Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 14:18

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Λασίθι: Βγήκαν τα όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συνελήφθη ένας 57χρονος

Μία νέα απόπειρα ανθρωποκτονίας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το Λασίθι όταν δύο άνδρες φαίνεται ότι καυγάδισαν για τα μάτια μιας γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης κοντά στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο με πρωταγωνιστές έναν 51χρονο και έναν 57χρονο οι οποίοι είχαν διαφορές για μία γυναίκα. Όπως διαπιστώθηκε ο 57χρονος ήταν ο πρώην σύντροφός της ενώ ο 51χρονος ο νυν.
Του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του

Το πρωί της Τρίτης 51χρονος είχε πάει το πρωί έξω από το σπίτι του 57χρονου και του είχε στήσει καρτέρι. Κάποια στιγμή τον είδε να βγαίνει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά και τον αιφνιδιάζει στο επόμενο στενό. Κρατώντας ένα κομμάτι ξύλου τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η απάντηση του 57χρονου ήταν άμεση καθώς έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει κάποια σφαίρα.

Συνελήφθη ο 57χρονος – Αναζητείται ο 51χρονος

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε πως στην περιοχή υπήρξαν δύο κάλυκες, το οποίο και σημαίνει ότι ο 57χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 57χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφεραν με συνοδεία στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τον 57χρονο ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και ο 51χρονος.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 13:49

Σχετικά Άρθρα

  • Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος
    Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος

    Μια παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο τουρίστες που διασκέδαζαν σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας στο Λασίθι της Κρήτης είχε ως αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νομού.

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 43χρονος Πολωνός ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι όταν άλλος 22χρονος Γερμανός τουρίστας τον έσπρωξε και χτύπησε πέφτοντας στο έδαφος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive οι δύο αλλοδαποί, ένας 22χρονος Γερμανός και ένας 43χρονος Πολωνός, διασκέδαζαν όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρεξηγήθηκαν.

    Κάποια στιγμή πάνω στη μεταξύ τους λογομαχία (και οι δύο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ) , ο Γερμανός έσπρωξε τον Πολωνό, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)
    Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)

    Επιχείρησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Νέα στοιχεία για το Παλαιό Φάληρο.

    Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία θα σημειωνόταν στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή, με δράστη έναν 87χρονο.

    Ο 87χρονος Βρετανός, συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς επιχείρησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους επι της οδού Πλουτώνος, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

    Ο 87χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της «Απόπειρας Ανθρωποκτονίας», ενώ η 89χρονη σύζυγος του, έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    «Μου το ζήτησε η ίδια»

    Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, ο ηλικιωμένος αφού πρώτα της έβαλε στο πρόσωπο της ένα μαξιλάρι στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό της.

    Νομίζοντας ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει, βγήκε από το διαμέρισμα του και πήγε σε αλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, χτύπησε το κουδουνι και ενημέρωσε την ένοικο για την πράξη του.

    Με τη συγκεκριμένη διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αμέσως, η γειτόνισσα του, σοκαρισμένη με αυτά που άκουγε κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε. Πρώτη στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι η συζυγος του Άγγλου ήταν εν ζωή ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

    Πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως τα πρώτα λόγια του Άγγλου, στους αστυνομικούς ήταν: « Ό,τι έκανα, το έκανα γιατί μου το ζήτησε η σύζυγος μου!».

    Είναι κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται αρχικά καθώς το ίδιο αναφέρει και η σύζυγός του.

    Το ανδρόγυνο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την ηλικιωμένη γυναίκα το τελευταίο καιρό να έχει πολλα προβλήματα.

    Όπως προκύπτει, φαίνεται να ζήτησε από τον ίδιο της τον σύζυγό, να την λυτρώσει, σκοτώνοντας την.

    Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λασίθι: Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε βουνό - Τι εξετάζουν οι Αρχές
    Λασίθι: Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε βουνό - Τι εξετάζουν οι Αρχές

    Στη θέση Καρκάσα, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Ανατολή του Δήμου Ιεράπετρας, εντοπίστηκε από κτηνοτρόφο, ανθρώπινος σκελετός που βρισκόταν κάτω από ένα δέντρο.

    Άμεσα ακολούθησε διαδικασία μεταφοράς του σκελετού, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία τα έγγραφα που βρέθηκαν δίπλα στο σκελετό, παραπέμπουν σε άνδρα από τη Βουλγαρία που είχε γεννηθεί το 1967 και η εξαφάνισή του από την ευρύτερη περιοχή είχε δηλωθεί από συγγενικό του πρόσωπο το 2012.

    Στον σκελετό αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις που προβλέπεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πύργος: Προφυλακιστέος ο 37χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή
    Πύργος: Προφυλακιστέος ο 37χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή

    Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος πρωταγωνιστής σοβαρού επεισοδίου στην περασμένη εβδομάδα στον Πύργο, όπου κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας δύο ανήλικων (απόπειρα παράσυρσης με το αυτοκίνητο), ενδοοικογενειακή βία, βαριά σωματική βλάβη κ.α.

    Η υπόθεσή του είχε παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλεία, μετά την διαφωνία της Ανακρίτριας και του Αντιεισαγγελέα για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι.

    Μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

    Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν επιχείρησε να χτυπήσει τα παιδιά αλλά έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τα άλλα άτομα που του επιτέθηκαν με μια μεταλλική σούβλα.

  • Λασίθι: Επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων για τα σύνορα βοσκοτόπων - Ένας επιτέθηκε με μπουνιές, ο άλλος με μαχαίρι
    Λασίθι: Επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων για τα σύνορα βοσκοτόπων - Ένας επιτέθηκε με μπουνιές, ο άλλος με μαχαίρι

    Επεισόδιο μεταξύ δύο κτηνοτρόφων για τα σύνορα των βοσκοτόπων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σίτανος.

    Σύμφωνα με το cretalive, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με τον 35χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου να φέρεται να χτύπησε τον 69χρονο στο πρόσωπο με μπουνιές, προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη, με τον έτερο κτηνοτρόφο να φέρεται να απάντησε βγάζοντας μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον 35χρονο.

    Λασίθι: Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο -Συνελήφθη ο 69χρονος

    Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του 69χρονου.

    Όσον αφορά την κατάσταση του 35χρονου, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πύργος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 14χρονης - Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας αποφασίζει για την τύχη του
    Πύργος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 14χρονης - Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας αποφασίζει για την τύχη του

    Μαραθώνια ήταν η διαδικασία της ανάκρισης του 37χρονου από τον Πύργο, που κατηγορείται πως το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στη διάρκεια ενός σοβαρού επεισοδίου στην περιοχή της οδού Αλφειού, ανάμεσα σε συγγενείς, αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του μια 14χρονη.

    Η Ανακρίτρια Ηλείας και ο Αντιεισαγγελέας που χειρίζονται την υπόθεση, διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερος με όρους, ο 37χρονος και έτσι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας θα αποφασίσει για αυτό, σε συνεδρίασή του την Παρασκευή.

    Στο μεταξύ οι δύο αδελφοί 35 και 38 ετών - ο πρώτος πατέρας της 14χρονης - που χτύπησαν στην εξέλιξη του επεισοδίου με σούβλα τον 37χρονο και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

  • Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ανήλικης
    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ανήλικης

    Συνελήφθη άνδρας στον Πύργο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ανήλικης

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της συμπλοκής τσιγγάνων στον Πύργο το απόγευμα της Δευτέρας.

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


    Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα ακόμη δύο άνδρες τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.


    Ειδικότερα, στις 22-7-2024 το απόγευμα, στον Πύργο, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο πρώτος κατηγορούμενος, διαπληκτίστηκε με τον δεύτερο κατηγορούμενο και οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει την 14χρονη κόρη του δεύτερου κατηγορούμενου, ενώ επιπλέον κατηγορείται ότι προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στον δεύτερο κατηγορούμενο και στον αδερφό του.


    Στη συνέχεια ο δεύτερος συλληφθείς ενεργώντας από κοινού με τον αδερφό του και έναν ακόμη άνδρα, τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον πρώτο συλληφθέντα, προκάλεσαν φθορές στο όχημα του και τον απείλησαν με πιστόλι.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

  • Χειροπέδες σε νεαρούς για καυγά στην Κοζάνη - Στο νοσοκομείο και οι δύο
    Χειροπέδες σε νεαρούς για καυγά στην Κοζάνη - Στο νοσοκομείο και οι δύο

    Μάλωσαν, τραυματίστηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο φρουρούμενοι: Ο λόγος για έναν 17χρονο και έναν 19χρονο που ενεπλάκησαν σε καυγά το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) στην Κοζάνη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων με αιχμηρό αντικείμενο. Οι δύο νεαροί νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο»,.

    Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 17χρονο, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφού του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, μερίμνησαν για τη διακομιδή του με σταθμό του ΕΚΑΒ, το οποίο και συνόδευσαν στο εν λόγω νοσοκομείο της πόλης.

    Οπως διαπιστώθηκε, προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ τους με αποτελέαμα να τραυματίσει ο ένας τον άλλο με αιχμηρό αντικείμενο.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τυφέκιο αεροβόλο τύπου φλόμπερ, χωρίς άδεια, μαζί με φυσίγγιο και σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, ένας φακός με σύστημα εκκένωσης ρεύματος (Tazer), δύο ναυτικοί πυρσοί, μία βολίδα φυσιγγίου αγνώστου διαμετρήματος, πέντε σφαιρίδια-δυναμιτάκια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

    Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών.

    Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο