Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 08:15

Σκουροχώρι: Ως ανθρωποκτονία ερευνάται η υπόθεση του Βασίλη Κοτρέτσου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη Κοτρέτσου 58 χρόνων, ανέλαβε πλέον η Ασφάλεια Πύργου, αφού ο εισαγγελέας διαβίβασε εκεί τη δικογραφία.

Η εξέλιξη έρχεται μετά την κατάθεση υπομνήματος από την αδελφή του δημοτικού υπαλλήλου, με το οποίο ζητά να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Οι αξιωματικοί καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο θάνατος του άτυχου Κοτρέτσου, ήταν αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας ή παράσυρσης από όχημα με εγκατάλειψη, όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής.

Την έρευνα μέχρι πρόσφατα διενεργούσε η Τροχαία Πύργου.

Ο Βασίλης Κοτρέτσος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου 2020 στην οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου σε αρδευτικό κανάλι, βάθους δυο μέτρων.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Πηγή: anikolouli.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 10:14

Σχετικά Άρθρα

  • Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες
    Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες

    Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις οχτώ το πρωί του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λαστεικων - Σκουροχωρίου.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και επέβαιναν δύο παιδιά υπό συνθήκες που ερευνώνται από το τμήμα τροχαίας Πύργου εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι παραπλεύρως της οδού

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή τους στην νοσηλευτική μονάδα Πύργου

    troxaio skouroxori 2

    troxaio skouroxori 1

  • Πύργος: Βαρύ πένθος στο Σκουροχώρι για τον πρόωρο χαμό της Χριστίνας Σκούρα - Ήταν μόλις 27 ετών
    Πύργος: Βαρύ πένθος στο Σκουροχώρι για τον πρόωρο χαμό της Χριστίνας Σκούρα - Ήταν μόλις 27 ετών

    Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την κοινωνία του Σκουροχωρίου στην είδηση του πρόωρου χαμού της Χριστίνας Σκούρα. Ένα κορίτσι μόλις 27 ετών, έγινε άγγελος στον ουρανό…

    Η Χριστίνα πάλεψε γενναία, με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το χαμόγελό της έσβησε για πάντα βυθίζοντας την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία στο πένθος.

    Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, όνειρα και σχέδια. Πάντα με το χαμόγελο και έναν καλό λόγο για όλους. Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

    Η τοπική κοινωνία του Σκουροχωρίου πενθεί για το αγαπημένο κορίτσι του. Συγγενείς και φίλοι στο άκουσμα του θανάτου της Χριστίνα έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους γονείς της, οι οποίοι διατηρούν καφενείο στην κοινότητα.

    Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σκουροχωρίου.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

    Φωτογραφία: Freepik

  • Έκτακτο: 112 για εκκένωση Σκουροχωρίου και Μυρτιάς
    Έκτακτο: 112 για εκκένωση Σκουροχωρίου και Μυρτιάς

    Νέο μήνυμα 112 για εκκένωση των περιοχών Σκουροχωρίου και Μυρτιάς έστειλε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

    Οι κάτοικοι να απομακρυνθούν προς Πύργο.

    112 skouroxori mirta

  • Φυτώριο Στρούζα – Αθανασούλη: Ένας παράδεισος… στο Σκουροχώρι
    Φυτώριο Στρούζα – Αθανασούλη: Ένας παράδεισος… στο Σκουροχώρι

    «Το να ζεις μόνο, δεν είναι αρκετό. Πρέπει να έχεις λιακάδα, ελευθερία και έστω ένα μικρό λουλούδι»… έγραφε ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο λατρεμένος παραμυθάς της παιδικής μας ηλικίας, και πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί του.

    Γράφει η Θεώνη Ρωμαίου

    Οι θεραπευτικές ιδιότητες των λουλουδιών είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων και έρευνες έχουν αποδείξει την συναισθηματική επίδραση που έχουν στους ανθρώπους, μέσω του χρώματος και του αρώματός τους.

    Τα λουλούδια, αλλά και η γενικότερη ενασχόληση με την κηπουρική, λειτουργούν ευεργετικά σε περιπτώσεις κατάθλιψης, άγχους και χρόνιας κόπωσης, αφού πέρα από την επαφή μας με τη φύση που είναι ανεκτίμητη, ομορφαίνουν το χώρο μας και μας κάνουν να νιώθουμε αναζωογονημένοι!!

    Έχει επικρατήσει λανθασμένα η άποψη ότι μπορούμε να ασχοληθούμε με την κηπουρική μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δεν είναι έτσι. Κάθε εποχή έχει την ομορφιά και τις ιδιαιτερότητές της. Χρειάζεται μόνο σωστή καθοδήγηση και βοήθεια από τους ειδικούς για να διατηρήσουμε όλο το χρόνο τον προσωπικό μας «παράδεισο» στον κήπο, το μπαλκόνι ή τον εσωτερικό μας χώρο.

    fytorio strouza athanasouli 30

    Η Διονυσία Στρούζα και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αθανασούλης, με γνώσεις γεωπονικής, πολυετή εμπειρία στο χώρο και κυρίως πολύ αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι γι’ αυτό το ρόλο.

    Από το 2006 διατηρούν το ομώνυμο φυτώριο στο Σκουροχώρι Φυτώριο Στρούζα - Αθανασούλη και έχουν καταφέρει το όνομά τους να γίνει συνώνυμο ποιότητας και επαγγελματισμού, δημιουργώντας ένα ευρύ πελατολόγιο σε Ηλεία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Αρκαδία, Ιόνια Νησιά, κλπ.

    Εκεί θα βρεις κάθε λογής λουλούδια, φυτά και δέντρα, από τα πιο συνηθισμένα έως τα πιο σπάνια, που θα κατακλύσουν τις αισθήσεις σου με χρώματα και αρώματα… Κυριολεκτικά, ένας «παράδεισος επί γης»!!

    Αυτή την εποχή, οι εντυπωσιακές ορχιδέες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τα εξωτικά «πουλιά του παραδείσου», τα πολύχρωμα κυκλάμινα, τα κατακόκκινα ανθούρια και αλεξανδρινά, τα υπέροχα φυλλόδεντρα εσωτερικού χώρου, κλπ είναι μόνα μερικά από τα λουλούδια που μπορείς να επιλέξεις για να ομορφύνεις τον χώρο σου.

    fytorio strouza athanasouli 27

    Προσωπική επιλογή της Διονυσίας, με το ομολογουμένως εξαιρετικό γούστο, είναι τα κασπώ και οι γλάστρες που θα φιλοξενήσουν τα φυτά σου!! Διαλεγμένα ένα προς ένα, σε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα και φυσικά σε εξαιρετική ποιότητα, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις κλασικές γλάστρες που έχεις στο μυαλό σου και θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα, μοναδικά στοιχεία διακόσμησης στο χώρου σου!!

    Αν ψάχνεις δέντρα για τον κήπο σου, στο Φυτώριο Στρούζα - Αθανασούλη θα βρεις ότι μπορείς να φανταστείς. Από κλασικά εσπεριδοειδή και οπωροφόρα, μέχρι εξωτικά μάνγκο, αβοκάντο, γκουάβα, παπάγια, καθώς επίσης καλλωπιστικά και δέντρα σκίασης.

    Η κατάλληλη τεχνογνωσία και η εμπειρία χρόνων της Διονυσίας και του Παναγιώτη αποτέλεσαν τη βάση για μια ακόμη φυτοκομική μέθοδο, τον εμβολιασμό των φυτών.

    Η Διονυσία Στρούζα μας εξηγεί τι είναι εμβολιασμός και ποια η σημασία του:

    «Εμβολιασμός είναι η συνένωση φυτικών μερών εμβολίου - υποκειμένου. Μετά τη συνένωση, μέσω της αναγέννησης των ιστών του φυτού, έχουμε την τελική δημιουργία ενός καινούριου φυτού. Το καινούριο φυτό έχει τα χαρακτηριστικά του εμβολίου (ποικιλίας) και τις αντοχές του υποκειμένου.

    fytorio strouza athanasouli 55

    Τα επιβαρυμένα εδάφη από εντατική χρήση, η αντιμετώπιση των παθογόνων του εδάφους, η αύξηση της ευρωστίας του φυτού και η αύξηση της αντοχής του σε ακραίες συνθήκες, η επιμήκυνση του χρόνου συγκομιδής, η αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της παραγωγής και τέλος, η καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων από το έδαφος, είναι οι λόγοι που μας ώθησαν σ’ αυτή τη μέθοδο».

    Είτε είσαι ιδιώτης και φτιάχνεις το δικό σου μποστάνι λαχανικών και μυρωδικών, είτε είσαι επαγγελματίας αγρότης και θέλεις να κερδίσεις χρόνο παρακάμπτοντας το στάδιο της σποράς, το Φυτώριο Στρούζα - Αθανασούλη θα γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σου.

    Αγόρασε έτοιμα φυτά (ντομάτα, αγγούρι, μελιτζάνα, καρπούζι, πεπόνι) σε ότι ποσότητα κι αν χρειάζεσαι -χονδρική και λιανική πώληση- και μάλιστα εμβολιασμένα!!

    Πάρε μια «γεύση» στη Photo Gallery που ακολουθεί:

    [widgetkit id="6" name="######### Gallery για Άρθρα #########"]

    Φυτώριο Στρούζα - Αθανασούλη Ε.Ε.

    Επαρχιακή οδός Σκουροχωρίου – Λεβεντοχωρίου

    6936722135 - 6936940637

    Facebook: Φυτώριο Στρούζα-Αθανασούλη

    Email: [email protected]

  • Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι - Εξετράπη αυτοκίνητο και λαμπάδιασε (photos & video)
    Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι - Ανετράπη αυτοκίνητο και λαμπάδιασε (photos & video)

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο που οδηγεί από το Σκουροχώρι προς το Λεβεντοχώρι.

    Το τροχαίο συνέβη όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

    Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

    Νεότερη ενημέρωση

    Τρία νεαρά άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Λεβεντοχώρι προς Σκουροχώρι, όταν λίγο πριν το Σκουροχώρι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο στο πρανές του δρόμου.

    Οι επιβαίνοντες ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως από το αυτοκίνητο στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

    skour2

    skour3

    skour4

    troxaio skouroxori 4

    troxaio skouroxori 5

    troxaio skouroxori 6

    troxaio skouroxori 7

    troxaio skouroxori 8

    troxaio skouroxori 9

    troxaio skouroxori 10

    troxaio skouroxori 11

    troxaio skouroxori 12

  • Οι υποψήφιοι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων Βροχίτσας και Σκουροχωρίου που στρατεύονται με τη Δημοτική Παράταξη Πύργου «Μπορούμε – Στάθης Καννής»
    Οι υποψήφιοι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων Βροχίτσας και Σκουροχωρίου που στρατεύονται με τη Δημοτική Παράταξη Πύργου «Μπορούμε – Στάθης Καννής»
    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ»

    1) Βελισσάρης Δημητριος του Κωνσταντίνου
    2) Γαλάνης Ανδρέας του Παναγιώτη
    3) Κούνα Βασιλική του Αναστασίου
    4) Μελάς Νικόλαος του Πάνου
    Kannis upops skoyr vrox 1

    👍Γιατί μόνο οι ομάδες πετυχαίνουν τις μεγάλες αλλαγές!

    👍Γιατί οι πολίτες αξίζουν έναν καλύτερο Δήμο!

    👍 Γιατί όλοι αξίζουμε έναν Πύργο της αξιοπρέπειας και της προόδου.

    #stathiskannis #mporoume2023
    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΓΟΥ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ»

    1) Αθανασόπουλος Σωτήριος του Νικολάου
    2) Γκούλη - Χιόνη Μαργαρίτα του Γεωργίου
    3) Καδάς Κωνσταντίνος του Δημητρίου
    4) Κοτσοπούλου Δημητρούλα του Γεωργίου
    5) Μαχαίρας Κωνσταντίνος του Γεράσιμου
    6) Μελίσσης Σωτήριος του Παναγιώτη
    7) Μπάστα Ιουλία του Κωνσταντίνου
    8 )Παρασκευάς Φώτιος του Δημητρίου
    Kannis upops skoyr vrox 2

    👍Γιατί μόνο οι ομάδες πετυχαίνουν τις μεγάλες αλλαγές!

    👍Γιατί οι πολίτες αξίζουν έναν καλύτερο Δήμο!

    👍 Γιατί όλοι αξίζουμε έναν Πύργο της αξιοπρέπειας και της προόδου.

    #stathiskannis #mporoume2023
    (Δελτίο Τύπου)
  • Σκουροχώρι: Ένας τραυματίας σε σοβαρό τροχαίο ΙΧ με μηχανάκι
    Σκουροχώρι: Ένας τραυματίας σε σοβαρό τροχαίο ΙΧ με μηχανάκι

    Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Λαστεϊκων - Σκουροχωρίου στην περιοχή του Πύργου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληφοροφορίες ένα ΙΧ επιβατηγό που οδηγούσε ηλικιωμένος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μηχανάκι που οδηγούσε ένας άντρας περίπου 55 ετών.

    Ο αναβάτης έπεσε πάνω στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.

    Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διαστώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακόμισαν τον τραυματία στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

    Για το ατύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

    troxaio skouro 2

    troxaio skouro 3

  • Δήμος Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για έργα σε Σκουροχώρι και Πύργο
    Δήμος Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για έργα σε Σκουροχώρι και Πύργο

    Δύο ακόμη νέα έργα ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα μετά και την υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Αναπλάσεις στην Δ.Ε. Πύργου» μεταξύ του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και του αναδόχου Παναγιώτη Μουσταφέρη.

    - Πρόκειται για έργα που θα υλοποιηθούν στην κοινότητα Σκουροχωρίου και στη νότια πλευρά της πόλης του Πύργου, συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, από ιδίους πόρους. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και ο πρόεδρος της τ.κ. Σκουροχωρίου Γιάννης Σιδηροκαστρίτης.

    Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και αφορούν:

    Στη διαμόρφωση χώρου επιφανείας 960 τ.μ. περίπου, έμπροσθεν του κοινοτικού καταστήματος της τ.κ. Σκουροχωρίου, έως το σημείο που εφάπτεται με την δημοτική οδό.

    Στη διάνοιξη και διαμόρφωση τμήματος οδοστρώματος της περιμετρικής οδού στο νότιο τμήμα του σχεδίου πόλης Πύργου εφαπτόμενο με το οικοδομικό τετράγωνο(Ο.Τ.) 31E, επιφανείας 500 τ.μ.

    Εντός των περιοχών παρέμβασης προβλέπεται η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

    Σκοπός του παραπάνω έργου, είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των χώρων παρέμβασης όπως και η γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων της τ.κ. Σκουροχωρίου όσο και των κατοίκων της πόλης του Πύργου, με καλύτερη πρόσβαση στα σημεία των παρεμβάσεων.

    Μεταξύ των παρεμβάσεων που θα γίνουν στην τ.κ. Σκουροχωρίου προβλέπεται επίστρωση με κυβόλιθο, κατασκευή παρτεριών, εργασίες πρασίνου και τοποθέτηση τεσσάρων φωτιστικών σωμάτων led.

    Οι εργασίες που θα γίνουν στο νότιο τμήμα της πόλης αφορούν-μεταξύ άλλων-σε διάνοιξη τμήματος οδοστρώματος, πλάτους 10μ. και μήκους 50 μ., κατασκευή πεζοδρομίου στο συγκεκριμένο τμήμα, επίστρωση με κυβόλιθο και τοποθέτηση τεσσάρων φωτιστικών σωμάτων led.

    sumvasi erga skourox pirgos 2

    sumvasi erga skourox pirgos 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο