Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 12:46

Συναγερμός στη Σίκινο: Αγνοούνται δύο τουρίστριες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Σικίνου καθώς αγνοούνται δύο τουρίστριες.

Σύμφωνα με το Cyclades24, πρόκειται για δύο γυναίκες από την Γαλλία οι οποίες αναζητούνται από το πρωί της Παρασκευής όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση τους. Πρόκειται για μια 73χρονη και μία 64χρονη, οι οποίες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, ωστόσο εικάζεται ότι οι δύο γυναίκες έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Έρευνες στα μονοπάτια του νησιού

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτια της περιοχής, με τους ανθρώπους του νησιού να αναζητούν τις δυο γυναίκες.

Στις έρευνες συμμετέχουν Πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικό κλιμάκιο απο την Ίο, καθώς και ο Δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 12:10

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Περιπέτεια για δύο Γαλλίδες στη Μονή Γουβερνέτου - Η κόρη χάθηκε στο μονοπάτι και η μητέρα χάθηκε ψάχνοντάς την
    Κρήτη: Περιπέτεια για δύο Γαλλίδες στη Μονή Γουβερνέτου - Η κόρη χάθηκε στο μονοπάτι και η μητέρα χάθηκε ψάχνοντάς την

    Οι δύο Γαλλίδες βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ μετά από λίγες ώρες

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κρήτη στην Πυροσβεστική, καθώς δύο υπήκοοι Γαλλίας, μάνα και κόρη, χάθηκαν σε μονοπάτι στον Σταυρό Χανίων που οδηγεί στη Μονή Γουβερνέτου.
    Αρχικά η κόρη αργούσε πολύ να επιστρέψει, με αποτέλεσμα η μητέρα της να βγει να την αναζητήσει και ταυτόχρονα να ζητήσει τη βοήθεια των Αρχών. Ωστόσο μετά από ένα σημείο χάθηκε και η ίδια.
    Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από σωστική ομάδα των Χανίων, με τις δύο Γαλλίδες να εντοπίζονται μετά από ώρα σε καλή κατάσταση, έχοντας ωστόσο υποστεί σοκ.

    Πηγή: neakriti.gr - Protothema.gr
  • Ζάκυνθος: Ανήλικοι σε σχολική εκδρομή χτύπησαν και λήστεψαν τουρίστα
    Ζάκυνθος: Ανήλικοι σε σχολική εκδρομή χτύπησαν και λήστεψαν τουρίστα

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

    Σε έξι συλλήψεις, τεσσάρων ανηλίκων Σέρβων, 16 και 17 ετών και των δύο συνοδών καθηγητών τους, προχώρησαν χθες άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι βρίσκονται σε σχολική εκδρομή στη Ζάκυνθο, επιτέθηκαν σε Βρετανό τουρίστα και αφού τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές του έκλεψαν την τσάντα, σχετικά μεγάλης αξίας, που είχε μαζί του. Οι 4 ανήλικοι συνελήφθησαν εντός του αυτοφώρου από αστυνομικούς και μαζί με αυτούς και δύο συνοδοί τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

    Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας η αφαιρεθείσα τσάντα βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Μυστήριο με τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται στη Σίκινο επί οκτώ ημέρες - Τι λέει ο δήμαρχος
    Μυστήριο με τις δύο Γαλλίδες που αγνοούνται στη Σίκινο επί οκτώ ημέρες - Τι λέει ο δήμαρχος

    Εντείνεται η αγωνία για την τύχη των δύο Γαλλίδων τουριστριών, ηλικίας 64 και 73 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την Παρασκευή (14/6), στη Σίκινο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ έχουν επιστρατευτεί και πυροσβέστες με drone.

    Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Γαλλία που έκαναν τις διακοπές τους στη Σίκινο και τα ίχνη τους έχουν εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

    Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο γυναίκες -που διαμένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία- να συναντήθηκαν προκειμένου να πάνε για πεζοπορία. Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

    Ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την 73χρονη ήταν ο ξενοδόχος στον οποίο έστειλε μήνυμα πως έχει παραπατήσει και δεν αισθάνεται καλά, μαζί με φωτογραφία της που φαίνεται πεσμένη στο έδαφος, χωρίς όμως να στείλει την ακριβή τοποθεσία. Στη συνέχεια το σήμα του κινητού της χάθηκε και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

    «Έχουμε ψάξει παραλίες, μονοπάτια, χαράδρες, όλα τα ξωκλήσια...»

    «Είναι ένα πολύ περίεργο συμβάν, δυσάρεστο. Δεν μπορούμε να βρούμε τι γίνεται. Το περίεργο είναι ότι έχουμε ψάξει τα πάντα, όλες τις παραλίες, τα μονοπάτια, χαράδρες, όλα τα ξωκλήσια», ανέφερε στο Mega ο δήμαρχος Σίκινου Βασίλης Μαράκης.

    «Έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου. Μακάρι να βρεθούν. Ψάχνουμε με θερμική κάμερα, με σκυλιά και drone», συμπλήρωσε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Μεθυσμένες τουρίστριες έκαναν άνω-κάτω πτήση προς το Ηράκλειο - Επιτέθηκαν σε επιβάτη, δάγκωσαν αστυνομικό
    Μεθυσμένες τουρίστριες έκαναν άνω-κάτω πτήση προς το Ηράκλειο - Επιτέθηκαν σε επιβάτη, δάγκωσαν αστυνομικό

    Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο

    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο με «πρωταγωνίστριες» δύο επιβάτισσες που μέθυσαν και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της η οποία είχε και ένα μωρό στην αγκαλιά της (περίπου 1,5 χρονών).

    Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, προκάλεσαν τεράστια προβλήματα ενώ κάποια στιγμή η μία χτύπησε και επιβάτη.

    Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

    Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και οι δύο γυναίκες με το μωρό αποβιβάστηκαν η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

    Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Πηγή: cretapost - Protothema.gr

  • Στη Σίκινο αποχαιρετούν τους τουρίστες που φεύγουν… κάνοντας βουτιές στο λιμάνι
    σε Viral
    Στη Σίκινο αποχαιρετούν τους τουρίστες που φεύγουν… κάνοντας βουτιές στο λιμάνι

    Kατά τον απόπλου δεκάδες νεαρά άτομα του νησιού βουτούν από την προβλήτα μέσα στη θάλασσα και παίζουν με τα απόνερα

    Έναν… αν μη τι άλλο ιδιαίτερο τρόπο έχουν οι κάτοικοι της Σικίνου κάθε χρόνο ώστε να αποχαιρετούν τους τουρίστες που επισκέπτονται το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

    Οι ντόπιοι φροντίζουν να πουν «αντίο» στους τουρίστες που επιλέγουν το νησί τους με έναν τρόπο που θα τους μείνει αξέχαστος.

    Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, κατά τον απόπλου του πλοίου δεκάδες νεαρά άτομα του νησιού βουτούν από την προβλήτα μέσα στη θάλασσα.

    Στη συνέχεια… παίζουν με τα απόνερα του θέλοντας για να αποχαιρετίσουν τους φίλους, τους συγγενείς, αλλά και τους… αγνώστους που έχουν επιβιβαστεί σε αυτό.

    Σχετικό βίντεο ανέβηκε στο TikTok και -όπως ήταν αναμενόμενο- πολύ σύντομα έγινε viral.

    @haraguntli Ιn the past the ferry lines to Sikinos island, Greece were much less than the other islands of Cyclades. The old habit of the island's youth diving from the pier of the port to the sparkling sea as soon as the last ship of summer departs, is maintained even today! But now children dive daily behind the ferry after each departure...The captain, of course, honks continuously for the farewell.By insta: ispirationgr #greece #viral #greeksummer #greektiktok #CupCut #foryou #emotional #beachlife #islandlife #greekislands #summermemories ♬ Hey Ya! (My baby don't mess around) - Outkast

    Πηγή: in.gr

  • Αρχ. Ολυμπία: Αυτοκίνητο με τέσσερις τουρίστριες έπεσε στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού (photos & video)
    Αρχαία Ολυμπία: Αυτοκίνητο με τέσσερις τουρίστριες έπεσε στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού (photos)
    Σε μικρή απόσταση από το φράγμα του Αλφειού και μέσα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού, κατέληξε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις τουρίστριες.
    Η οδηγός του οχήματος ακολουθώντας το GPS δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την μικρή αλλαγή πορείας που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να καταλήξουν η ίδια, το αυτοκίνητο και οι τρεις συνεπιβάτιδές της στο νερό.
    Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν εμφανώς όμως σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό.
    Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τις τέσσερις γυναίκες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
    Δείτε το video:
    Δείτε φωτογραφίες:
    aftokinito fragma 1
    aftokinito fragma 2
    aftokinito fragma 3
    aftokinito fragma 4
    aftokinito fragma 5
  • Μήλος: Ατύχημα με σκάφος που μπλέχτηκε στα δίχτυα ψαράδων - Τραυματίστηκαν 4 τουρίστριες
    Μήλος: Ατύχημα με σκάφος που μπλέχτηκε στα δίχτυα ψαράδων - Τραυματίστηκαν 4 τουρίστριες

    Η ξενάγηση στις ομορφιές της Μήλου ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τέσσερις τουρίστριες που τραυματίστηκαν, όταν έπεσαν στη θάλασσα από το σκάφος στο οποίο επέβαιναν.

    Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τη μία να διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας.Το ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε όταν η προπέλα του σκάφους μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων. Ο απότομος κραδασμός που ακολούθησε έριξε τέσσερις γυναίκες στη θάλασσα, με τη μία να τραυματίζεται πιο σοβαρά.

    Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:

    «Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για τον τραυματισμό τεσσάρων (04) επιβάτιδων Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου, ενώ βρισκόταν εν πλω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Μήλου.

    Συγκεκριμένα, οι εν λόγω επιβάτιδες τραυματίστηκαν μετά από πτώση τους στο εν λόγω σκάφος, λόγω απότομου κραδασμού, που κατά δήλωση του Κυβερνήτη του οφείλεται σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα με δίχτυα αλιείας. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου, για την παροχή ιατρικής περίθαλψη, τρεις εκ των οποίων εξήλθαν. Η έτερη επιβάτιδα διεκομίσθη με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" προκειμένου μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.

    Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ.».

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τουρίστριες δεν αναγνώρισαν τον Μητσοτάκη - Η αντίδρασή τους όταν τους αποκάλυψε ποιος είναι
    Τουρίστριες δεν αναγνώρισαν τον Μητσοτάκη - Η αντίδρασή τους όταν τους αποκάλυψε ποιος είναι

    Περιοχές της Ανατολικής Αττικής επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ βρέθηκε και στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με στελέχη και εργαζομένους του αεροδρομίου. Μάλιστα συνάντησε και κάποιους τουρίστες και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο.

    Ειδικότερα, κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τουρίστριες που ήρθαν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκείνες όμως δεν ήξεραν ποιος ήταν και όταν ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την ιδιότητά του, η έκπληξή τους ήτα κάτι παραπάνω από έντονη.

    Ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τουρίστριες

    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου»
    Τουρίστριες: «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;»
    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να πείτε ότι συναντήσετε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας»
    Τουρίστριες: «Αστειεύεστε!», είπαν με ενθουσιασμό
    Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μπορείτε να βγάλετε και φωτογραφία μαζί μου»

    Πηγή: ethnos.gr - Φωτογραφία: Eurokinissi

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο