Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 19:27

Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

O 59χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Νωρίτερα οι γονείς μιας 18χρονης είχαν καταγγείλει πως ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση νωρίτερα την ίδια ημέρα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών.

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 14:32

Σχετικά Άρθρα

  • Αχαΐα: Ο γυμνασιάρχης έκανε χειρονομίες σε μαθήτρια
    Αχαΐα: Ο γυμνασιάρχης έκανε χειρονομίες σε μαθήτρια

    Για χειρονομίες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 14χρονης μαθήτριας κατηγορείται ο γυμνασιάρχης του Γυμνασίου της Αχαΐας.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της κοπέλας ο γυμνασιάρχης κατά τη διάρκεια του μαθήματος φυσικής, στις 13 και στις 16 Σεπτεμβρίου προέβη σε χειρονομίες και εκφράσεις σε βάρος της κόρης του.

    Μετά τη μήνυση του πατέρα, χθες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σχηματισμό δικογραφίας εις βάρους του καθηγητή , τον οποίο και αναζητούν, χωρίς ακόμη να έχουν εντοπίσει.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Συνελήφθη 61χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 18χρονης
    Συνελήφθη 61χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 18χρονης

    Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη, μετά από καταγγελία 18χρονης, ένας 61χρονος ημεδαπός, στη Θεσσαλονίκη.

    Η εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε, χθες Τρίτη 9 Μαΐου το μεσημέρι, στην περιοχή του Φαλήρου, οπότε η καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στην Άμεση Δράση και ακολούθησε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας.

    Σύλληψη 23χρονης για σωματεμπορία και εκβίαση

    Στο μεταξύ, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, μία 23χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα των ανακριτικών αρχών της πόλης, με το οποίο διώκεται για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της εκβίασης.

    Η νεαρή κατηγορούμενη οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή.

    Πηγή: in.gr

  • Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο - 11 καταγγελίες σε βάρος του
    Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο - 11 καταγγελίες σε βάρος του

    Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του 50χρονου φύλακα μουσείου στη Νίσυρο που κατηγορείται ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά.

    Σε βάρος του άνδρα έχουν γίνει 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών.

    Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού, πρόσφυγα κατοίκου του νησιού.

    Τι αναφέρουν οι καταγγελίες των παιδιών

    Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια. Μεταξύ των καταγγελιών αναφέρεται πως έδινε στα παιδιά προφυλακτικά, ναρκωτικά και τους έδειχνε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

    Μετά τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος που διετέλεσε και ως παράγοντας στην παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του «Πολυβώτη», έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

    Τι ισχυρίζεται ο αρχαιοφύλακας

    Ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, πριν λίγες μέρες ισχυρίστηκε πως δεν πείραξε ανήλικα, και σχολιάζοντας την αρχική καταγγελία, υποστήριξε πως «πρόκειται για πλεκτάνη, είχα προηγούμενα με τον πατέρα αυτού του παιδιού».

    «Εγώ είμαι ελεύθερος, είμαι ήδη στον δρόμο για να πάω να δω την οικογένεια μου, δεν μου έχει πει κανείς ότι δεν απαγορεύεται να φύγεις ή είσαι κρατούμενος και εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συνέβησαν. Ξέρω ότι είναι πλεκτάνη, είχα προηγούμενα με τον πατέρα του παιδιού αυτού. Τον είχα υπό παρακολούθηση διότι είμαι στην αρχαιολογία εγώ, οπότε βλέποντας τον σε έναν αρχαιολογικό χώρο, σε περίεργες κινήσεις, τον παρακολουθούσα. Εγώ δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι. Εγώ ήμουν στην ομάδα την ποδοσφαιρική, τα παιδιά ήταν φιλικά όλα μαζί μου», είπε ο 50χρονος και συνέχισε:

    «Κάναμε και τα αστεία μας, κάναμε και τα διάφορα μας. Σίγουρα μπορεί κάποιοι γονείς να παρεξήγησαν. Είμαστε φίλοι με τα παιδιά, με αγαπούν τα παιδιά. Αν κάποιο παιδάκι, πει κάτι παραπάνω το οποίο θέλει να με ενοχοποιήσουν, δεν πειράζει, αυτά είναι ανθρώπινα, θα τις δεχτώ και τις ποινές. Τα παιδάκια παίζουνε πάντα στην αυλή του σπιτιού μου. Πηδάνε τον μαντρότοιχο της παιδικής χαράς και μπαίνουν στον χώρο τον δικό μου, που είναι η αυλή μου. Βέβαια μπήκανε, γιατί κάνανε την γυμναστική. Γυμναστική ντυμένα φυσικά, όχι να γδυθούνε, ντυμένα».

    Ο ίδιος υποστήριξε πως «έχω 2 μηχανήματα γυμναστικής μέσα και κάνανε στα πόδια τους το μασάζ. Τα 5 παιδιά που μπήκανε κάνανε, τα 4 όλα καλά, φύγανε. Έμεινε ο μικρούλης να κάνει και αυτός στο τέλος και εκεί πια έγινε το λάθος. Μα και το παιδάκι στην αστυνομία στην Κω, δεν είπε κάτι διαφορετικό: «Σας πείραξε ο κύριος (…);», «όχι, βέβαια», αυτό. Αυτά ξεκινάνε όλα από τον πατέρα, ο οποίος τον τσάκωσα ας πούμε εγώ. Το μισό νησί είναι μαζί μου, το άλλο μισό που δεν είναι πολιτικά μαζί μου, είναι εναντίον μου».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 64χρονος που θώπευσε 11χρονη και την μαχαίρωσε για να μην μιλήσει
    Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 64χρονος που θώπευσε 11χρονη και την μαχαίρωσε για να μην μιλήσει

    Ο 64χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονεών της 11χρονης τους οποίους φιλοξενούσε

    Στη σύλληψη ενός 64χρονου για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος 11χρονης από τη Βουλγαρία, προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης, τους οποίους φιλοξενούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με τη χρήση μαχαιριού προκειμένου να μην αναφέρει το περιστατικό και την τραυμάτισε στο πόδι προκαλώντας της εκδορές.
    Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγέλθηκε ότι έγινε τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα, βρισκόμενος εκ νέου μόνος με την ανήλικη εντός της οικίας του, την πλησίασε κάνοντας της άσεμνες προτάσεις, με την παθούσα να τρέπεται σε φυγή.
    Ο άντρας, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
    Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

    Όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής και ενώ οι πόρτες ήταν κλειστές - Ο κατηγορούμενος οδηγός αφού τη θώπευσε, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα

    Χειροπέδες σε έναν οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών πέρασαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν στον τερματικό σταθμό λεωφορειογραμμής της περιοχής την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο σημείο με τις πόρτες κλειστές. Τότε ο κατηγορούμενος οδηγός πλησίασε την γυναίκα που ήταν επιβάτης και άρχισε να θωπεύει το σώμα της και να της κάνει προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση γενετήσιων πράξεων. Στη συνέχεια μάλιστα αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα και σταμάτησε όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να του ζητεί τα στοιχεία της ταυτότητας του.
    Μετά την επίθεση ο άνδρας άφησε την 53χρονη σε μία στάση και συνέχισε το δρομολόγιό του. Η παθούσα απευθύνθηκε στις Αρχές και λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τ. Α. Φυλής εντόπισαν τον οδηγό την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.
    Από το Τ.Α. Φυλής κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού. Τα στοιχεία πρόκειται να σταλούν στη ΔΕΕ για ανάλυση.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου σε βάρος ανήλικου
    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου σε βάρος ανήλικου

    Ένας 23χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω του διαδικτύου, σε βάρος 15χρονου.

    Είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, ανέπτυξε επικοινωνία με το γιο της και προσπάθησε να τον πείσει να συναντηθούν δια ζώσης, προσβάλλοντας την τιμή του κατ' εξακολούθηση με προτάσεις που αφορούσαν σε γενετήσιες πράξεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο 23χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο
    Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο

    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που που καταγράφηκε σε βίντεο να οδηγεί ενώ παράλληλα έλυνε σταυρόλεξο. Δεν θα επιδείξει «καμία ανοχή» το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, «σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών» όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του.

    Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και κλήθηκε να περάσει από Πειθαρχικό έλεγχο.

    Παράλληλα, ενημέρωσε πως μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ήδη από την Πέμπτη (11/1).

    «Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.

    Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά» όπως έγινε σαφές.

    Το βίντεο που αποκάλυψε το περιστατικό, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο αυτό περιστατικό.

    Πηγή: cnn.gr

  • Μεσσηνία: Φυλάκιση 2 ετών στον 62χρονο για την παρενόχληση 8χρονου
    Μεσσηνία: Φυλάκιση 2 ετών στον 62χρονο για την παρενόχληση 8χρονου

    Σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα καταδικάστηκε χθες ερήμην του από το δικαστήριο Κυπαρισσίας ο 62χρονος από το Μουζάκι Τριφυλίας, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 8χρονου αγοριού.

    Η απόφαση αναμένεται πλέον να κοινοποιηθεί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, προκειμένου να εντοπιστεί ο 62χρονος και να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

    Πιο συγκεκριμένα, ο 62χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, καθώς η μητέρα του 8χρονου κατήγγειλε ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε να το φιλήσει στο στόμα. Το παιδί αντέδρασε αμέσως και έφυγε ενημερώνοντας παράλληλα τους γονείς του για όσα έγιναν, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

    Μετά τη σύλληψή του ο 62χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο αυτόφωρο, επειδή όμως δεν είχε δικηγόρο ζήτησε προθεσμία και ορίστηκε νέα δικάσιμος για χθες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο χθες δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην του.

    Μάλιστα στο δικαστήριο υπήρξε και άλλη μαρτυρία ότι είχε εκδηλώσει συμπεριφορές λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης και προς άλλα ανήλικα παιδιά.

    Πηγή: Eleftheriaonline.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο