Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 08:23

Σοκ στο Ηράκλειο: 92χρονη ήπιε καθαρτικό αντί για νερό και πέθανε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα σε γηροκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μία ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε γηροκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς ήπιε καθαρτικό αντί για νερό.

Πρόκειται για 92χρονη γυναίκα που ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο από το γηροκομείο στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με το Cretalive το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα, ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε σήμερα οπότε και διενεργείται έρευνα σε βάθος προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως υπό ποιες συνθήκες η άτυχη τρόφιμος ήπιε καθαριστικό αντί για νερό.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο κατασχέθηκαν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου. Από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στο πλαίσιο της προανάκρισης λαμβάνονται καταθέσεις.

Πληροφορίες του μέσου αναφέρουν ότι ανάμεσα στα μπουκάλια του νερού, υπήρχε και ένα το οποίο αντί για καθαρό νερό περιείχε καθαριστικό. Υπάλληλος φέρεται να το πήρε κατά λάθος και να το έδωσε στην άτυχη γιαγιά για να πιει με μοιραίο αποτέλεσμα για τη ζωή της.

Η οικογένεια της 92χρονης είναι σε κατάσταση σοκ και ήδη έχει υποβάλλει μήνυση για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 09:27

Σχετικά Άρθρα

  • ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της
    ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της

    Μία 11χρονη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, που είδε την οικογένειά της να πέφτει νεκρή από πυροβολισμούς, κατάφερε να ξεφύγει προσποιούμενη ότι έχει πεθάνει, όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεσή της.

    Η 11χρονη από το Φολ Σίτι όπως αναφέρει το CNNi θυμήθηκε ότι ξύπνησε από τον ήχο των πυροβολισμών. Όταν κοίταξε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου της, είδε τον πατέρα της, Μαρκ, με αίμα στο κεφάλι και τον 9χρονο αδελφό της με αίμα στο στόμα - και οι δύο κείτονταν στο πάτωμα του διαδρόμου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Όταν η 7χρονη αδελφή της βγήκε από το κοινό τους υπνοδωμάτιο, η 11χρονη είπε ότι άκουσε άλλον έναν πυροβολισμό, πριν δει τη μικρότερη αδελφή της να πέφτει στο πάτωμα, αναφέρουν τα έγγραφα.

    Η ίδια είπε στους ερευνητές ότι ο δράστης στη συνέχεια ήρθε στο υπνοδωμάτιό της και πυροβόλησε με το όπλο του μία ή δύο φορές, χτυπώντας το χέρι και τον λαιμό της.

    Παρά τον πόνο που ένιωσε η 11χρονη είπε στις αρχές ότι αναγνώρισε το όπλο. Ήταν το ασημένιο πιστόλι Glock του πατέρα της, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
    Και αναγνώρισε και τον δράστη. Ήταν ο 15χρονος αδελφός της.

    Η 11χρονη θυμήθηκε ότι είδε τον αδελφό της να πλησιάζει τα πτώματα των άλλων μελών της οικογένειάς της για να δει αν ήταν ζωντανοί, και προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή όταν στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι της.

    Η μητέρα τους, Σάρα και ο 13χρονος αδελφός τους είχαν πυροβοληθεί και σκοτωθεί σε άλλο σημείο του σπιτιού, δήλωσαν οι αρχές.

    Δύο κλήσεις στο 100 για τον ίδιο πυροβολισμό

    Το κορίτσι είπε στους ερευνητές ότι διέφυγε από ένα παράθυρο στο δωμάτιό της, αφού ο αδελφός της έφυγε από το δωμάτιο και τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο . Έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα, όπου κάλεσαν το 100.

    Αλλά δεν ήταν η πρώτη κλήση που έλαβε το 911 για τους πυροβολισμούς εκείνο το πρωί.

    Επτά λεπτά νωρίτερα, ο 15χρονος είχε καλέσει ο ίδιος σε βοήθεια, ακούγοντας λαχανιασμένος και δηλώνοντας ότι κρυβόταν σε ένα μπάνιο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Είπε στο τηλεφωνητή του 911 ότι ο 13χρονος αδελφός του είχε σκοτώσει την οικογένειά τους και είχε αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Ο 13χρονος είχε συλληφθεί να κοιτάζει πορνογραφία το προηγούμενο βράδυ και επρόκειτο να μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες, είπε ο 15χρονος στον τηλεφωνητή του 911 ως πιθανό κίνητρο για τους πυροβολισμούς.

    Ο 15χρονος συνελήφθη όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι. Την Πέμπτη, εμφανίστηκε ενώπιο δικαστηρίου ανηλίκων όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες για φόνο και μία κατηγορία για απόπειρα φόνου με πυροβόλο όπλο.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Ουάσινγκτον, απαιτείται ακρόαση και έγκριση του δικαστή πριν η υπόθεση μεταφερθεί στο δικαστήριο ενηλίκων.

    Σε ακρόαση την Παρασκευή, οι εισαγγελείς ζήτησαν επίσημα να μεταφερθεί η υπόθεση του εφήβου στο δικαστήριο ενηλίκων, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί μήνες πριν ληφθεί οριστική απόφαση.

    Εάν κριθεί ένοχος και η υπόθεσή του παραμείνει στο δικαστήριο ανηλίκων, θα μπορούσε να κρατηθεί μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Εάν καταδικαστεί και του απαγγελθούν κατηγορίες σε δικαστήριο ενηλίκων, ο έφηβος θα μπορούσε να καταδικαστεί σε 25 χρόνια έως ισόβια με δυνηατότητα αποφυλάκισης μετά από 25 χρόνια.

    Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 15χρονος «δολοφόνησε συστηματικά» τους γονείς του, τα δύο αδέλφια του και μία από τις αδελφές του, επιχείρησε να σκοτώσει την 11χρονη αδελφή του και «σκηνοθέτησε» τον τόπο του εγκλήματος πριν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη
    Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη

    Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν εις βάρος του ζευγαριού που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη.

    Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Εις βάρος του ζευγαριού ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χτυπημένη το πρωί της Πέμπτης στην άκρη του δρόμου, από περαστικό οδηγό.

    Οι ποινικές διώξεις σε βάρος του ζευγαριού

    Ο εισαγγελέας άσκησε στον 42χρονο και στην 30χρονη ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση από κοινού, σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

    Οι αποτρόπαιες πράξεις του ζευγαριού

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 25χρονη, βρισκόταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 42χρονος και μια 30χρονη, όταν κάποια στιγμή η 30χρονη άρχισε να τη χτυπά και στη συνέχεια την πέταξε από το αμάξι.

    Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε ότι από τέλη Αυγούστου το ζευγάρι είχε πείσει την 25χρονη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, να πάει στο σπίτι τους όπου και την «φυλάκισαν» ενώ την ανάγκασαν να εκδίδεται.

    Σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκαν ο 42χρονος και η 30χρονη και συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα της 25χρονης και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

    Πηγή: In.gr
  • Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις
    Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις

    Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης τους τελευταίους μήνες στα χέρια ενός ζευγαριού από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με το cretalive, η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Αύγουστο η κοπέλα ήταν όμηρος στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Αλβανία, 42 και 30 ετών, το οποίο την είχε πάρει από δομή φιλοξενίας και την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και κατά την έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας και 260 ευρώ, που προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

    «Συνελήφθησαν σήμερα (24.10.2024) πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και επιπλέον σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπής.

    Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, αναφορικά με εντοπισμό ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έχοντας σωματικές βλάβες, προέκυψε ότι ενώ η εν λόγω ημεδαπή παθούσα βρισκόταν εντός οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί, η γυναίκα της προκάλεσε με τα χέρια σωματικές βλάβες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο όπου ανευρέθη.

    Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23.10.2024, κατακρατούσαν αυτήν παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντας την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους σε αυτήν άνδρες εισπράττοντας οι ίδιοι το χρηματικό ποσό για την παραπάνω πράξη.

    Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει
    Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει

    Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 80χρονης στον Τύρναβο. «Ήταν σαν σακί το σώμα της», λένε οι γείτονες.

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού θανάτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πλατανούλα στον Τύρναβο, η οποία κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, το βράδυ της Τετάρτης.

    Πληροφορίες του tirnavospress αναφέρουν πως άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν ελεύθερα στην αυλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση.

    Τα υπόλοιπα σκυλιά του σπιτιού της όρμησαν, με αποτέλεσμα η 80χρονη να βρεί τραγικό θάνατο, παλεύοντας τουλάχιστον 45 λεπτά.

    Αρκετές ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό τα σκυλιά παραμένουν ελεύθερα στην αυλή, με τους κατοίκους να φοβούνται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγουν από την περίφραξη.

    Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν την γυναίκα νεκρή σοκάρουν.

    «Το σώμα της ατυχής γυναίκας έμοιαζε σαν σακί με τα σκυλιά να το τραβούν. Δυσκολευτήκαμε να συνειδητοποιήσουμε τι βλέπαμε», τονίζουν.

    Ο γιος της γυναίκας ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο, διώχνοντας τα σκυλιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ηράκλειο: Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και τους πέταξε μια σακούλα με χρήματα από το μπαλκόνι
    Ηράκλειο: Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και τους πέταξε μια σακούλα με χρήματα από το μπαλκόνι

    Ένα νέο περιστατικό απάτης με πρόσχημα τροχαίο, σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το χθες όταν άγνωστος άνδρας πήρε τηλέφωνο την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Ηράκλειο και της είπε ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα επέμβαση.

    Ο δράστης έπεισε την γυναίκα πως θα έπρεπε άμεσα να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για να προχωρήσει το χειρουργείο. Η ηλικιωμένη, σε κατάσταση πανικού, κατάφερε να μαζέψει περίπου 3.600 ευρώ.

    Ηράκλειο: Οι οδηγίες με την σακούλα με τα χρήματα

    Ο δράστης επικοινώνησε ξανά με την ηλικιωμένη γυναίκα και μόλις τον ενημέρωσε ότι είχε μαζέψει το χρηματικό ποσό της έδωσε οδηγίες να τα βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι της, όπου από κάτω βρισκόταν μία γυναίκα που θα τα παραλάμβανε. Έτσι και έγινε, η γυναίκα η οποία ήταν συνεργός του δράστη, πήρε τη σακούλα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

    Λίγες ώρες αργότερα η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να προχωρήσει σε καταγγελία. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης
    Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης

    Στον εισαγγελέα η 50χρονη, η οποία συνελήφθη λίγο πριν, για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.

    Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα στους αστυνομικούς, τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι πολλά.

    Τι την πρόδωσε

    Το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από τη γειτονιά στην οποία διέμενε η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, «πρόδωσε» την 50χρονη, που φαίνεται ότι είναι το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανή την ηλικιωμένη.

    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης και να μένει εκεί για περίπου 1.30 – 2 ώρες. Πάνω σε αυτό εντοπίστηκε και η πρώτη αντίφαση, καθώς η 50χρονη μετά την προσαγωγή της ανέφερε στους αστυνομικούς πως έφυγε νωρίτερα και πως παρέμεινε στο σπίτι της 84χρονης για σχεδόν 45 λεπτά.

    Δεν παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας

    Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της 84χρονης, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ματωμένες πατημασιές, που από την πρώτη στιγμή είχαν συμπεράνει ότι ανήκουν στον δολοφόνο.

    Η 50χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να παραδώσει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας, προκειμένου να εξεταστούν.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Την Κυριακή 13/10 ο 77χρονος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάνε μαζί στο σπίτι της 84χρονης καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για μέρες.

    Με τη βοήθειά κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα, η οποία, όμως, δεν ήταν κλειδωμένη. Από τη μέσα μεριά της πόρτας ήταν τα κλειδιά της 84χρονης.

    Δίπλα στην πόρτα, οι αστυνομικοί και ο έντρομος ξάδερφος της 84χρονης αντίκρισαν το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, έφερε τραύμα στην πλάτη, πιθανόν, από μαχαίρι. Δίπλα της, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και ίχνη από ματωμένες πατημασιές παπουτσιών. Η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ούτε υπήρχαν ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος
    Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος

    Στην σύλληψη μιας γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον της 84χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στα Καμμένα Βούρλα, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές.

    Πρόκειται για μια γυναίκα από την Αλβανία η οποία φέρεται να άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου.

    Η σύλληψη της γυναίκας έγινε στην Εύβοια με την φερόμενη δράστιδα να εργαζόταν εκεί για άλλη ηλικιωμένη.

    Το χρονικό του εγκλήματος

    Στις 12 Οκτωβρίου οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο.

    Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

    Σε μικρή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Όμως όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

    Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

    Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

    Το δε κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να ήταν οικονομικό.

    Πηγή: Cnn.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο