Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 07:23

Σήμερα η κηδεία του 46χρονου Δ. Γκολφίνου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Κουνουπέλι

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μια εβδομάδα μετά το τραγικό τέλος του Διονύση Γκολφίνου στο Κουνουπέλι, θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του και ενώ οι έρευνες για τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο, συνεχίζονται.

Ακόμα και μετά τη νεκροψία, δεν δόθηκαν απαντήσεις στις Αρχές που δεν έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, αλλά και κανένα άλλο ενδεχόμενο για το θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα.

Ο 46χρονος είχε βρεθεί απανθρακωμένος περίπου στις δέκα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο δάσος του Κουνουπελίου, σε κοντινή απόσταση από τα Λουτρά Υρμίνης και δίπλα στο αυτοκίνητο του που επίσης είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Στο ήδη βαρύ κλίμα θα τελεστεί η κηδεία του 46χρονου Διονύση Γκολφίνου, το απόγευμα του Σαββάτου στις 5, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Βάρδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:30

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο
    Τραγωδία στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

    Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο έξω από τη Λάρισα.

    Μία σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10).

    Ο άτυχος 27χρονος ήταν ο Χρήστος Κερμελίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.

    Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

    Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απομακρύνουν σώο τον άτυχο άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

    «Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ
    Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ

    Αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις βρέθηκαν πολίτες αλλά και αστυνομικοί αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κουνουπέλι της Βουπρασίας. Ένας άντρας που δέχθηκε παρατήρηση γιατί εκινείτο με το τζιπ του στην παραλία, φέρεται να αντέδρασε ακραία πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι αρχικά δίπλα στους πολίτες και έπειτα στο δάσος…

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας φέρεται να πέρασε με το τζιπ του από την παραλία Κουνουπελάκι μια από τις πιο πολυσύχναστες στην περιοχή. Δύο παρέες λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους εκεί, ενοχλήθηκαν από την κίνηση του άντρα με το τζιπ και του έκαναν παρατήρηση. Τότε αυτός αντέδρασε με τρόπο που δεν περίμενε κανείς και έβγαλε πιστόλι που κατείχε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

    Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο αλλά μετά από λίγο επέστρεψε δύο φορές, αναζητώντας το κινητό του που είχε πέσει στην άμμο. Οι πολίτες μετά το πρώτο περιστατικό κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία όπου έφτασε με ενισχυμένες δυνάμεις στο σημείο τόσο από τα κοντινά αστυνομικά τμήματα όσο και με την ομάδα ΟΠΚΕ.

    Την ώρα που οι αστυνομικοί κατέγραφαν τα πρώτα στοιχεία του περιστατικού, εντοπίζοντας τους κάλυκες αλλά και το κινητό του δράστη, άρχισαν να ακούγονται δεκάδες πυροβολισμοί μέσα από το δάσος. Οι αστυνομικοί λάβανε θέσεις ασφάλειας και έστησαν μπλόκο στον κεντρικό δρόμο. Προς τα εκεί κινήθηκε και ο δράστης τον οποίο και ακινητοποίησαν μετά από διαδικασία που κράτησε λίγη ώρα και βρήκαν και το πιστόλι στο όχημά του.

    Ο δράστης συνελήφθη και έως αργά το βράδυ της Πέμπτης γινόταν η καταγραφή του περιστατικού με όλες τις λεπτομέρειες, στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου όπλων

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με ημεδαπό άνδρα, σε παραλία της Ανδραβίδας Κυλλήνης και προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του περιστατικού και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • 1 πιστόλι
    • 1 γεμιστήρα
    • 41 φυσίγγια
    • 4 κάλυκες και
    • 1 κινητό τηλέφωνο.

    Φωτογραφία mix: Freepik/thawornnurak

  • Κουνουπέλι: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ζεύγους που χάθηκε στο δάσος
    Κουνουπέλι: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ζεύγους που χάθηκε στο δάσος

    Η αγάπη τους για το περιβάλλον και το όμορφο δάσος του Κουνουπελίου, έβαλε σε μπελάδες ένα ζευγάρι Ελλήνων που θέλησε να περιηγηθεί στην πανέμορφη περιοχή της Ηλείας το μεσημέρι της Τρίτης.

    Μόνο που φτάνοντας περπατώντας στην καρδιά του δάσους χάθηκαν και μπήκαν σε περιπέτειες αφού όσο κι αν έψαχναν δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο της επιστροφής.

    Επικοινώνησαν με τις Αρχές που τους προέτρεψαν να καλέσουν το 112, ώστε να εντοπιστεί με τα τεχνολογικά μέσα και το σήμα από το κινητό τους τηλέφωνο, η περιοχή στην οποία βρίσκονταν για να τους εντοπίσουν.

    Και έτσι έγινε.. Πολύ σύντομα δυνάμεις της Αστυνομίας από τη Βάρδα και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, προσέγγισαν στο Κουνουπέλι και μετέφεραν σε ασφαλές σημείο το ζευγάρι.

  • Θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκαν απανθρακωμένες σοροί σε καμένο όχημα
    Θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκαν απανθρακωμένες σοροί σε καμένο όχημα

    Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Κύπρου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/7) στην Λεμεσό.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία για φλεγόμενο αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κατάφερε να κατασβέσει άμεσα την φωτιά.

    Ακολούθως, έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο δύο απανθρακωμένες σοροί. Όπως αναφέρει το politis.com.cy, ακόμη δεν ανιχνεύτηκαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, ενώ δεν ταυτοποιήθηκε ούτε η ταυτότητα των θυμάτων.

    Για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ KATIA CHRISTODOULOU

  • Φωτιά σε σπίτι στην Ξυλοκέρα - Εντοπίστηκε πτώμα (photos & video) (upd)
    Φωτιά σε σπίτι στην Ξυλοκέρα - Εντοπίστηκε πτώμα (photos & video) (upd)

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στην Ξυλοκέρα του Δήμου Πύργου.

    Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αυτή την ώρα επιχειρούν προκειμένου να κατασβέσουν την φωτιά ενώ παράλληλα ερευνούν μήπως υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα εντός της οικίας.

    Νεότερη Ενημέρωση

    Οι δυνάμεις τις Πυροσβεστικής εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο στον χώρο του σπιτιού, το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τις ενδείξεις για τα αίτια της πυρκαγιάς να οδηγούν σε κάποια πιθανή έκρηξη.

    Νεότερη Ενημέρωση

    Τις προεκτάσεις της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε σπίτι αλλοδαπού στην Ξυλοκέρα, ερευνούν και οι αστυνομικές αρχές καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο το προηγούμενο βράδυ.

    Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης γειτονικού σπιτιού χθες το βράδυ, τον εντόπισε μέσα στον χώρο του και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα δέχθηκε επίθεση από τον αλλοδαπό με σπρέι πιπεριού.

    Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε κόψει και την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του γείτονα.

    Ο παθών το πρωί μετέβη στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλει μήνυση και κατά την διάρκεια της αναζήτησης του δράστη και ιδιοκτήτη του σπιτιού που κάηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στις εξελίξεις που περιγράψαμε.

    Οι αρχές ερευνούν την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο σπίτι καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ή την σύζυγό του.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    fotia xilokera.1

    fotia xilokera.2

    fotia xilokera.3

    fotia xilokera.4

    fotia xilokera.5

    ksilokera2 2

    ksilokera2 3

    ksilokera2 4

    ksilokera2 5

    ksilokera2 6

    Περισσότερα σε λίγο....

  • Τραγωδία στην Κρήτη τα ξημερώματα: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του έπειτα από πρόσκρουση σε δέντρο
    Τραγωδία στην Κρήτη τα ξημερώματα: Νεαρός απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του έπειτα από πρόσκρουση σε δέντρο

    Τραγωδία στην Κρήτη τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

    Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ekriti.gr, περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα ένας νεαρός άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 22 ετών, έχασε τη ζωή του στον Βάμμο Αποκορώνου στα Χανιά.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ερευνούν οι Αρχές, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο.

    Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό οδηγό.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άνω Λιόσια: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός 80χρονου - «Δεν μπορούσα να τον θάψω» είπε ο γιος
    Άνω Λιόσια: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός 80χρονου - «Δεν μπορούσα να τον θάψω» είπε ο γιος

    Με ένα σοκαριστικό και ταυτόχρονα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής όταν μπήκαν σε σπίτι στην οδό Αγαμέμνονος. Συγκεκριμένα βρήκαν στο σπίτι απανθρακωμένο πτώμα 80χρονου άνδρα.

    Σύμφωνα με το OPEN, η σορός βρέθηκε δίπλα σε μία ασημένια σκάφη, σε στρώμα το οποίο ήταν παρατημένο και καλυμμένο με μουσαμά. Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές.

    Συνελήφθη ο γιος του 80χρονου - Τι είπε στην αστυνομία

    Οι γείτονες είχαν διαμαρτυρηθεί για έντονη δυσοσμία εδώ και πολλές ημέρες και οι αστυνομικοί πήγαν την Παρασκευή για να ελέγξουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Μόλις είδαν το μακάβριο θέαμα συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του 80χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για εγκληματική ενέργεια.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λευτέρη Θεοδωρόπουλου, ο 59χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος έβαλε τη σορό του πατέρα του εκεί διότι δεν είχε χρήματα για να κάνει την κηδεία.

    Τι λέει γείτονας για τον 80χρονο και τον γιο του

    Γείτονας μιλώντας στο OPEN σημείωσε ότι ο 80χρονος ήταν ένας πολύ ήσυχος και καλός άνθρωπος, ενώ τόνισε ότι είχε άνοια. «Μία φορά προσπάθησα να τον βοηθήσω και ο γιος του μου έβαλε χέρι. Μου είπε “δεν σου έχω δώσει δικαίωμα”».

    Σημειώνεται ότι την Παρασκευή στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για να διαπιστώσει αν ο άνδρας δολοφονήθηκε από τον γιο του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κουνουπέλι: Πρόστιμο 1400€ για καύση ξύλων δίπλα στο δάσος
    Κουνουπέλι: Πρόστιμο 1400€ για καύση ξύλων δίπλα στο δάσος

    Ακόμα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θαα κληθεί να πληρώσει πολίτης που παρέβλεψε τους όρους των κανονιστικών διατάξεων που ισχύουν στην αντιπυρική περίοδο και έβαλε να κάψει ξύλα δίπλα στο δάσος του Κουνουπελίου στη Βουπρασία.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος "... επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406 €, στις24 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση ξύλων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, πλησίον του δάσους Κουνουπελίου, στην Ηλεία".

    * Φωτογραφία αρχείου

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο