Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 15:15

Μαρούσι: Ένοπλη ληστεία σε βάρος δύο 19χρονων - Τους άρπαξαν ότι χρήματα είχαν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στόχος ένοπλων κουκουλοφόρων έγιναν δύο 19χρονοι στο Μαρούσι, με τους δράστες να τους αρπάζουν ότι χρήματα βρήκαν στην κατοχή των θυμάτων τους και στη συνέχεια να τρέπονται σε φυγή.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά της 12 τα μεσάνυχτα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην οδό Δάφνης, όταν δύο άγνωστοι δράστες με κουκούλες προσέγγισαν δυο 19χρονους που περπατούσαν.

Με την απειλή όπλου, αφού τους ακινητοποίησαν, τους αφαίρεσαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους και διέφυγαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 14:19

Σχετικά Άρθρα

  • Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στο Μαρούσι: Τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι ληστές
    Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στο Μαρούσι: Τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι ληστές

    Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 2 το πρωί, δύο άτομα εισήλθαν στο πρατήριο και υπό την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 64χρονο υπάλληλο και αφαίρεσαν χρήματα και τσιγάρα.

    Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Νέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Απείλησε τους υπαλλήλους με όπλο, άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε
    Νέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Απείλησε τους υπαλλήλους με όπλο, άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε

    Ο δράστης διέφυγε με τη βοήθεια ενός συνεργού του που τον περίμενε σε μοτοσικλέτα

    Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο το οποίο φορούσε περούκα, εισέβαλε στην τράπεζα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Δεκελείας και υπό την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό.
    Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με τη βοήθεια ενός συνεργού του που τον ανέμενε με μοτοσικλέτα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πάτρα: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων - Συνέλαβαν το δράστη σε καφετέρια! 
    Πάτρα: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων - Συνέλαβαν το δράστη σε καφετέρια! 

    Ένοπλη ληστεία με το... καλημέρα σημειώθηκε τη Δευτέρα, στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 άνδρας φέροντας όπλο και μαχαίρι μπήκε στα ΕΛΤΑ αρπάζοντας χρηματικό ποσό και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

    Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και άνδρες της ΟΠΚΕ κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη την ώρα που αγόραζε καφέ από κατάστημα στην περιοχή της Λεύκας Πατρών!

    Πρόκειται για Έλληνα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και χρηματικό ποσό.

    Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές Αρχές.

    Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ ενημερώνει το κοινό ότι είναι κλειστό λόγω ληστείας

    Πηγή: Tempo24.news

  • Μαρούσι: Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
    Μαρούσι: Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο και τον θάνατο του 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

    Δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο ο 23χρονος

    Όπως έγινε γνωστό, όλα φαίνεται να άρχισαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

    Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, και έφτασε στο σημείο πιθανότατα αφού ειδοποιήθηκε από τους φίλους τους.

    Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη

    Σύμφωνα με το Mega, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο με μία ασήμαντη αφορμή. Το δεύτερο άτομο βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε στο σημείο με το θύμα.

    Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και άρχισε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

    Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

    Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και για ακόμη έναν άνδρα με τραύμα στην ωμοπλάτη.

    Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πήγε μόνος του με τα πόδια ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως συμμετείχε στη συμπλοκή ακόμη ένα άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.

    Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την άγρια δολοφονία

    Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία.

    Ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει το όπλο, το όπλο έπαθε εμπλοκή και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Μάλιστα φαίνεται πως υπήρχαν και άλλα άτομα με μαχαίρια, τα οποία η αστυνομία αναζητά, καθώς κανένα μαχαίρι δεν έχει βρεθεί στην περιοχή.

    Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται ο ένας στο 401 και ο άλλος στο ΚΑΤ, αμφότεροι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι ο ένας στην ωμοπλάτη και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Μαρούσι: Πόσοι εμπλέκονται στη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο που κατέληξε σε δολοφονία
    Μαρούσι: Πόσοι εμπλέκονται στη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο που κατέληξε σε δολοφονία

    Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας εξετάζεται το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το 22άρι όπλο με φυσίγγιο που βρέθηκε μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι.

    Την ίδια ώρα καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για την άγρια συμπλοκή. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δέκα άτομα φέρεται να συμμετείχαν στον άγριο καυγά που κατέληξε σε τραγωδία, όταν ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Από τη συμπλοκή ένας 26χρονος στρατιώτης έχει τραυματισθεί σοβαρά και επίσης ένα ακόμη άτομο πιο ελαφριά.

    Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει προς ώρας γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί για λίγα λεπτά. Τότε ο δράστης μαζί με άλλα άτομα από την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

    Οι δύο άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν ενώ ξέσπασε για άγνωστο λόγο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από ένα τσαντάκι το οποίο φορούσε, όπλο 22 χιλιοστών.

    Έπαθε εμπλοκή το όπλο

    Το όπλο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο ήταν ακέραιος. Ο άνδρας που βγήκε μέσα από το μαγαζί αντελήφθη και εκμεταλεύθηκε το γεγονός και έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι. Τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν το ΕΚΑΒ προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το πιστόλι και η σφαίρα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ωστόσο, στο σημείο δεν εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η αιτία πίσω από τη σύγκρουση, καθώς οι δυο τραυματίες μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς.

    Βίντεο ντοκουμέντο

    Την ιδια στιγμή, σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν μετά το αιματηρό περιστατικό έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Ant1 φαίνεται η αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, ενώ κόσμος τρέχει έντρομος.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο - Ψάχνουν τον μαχαιροβγάλτη
    Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο - Ψάχνουν τον μαχαιροβγάλτη

    Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν μετά το αιματηρό περιστατικό έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι επί της οδού Κηφισίας, που είχε ως συνέπεια ένας νεαρός να χάσει τη ζωή του κι άλλος ένα να τραυματιστεί. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Ant1 φαίνεται η αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, ενώ κόσμος τρέχει έντρομος.

    Πώς ξεκίνησε το αιματηρό περιστατικό

    Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί για λίγα λεπτά. Τότε ο δράστης μαζί με άλλα άτομα από την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

    Οι δύο άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν ενώ ξέσπασε για άγνωστο λόγο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από ένα τσανάκι το οποίο φορούσε, όπλο 22 χιλιοστών.

    Έβγαλε μαχαίρι και τους τραυμάτισε

    Το όπλο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο ήταν ακέραιος. Ο άνδρας που βγήκε μέσα από το μαγαζί εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι. Τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν το ΕΚΑΒ προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

    Άφαντος ο δράστης

    Αυτή την ώρα οι Αρχές, παίρνουν καταθέσεις από τους φίλους του θύματος ενώ αναμένεται να ανοιχθεί και το τηλέφωνο του για να δουν εάν είχε επικοινωνήσει με τον δράστη. Καταθέσεις θα δώσουν και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού για να φανεί αν έχουν κάποια στοιχεία για το άνδρα που αγνοείται. Επίσης αναμένεται να ανοιχτούν οι κάμερες για να δουν οι αξιωματικοί τι ακριβώς συνέβη μέσα αλλά και έξω από το μαγαζί.

    Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σημείο, βρήκαν το πιστόλι των 22 χιλιοστών και την ακέραη σφαίρα το έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, στο σημείο δεν έχει βρεθεί ούτε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός άνδρας

    Πηγή: ethnos.gr

  • Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
    Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

    Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο πριν το δαχτυλίδι με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός και ακόμα ένας να τραυματιστεί.

    Ο άνδρας που κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό ενώ ο 22χρονος τραυματίας έχει δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 3:40 τα ξημερώματα εντόπισαν εξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο κάλυκα 9 χιλιοστών αλλά και ένα όπλο.

    Ο τραυματίας ο οποίος πιθανότατα είναι φαντάρος, έχει μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» και αυτή την ώρα οι Αρχές διεξάγουν εξονυχιστική έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Έκλεψαν αυτοκίνητο και έκαναν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Μεσσήνη
    Έκλεψαν αυτοκίνητο και έκαναν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Μεσσήνη

    Σε εξέλιξη βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών μασκοφόρων που λήστεψαν την υπάλληλο περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης με την απειλή όπλου.

    Στις 3 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα λευκό αυτοκίνητο πλησίασε την περιοχή που βρίσκεται το περίπτερο και από αυτό κατέβηκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face.

    Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετικό όπλο και απείλησε την 40χρονη αδελφή του ιδιοκτήτη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο, μιας και λειτουργεί 24 ώρες. Με την απειλή του όπλου οι ληστές άρπαξαν 500 ευρώ, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας που ανέλαβε την υπόθεση, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από σημείο κοντά στον τόπο της ληστείας. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπισθεί κάποιο επιπλέον στοιχείο, ούτε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

    Πηγή: Τharrosnews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο