Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 15:40

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα και το Πόρτο Γερμενό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα την Κυριακή (18.08.2024). Ένας άνδρας πνίγηκε, κάνοντας μπάνιο, στη Λούτσα και μία γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού.

Τις μεσημεριανές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 61χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας (Αρτέμιδας) Αττικής.

Στον 61χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης, μεσημεριανές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού, μία 76χρονη.

Η γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή της Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας.

Πηγή: newsit.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 12:15

Σχετικά Άρθρα

  • Φονικό στη Λούτσα: Λεπτό προς λεπτό συντόνιζαν την επιχείρηση από την Τουρκία
    Φονικό στη Λούτσα: Λεπτό προς λεπτό συντόνιζαν την επιχείρηση από την Τουρκία

    Λίγη ώρα πριν το μακελειό στη Λούτσα ο Τούρκος που παγίδευσε τους έξι φέρεται να επικοινώνησε με πρόσωπα που βρίσκονταν στην Τουρκία.

    Σε «ανοιχτή γραμμή» με στελέχη εγκληματικής οργάνωσης στην Τουρκία εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι ήταν ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία των έξι ομοεθνών του στη Λούτσα.

    Λίγη ώρα πριν λάβει χώρα η φονική «παγίδα» ο 32χρονος φέρεται να επικοινώνησε με πρόσωπα που βρίσκονταν στη γειτονική χώρα και τα οποία ήταν αυτά που ήθελαν νεκρούς τους «αντιπάλους» τους, μέλη της περιβόητης συμμορίας των «Ντάλτονς».

    Τα άτομα με τα οποία επικοινωνούσε ο 32χρονος, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των Ελλήνων αστυνομικών που έκαναν την έρευνα, ήταν αυτά που επικοινωνούσαν ταυτόχρονα τόσο με εκείνον όσο και με την ένοπλη ομάδα των τουλάχιστον τριών ανδρών που ανέλαβε να δολοφονήσει με 60 σφαίρες τους έξι Τούρκους.

    Όπως λένε οι ίδιες πηγές, τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης με έδρα την Τουρκία που ήθελαν νεκρούς τους έξι «Ντάλτονς» συντόνιζαν διά τηλεφώνου τις δύο επιχειρησιακές ομάδες που είχαν σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή, την ομάδα του 32χρονου και του 28χρονου που ανέλαβαν να οδηγήσουν τα έξι θύματα στο προκαθορισμένο σημείο και την ομάδα των ενόπλων που άνοιξαν πυρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο 32χρονος να μην ήρθε ποτέ σε επαφή με τους εκτελεστές, όπως επίσης είναι πιθανό να μη γνωρίζει καν ποιοι είναι.

    Τα θύματα πάντως φαίνεται ότι είχαν καταλάβει ότι ο 32χρονος είναι αναξιόπιστος, ωστόσο, εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν τον απομάκρυναν από κοντά τους διότι δεν είχαν άλλη επιλογή για να καταφέρουν να ταξιδέψουν στην Ιταλία, όπου ήταν ο προορισμός τους και όπου θα συναντούσαν τον καταζητούμενο αρχηγό τους.

    Ο 32χρονος φέρεται να είχε πείσει τους «Ντάλτονς» ότι μπορεί να κάνει όλα όσα πρέπει για να τους μεταφέρει από την Τουρκία στην Ιταλία, με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα. Εμφανιζόταν ως άτομο με εμπειρία στη διακίνηση ανθρώπων αλλά και στη διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων που περνούν απαρατήρητα στους ελέγχους. Δεν είναι τυχαίο ότι τους είχε πείσει ότι θα περάσουν από τους ελέγχους του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να πετάξουν για Ιταλία. Επίσης, αίσθηση προκαλεί ότι φέρεται να πληρώθηκε αδρά από τα έξι θύματα τόσο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα όσο και για τα δήθεν αεροπορικά εισιτήρια που τους εξασφάλισε (τα οποία ήταν πλαστά) και τις πλαστές ταυτότητες. Εντύπωση προκαλεί ότι ο 32χρονος δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι το σπίτι Airbnb όπου οδήγησε τα θύματα στη Λούτσα είχε κάμερες, που κατέγραψαν ακόμα και τη φωτογραφία των Τούρκων λίγο πριν τη δολοφονία τους.

    Το γεγονός ότι οι έξι Τούρκοι είχαν αντιληφθεί ότι ο 32χρονος είναι αναξιόπιστος φαίνεται και από κατάθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης και αναφέρει:

    «Πίστευαν ότι τους κοροϊδεύει. Τους είχε πει ότι θα τους βοηθήσει να πάνε στην Ιταλία, όμως συνέχεια ανέβαλε το ταξίδι βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες».

    Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες, ο 32χρονος Τούρκος και ο 28χρονος ομοεθνής τους, απολογούνται την ερχόμενη Δευτέρα στον Ανακριτή. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

    Ο «τσιλιαδόρος»

    Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης με τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα διαδραμάτισε η εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

    Οι δεκάδες ώρες που αφιερώθηκαν στην εξέταση των επίμαχων βίντεο είχε ως αποτέλεσμα να «αποκρυπτογραφηθεί» το δρομολόγιο και στη συνέχεια ο ρόλος των δύο Τούρκων που συνελήφθησαν και κρατούνται μέχρι να απολογηθούν στον Ανακριτή. Το κλιμάκιο των αστυνομικών που συστάθηκε για να εξετάσει το οπτικό υλικό επικεντρώθηκε στο δρομολόγιο του μπλε Ford με πινακίδες κυκλοφορίας «A-RR-66…» όχι μόνο στην περιοχή της Λούτσας αλλά σε πολλές περιοχές της Αθήνας, με πιο μακρινή εξ αυτών τον Άγιο Δημήτριο.

    Την ημέρα της εξαπλής δολοφονίας το μπλε Ford -όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα- εμφανίστηκε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και παρέλαβε τον 28χρονο συλληφθέντα. Ο οδηγός ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη μετά το έγκλημα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα.

    Οι δύο άντρες γύρισαν από τον Άγιο Δημήτριο στη Λούτσα και μετέβησαν στις 15.00 το μεσημέρι στο σημείο της δολοφονίας. Εκεί πάρκαραν το αυτοκίνητο και φέρονται να έκαναν κατόπτευση του χώρου. Στη συνέχεια, ο 32χρονος αποχώρησε με το αυτοκίνητο και μετέβη στο σπίτι Airbnb όπου έμεναν τα έξι θύματα. Ο 28χρονος παρέμεινε πίσω στο σημείο, καθώς φέρεται να είχε αναλάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου. Δηλαδή είχε το ρόλο, σύμφωνα με την Αστυνομία, να ειδοποιήσει τον 32χρονο σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε στο δρόμο της «παγίδας» (για παράδειγμα υπήρχε παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.), έως ότου ο 32χρονος οδηγήσει εκεί τους έξι Τούρκους.

    Ο 32χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τα θύματα δεν ήξεραν καθόλου την περιοχή και τους δρόμους. Έτσι, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό όταν εκείνος -ως οδηγός του Ford- δεν πήρε το σωστό δρόμο, δηλαδή με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο από όπου τους είχε πει ότι θα έφευγαν για Ιταλία, αλλά τους οδήγησε στο σημείο όπου κρατούσε «τσίλιες» ο 28χρονος και όπου είχαν φτάσει οι τουλάχιστον τρεις ένοπλοι που προχώρησαν στη δολοφονία τους.

    Μετά τη «βροχή» πυρών με τέσσερα όπλα ο 32χρονος φέρεται -σύμφωνα με την ανάλυση των βίντεο- να επιβιβάζεται σε ταξί και να μεταβαίνει σε ξενοδοχείο στο Φάληρο όπου είχε αφήσει τα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια, πήρε και πάλι ταξί και μετέβη στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει αεροπορικώς στο σπίτι του στη Μυτιλήνη. Ο 28χρονος «τσιλιαδόρος» φέρεται να έφυγε από το σημείο της δολοφονίας με λεωφορείο. Και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται ότι πυροβόλησαν τους έξι Τούρκους, ενώ ο 32χρονος αρνείται και όλα όσα του καταλογίζονται σε σχέση με την «παγίδα» που κατηγορείται να σχεδίασε σε βάρος τους.

    Σημειώνεται, πάντως, ότι παρότι «αποκρυπτογραφήθηκε» το δρομολόγιο των δύο Τούρκων που συνελήφθησαν, το ίδιο δεν συνέβη με τους τουλάχιστον τρεις ενόπλους που κατάφεραν να χαθούν από προσώπου γης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει «εικόνα» από πηγή με γνώση της υπόθεσης ότι οι ένοπλοι που διαφεύγουν της σύλληψης είναι τρεις και ότι συνδέονται με εγκληματική οργάνωση με έδρα τη γειτονική χώρα.

    Οι ελπίδες των ελληνικών Αρχών για να ξεδιπλώσουν ακόμα περισσότερο την έρευνα, δηλαδή προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης των ασύλληπτων ενόπλων, εναποτίθενται στην ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων που έγιναν την ημέρα της δολοφονίας από και προς το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου που συνελήφθη λίγη ώρα μετά τη δολοφονία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είχε πάνω του τέσσερις σφαίρες των 9 mm, όπως και πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λούτσα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή στους δύο Τούρκους για το μακελειό
    Λούτσα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή στους δύο Τούρκους για το μακελειό

    Οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους

    Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία σε βάρος των δύο Τούρκων που συνελήφθησαν για το μακελειό στην Αρτέμιδα προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

    Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

    Το νέο βίντεο από τη μαφιόζικη δολοφονία

    Nέο βίντεο έρχεται στο φως από τη μαφιόζικη δολοφονία των 6 Τούρκων στη Λούτσα. Στο βίντεο το οποίο μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνονται οι Τούρκοι να κείτονται νεκροί εντός και εκτός του οχήματος με τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

    Οι δράστες γάζωσαν το αυτοκίνητο, εκτός από τη θέση του οδηγού, που βρισκόταν ο συνεργός τους. Στη σκηνή του εγκλήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν 55 κάλυκες από 9αρι πιστόλι.

    «Τα τέσσερα θύματα βρέθηκαν εντός οχήματος και τα άλλα στο έδαφος δίπλα από αυτό, ενώ για όλα τα θύματα διαπιστώθηκε ότι δέχθηκαν τουλάχιστον έναν πυροβολισμό στο κεφάλι (χαριστική βολή)» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

    Δείτε το βίντεο:

    Εξιχνιάστηκε η υπόθεση από την ΕΛΑΣ

    Υπενθυμίζεται πως στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας των έξι Τούρκων το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Λούτσας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία συλλαμβάνοντας δύο αλλοδαπούς και αναζητώντας ένα τρίτο άτομο ως δράστες της εκτέλεσης.

    Πρόκειται για έναν 28χρονο Τούρκο, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη το πρωί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, αλλά και για τον 32χρονο, ομοεθνή του ο οποίος είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά το μακελειό στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ επιχείρησε να διαφύγει προς την Τουρκία. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστες της μαφιόζικης εκτέλεση είναι οι δύο συλληφθέντες και τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο, αγνώστων στοιχείων, το οποίο διαφεύγει της σύλληψης.

    Αναφορικά με τον τρόπο που έδρασαν οι τρεις δράστες του μακελειού, ο 32χρονος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε τη μεταφορά των έξι στην Ελλάδα και τους έβγαλε τις πλαστές ταυτότητες. Ο ίδιος τους οδήγησε στη μονοκατοικία της Λούτσας, με το επιχείρημα ότι το σπίτι βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, καθώς τα θύματα μέχρι τότε φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο το οποίο είχε νοικιαστεί μέσα από πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

    Από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προέκυψε πως ο 32χρονος μετέφερε στο σημείο της δολοφονίας τον 28χρονο συνεργό του και στη συνέχεια μετέβη στο κρησφύγετο των θυμάτων προκειμένου να τους οδηγήσει στην παγίδα θανάτου. Ο 28χρονος παρέμεινε στην οδό Αρίωνος την ώρα που ο συνεργός του έπεισε τα έξι θύματα να επιβιβαστούν στο μπλε αυτοκίνητο με προορισμό δήθεν το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από όπου θα ταξίδευαν για την Ιταλία.

    Ο 32χρονος, μάλιστα, φέρεται να ανήκε στην ίδια συμμορία με τα έξι θύματα αλλά για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής αποφάσισε να τους «προδώσει» οδηγώντας τους στη θανάσιμη παγίδα. Ο 28χρονος φέρεται να ανέλαβε όλες τις προπαρασκευαστικές πράξεις για την εκτέλεση ενώ «σκάναρε» και το σημείο λίγη ώρα προτού τα θύματα φτάσουν εκεί.

    Άγνωστος παραμένει τόσο ο ρόλος του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στην εκτέλεση αλλά και αν οι δύο συλληφθέντες ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ «γαζώνοντας» τους έξι Τούρκους ή βρίσκονταν απλά στο σημείο την ώρα του μακελειού.

    Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο Τούρκο στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την ώρα που ετοιμαζόταν να διαφύγει στη χώρα του μέσω Μυτιλήνης.

    Η έρευνα στο σπίτι του 28χρονου

    Ο 32χρονος ταυτοποιήθηκε τόσο από μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό όσο και από τα ρούχα και τα παπούτσια που βρέθηκαν πάνω του και είναι αυτά που φορούσε την ώρα της εκτέλεσης. Με τον ίδιο τρόπο ταυτοποιήθηκε και ο 28χρονος συνεργός του, στο σπίτι του οποίου οι Αστυνομικοί εντόπισαν ρούχα και παπούτσια τα οποία φορούσε το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Ο 28χρονος συνελήφθη χθες το πρωί σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου όπου φέρεται να διέμενε το τελευταίο διάστημα κάνοντας περιστασιακές δουλειές. Από την έρευνα της Αστυνομίας στο διαμέρισμα του 28χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια, πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

    Γνωστοί των Αρχών οι δύο συλληφθέντες

    Οι δύο συλληφθέντες είναι γνωστοί στις ελληνικές Αρχές για υποθέσεις όπλων και παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών ενώ τα έξι θύματα αν και δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τη χώρα μας ήταν όλοι τους μέλη γνωστής συμμορίας με διεθνή δράση.

    Υπενθυμίζεται πως πριν από δέκα ημέρες η τουρκική Αστυνομία συνέλαβε δέκα άτομα σε Κωνσταντίνουπολη και Σμύρνη, ανάμεσά τους μέλη της συμμορίας Daltons αλλά και δύο συγγενείς των θυμάτων του μακελειού της Λούτσας.

    Όλοι τους φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για το μαφιόζικο χτύπημα στην Αθήνα.

    Το μαφιόζικο χτύπημα και οι συλλήψεις στην Τουρκία

    Υπενθυμίζεται ότι το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και αρχικά έγινε λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά. Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, έδωσαν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

    Πριν μερικές εβδομάδες, συνελήφθησαν 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στο μακελειό. Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, πρόκειται για μέλη της της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, οι οποίοι προετοίμαζαν αντίποινα για τις δολοφονίες των έξι ατόμων στη Αρτέμιδα. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

    Σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος Κωνσταντινούπολης ανέφερε ότι μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν, στην Ελλάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας και περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Όπως αναφέρθηκε, στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, συνεχίζονται οι διαδικασίες έρευνας κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Μακελειό στη Λούτσα: Τους τρεις εκτελεστές που έριξαν πάνω από 60 σφαίρες ψάχνει η ΕΛΑΣ
    Μακελειό στη Λούτσα: Τους τρεις εκτελεστές που έριξαν πάνω από 60 σφαίρες ψάχνει η ΕΛΑΣ

    Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες οι ένοπλοι που δολοφόνησαν με περίπου 60 σφαίρες τα θύματα στη Λούτσα εξακολουθούν να αναζητούνται.

    Τρεις άντρες, οι οποίοι πυροβόλησαν και δολοφόνησαν τους έξι Τούρκους στη Λούτσα, εκτιμάται ότι διαφεύγουν της σύλληψης.

    Μετά την πρόοδο των ερευνών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τις δύο συλλήψεις που έγιναν, ενός 32χρονου Τούρκου και ενός 28χρονου ομοεθνή του, αποκαλύφθηκε πως στήθηκε η φονική ενέδρα. Ωστόσο, λείπει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που αφορά στους εκτελεστές με τα τέσσερα όπλα, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον τρία άτομα.

    Ο 32χρονος που συνελήφθη λίγη ώρα μετά τη δολοφονία στο αεροδρόμιο εκτιμάται ότι είχε το ρόλο του πληροφοριοδότη και του ανθρώπου που έστησε την «παγίδα» στα έξι θύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν οπλοφορούσε και ότι δεν άνοιξε πυρ. Οδήγησε τα θύματα στο προκαθορισμένο σημείο, στη συνέχεια εκείνος τράπηκε σε φυγή και τότε «ανέλαβαν» οι τουλάχιστον τρεις ένοπλοι.

    Ο 28χρονος, που επίσης συνελήφθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, εκτιμάται ότι είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου». Δεν υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία που να δείχνουν ότι ήταν ένας από αυτούς που πυροβόλησαν τους έξι Τούρκους.

    Εάν επαληθευτούν οι παραπάνω πληροφορίες, τότε οι ένοπλοι που δολοφόνησαν με περίπου 60 σφαίρες τα θύματα εξακολουθούν να αναζητούνται. Στην περίπτωση αυτή πιθανότατα, όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, θα πρόκειται για ένα σχέδιο που είχε δύο φάσεις. Η μία αφορά στο δίκτυο με έδρα την Ελλάδα που χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί η παγίδα και το άλλο στο δίκτυο (που πιθανότατα ήρθε από το εξωτερικό) που ανέλαβε τη φάση της εξόντωσης με όπλα των έξι Τούρκων.

    Το χρονικό

    Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας για τον τρόπο με τον οποίο ο 32χρονος Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία των ομοεθνών του στη Λούτσα, φέρεται να αυτομόλησε και να συνεργάστηκε με τα αρχηγικά μέλη αντίπαλης εγκληματικής οργάνωσης που ήθελαν νεκρούς τους έξι Τούρκους.

    Ο 32χρονος ήταν το πρόσωπο, σύμφωνα με την Αστυνομία, που μετέφερε τα θύματα στο σπίτι Airbnb στη Λούτσα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αρχικά σχεδίαζε να δολοφονηθούν μέσα σε κλειστό χώρο. Και αυτό διότι φέρεται να τους είχε πει ότι θα προγραμματίσει να τους πάει να κουρευτούν πριν ταξιδέψουν για την Ιταλία (όπου θα ήταν ο τελικός τους προορισμός για να συναντήσουν τον αρχηγό τους).

    Για κάποιο λόγο, που οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν, το σχέδιο ματαιώθηκε. Στη συνέχεια, ο 32χρονος τους έδωσε πλαστά αεροπορικά εισιτήρια και τους έπεισε να μπουν σε αυτοκίνητο με οδηγό τον ίδιο για να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, επειδή δεν χωρούσαν όλοι σε ένα αυτοκίνητο, υπήρχαν κάποιες αντιρρήσεις από κάποια από τα θύματα, τα οποία ήθελαν να μεταβούν στο αεροδρόμιο με δύο οχήματα για να είναι πιο άνετοι. Ο 32χρονος φέρεται να κατάφερε την τελευταία στιγμή να τους πείσει να στοιβαχτούν σε ένα αυτοκίνητο, όπως και έγινε.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διαδρομή για το αεροδρόμιο ο 32χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο, πετάχτηκε έξω από τη θέση του οδηγού και τότε έπεσε «βροχή» πυροβολισμών σε βάρος των έξι Τούρκων. Σημειώνεται ότι -σύμφωνα με την Αστυνομία- χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα όπλα, ενώ δεν αποκλείεται ένας εκ των δραστών να χρησιμοποίησε δύο πιστόλια. Να άδειασε δηλαδή μία γεμιστήρα και μετά μία δεύτερη.

    Μετά τη δολοφονία ο 32χρονος έφυγε από το σημείο, μετέβη σε ξενοδοχείο στο Παλαιό Φάληρο και από εκεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παραμένει μυστήριο πως ξέχασε να πετάξει τις τέσσερις σφαίρες των 9 mm που βρέθηκαν στην κατοχή του και τον «πρόδωσαν» κατά τον έλεγχο πριν την αναχώρησή του για τη Μυτιλήνη, όπου ζει με την οικογένειά του.

    Κομβικό ρόλο -σε πληροφοριακό επίπεδο- στην υπόθεση ενδεχομένως έχει και ένας Τούρκος, ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών για το νόμο περί όπλων. Το άτομο αυτό, παρότι αρχικά είχε διαρρεύσει ότι σχετίζεται με την υπόθεση, τελικά εμφανίζεται στη δικογραφία -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- με την ιδιότητα του μάρτυρα.

    Κοινή διαπίστωση για τις ελληνικές Αρχές είναι ότι τα έξι θύματα χρησιμοποίησαν την Αττική ως μεταβατικό σταθμό. Ξεκίνησαν από την Τουρκία με τελικό προορισμό την Ιταλία. Ο 32χρονος ήταν αυτός που ανέλαβε το ταξίδι τους, μέχρι που αυτομόλησε. Μυστήριο παραμένει τι «αντάλλαγμα» του υποσχέθηκε η αντίπαλη συμμορία για να συνεργαστεί μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θεωρούν την εκτέλεση των έξι στη Λούτσα ως ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί επί ευρωπαϊκού εδάφους.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων
    Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων

    Το μεσημέρι της Τετάρτης πρόκειται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

    Στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα προχώρησαν οι Αρχές.

    Το μεσημέρι της Τετάρτης πρόκειται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

    Υπενθυμίζεται ότι το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και αρχικά έγινε λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά. Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, έδωσαν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

    Πριν μερικές εβδομάδες, 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στο μακελειό. Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο, πρόκειται για μέλη της της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, οι οποίοι προετοίμαζαν αντίποινα για τις δολοφονίες των έξι ατόμων στη Αρτέμιδα. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

    Σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος Κωνσταντινούπολης ανέφερε ότι μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν, στην Ελλάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Όπως αναφέρθηκε, στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο, συνεχίζονται οι διαδικασίες έρευνας κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Λούτσα: Εντοπίστηκε όπλο που συνδέεται με την δολοφονία των έξι Τούρκων
    Λούτσα: Εντοπίστηκε όπλο που συνδέεται με την δολοφονία των έξι Τούρκων

    Στους δράστες που εκτέλεσαν τους 6 Τούρκους ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει το εννιάρι πιστόλι το οποίο βρέθηκε πριν από τρεις ημέρες πεταμένο σε χωράφι επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στη Ραφήνα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά σε αυτό δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

    Σημειώνεται πως αποτυπώματα και DNA του 32χρονου Τούρκου συλληφθέντα βρέθηκαν στο μοιραίο όχημα όπου δολοφονήθηκαν τα έξι άτομα στη Λούτσα, καθώς και στο κρησφύγετο τους.

    Μάλιστα, τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου με τις Αρχές να εκτιμούν πως ήταν το πρόσωπο που τελικά παγίδευσε τα έξι θύματα, λέγοντάς τους πως θα τους απομακρύνει από το κρησφύγετό τους.

    Ο 32χρονος συμμετείχε σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και θεωρούν οι Αρχές ότι τους εμφανίστηκε ως «σωτήρας» ενώ στην πραγματικότητα οδήγησε το αυτοκίνητο στο σημείο που είχε γίνει η προ συνεννόηση με τους εκτελεστές και όπου έγινε και το μακελειό.

    Δεν αποκλείεται από την αστυνομία, ο 32χρονος μάλιστα να πήρε και μέρος στην εκτέλεση.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Εκδίκηση ετοίμαζε η οργάνωση του Μπαρίς Μπογιούν για τη δολοφονία των 6 στη Λούτσα: 10 συλλήψεις στην Τουρκία - Βίντεο από την επιχείρηση
    Εκδίκηση ετοίμαζε η οργάνωση του Μπαρίς Μπογιούν για τη δολοφονία των 6 στη Λούτσα: 10 συλλήψεις στην Τουρκία - Βίντεο από την επιχείρηση

    Η Ασφάλεια Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησε επιχείρηση κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν. Διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης προετοιμαζόντουσαν να πάρουν εκδίκηση για τα 6 μέλη της οργάνωσης που δολοφονήθηκαν στην Αθήνα πριν 10 ημέρες.

    Στη διάρκεια της επιχείρησης κατά της εγκληματικής οργάνωσης που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, συνελήφθησαν συνολικά 10 ύποπτοι, οι οποίοι προετοιμάζονταν για αντίποινα κατά της ένοπλης επίθεσης στην Ελλάδα.

    Οι ομάδες του Τμήματος Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την εξιχνίαση των εγκληματικών οργανώσεων που δρουν στην πόλη.

    Μετά την επίθεση που σημειώθηκε στην Ελλάδα, η τουρκική αστυνομία διαπίστωσε ότι οι ύποπτοι που συνδέονται με την εγκληματική οργάνωση του Μπαρίς Μπογιούν προετοιμάζονταν να πάρουν εκδίκηση, στην Κωνσταντινούπολη. Εντοπίστηκαν οι ταυτότητες και οι διευθύνσεις των υπόπτων, ενώ κατά τις συλλήψεις που έγιναν κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 65 σφαίρες, ναρκωτικά και 430 χιλιάδες λίρες.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Μακελειό στη Λούτσα: Οι δύο άγνωστοι «βοηθοί»
    Μακελειό στη Λούτσα: Οι δύο άγνωστοι «βοηθοί»

    Ο ρόλος του 32χρονου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο και το τρίγωνο των συνεννοήσεων με τους εκτελεστές των έξι τούρκων ποινικών

    H άντληση πληροφοριών από δύο τούρκους μικροποινικούς-βοηθούς των έξι θυμάτων το διάστημα που έμεναν στη χώρα μας, ο εντοπισμός του εντολέα στην Τουρκία της μαζικής δολοφονίας μέσω των επαφών του 32χρονου Σουλεϊμάν Ντ. που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και, τέλος, η ανακάλυψη των εκτελεστών από στοιχεία που έχουν ήδη εντοπισθεί στον τόπο του εγκλήματος, είναι οι τρεις άξονες της ενδελεχούς έρευνας της Ασφάλειας Αττικής για τη διαλεύκανση του μακελειού στη Λούτσα με θύματα μέλη της συμμορίας «Daltons» από την Κωνσταντινούπολη.

    Πώς ήρθαν στην Ελλάδα

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα και αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ», οι έξι δολοφονηθέντες Τούρκοι ήλθαν σε διαφορετικές φάσεις στη χώρα μας, ύστερα από την εμπλοκή ορισμένων εξ αυτών σε δολοφονική επίθεση, στις αρχές Αυγούστου στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, εις βάρος ενός αντιπάλου των «Daltons».

    Ακόμη νωρίτερα είχαν καταφύγει στην Ελλάδα ορισμένοι συνεργοί τους – ύστερα από «προγκρόμ» της τουρκικής αστυνομίας, με 131 συλλήψεις.

    Σύμφωνα με τις ίδιες ενδείξεις, μάλιστα, ηγετικά μέλη των «Daltons» ήλθαν τότε σε επαφή με τον 32χρονο Σουλεϊμάν Ντ., που φέρεται ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση μεταναστών και διέμενε στη Μυτιλήνη, με στόχο να βοηθήσει στην αναχώρηση των δραστών από την Ελλάδα.

    Ο 32χρονος φαίνεται ότι καθόταν στη θέση του οδηγού πριν την δολοφονική επίθεση

    Ετσι, ο 32χρονος εξετάζεται για το αν είχε βοηθήσει και κάποιους από τους έξι να εισέλθουν στη χώρα μας μέσω νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

    Ομως, απ’ ό,τι φέρεται να έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο συλληφθείς, ταυτόχρονα διατηρούσε δίαυλο επαφών και πιθανόν είχε στρατολογηθεί από ηγετικά στελέχη της εχθρικής συμμορίας «Red Kit».

    Κατά πληροφορίες, δε, παρείχε ενημέρωση στους τούρκους αντιπάλους των «Daltons» στη γειτονική χώρα για τις κινήσεις των έξι σε Λούτσα και Παλαιό Φάληρο, όπου διέμεναν νωρίτερα.

    Γνώστης των διαδρομών

    Κάπως έτσι, σε συνεχή συνεννόηση με τον 32χρονο ή και με δική του πρωτοβουλία, οργανώθηκε από την Τουρκία η μαζική δολοφονία στην Ελλάδα.

    Ο Σουλεϊμάν Ντ., επιπλέον, φαίνεται να οργάνωσε την υποτιθέμενη μετάβασή τους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς δήλωνε γνώστης των διαδρομών στην Αττική. Λίγες ώρες πριν πέσουν νεκροί, μάλιστα, φέρεται ότι τους είχε βγάλει… αναμνηστική φωτογραφία στην αυλή του κρησφύγετου στη Λούτσα, την οποία εν συνεχεία έστειλε στους «Red Kit», με τους τελευταίους να προχωρούν σε ανάρτησή τους με «θριαμβολογίες» σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

    Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από τη διάταξη των θυμάτων εντός και εκτός του αυτοκινήτου με τις πλαστές γερμανικές πινακίδες, ο 32χρονος ήταν αυτός που κάθισε στη θέση του οδηγού με τους υπόλοιπους έξι να στριμώχνονται δίπλα του και στο πίσω κάθισμα.

    Το κινητό του 32χρονου

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι την ίδια ώρα ήταν σε συνεχή συνεννόηση με τους διώκτες των «Daltons», με στόχο να στηθεί η παγίδα θανάτου στο συγκεκριμένο απομονωμένο σημείο της Λούτσας.

    Πάντως, αντίθετα με ό,τι έχουν αναφέρει τα τουρκικά ΜΜΕ, οι ελληνικές Αρχές μνημονεύουν ότι δεν έχει βρεθεί – μέχρι στιγμής – στα κινητά των θυμάτων προειδοποιητικό SMS για τον επερχόμενο κίνδυνο που οδήγησε – όπως υποστηρίζεται – στην… άρον άρον αναχώρησή τους.

    Αντιθέτως, από τα κινητά των θυμάτων δεν έχει ανακύψει κάτι ιδιαίτερα αξιοποιήσιμο, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται πλέον στο κινητό του 32χρονου που αιφνιδιάστηκε από τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο.

    Οπως εκτιμούν, από αυτό θα προκύψουν στοιχεία για το «δίπολο» των επαφών του με «Daltons» αλλά και τους «Red Kit» στη γείτονα.

    Οι δύο βοηθοί

    Παράλληλα, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν το ενδιαφέρον τους και σε δύο ακόμη τούρκους μικροποινικούς που διαμένουν στην Ελλάδα και οι οποίοι επίσης πλαισίωσαν τους έξι, πιθανότατα κατόπιν εντολών συνεργών τους στην Τουρκία, ενώ φέρεται ότι γνώριζαν και τον Σουλεϊμάν Ντ.

    Οι συγκεκριμένοι «βοηθοί» πιθανότατα γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβαινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας των «Daltons» στη χώρα μας, τον κύκλο των επαφών τους και τον ρόλο του 32χρονου που καταγράφεται ως συνδετικός κρίκος.

    Εξάλλου, υπάρχει συνεχής συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές για να διαπιστωθεί εν τέλει ποιοι είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του μακελειού, αλλά και αν υπάρχει αρωγή από αλβανικές ή σερβικές εγκληματικές οργανώσεις όπως έχει διαπιστωθεί στο παρελθόν.

    Πηγή: in.gr

  • Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» γκιουλενιστές πίσω από το μακελειό στη Λούτσα - «Φωτογραφίζουν» και τον Σοϊλού
    Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» γκιουλενιστές πίσω από το μακελειό στη Λούτσα - «Φωτογραφίζουν» και τον Σοϊλού

    Δουλειά γκιουλενιστών θεωρεί ότι είναι ο τουρκικός Τύπος το έγκλημα με τους έξι Τούρκους συμμορίτες στη Λούτσα. Δίνουν στοιχεία για το Σουλεϊμάν Νταλγκίτς, που έχει συλλάβει η ελληνική αστυνομία, που δείχνουν σχέσεις του με γκιουλενιστές, λένε τα τουρκικά ΜΜΕ.

    Λένε ότι ήταν πρώην αστυνομικός, κατά άλλους πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ), και είχε απολυθεί, επειδή θεωρούνταν μέλος της οργάνωσης των γκιουλενιστών FETO.

    Ο Νταλγκίτς φέρεται επίσης να ήταν και διακινητής μεταναστών και τον φωτογραφίζουν ως γκιουλενιστή. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Τουρκία βλέπει γκιουλενιστές πίσω από εγκληματικές ενέργειες, είτε στο έδαφός της είτε στο εξωτερικό.

    «Φωτογραφίζουν» και τον Σοϊλού

    Πάντως, πίσω από όλες αυτές τις συμμορίες και τις εγκληματικές οργανώσεις φωτογραφίζουν και τον Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον πρώην πανίσχυρο υπουργό Εσωτερικών, με την έννοια: είτε ότι ανδρώθηκαν επί ημερών του πολύ είτε ότι κάλυπτε όλα αυτά τα χρόνια όλο αυτό το παρακρατικό δίκτυο για ίδιον όφελος.

    Το θέμα πάντως στην Τουρκία έχει πάρει διαστάσεις και η συζήτηση έχει φουντώσει ξανά για τις σχέσεις κράτους και εγκληματικών ομάδων, είτε λέγονται μαφία είτε συμμορίες είτε διακινητές ναρκωτικών κλπ.

    Πυρηνικό εργοστάσιο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα;

    Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, δήλωσε ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να υπογραφεί με την Κίνα συμφωνία για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην ανατολική Θράκη.

    Μάλιστα, αξιωματούχοι της κινεζικής κυβέρνησης επισκέφτηκαν την περιοχή και διαπιστώθηκε ότι μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία και μάλιστα σύντομα, σε λίγους μήνες.

    Αυτό σημαίνει ότι πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα ενδέχεται να υπάρξει πυρηνικό εργοστάσιο, σε μία περιοχή που ήδη είναι έντονα σεισμογενής.

    Η Τουρκία δεν έχει κρύψει ποτέ τις πυρηνικές της φιλοδοξίες και τώρα μετά τη Ρωσία συζητάει για 2ο και 3ο σταθμό με χώρε - συμμάχους της Ρωσίας, όπως είναι η Κίνα.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο