Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 20:28

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που που καταγράφηκε σε βίντεο να οδηγεί ενώ παράλληλα έλυνε σταυρόλεξο. Δεν θα επιδείξει «καμία ανοχή» το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, «σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών» όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και κλήθηκε να περάσει από Πειθαρχικό έλεγχο.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ήδη από την Πέμπτη (11/1).

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.

Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά» όπως έγινε σαφές.

Το βίντεο που αποκάλυψε το περιστατικό, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 17:28

Σχετικά Άρθρα

  • Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα
    Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα

    O 59χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

    Νωρίτερα οι γονείς μιας 18χρονης είχαν καταγγείλει πως ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

    Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση νωρίτερα την ίδια ημέρα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών.

    Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
    Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

    Όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής και ενώ οι πόρτες ήταν κλειστές - Ο κατηγορούμενος οδηγός αφού τη θώπευσε, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα

    Χειροπέδες σε έναν οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών πέρασαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής της περιοχής την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο σημείο με τις πόρτες κλειστές. Τότε ο κατηγορούμενος οδηγός πλησίασε την γυναίκα που ήταν επιβάτης και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων. Στη συνέχεια μάλιστα αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα και σταμάτησε όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να του ζητεί τα στοιχεία της ταυτότητας του.
    Μετά την επίθεση ο άνδρας άφησε την 53χρονη σε μία στάση και συνέχισε το δρομολόγιό του. Η παθούσα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.
    Από το Τ.Α. Φυλής κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού. Τα στοιχεία πρόκειται να σταλούν στη ΔΕΕ για ανάλυση.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Απίστευτο περιστατικό στα ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη
    Απίστευτο περιστατικό στα ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα ΚΤΕΛ Αττικής όπου οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε επιβάτη με κατσαβίδι μετά από διαπληκτισμό.

    Το χρονικό

    Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις.

    Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την γυναίκα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου, σύμφωνα με το Mega.

    Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

    Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο οδηγός όταν σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο οδηγός παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο. «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο