αεροπορική επιδρομή στην έδρα της Χεζμπολάχ, στα νότια προάστια της Βηρυτού, την Παρασκευή (27/9).

    Ο θάνατος του Νασράλα θεωρείται καταστροφικό πλήγμα για τη Χεζμπολάχ, εν μέσω των συνεχιζόμενων ισραηλινών επιθέσεων. Ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της είδησης, ορισμένοι υποστηρικτές της διατηρούσαν την ελπίδα ότι, με κάποιο τρόπο, ήταν ζωντανός.

    «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Είναι καταστροφή αν είναι αλήθεια» είπε η Ζαχράα, μια νεαρή γυναίκα που είχε εκτοπιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από το προπύργιο της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού.

    «Μας καθοδηγούσε. Ήταν τα πάντα για εμάς. Ήμασταν κάτω από τα φτερά του», είπε στο Reuters τηλεφωνικά. Η Ζαχράα είπε ότι άλλοι εκτοπισμένοι γύρω της λιποθύμησαν ή άρχισαν να ουρλιάζουν όταν ειδοποιήθηκαν μέσω των κινητών τηλεφώνων τους για την ανακοίνωση που επιβεβαίωνε τον θάνατό του.

    «Για σένα, Νασράλα»

    Ο Νασράλα, που ανέλαβε επικεφαλής της Χεζμπολάχ μετά τον θάνατο του προηγούμενου ηγέτη της, σε μια ισραηλινή επιχείρηση το 1992, ήταν γνωστός για τα τηλεοπτικά διαγγέλματά του, που τα παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή τόσο οι υποστηρικτές όσο και οι αντίπαλοί του.

    «Τον περιμένουμε ακόμη να βγει στην τηλεόραση στις 5 το απόγευμα και να μας πει ότι όλα είναι εντάξει, ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο σπίτι», είπε η Ζαχράα.

    Σε ορισμένες συνοικίες της Βηρυτού, ένοπλοι άνδρες μπήκαν σε καταστήματα και είπαν στους ιδιοκτήτες να τα κλείσουν, σύμφωνα με μαρτυρίες. Δεν είναι προς το παρόν σαφές σε ποια φατρία ανήκαν αυτοί οι άνδρες.

    Πυροβολισμοί ακούστηκαν επίσης στη συνοικία Χάμρα, στη δυτική Βηρυτό, καθώς το πλήθος που θρηνούσε τον Νασράλα άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. «Για σένα, Νασράλα», ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με τους κατοίκους. Τέτοιοι είδους πυροβολισμοί στον αέρα είναι σύνηθες φαινόμενο στη Μέση Ανατολή, είτε σε γιορτές, είτε σε θρήνους.

    Παρόμοιες συγκεντρώσεις και πορείες έγιναν και στα νότια προάστια της Βηρυτού, σύμφωνα με το κανάλι Al Manar, την τηλεόραση της Χεζμπολάχ.

    Πηγή: ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ WAEL HAMZEH

  • Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό
    Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην Εύβοια, με αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να καταλήγει στον γκρεμό.

    Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο από Ψαχνά προς Προκόπι στη θέση Βυσσί και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ΙΧ έχουν τραυματιστεί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πάτρα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον Μόλο - Είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο
    Πάτρα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον Μόλο - Είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο

    Ένα οικογενειακό δράμα φέρεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με θύμα μια 67χρονη γυναίκα που σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

    Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την περιοχή της Αργολίδας που είχε έρθει στην Πάτρα σε συγγενικό της πρόσωπο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα, όταν πολίτες την εντόπισαν να επιπλέει στο νερό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για μια χαροκαμένη μάνα, η οποία είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγα χρόνια και κουβαλούσε μέσα της ένα μεγάλο φορτίο, καθώς η η ίδια δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί τη μεγάλη αυτή απώλεια.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο