Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 11:49

Σπάρτη: Το προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του και το βίντεο με τον διάβολο και τα παιδιά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το προφίλ που παρουσίαζε στα social media ο 40χρονος στην Σπάρτη που συνελήφθη γιατί βίαζε την 9χρονη κόρη του από τότε που εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

Όπως μετέδωσε το Star ο 40χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, με τον δικηγόρο του να λέει ότι θα παραδεχθεί την ασέλγεια αλλά όχι τον βιασμό της κόρης του, εμφανιζόταν με δύο προφίλ στο Facebook.

Σε αυτά φέρεται να παρουσιαζόταν ως διαζευγμένος, χειριστής μηχανηματων και πτυχιούχος του ΕΚΠΑ ενώ δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριαστινός.

Παρόλα αυτά σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά»

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 11:41

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Δήμος Πύργου κατέθεσε αίτημα στην ΠΟΣΕΑ για την διοργάνωση του συνεδρίου της Αμφικτιονίας το 2026
    Ο Δήμος Πύργου κατέθεσε αίτημα στην ΠΟΣΕΑ για την διοργάνωση του συνεδρίου της Αμφικτιονίας το 2026

    Τελετή λήξης της 22η Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Σπάρτη

    Αίτημα κατάθεσε ο Δήμος Πύργου, κατά την διάρκεια του 34ου συνεδρίου Αμφικτιονίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στη Σπάρτη το τριήμερο Παρασκευής-Σάββατου-Κυριακής (18-19-20/10/24), το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για τη ανάληψη της διοργάνωσης του 36ου το 2026.

    Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεολαίας και Αθλητισμού κ Βασίλης Λιακόπουλος που εκπροσώπησε τον Δήμο στο συνέδριο, με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή, κατέθεσε το αίτημα μαζί με τους ιατρούς του Σταθμού Αιμοδοσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΑ, το οποίο θα εξεταστεί το 2025 στην Ξάνθη .

    Στο συνέδριο τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με πρακτικές προσέλκυσης νέων αιμοδοτών και τις εξελίξεις στην αιμοδοσία από διακεκριμένους επιστήμονες και έμπειρα στελέχη των Εθελοντικών Συλλόγων Αιμοδοσίας.

    Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η εισήγηση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος παρουσίασε απολογιστικά στοιχεία για την αιμοδοσία και την υλοποίηση του νέου σχεδιασμού διαχείρισης του αίματος στο Ν. Αττικής, καθώς και του Επισκέπτη Υγείας του Ε.ΚΕ.Α. κ. Ευάγγελου Αγγελακόπουλου, που ανέπτυξε παλιές και νέες τεχνικές προσέλκυσης εθελοντών αιμοδοτών.

    Στην τελετή λήξης της Λαμπαδηδρομίας που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, έλαβαν μέρος Αιμοδοτικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν διοργανώσει λαμπαδηδρομίες στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Ανάμεσά τους και ο δικός μας Σύλλογος Αμπελώνα -Κουζουλίου με την πρόεδρό της κ. Φανή Ζαχιώτη.

    Στη Λαμπαδηδρομία αλλά και στο συνέδριο από τον Δήμο συμμετείχε επίσης και ο κ. Σταύρος Τσιπολίτης του Γραφείου Εθελοντισμού, ο Σταθμός αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ηλείας με τις ιατρούς κ. Κωνσταντίνα Πανέτα και κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, το νοσηλευτικό προσωπικό του Σταθμού και η επισκέπτρια Υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης κ. Φανή Μάντη.

    dimos sun sparti 34 2

    dimos sun sparti 34 3

    dimos sun sparti 34 4

    dimos sun sparti 34 5

    dimos sun sparti 34 6

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του
    Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του

    Eξω από το κτίριο στη Σπάρτη είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος περίπου 50 ατόμων.

    Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκε ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στην Σπάρτη.

    Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε γενετήσιες πράξεις με το παιδί από την ηλικία των 4 ετών, αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

    Η απολογία του κατηγορούμενου έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, καθώς έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος περίπου 50 ατόμων.

    Ο κόσμος έξω από το κτίριο φώναζε συνθήματα και απαιτούσε δικαιοσύνη για το 9χρονο παιδί.

    Μετά την απόφαση της προφυλάκισης, ο κατηγορούμενος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο με αστυνομική επιχείρηση, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις, συνόδευσαν τον κατηγορούμενο μέχρι την κλούβα της ΕΛΑΣ, η οποία τον μετέφερε στις φυλακές όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, ενώ παρέχουν υποστήριξη και προστασία στην ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου και στην υπόλοιπη οικογένεια.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Σπάρτη: Σήμερα απολογείται ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του - Τι θα ισχυριστεί
    Σπάρτη: Σήμερα απολογείται ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του - Τι θα ισχυριστεί

    Σήμερα, Δευτέρα, απολογείται για τις αποτρόπαιες πράξεις του ο 40χρονος από την Σπάρτη που συνελήφθη για τον βιασμό της 9χρονης του.

    Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος

    Ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής εμφανίζεται διατεθειμένος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να παραδεχτεί ότι ασελγούσε στο άτυχο κοριτσάκι, αλλά αρνείται ότι το βίαζε. Παρ' όλα αυτά, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει, ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».

    Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

    Ποιο είναι το προφίλ του

    Παράλληλα, στη δημοσιότητα έχουν έρθει νέες λεπτομέρειες για το προφίλ του 40χρονου, μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

    Σύμφωνα με αυτές δήλωνε πιστός χριστιανός, αρνητής του κορονοϊού ενώ ήταν και φανατικός οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και... νοσταλγός της Χούντας.

    Μάλιστα σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρούσε τάσσεται κατά των μεταναστών, των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κ.ά.. Εμφανίζεται, δε, ως πιστός του δόγματος «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

    Κατέγραφε τις πράξεις του

    Όπως προέκυψε από την καταγγελία και την έρευνα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα τις πράξεις αυτές, τις είχε καταγεγραμμένες στο κινητό του. Από το υλικό, φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών! Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν συνολικά 79 επίμαχες φωτογραφίες με τις ενέργειες του πατέρα εναντίον της κόρης του, που ο 40χρονος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

    Ο εν λόγω, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, στη Φάριδα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που διέμενε στο Ξηροκάμπι. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

    Εκβιασμός στο παιδί

    Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», η ανήλικη υποστήριξε πως ο πατέρας της την απειλούσε ότι, αν μαρτυρούσε τις πράξεις του, εκείνος θα κατέληγε στη φυλακή. Οι φρικαλέες πράξεις φέρεται να συντελέστηκαν στη διάρκεια των ετών τόσο στην περιοχή της Φάριδος, όσο και στη Δυτική Αττική όπου διέμεναν παλαιότερα.

    Εξάλλου, όπως μεταφέρεται, οι συνάδελφοι τού 40χρονου σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου στον Δ. Σπάρτης, τον περιγράφουν ως έναν «κλειστό» και «παράξενο» άνθρωπο, χωρίς ιδιαίτερες επαφές και συναναστροφές.

    Τα πειστήρια

    Από την κατοχή του κατηγορούμενου, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών πορνογραφικού υλικού, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

    Παραγγέλθηκε ακόμα διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σπάρτη: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας
    Σπάρτη: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9), στην επαρχιακή οδό Σπάρτης-Γερακίου και συγκεκριμένα στο ύψος του οικισμού Ζαγάνα.

    Στο τροχαίο, τα αίτια του οποίου διερευνώνονται ακόμα, ενεπλάκησαν δύο οχήματα, στο ένα εκ των οποίων επέβαινε ο πρώην νομάρχης Λακωνίας Κώστας Φούρκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή, ενώ υποβάλλεται σε κάθε απαραίτητο ιατρικό και απεικονιστικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι και μώλωπες.

    Στο χειρουργείο 19χρονο κορίτσι

    Αντίθετα, σε σοβαρή κατάσταση μετά το ατύχημα βρίσκεται ένα 19χρονο κορίτσι, το οποίο υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση αυτή την ώρα, αφού διαπιστώθηκε να έχει υποστεί ρήξη σπληνός.

    Στα δύο οχήματα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης με 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    Το συμβάν

    Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του Κ. Φούρκα να καρφωθεί στην δεξιά προστατευτική μπάρα του δρόμου και το έτερο όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου σε παρακείμενο χωράφι. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε και προσέτρεξε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ισχυρές δυνάμεις, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και της Τροχαίας Σπάρτης, η οποία φρόντισε για τον πλήρη αποκλεισμό του δρόμου. Για αρκετή ώρα, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξαγόταν με εκτροπή στην παλαιά οδό, μέσω Ζαγάνας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σπάρτη: Η παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού έσωσε την 9χρονη - Οι επίμονες ερωτήσεις του
    Σπάρτη: Η παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού έσωσε την 9χρονη - Οι επίμονες ερωτήσεις του

    Χάρη στην παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού της σώθηκε το 9χρονο κοριτσάκι στην Σπάρτη που επί μία πενταετία έπεφτε θύμα βιασμού, ασελγών πράξεων και παιδικής πορνογραφίας, από τον ίδιο της τον πατέρα.

    Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο και η μητέρα των παιδιών είχε προχωρήσει στην ζωή της με έναν άλλον άντρα. Ο 40χρονος είχε μετακομίσει και εκείνος από την Αθήνα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια για να βρίσκεται όπως έλεγε κοντά στα παιδιά του.

    Ενώ ήταν η σειρά του να πάρει τα παιδιά του στο σπίτι του, ο 11χρονος αντιλήφθηκε την περίεργη συμπεριφορά του πατέρα του, όταν βρήκε ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό.

    Ο πατέρας απάντησε πως ήταν της φίλης του, όμως στο άκουσμα της απάντησης το κοριτσάκι ξέσπασε σε κλάματα. Στις επίμονες ερωτήσεις του παιδιού δεν απαντούσε ο πατέρας και έτσι όταν γύρισαν στη μητέρα τους τα παιδιά, ο μικρός εξήγησε όσα είχαν συμβεί και στις ερωτήσεις της μητέρας το κοριτσάκι δεν άντεξε άλλο και άρχισε να εξιστορεί τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα απ’ όταν ήταν τεσσάρων ετών και ζούσαν στην Αθήνα έως τώρα και πως την εκβίαζε να μην πει τίποτα, λέγοντάς της πως θα πήγαινε στην φυλακή.

    Τι βρήκε η αστυνομία στην κατοχή του 40χρονου

    Από τους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου της κόρης του, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς να έχει αποδεχτεί τις ειδεχθείς του πράξεις και τις κατηγορίες σε βάρος του.

    Τα κατασχεθέντα πειστήρια έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση και δείγματα έχουν επίσης αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του, το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

    Τη Δευτέρα απολογείται

    Ενώπιον των δικαστικών αρχών και αποδοκιμαζόμενος από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια, παρουσιάστηκε χθες το πρωί (09/08) ο 40χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα σε χωριό της Σπάρτης, ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

    Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σπάρτη: 79 ντοκουμέντα της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 4 ετών
    Σπάρτη: 79 ντοκουμέντα της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 4 ετών

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή κρυφό φάκελο με συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης - Σε σοκ η τοπική κοινωνία - Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου πατέρα δύο παιδιών από την Σπάρτη που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από τότε που το κοριτσάκι ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
    Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ αδυνατώντας να πιστέψει τα όσα εξωφρενικά φαίνεται να έκανε επί χρόνια ο 40χρονος στο ίδιο του το παιδί, απειλώντας το μάλιστα πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή.
    Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.
    Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

    Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

    Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.
    Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

    Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.
  • Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την κόρη του από 4 ετών και για 5 χρόνια
    Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την κόρη του από 4 ετών και για 5 χρόνια

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης, καθώς συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας για κατ' εξακολούθηση βιασμό, επί 5 έτη, της 9χρονης κόρης του.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, το μικρό κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

    Εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με την κόρη του στο κινητό του 40χρονου

    Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

    Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης, και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    «Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

    Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

    Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

    Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τσατραφύλλιας: Στην Ελλάδα η υψηλότερη θερμοκρασία της Ευρώπης σήμερα - Στη Σπάρτη έφτασε 43,1 βαθμούς!
    Τσατραφύλλιας: Στην Ελλάδα η υψηλότερη θερμοκρασία της Ευρώπης σήμερα - Στη Σπάρτη έφτασε 43,1 βαθμούς!

    Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια, η υψηλότερη θερμοκρασία της Ευρώπης για σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, καταγράφηκε στην Ελλάδα.

    Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, η θερμοκρασία στην Σπάρτη σήμερα άγγιξε τους 43,1 βαθμούς Κελσίου και έγινε η υψηλότερη της ηπείρου.

    Στην ανάρτησή του, ο μετεωρολόγος γράφει: «Σπάρτη 43,1, η υψηλότερη θερμοκρασία στην Ευρώπη σήμερα!»

    Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

    Πηγή: Iefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο