Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 10:14

Ηλεία: Παπάς χωρίζει την παπαδιά γιατί ασχολείται με ταρώ και μελλοντολογία

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Σε σοκ βρίσκονται τα παιδιά του, οι συγγενείς και η τοπική κοινωνία σε χωριό του Πύργου Ηλείας εξαιτίας της απόφασης 57χρονου Ιερέα να τερματίσει τον γάμο του με 50χρονη Πρεσβυτέρα εξαιτίας του εθισμού της με τα ΤΑΡΩ και την Μελλοντολογία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν άρχισε η μητέρα του και Πρεσβυτέρα να συναναστρέφεται μια συγκεκριμένη γυναίκα του χωριού που έριχνε χαρτιά Προβλέψεις, έλεγε πως ήταν Μελλοντολόγος και ησχολείτο με την Κηρομαντεία. Ο Παπάς εξοργισμένος αντέδρασε και προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια προχτές να φύγει από το σπίτι τους και να διαμηνύει παντού πως δεν θέλει να παραμείνει σε αυτό το γάμο, παρόλο που κάτι τέτοιο για Ιερέα είναι πρωτοφανές.

Τι ανέφερε ο Ιερέας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Η καταφυγή μας σε «μελλοντολόγους» αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό. Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού.

Ο απόστολος Παύλος (Γαλ. 5, 20) απαγορεύει τη μαγεία την οποία ονομάζει φαρμακεία.
Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν. Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας.

Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρό, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας.

Πηγή: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 10:20

Σχετικά Άρθρα

  • Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό
    Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Επίτροπος εκκλησίας πήγε σήμερα στην εκκλησία στην περιοχή του Ταύρου με σκοπό να την ετοιμάσει για την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και βρήκε μέσα ιερέα που κοιμόταν και μύριζε αλκοόλ.

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ekklisiaonline.gr, «με το που ξεκλειδώνω την πόρτα και εισέρχομαι στον Ναό, βλέπω μια φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Τρόμαξα πως είχαν μπει κλέφτες και άρχισα να φωνάζω ώσπου φτάνω κοντά και βλέπω τον 61χρονο εφημέριο του Ιερού Ναού να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται έχοντας ενώσει δύο πλαστικά καθίσματα».

    Όπως σημειώνει ο επίτροπος της εκκλησίας, ο εφημέριος μύριζε κρασί ενώ όταν τον ρώτησε γιατί κοιμάται εδώ, ο κληρικός ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι γιατί γύρισε πολύ αργά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε
    Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε

    Σάλος έχει προκληθεί από τη δράση ρασοφόρου ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω, ο οποίος καταγγέλλεται από πιστούς για χαρτομαντεία, απάτες και άλλα πολλά. Μάλιστα, έχει τελέσει γάμους, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται είναι στην πραγματικότητα άκυροι.

    «Κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα»

    «Έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά αυτός. Έχει φάει από τον κόσμο. Μου έφαγε 150 ευρώ. Μου έλεγε βλακείες, ότι έχω μάγια πάρα πολλά, μετά μου ζήτησε 150 ευρώ για τρεις φορές να πάω. Περίμεναν κι άλλοι. Ήθελε να με διώξει, βιαζόταν να με ξαναδιώξει. Τώρα τον είχα ξαναπάρει, ότι «τα μάγια σου», λέει, «δεν έφυγαν και θα μου φέρεις κι άλλα λεφτά, πιο πολλά», λέει», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

    Αρκετές μαρτυρίες έρχονται από το παρελθόν, με τη φήμη του να πηγαίνει από στόμα σε στόμα και τους πιστούς να συρρέουν στο εκκλησάκι, αναζητώντας την ελπίδα.

    «Με πήγαν φίλες μου, πριν 25-27 χρόνια. Τον ήξεραν πάρα πολλοί. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Και πήγα, είπε τα χαρτιά, δεν ήξερε, τίποτα δεν είπε. Δεν βρήκε τίποτα. Έλεγε ότι ήθελες. Έλεγε 10 για να πέσει μέσα. Έλεγε ‘έχεις πρόβλημα υγείας;’, του είπα όχι. Γυρνάει μετά και μου λέει ‘α, όχι, δεν έχεις εσύ. Κάποιος άλλος συγγενής σου’. Το άλλαζε μετά».

    Παράλληλα, πιστή περιγράφει πως μπορεί να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ζει φτωχικά, αλλά έχει έναν δεύτερο χώρο πίσω από την πόρτα, που κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα.

    «Άμα δείτε κρεβατοκάμαρα μέσα… Πάνω από 3.000 ευρώ. Δύο δωμάτια μεγάλα, γιατί έχει ένα μεγάλο τραπέζι και μου είπε εκεί τα χαρτιά. Και μετά πήγε και με κοινώνησε».

    Ο παπάς, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι παπάς, αλλά έκανε μυστήρια και λειτουργίες κανονικά, είχε βλέψεις να μεγαλώσει την εκκλησία του, προτείνοντας σε άνδρες πιστούς να τους χειροτονίσει ιερείς. «Έψαχνε άτομα για να τους κάνει παπάδες και είχε κάνει πάρα πολλούς. Με χαρτιά από μακριά, από την Αμερική, από που δεν ξέρω, ότι θα τους έκανε παπάδες», αναφέρει η μαρτυρία.

    «Έπαιρνε 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη»

    Στην συνέχεια ένας ακόμη μάρτυρας τονίζει ότι «Δεν τον ήξερα, τον γνώρισα από μία κυρία στη στάση του λεωφορείου και μου έδωσε το τηλέφωνό του. Αυτός μου είπε ‘θα ‘ρθείτε και θα σας δω’, αλλά έπαιρνε ταρίφα 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη. Είπε θα πάρει 150 ευρώ τις 3-4 φορές που θα πάω και θα με διαβάζει. Του είπα, επειδή είχα ακούσει, ότι θέλω να μου πει και τα χαρτιά», είπε ένα από θύματα της απάτης.

    Η ίδια επιβεβαίωσε και την ύπαρξη της κρεβατοκάμαρας, όπου έριχνε τα χαρτιά στα υποψήφια θύματά του, τονίζοντας πως «Του έδωσε 30 ευρώ για τα χαρτιά και μετά με κοινώνησε».

    Ακυρώνονται δεκάδες γάμοι που τέλεσε ο ψευτο-ιερέας

    Το 2021 ένα ζευγάρι προβληματίστηκε για το εάν ο ρασοφόρος είναι πραγματικός ιερέας η όχι. Μετά από καταγγελία που έγινε, διαπιστώθηκε πως από το 2014 έχουν διενεργηθεί τουλάχιστον 300 γάμοι στην εκκλησία που λειτουργούσε ο ψευτο-ιερέας, γιατί η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο ιερέα ως θρησκευτικό λειτουργό.

    «Εγώ ξέρω ότι πάντρευε αλλοδαπούς. Λειτουργεί κανονικά. Ναι. Κανονικά, όπως όλες οι εκκλησίες και όπως όλοι οι παπάδες. Πήγαινε πάρα πολύς κόσμος. Και Ανάσταση είχαμε κάνει μια βραδιά εκεί, μια φορά. Εγώ πήγα και στη λειτουργία. Έκαναν και κάτι σα μνημόσυνα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Εγώ, ας πούμε, που βάπτισα το παιδί μου εκεί, σ’ αυτόν τον παπά, αφού δεν τον αναγνωρίζει η εκκλησία πώς δηλώθηκε η βάπτιση του παιδιού; Δηλαδή, δεν ισχύει; Εμείς έχουμε κάνει γάμο εκεί. Έχουμε κάνει βάπτιση κι έχουμε πέσει σε παπά απατεώνα; Αλλά αυτός έχει κάνει πάρα πολλούς γάμους, πάρα πολλές βαπτίσεις. Αυτό λέω. Απατεώνας και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα» αναφέρει μια ακόμη μαρτυρία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αγία Παρασκευή: Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό - Τον έδιωξε η παπαδιά
    Αγία Παρασκευή: Μεθυσμένος ιερέας γύρισε σπίτι χωρίς ράσο και σταυρό - Τον έδιωξε η παπαδιά

    Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό βίωσε το βράδυ του Σαββάτου μία ολόκληρη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής με «πρωταγωνιστές» έναν 63χρονο Ιερέα και την 49χρονη πρεσβυτέρα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο κληρικός είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε κέντρο της περιοχής. Ο ιερέας φέρεται να επέστρεψε σπίτι του αργά το βράδυ.

    Προς μεγάλη έκπληξη της Πρεσβυτέρας, ο παπάς επέστρεψε τύφλα στο μεθύσι, τρεκλίζοντας στο ασανσέρ και στο διάδρομο της πολυκατοικίας ενώ όπως αναφέρει μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, δεν φορούσε τα ράσα του (ένα κοντόρασο χωρίς γιακά) ενώ έλειπε και ο σταυρός του.

    Στη θέα του μεθυσμένου άνδρα της η 49χρονη Πρεσβυτέρα ξέσπασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς τον οποίο άκουσε όλη η γειτονιά και, παρά τη μεσολάβηση της κόρης τους, η παπαδιά έδιωξε τον Ιερέα από το σπίτι τους.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Έξαλλος ιερέας πιάστηκε στα χέρια με πιστό που άφησε σοκολατάκι αντί για χρήματα στο παγκάρι
    Έξαλλος ιερέας πιάστηκε στα χέρια με πιστό που άφησε σοκολατάκι αντί για χρήματα στο παγκάρι
    Σκηνές απείρου κάλλους σε εκκλησία της Καλλιθέας με τον ιερέα να πιάνεται στα χέρια με πιστό.

    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της Καλλιθέας το πρωί της Κυριακής (29/9). Ένας ιερέας, εκ των δύο εφημερίων της εκκλησίας, βρισκόταν στο γραφείο του ναού, πίσω ακριβώς από το παγκάρι με τα κεριά. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και έβλεπε τι γινόταν στην εκκλησία.

    Ξαφνικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, μπήκε στον ναό μια οικογένεια, με τον πατέρα να πλησιάζει το παγκάρι, να παίρνει τρία κεριά και να ρίχνει κάτι στο παγκάρι.

    Σύμφωνα με το επίτροπο, ο ιερέας εκείνη τη στιγμή άρχισε να ωρύεται σηκώθηκε όρθιος πλησίασε το σημείο και ζήτησε να ανοίξουν αμέσως το παγκάρι όπως και έγινε.

    Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος είχε αφήσει ένα ψεύτικο σοκολατάκι σε σχήμα ευρώ γεγονός που εξόργισε τον ιερέα, ο οποίος τον πλησίασε του ζήτησε το λόγο μέσα στον ναό λέγοντάς του πως είναι η δεύτερη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο ενώ τον έσπρωξε και τον πρόσταξε να φύγει αμέσως από την Εκκλησία γιατί εμπαίζει τον Θεό με αυτή τη στάση.

    Ο άνδρας αντέδρασε στην επίθεση του ιερέα και τον έσπρωξε και εκείνος λέγοντας πως δεν είναι τσιφλίκι του η εκκλησία και θα μείνει ώσπου υπήρξε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και λύθηκε το συμβάν εκεί.

    Πηγή: gazzetta.gr

  • Πύργος: Καθυστέρησε η νύφη… έφυγε ο παπάς και ξαναγύρισε μετά από ώρα
    Πύργος: Καθυστέρησε η νύφη… έφυγε ο παπάς και ξαναγύρισε μετά από ώρα

    Λίγο έλλειψε να ματαιωθεί ο γάμος σε εκκλησία του Πύργου, όταν η νύφη καθυστέρησε να φτάσει και η ψυχή του ζευγαριού, κουμπάρων, γονέων, συγγενών και φίλων έφτασε στην… Κούλουρη…

    Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε ενορία της ηλειακής πρωτεύουσας και η καθυστέρηση στην έλευση της νύφης, προκάλεσε τον εκνευρισμό του ιερέα…

    Όσο η ώρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν το αυτοκίνητο με τη νύφη, τόσο ο ιερέας έχανε την υπομονή του και προειδοποιούσε… πως θα φύγει.

    Συγγενείς και καλεσμένοι μάλλον πίστεψαν πως δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή του.

    Ο ιερέας όμως είχε αρχίσει να αφαιρεί να άμφια του και όταν η νύφη έφτασε 20 με 25 λεπτά καθυστέρηση από την ώρα που έγραφε το προσκλητήριο, ο ιερέας έφυγε…

    Και μάλλον το έκανε θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα σεβασμού προς το μυστήριο, αφού επέστρεψε μετά από 20-25 λεπτά - όσα και τα λεπτά καθυστέρησης της νύφης - για να ενώσει με τα δεσμά του γάμου το ζευγάρι…

    Φωτογραφία αρχείου: freepic.diller

  • Χανιά: Το ημερολόγιο του «τρόμου» - Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και όχι μόνο κατέγραφε η σύζυγος του ιερέα
    Χανιά: Το ημερολόγιο του «τρόμου» - Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και όχι μόνο κατέγραφε η σύζυγος του ιερέα

    Έχει ήδη απαγορευτεί στον 74χρονο να πλησιάζει την σύζυγό του, ωστόσο εκείνος εξακολουθεί να λειτουργεί στην Κρήτη.

    Την ζήλια και την καχυποψία του 74χρονου ιερέα συζύγου της, τα βίαια ξεσπάσματα σε βάρος της επειδή... χαιρέτισε κάποιον γείτονα, κατέγραφε στο ημερολόγιο που διατηρούσε η 64χρονη, όπως προέκυψε από την αποκάλυψη της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.

    Η 64χρονη περιγράφει τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς, ενώ το ημερολόγιο ανακάλυψαν τα παιδιά της, όταν πριν από δύο μήνες η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση.

    Τότε «έσπασε» τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν από τον 74χρονο ιερέα.

    Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι έχει γίνει γνωστή η συμπεριφορά του στην κοινωνία των Χανίων.

    Ο 74χρονος φέρεται να κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του, η οποία, όπως κατήγγειλε, από την ηλικία των 14 ετών υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

    Στα τέλη Ιουλίου, χωρίς να είχε γνωστό το βάθος της υπόθεσης, η κόρη τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον πατέρα της, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των παιδιών για τη μητέρα τους.

    Η υπόθεση είναι στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Χανιά: Ιερέας κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγο και τα παιδιά του
    Χανιά: Ιερέας κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγο και τα παιδιά του

    Η γυναίκα είχε ημερολόγιο βασανιστηρίων - Όπως κατήγγειλε, από τα 14 της υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του

    Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακή βίας που έγινε γνωστή στα Χανιά, όπου ένας 74χρονος ιερέας κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο της συζύγου του όσο και των παιδιών του.
    Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι η υπόθεση είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία των Χανίων.
    Ο 74χρονος φέρεται να κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του, η οποία όπως κατήγγειλε από την ηλικία των 14 ετών υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

    Η γυναίκα είχε ημερολόγιο βασανιστηρίων

    Θύματα της κατάστασης ήταν και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο πριν δύο μήνες όταν η μητέρα τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση, κατάλαβαν τι της έκανε ακριβώς, όταν ανακάλυψαν ένα ημερολόγιό της.

    Σε αυτό η 64χρονη περιέγραψε όλα όσα βίωνε, ακόμη και τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς. Τότε η ίδια έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά της να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν.

    Μάλιστα, όσο η 64χρονη νοσηλευόταν, η κόρη και ο ιερέας είχαν επικοινωνία ενώ στη συνέχεια η γυναίκα τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον πατέρα της.

    Η υπόθεση είναι πλέον στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο